- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
selam zeplin.bak arkadaşım ben 5 yıllık evlıyım ve 3 sene boyunca bebiş bekledık dr.kapılarında gunler saydık.olmadı.odev verır gıbı gun verdı dr.ilişki gunleri.olmadı işte.artık bıraktık hiç dusunmemeye başladık bebek meselesını.nasıl olsa olmuyor dıye.çünkü bu 3yıl içinde aramızda da sorunlar olmaya başladı.eşimin psıkolojisi bozulmaya başlamısştı.ama bak ne oldu ne gun hesapladık ne bi tarıh hesapladık rabbım müjdesini gonderıverdı en ummadık ve hatta en zor zamanımızda geldi müjde.onun için dıyorum ki unut herseyı gunu tarıhı adet tarıhıymıs yumurtlama tarıhıymıs unut hesaplama.hersey kafada bitiyor oyle ısmarlama ilişkilerle olmuyor bi şey.Rabbim sen hazır oldugunda verecek zaten rahat olun ilişkınızı yıpratmayın :)
Haklısın katılıyorum kısmet bu işlerArkadaslar walla haftada 3 4 yapacak bi performans walla alkisliorum hastaligi var yorgunlugu var.Simdi siz oyle diyince valla biz pek az yapiomusuz ama herkesin cinsel yasantisi mutlulugu farkldr esim yorgun olablio bende tabi ona zorla bisileri yaptiramam bu daha itici olur..Rabbim ayda 1 de bile verio kismet artik...Yeterki aramiz duzelsn
Ayda 3 -4 ü görev olarak yapıyorsa... görev olarak yapmasa ne olacaktı acabaArkadaslar walla haftada 3 4 yapacak bi performans walla alkisliorum hastaligi var yorgunlugu var.Simdi siz oyle diyince valla biz pek az yapiomusuz ama herkesin cinsel yasantisi mutlulugu farkldr esim yorgun olablio bende tabi ona zorla bisileri yaptiramam bu daha itici olur..Rabbim ayda 1 de bile verio kismet artik...Yeterki aramiz duzelsn
Ayda 3 -4 ü görev olarak yapıyorsa... görev olarak yapmasa ne olacaktı acaba
Merhaba benimde kuzenımın cok sorunlu bir evliliği olmuştu ve boşandı. Cocukları 3 yaşında hala konusmuyor oda. Otizmden şüphelendi. Doktor cok ihtimal vermedi ama gözlem altına aldı. Kreşe yazdırttı ve her gun gunluk gorevler verdi. Hem kreşteki öğretmeni hem annesi o gorevleri yapmaya basladılar. Bi kaç ay sonra sıkıntının ne oldugu belli olcak. Allah korusun ama mutlaka bir doktora gotursunler. Tavsiye vermek istedimEşinizin haklı olduğu yanlar var. İlişkiyi bebek yapma olarak görmenizden olmuş aslında bunlar. Bence yaşınızda bir şey yok bir sene çocuk falan düşünmeden aranızdaki ilişkiyi düzelmek için uğraşsanız ve sadece sevişmek için sevmişseniz daha mantıklı bence.
Benim yakın bir arkadaşımda da benzer konu yaşandı aralarındaki ilişki kötüyken hamile kaldı uzun uğraşlardan sonra ama çocuk hiç iyi gelmedi onlara. Eşi sürekli gergin ve çocuk da sanki o gerilimi hissediyor. Çok hala anne baba diyemedi ve neredeyse 4 yaşına girecek. Anne ve baba olarak aradaki ilişki kötüyse çocuk da bundan etkileniyor.
Şu aşamada bence bir mola verip ilişkinizi düzeltmelisiniz.
Böylece cinsel anlamda da düzeldiğinizde çocuk da kendiliğinden olacaktır.
saglikli ve duzenli bir cinsel hayatta dahi en az bir sene korunmadan iliski onerir doktorlar. bir yil denedikten sonra olmuyorsa bir takim calismalara, arastirmalara baslarlar.Arkadaşlar Merhaba,
Belki konuyla alakasız gelebilir fakat benim gibi yaşayanlar olduğunu düşünüyorum. Eşim benden daha istekli çocuk istiyordu hatta önce ben istemiyordum o istediği için denemeye başladık önce korunuyorduk sonra geçen sene hiç bir tedaviyi denemeden sadece ayda 3-4 sefer ilişkiye girerek 9 ay denedik fakat olmadı çocuğumuz ve ben buna üzüldükçe eşim daha çok üzüldü ve uzaklaştı benden. Bir kaç test yaptırdık ve bunu gururuna yediremedi. Ve artık yorulduğunu çocuk yapmayı görev haline getirmekte hoşlanmadığını belirtti. Ben daha çok üzüldüm ve kızdım çocuk istememesine. Ve gittikçe uzaklaştı. Hayattan soğudu 5 aydır ilişkide bulunamadık. Çok severek evlendiğimiz halde. Buna kendisi de çok üzüldü ama tekrar görev gibi yapmak istemediğini ve artık olmuyorsa umursamadığını belirtti.(ki eşim çok çok çocukları seven biridir.)Kalbi istiyor fakat dili başka söylüyor. Testlerimizde hiç bir şey çıkmamıştı. Ben artık bir gün çocuk isterse direk tüp bebek yada aşılama yapmak istiyorum çünkü 31 yaşındayız ,3 yılık evliyiz ve yeterince zaman kaybettik gibi geliyor. Herşey bi yana eşimi geri kazanmaya o çocuğa hevesli günlere döndürmeye çalışıyorum. Çocuk meselesi açılınca duymak istemiyor artık. Benim gibi yaşayanlar var mı siz ne düşünüyorsunuz? Neler yapmalıyım?
Merhaba benimde kuzenımın cok sorunlu bir evliliği olmuştu ve boşandı. Cocukları 3 yaşında hala konusmuyor oda. Otizmden şüphelendi. Doktor cok ihtimal vermedi ama gözlem altına aldı. Kreşe yazdırttı ve her gun gunluk gorevler verdi. Hem kreşteki öğretmeni hem annesi o gorevleri yapmaya basladılar. Bi kaç ay sonra sıkıntının ne oldugu belli olcak. Allah korusun ama mutlaka bir doktora gotursunler. Tavsiye vermek istedim