böyle mal sahibi olmak istemiyorum!!!

Asla böyle birseye izin verme, laftan anlamazsa esin calismayacagini,isi birakacagini söyle, artik ne kadar ileri gidersen.

Bastan kopar kiyameti karsi cik.Böyle sacma sey nerde görülmüs.Evde kim oturacaksa o versin parayi.

Iyilik icin derlerse, gölge etmeyin baska ihsan istemem de

Esinizi bence su sekil kandirdilar, sanirsam dört Kardesler eee ikidaire var iki daha alindimi eder dört, her Kardese bi Daire, kulaga hos ve adil geliyor... Yanliz Esiniz isin su tarafini kacirmis, Kardesler simdiden Kiradan kurtulcak birrrrr, size aslinda ait olan bi daire muhtemelen Kvlerinki olcak ikiiii, eee onlar yasadikca zaten sizin bi hakkiniz yok üccccc, bide siz her ay kira ödiyceniz dörtttttt...
Yani Kardesleri simdiden Mirasdan Faydalanirken siz anca Anne Baba Vefat edunce faydalana bilceksiniz, bu nekadar Adil?
Hiiiic gitmeyin bu ise, resmen sizi kullaniyolar sinsice, siz akilli olun onlar alsin zaten Kp nin üzerune olcakmis ilerde sizede pay düsüyor olcal, bakin nasil kudurcaklar is bi sekile döndümü!!!

Eğer hali hazırda eviniz olsaydı ve yatırım yapmak için birikim yapıyor olsaydınız, belki.

Ama şu anda bu evi almanın size hiçbir getirisi yok. Annenizin oturduğu şehirden ev alsanız evet yine kendiniz oturmayacaksınız ama kira geliriniz olacak. Üstelik istediğinizde satıp elinize nakit para alabileceksiniz.

Ayrıca Allah korusun ama dünyanın bin türlü hali var. Eşinizle alacağınız ev ortak edinilmiş mal olacak ve üstünde hakkınız var. Diğer ev ise kayınvalidenizin olacak ve tek bir hak iddia edemeyeceksiniz. İşin içine para, mal mülk girdiğinde insanlar hiç beklemediğiniz gibi davranabiliyor maalesef.

Canim ne yap et eşini ikna et gerek tatlu dille olmadi çıkısarak... kusura bakmasib ama ailesi resmen onu kullanicak. Hem parasini vereceksin sıkıntı çekeceksin h ortakli mal olacak hem baskalari keyfini surcek. Parasi varsa kaynin ve gorumcen alsin istiyorsa anasigilde yardim etsin ama sen zorunda degilsin kendi evinde yokken. Ay bu erkekleri de ailelerini de anlamak vallahi bana fazla geliyor. Diorum ya bunlar süper ya ben gerzekimm :-D:-D

aynen öylee
resmen enayi gibi kullanacaklar bizi ama eşim sonunda ev sahibi olacağız diyor nasıl olacaksa

O onlara bisey olduktan sonra evi size birakacaklar gibi mi dusunuyo acaba ama öyle olmicak yani siz paranızın gittigiyle onlar pasa pasa oturduklariyla kalicaklar siz nasil birikim yapip mal mülksahibi olmak iiçin ugrasiyosaniz onlarda ugrassin bi zahmet bu devirde armut pis agizima ddüş olmuyor

Esinizde ki mantiga hayran kaldim..

Kesinlikle ikna etmesine izin vermeyin..

Gerekirse ben boşu boşuna didinmem isten cikarim bir kuruş para akazanmam daha iyi diyin..

bu yorumun altına bende imzamı atıyorum canım kesinlikle müsade etme

Burada o kadar çok böyle konular okuyorum ki... Kayınvalide kayınpeder uyanık erkekler saf. Yanlış anlamayın salaklık anlamında söylemiyorum safı çok iyi niyetliler. Ama böyle bir şeye asla izin vermeyin gerekirse arayın siz konuşun onlarla. Görümceyle kaynın onların evlatları kocan değil mi? O zaman size de oturcak bi ev bulsunlar kira ödemeden. Gerekirse eşinizle kavga edin ama kabul etmeyin sonra çok sorunlar çıkar. Ölümün ne zaman olacağını kimse bilmez o ev kime kalır kime kalmaz bilinmez bunlar. Allah sabır versin inşallah çözüme kavuşur bu sorun.

Hem para koyucam hemde o evden faydalanamıcam kıyameti kopartırım sakın taviz vermeyin diretin

Ah kaynana ortalığı karıştırmış yine ona ne ! Evliler nerden alırsa alsın, asla ortak mal alma , daha epey üzüleceksin gibi

canım ben zaten tatlı dille anlattım hep eşime ama artık bizim menfaatimiz doğrultusunda karar vermediği için sinirleniyorum
ben kimseyle para mal mülk yüzünden yüz göz olmak istemiyorum ama eşime de anlatamıyorum
inşallah beni anlar dediğin gibi şu an susuyorum ama patlamam an meselesi

evet ben bunların hepsini tek tek izah ettim muhtemelen tamda bu şekilde düşündü eşim
umarım bu haksızlığı eşimde idrak eder

yahu iyide ,evler alinsa onlar size kira verecek mi? vermeyeceklerse onlar bedava oturacak...siz onlara vereceğiniz parayinin taksidini birde kira paraniz ödeyeceksiniz...sonrasinda da herkes mirastan eşit pay alacak...ne güzel..

Çok sinirlendim okuyunca sizi saf gorduler sanirim çünkü siz mal sahibi olmuyorsunuz kayinpederiniz ev sahibi oluyor size ilerde miras kalacak hemde parasini sizlerin odedigi bir miras bence sacmaliktan baska birşey degil asla kabul etmeyin eşinize izin vermeyin. Istedikleri borc degil sizin kazancinizla diger evlatlarıni kiradan kurtaracaklar siz yine calisip didinmeye devam edeceksiniz hic bir kazanciniz olmadan

bu düşünceme katılacakmısınız bilmiyorum ama erkekler genelde kavga olsun sözlü mücadele olsun üste çıkmak için çenelerini bizim gibi kullanmıyorlar eger tartışma çok ilerlerse ya orayı terk ediyorlar yada kadına göre daha güçlü yaratıldıkların dan güç gösterisinde bulunabiliyorlar terk etmeleri onların siniri geçerse ne ala yada dahada inatlaşabiliyorlar
anlatmak istediğin olayı o an ki sinirle anlatınca daha da öfkelenebiliyorlar
ben içime genelde öfkemi atarım sonra iki tarafta sakinleşince olayı anlatırım bu zaman ikimizde daha mantıklı yol çiziyoruz

yahu iyide ,evler alinsa onlar size kira verecek mi? vermeyeceklerse onlar bedava oturacak...siz onlara vereceğiniz parayinin taksidini birde kira paraniz ödeyeceksiniz...sonrasinda da herkes mirastan eşit pay alacak...ne güzel..
kayınlarım ve görümcemin eşi asgari ücretle çalışıyorlar eltilerim çalışmıyor
zaten onların ne kadar birikimi olacak ki
biz ikimizde çalışıyoruz diye yolunacak kaz gibi görüldüğümüzü düşünüyorum ve onlardan soğuyorum

Asla kabul etmeyin böyle saçma teklif mi olurmuş?Eşiniz sizi boşa ikna etmeye çalışmasın ona nasıl mantıklı geliyor bu teklif bende bunu anlamadım.Ben olsam ciddi bir kavga çıkarırdım, sizin adınıza çok sinir oldum.

evet çok doğru söylüyorsunuz ve ben her zaman erkeklerin o huyundan nefret etmişimdir. mesela konu sahibinin böyle bi durumu olsa ailesine gereken cevabı verirdi ama erkekler bunu yapamıyor ne yazık ki. bende erkek sinirliyken konuşmam ortalık sakinleşince konuşurum ama konu sahibi tatlı dille konuştuğunda da işe yaramamış gerçekten zor bi durum

Babam kardeşleriyle bu şekilde ev işine girişti. O kadar kazıklandık ki anlatamam. Bence kesinlikle kabul etmemelisiniz.

o zaman onlarda çalışsın bi zahmet siz iki kişilik aileniz için çalışıyosunuz onlar kira vermeden otursun diye değil. bide en fazla parayı sizin vermeniz gerekicek bu durumda asla kabul edilir bişey değil ya

kayinlain asgari ücretrtle çalişiyor,eltilerin çalişmiyoor...ay o zamaan bunlar para falannda vermeyecek herhalde...ee verirlerse ne yiyip ne içecekler...ev sahibi olmak istiyorlarsa bi zahmet eşleride çalişsin yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…