- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 655
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimin haberi olsa asla aratmazdı bu konu için zatenUuuupppsss ortaligi karistirmissiniz birazcik... Yani arayip söylemeniz tamamda ama esinizin haberi olsaydi keske yani karsi gelaede onun yaninda haber varken olsaydikeske... Simdi esinizin gözünde haksiz duruma düstünüz bence ve durumu ögrendigi an fena kizacak gibi... Allah yardimciniz olsun.
eşimi aramadım eve geldi onlarda aramamışlar zatensoylemışsınız soyleyecegınızı..hıcbırşey anlatmayın bu saatten sonra eşinize..nasıl olsa durulacak ortalık...ustelık eltınızın fıkrı olduğu da ortaya çıkmış...
ofkesı gecsın kı o kadar cok ofkelenmemelı...kazanç tek ondan degıl..oyle olsa dahı...haklısınız sız ..
neyse sakınlıgınızı koruyun...
eşinize sakın bır halınde...
gunlerdır huzursuz olduğunuzu ..
cozumun sonuçlanıp huzurun bulunmasını ıstedıgınızı..
başka art nıyet aramamasını soylersınız....
senden ıstedıgım nedır, anlayamadıysan yapılan onca hayale yazık der susarsın..
aynen öyle uyuz kadın yaa nasılda karıştırdı ortalığıBu ev fikri eltinden çıkmış peder öyle diyor ,sen söyleyene değil söyletene bak ,
bende sinirden patladım zaten ama aradım rahatladım vallahiÖğlenden beri konuyu takip etmeye çalışıyordum da ben yerimde sinirimden çatladım siz iyi dayandıniz. Valla bende olsam arar laflarımi söylerdim belki doğru değil.Şu anda bende aynı senin gibi idrak edemiyorum ayy ne sinir bozucu ya ama bende aynen senin gibi yapardım eşimde istediğini kadar eve gelince laf yapsın küssün bağırsin. Kimse kusura bakmasın benim rızkımi kalkıpta millete yediremez evse alalım birlikte ödeyelim. Ben vericem para millet oturucak yok ya. Büyükler ölünce bize kalıcakmis ee ne anlamı kaldı onların kira vermeden oturduğu yanlarına kâr kalıcak. Valla en iyisini etmişsin baksana yüzleri ortaya çıkmış eltin çok uyanık senin üzerinden mal sahibi olcak.Istediği olmayınca da çıkmış yüzleri su yüzüne işte. Aman boşver stresini attın işte, kaç gündür huzurun yokmuş boşver yaa. Inşallah eşinde anlar da haa deyip arkanda durur canım ya hayırlısı olsun hakkında.
inşallah eşimin aklını bulandırmazlar sonradanvalla ağzınıza sağlık gerekeni yapmışınız sakın suçlu psikolojisine girmeyin beni siz delirttiniz uleynnn durumu olmuş .sular bulanmadan durulmaz inşallah lehinize sonuçlanır durum
eşim çok tepki göstermedi sadece aramasaydın dedi ama kızmadı daçok çok iyi yapmışsın konuşmakla stres atmışsın ve eltinin de gerçek yüzünü görmüş oldun.ayrıca onlar da senin düşüncelerinden
haberdar olmuş oldu.kayınpederini de arkana almış oldun.eşin duruma başta tepki gösterse de bundan sonra o da durumu anlayacaktır diye düşünüyorum.
arkadaşlar her birinize fikirlerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim öncelikle
İşten eve geldim eşim daha gelmemiş normalde geç gelmek hiç huyu değildir iş çıkışı hemen eve gelir o yüzden merak ettim aradım nerdesin dedim benim biraz işim var gecikeceğim dedi. Ben de çok bi şey sormadan telefonu kapattım sonra içime şüphe düştü benim rızam olmadan parayı yollamasın dedim ve o hızla kayınvalidemi aradım
anne bu ev meselesi yüzünden kaç gündür evimizde huzur kalmadı ben istemiyorum ortaklaşa o evi almayı nerden çıktı bu dedim. Kem küm etti ev sahibi olun diye falan geveledi bi şeyler. Bende eğer siz bu konuyla bizi meşgul ediyor olmasaydınız zaten bizim böyle bir niyetimiz vardı kim oturacaksa o alsın evi ben bize faydası olmayan bir eve para bağlamak istemiyorum dedim. O sırada da yanında eltim varmış. Arkadan söyleniyor kimseye iyilik yaramaz anne kapat kapat diye. Benim sinirlerim hepten zıpladı. Bende telefonda bağıra bağıra benim kazancımamı güvendin çalışın alın o zaman ne iyiliğinden bahsediyorsun biraz utanın yaaa dedim ve Kayınpederimi vermesini istedim camiye gitti dedi. Tamam dedim kapattım
Sonra kayınpederimi aradım bir taraftan da ağlıyorum sinirden konuyu anlattım ona da istemediğimi söyledim kayınpederimde kızım ben bunlara olmaz dedim beni dinlemediler taa burdan oraları ayağa kaldırdılar sen kapat ben halledeceğim sen merak etme sakin ol dedi. Sonra eltimin söylediklerini de anlattım o kim ki benim kazancım üstünden plan yapıyor ben böyle bilmezdim onu gerçek yüzünü gösterdi dedim. Tamam kızım sen üzülme dedi ben onunla da konuşacağım zaten bu olay onun başının altından çıktı dedi öyle kapattık.
Şimdi acaba eşimi arayıp olanları anlatsam mı? Onlar benden önce davranıp saçma sapan şeyler anlatıp eşimi doldururlar mı diye düşünüyorum :44:
Kaç gündür bu konuyu eşimle konuşmaktan, eşime izah etmekten dilimde tüy bitti. Ne yapacağımı bilemiyorum aynı zamanda da ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
7aylık evliyiz eşim memur ben kpssye çalışıyorum ve aynı zamanda da yeni işe başladım. Evde oturup rahat rahat sınava çalışmak varken ben hazır çocukta yokken boş oturmayayım diye sabahın nurunda kalkıyorum tüm gün yarış atı gibi koşturuyorum. Neden? Erken yaşta bir ev sahibi olabilmek için. Yeni evliyken kesemizi ne kadar doldurursak ilerisi için o kadar iyi olacağını düşündüğümüzden dişimizden tırnağımızdan arttırıp kendi çapımızda birikim yapıyoruz.
İstanbulda ev fiyatları oldukça fazla. Burada bir ev almamızda şu an çok mümkün görünmüyor. Bende eşime annemlerin yaşadığı ilden bir ev almayı teklif ettim. Oradan gelecek kirayla evimizin kirasını öderiz hem de mal sahibi olmuş oluruz ayrıca ileride istanbuldan ev alacak olursak onu satar peşinat olarak kullanırız dedim. Eşime de mantıklı geldi bu fikir.
Fakat haftasonu kayınvalidem aradı ve bizim tüm planımızı alt üst etti. Kayınvalidemler 2 katlı bahçeli bir ev bulmuşlar onu almaya niyetlenmişler tüm çocuklarına söylemişler kim ne kadar verebiliyorsa verecekmiş o 2 katlı evi kayınpederim üstüne alacakmış. Zaten biz ölünce de mal sizin mal diyorlar. Evler alınınca da birinde ablası oturacak birinde de abisi hem onlarda kiradan kurtulmuş olacakmış.
Tabi ben bunu duyar duymaz itiraz ettim. Ben elimde ki parayı vereceğim ev alınacak diğer kardeşler sefasını sürecek. Onların gücü yetiyorlarsa alsınlar bizden eğer 5 kuruş gitsin kıyameti koparırım dedim eşime. Eşimde eee nasıl olsa biz bi ev alacaktık annenlerin olduğu ilden değilde benim annemlerin olduğu ilden olsun ne farkeder dedi. Bende mesele senin annenin yada benim annemin olduğu şehir olması değil dedim. İkisi aynı şey değil birinde malın sahibi sadece biz olacağız kira gelirimiz olacak diğerinde ise senin babanın üstüne kardeşlerinle ortak olacak ayrıca içinde de kardeşlerin oturacağı için kira geliri falanda olmayacak dedim. Ayrıca ben 5 vereceğim diğeri 3 verecek sonunda eşit pay edeceğiz bir de içinde oturacaklar ben kabul etmiyorum gerekirse annenlerle ben de konuşurum dedim.
Bir türlü işin içinden çıkamadık. Eşim beni ikna etmeye çalışıyor ben eşimi Çok kızıyorum yaaa resmen evimizin huzuru bozuldu. Ben bu şekilde ev sahibi olmak istemiyorum zaten ortak mal işinden de oldum olası haz etmem.
Aynı durumla karşılaşmış olsanız sizin tepkiniz ne olurdu???