Böyle eşi olan bir tek ben miyim??

Evliliğini bitirme Bebiş bi sürpriz yapar ansızın gelir olmuyorsa vücudun boş folikül de üretebilir bende öyleydi ayrıca ilişki durumları karışık herkeste problem olabilir

Arkadaşım teşekkürler işte benim gibi yaşayanlar oldukça güçleniyorum yalnız olmadığımı hissediyorum..Boş folikül dediğin nedir onu mu üretio vücut? Ya bilmediğim çok şey var ya...

yok yok bitirme evliliğini
şimdi bekara boşamak kolaydır benimki o hesap :)
yani ben yerinde olsam eğer ki evlendiysem sonuna kadar giderdim çünkü evlenmek işin kolayı, zor olan o evliliği uzun yıllar yürütebilmek :KK66: eşin de bence o çabayı hak ediyor çünkü anladığım kadarıyla iyi bir insan, hayatını zehir etmiyor

Çocuk konusunu uzun bir süre açma, korunmasan bile bunu söyleme, herşeyi akışına bırakın farz et ki yeni evlendiniz, cicim aylarını yaşıyorsunuz
Eşinle ilişkin düzelince çocuk da üstüne sevginizi perçinler :KK66: Yaşın da çok değil merak etme bak ben 29um 30a az kaldı ve bekarım, birini tanıyacağım da evlilik yoluna gireceğim de evliliği oturtup çocuk yapacağım:işsiz::olamaz: en az 2-3 senelik bir süreç bu
dolayısıyla geç kalmadın, evliliğini kocanla başbaşa olmanın tadını çıkar derim

Canım teşekkür ederm gerçekten evlilik yürütmek ipte cambazlık :))
Valla aynen cicim aylarına dönmemiz gerek sanırım eşim flörtleşmek istio bende öyle yoruldum canlandırmak istiyorum ilişkiyi..
Senin yaşında hiç bişi yok 2 ayda tanıyıp 5.ay evlenen var çok tanıyıp uzatmak ii değil Allah kalbimize göre versin

Arkadaşım teşekkürler işte benim gibi yaşayanlar oldukça güçleniyorum yalnız olmadığımı hissediyorum..Boş folikül dediğin nedir onu mu üretio vücut? Ya bilmediğim çok şey var ya...
Yumurtalık ta folikül oluşur çatlar adet oluruz o folikülün içinde yumurta olabilirde olmayabilirde bunu ne biz ne dr bilebilir ancak tüp bebekte mikroskop altında foliküllere işlem yapılırken ortaya çıkar mesela 30 folikül toplanır bunun yarısı boştur bu durumda zaten gebelik olmaz ben aylarca yıllarca uğraştım altı ayda bir gebelik oldu o da şeker hapı sayesinde tavsiye ederim zaten çocuktan sonra da bir kez birlikte olduk o duruma da çok kafa yorma siz oturun konuşun aranızdaki soğukluğu giderim önceliği kendinize verin ama çaktırmadan sende vitamin kullan yumurta üretimine katkıda bulun d vitamini çok önemli bebiş olunca ister istemez birbirinizi unutursunuz insanın bütün dünyası Bebek oluyor ilk aylarda çok sıkıntılı oluyor kaka derdi falan bütün gün kaka yaptığı diye arardı beni şimdi de ateşi varmı hiç beni soran Yok bende taze ameliyatlıyım

Yumurtalık ta folikül oluşur çatlar adet oluruz o folikülün içinde yumurta olabilirde olmayabilirde bunu ne biz ne dr bilebilir ancak tüp bebekte mikroskop altında foliküllere işlem yapılırken ortaya çıkar mesela 30 folikül toplanır bunun yarısı boştur bu durumda zaten gebelik olmaz ben aylarca yıllarca uğraştım altı ayda bir gebelik oldu o da şeker hapı sayesinde tavsiye ederim zaten çocuktan sonra da bir kez birlikte olduk o duruma da çok kafa yorma siz oturun konuşun aranızdaki soğukluğu giderim önceliği kendinize verin ama çaktırmadan sende vitamin kullan yumurta üretimine katkıda bulun d vitamini çok önemli bebiş olunca ister istemez birbirinizi unutursunuz insanın bütün dünyası Bebek oluyor ilk aylarda çok sıkıntılı oluyor kaka derdi falan bütün gün kaka yaptığı diye arardı beni şimdi de ateşi varmı hiç beni soran Yok bende taze ameliyatlıyım

Çok teşekkürler sana da çok geçmiş olsun herşey düzelir inşallah :)

Şöyle bir durum oldu eşimin iş stresi hayat stresi falan yoruldu ikimizde yorucu işlerde çalışıyoruz.Ve psikolojisi kötü.Evet yumurtlama gününü takip etmekten bi hal olmuıştuk fakat hiç de zevk almıo gibi değildi.Çocuk olmamasını büyüttü.Artık nası çare arayacağımı şaşırdım.Çocuk hasretimi bi yanda bastırıyorum bi yandan eşim iyi olsun diye çabalıyorum.....
Bizim de ilkinde korunmayi bıraktıktan sekiz ay sonra gittik. Çikolata kistim olduğu için olmuyormuş. Üç ay doktor kontrolünde tedavi oldum. Yani bir sene falan sonra hamile kaldım. Ikincide hemen oldu çok şaşırmıştım. Bence kendinizi rahat bırakın. Ayda üç dört çok az. YumurtlAma günlerini hesaplayıp gün aşırı ilişki olması lazım bir sorun yoksa tabi

ahhh eşim kendini bi rahat bıraksaaa ama artık gerçekten ilk onunla flörtleştiğim zaman dönmek istiyorum bunu yapacağım ağlamak üzülmek çare değil boşa üzülmüşüm..Silkelendim..:KK39:Hoppa:KK9:

Cinselliği vazife gibi yapıyor olmaktan olabilir mi.. Bu durum da pek işinize yaramamış üstelik.. Siz araya daha fazla soğukluk girmesine müsade etmeden bence ilişkiniz için adımı atın...

Cinselliği vazife gibi yapıyor olmaktan olabilir mi.. Bu durum da pek işinize yaramamış üstelik.. Siz araya daha fazla soğukluk girmesine müsade etmeden bence ilişkiniz için adımı atın...

Evet cok zaman kaybettim kendi bana cesareti vermese de hayir demeyecegini dusunuyorun

Yılda 1- 2 evet normal değil o kadar değildik ama öyle olan evli olan ve birbirlerini seven sadece cinselliği arka plana atmış arkadaşlarım var :)
Hah işte ona pek inanmayın.. neden böyle dediğimi o arkadaşlarınızla görüşmeye devam ederseniz anlarsınız :)

:) tabi herkesin yatak odasi bilemeyiz.
Orası doğru, diğer yandan böyle hikayelerin altında ya ustaca aldatmalar, ya farklı eğilimler saklı oluyor maalesef onu kastetmiştim.. siz çocuk olayını unutmuş gibi davranıp eşinizle aşkınızı canlandırma yoluna gitmelisiniz şu durumda bence, kolaylıklar dilerim :KK76:

X