Böyle eşi olan bir tek ben miyim??

Ben ev hanımı degilim 11 de bizimde normal insanlar gbi uykumuz geliyo ama 11 e kadar oluyodu bişekilde hadi bakalım sanada kolay gelsin

Yani aynısını yaşadıysanız blirsiniz içine atıyor ben üzüldükçe gideyim burdan fln diyor.Ayrılma noktasına hiç yere geldik nası geldiğimiz anlamadık.Ben çocuk önemli değil çocuk dedim ama aslında önemli olduğunun o çok çok farkında. süreç çok yıpratıcı değil mi? Adam herşeyi kafaya takar oldu alıngan oldu.

İnşallah....

O şekilde tamam önemli değil dedim.1 hafta sonra neden diye bağırdıım da oldu ve o da inadıma istemiyorum bu kadar var mı ötesi diye beni tahrik etti.Ve işte yıprandık.Kırdık.Ama seviyor muyum çoook..O da sevmese bitirirdi..Artık dinginleştim ama yapmıyorum öyle hatalar..

En hayati ihtiyaç yemek yemek bile görev haline gelirse ben de istemem
Sevişmenin tadını çıkartacağınıza çocuk da çocuk diye bozmuşsunuz evliliğinizi.
Çocuk vs lafını bile etmem ben eşimi kaybetmemek için.
Zira çocuk için öncelikle eş lazım.

Eşinin davranışları çok normal. Eşler arasındaki cinsellik görev amaçlı olunca özellikle erkekler bir süre sonra soğuyor hele de bir süre geçtikten sonra. Çocuk meselesini hiç açmayın ve oluruna bırakın. Unutmuş gibi davranın.Eşinizle normal cinsel yaşantınıza dönersiniz bir süre sonra. Zaten korunmazsanız ve kafaya da takmazsanız emin olun hiç ummadığınız bir anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz. Psikoloji çok önemli. Bilimsel bir veri var mıdır bilmiyorum ama çocuk için uğraşan çiftler bir süre sonra bunu bıraktıklarında hamile kalıyorlar genellikle. Ki sizin testlerinizde bir sorun çıkmamış. Ben 36 yaşındayım eşim 43 yaşında ve biz de aynı sulardan geçtik. Ama testlerde bir sorun çıkmayınca oluruna bıraktık. Uğraşmaktan vazgeçtik. Üç ay sonra da hamile olduğumu öğrendim.

Benimki daha sıkıntılı bir süreçti çünkü eşim de sıkıntı çıktı ameliyat olmak zorunda kaldı sonra düzeldi durumu çok şükür sonra yine olmadı bebeğimiz ondan sonra koyverdi diyorum ya hiç birlikte olmuyorduk biz de ayrılacağımızı anladığımız için tüp bebeğe başvurduk.

Yani ben anlamadım kocana göre sadece çocuk için mi birlikte olunmalı?Eğer çocuk olursa hiç mi ilişkiye girmiceksiniz ayrıca ayda 3-4 zaten biz de çocuk düşünmüyoruz ama hafta da 2 3 sefer birlikte oluyoruz.

Sadece cocuk icin mi seks yapiyodunuz yani? Birbirinizi sevdiginizden ve iliski istediginizden degil yani? Yada hamile kalsan yine mi iliski bitecekti? Sacma olmus.

Neyse sekse devam etmek zorundasin. Kimisinin 2 yil 5 yil sonra oluyo. Allahu alem..

Keşke sadece çocuk yapmak için değil , daha çok birbirinizi tatmin etmek için yapsaydınız. Adam pek zevk almıyormuş demek ki ve çocuk da olmayınca böyle olmuş. Çocuk yapmak için mi evlenmiştiniz?

Kocanızla çocuk için değil zevk için seks yapmanız lazım. Seks hayatınızı renklendirmeyi ve hareketlendirmeyi deneyin bence. Bu hep sorun olacak. Çocuk olsa da.

Çocuk çocuk diye diye adamları da bıktırıyor kendinizi ve evliliğinizi de yıpratıyorsunuz.

Kaç evlilik gözümün önünde yıkıldı bu sebepten.

Anne baba olmadan önce çift olmayı becerebilmeli insan. İki insan tek başına mutlu olmayı becerebiliyorsa çocuk sahibi olmayı düşünmeli. Çift olarak mutlu olabilen insanları çocuk sahibi olamamak bu kadar yıpratmaz.

Çoçuğunuz olmuyor diye denemekten vazgeçmeyin ama kocanıza zaten korunmadıgımız halde çocuğumuz olmuyor korunmadan ilişkiye girelim diye söyledin ve çocuk için değil gerçekten zevk için birlikte olun belki de şansa kader yavrunuz olur :)

Ayda 4 kez beraber olmak yerine günde 4 kez beraber olun...
Bir değil 4 çocuğun olur. :)

O çok zor çatlama iğnesi falan yapınca eşler stres yapıyor
İyi bir dr a git sizi motive etsin

Sanirim yanlis anlasilmisim esimle ben cocuk icin birlkte olmayi son aylarda yapar olduk ki onda da ruhsuz sevismelermz asla olmadi biz askla evlendik tutku hep vardi 5 senelk birlktelk sonucu evlendk.Esim asla biriyle olmak icin sevisecek bir adam degil ruhsuz degil keza bende oyle.Zaten akli orda olan bir adam olsa umursamaz sevisr dururdu ama bisilerin ters gittigini heyecanin azalmasina engel olmak icin soylemsti fakat ben kendimi kaybettm simdi de iyice sogudu.Toparlanior gibiyz.Ama su bi gercek ben bunu icime atacam soylemicem ona fakat cocuksuz bir aile hep bi yani eksik tam aile olmuo.

selam zeplin.bak arkadaşım ben 5 yıllık evlıyım ve 3 sene boyunca bebiş bekledık dr.kapılarında gunler saydık.olmadı.odev verır gıbı gun verdı dr.ilişki gunleri.olmadı işte.artık bıraktık hiç dusunmemeye başladık bebek meselesını.nasıl olsa olmuyor dıye.çünkü bu 3yıl içinde aramızda da sorunlar olmaya başladı.eşimin psıkolojisi bozulmaya başlamısştı.ama bak ne oldu ne gun hesapladık ne bi tarıh hesapladık rabbım müjdesini gonderıverdı en ummadık ve hatta en zor zamanımızda geldi müjde.onun için dıyorum ki unut herseyı gunu tarıhı adet tarıhıymıs yumurtlama tarıhıymıs unut hesaplama.hersey kafada bitiyor oyle ısmarlama ilişkilerle olmuyor bi şey.Rabbim sen hazır oldugunda verecek zaten rahat olun ilişkınızı yıpratmayın :)

selam zeplin.bak arkadaşım ben 5 yıllık evlıyım ve 3 sene boyunca bebiş bekledık dr.kapılarında gunler saydık.olmadı.odev verır gıbı gun verdı dr.ilişki gunleri.olmadı işte.artık bıraktık hiç dusunmemeye başladık bebek meselesını.nasıl olsa olmuyor dıye.çünkü bu 3yıl içinde aramızda da sorunlar olmaya başladı.eşimin psıkolojisi bozulmaya başlamısştı.ama bak ne oldu ne gun hesapladık ne bi tarıh hesapladık rabbım müjdesini gonderıverdı en ummadık ve hatta en zor zamanımızda geldi müjde.onun için dıyorum ki unut herseyı gunu tarıhı adet tarıhıymıs yumurtlama tarıhıymıs unut hesaplama.hersey kafada bitiyor oyle ısmarlama ilişkilerle olmuyor bi şey.Rabbim sen hazır oldugunda verecek zaten rahat olun ilişkınızı yıpratmayın :)

bence ilişkiyi görev olmaktan çıkarıp eğlence haline getir bi 9 ay daha dene, tabii bu esnada bunları eşine belli etme, yani yumurtlama zamanını hesaplama eşinin yanında mesela, çaktırmadan... yine de olmazsa artık tatlı dille konuşup tedavi yolları denemekten başka çare yok

Çocuk yapmak için yatağa girmeyin ayda 3-4 le zor zaten hafta da 3 deneyin bir de. Birbirinizi isteyin bebeği değil o zaman olur işte. Allah gönlünüze göre versin. Çocuk olmuyo diye yatağa küsülür mü.. olacak iş değil.

esinizin davranislarini hic anlam veremedim
olacagi varsada olmaz ki ayda 3-4 zaten olasiliklari azaltirken birde 5 aygibi bir zaman uzak kalmak

ben olsam diye dusunuyorum
hislerimi duygularimi cocuk istedigimi gizleyerek bir gun ona cok ozledim diyerek yakinlasir kari-koca iliskimizi duzeltirdim, yani onu cocuk icin olmadigina inandirmalisin, ondan sonrasi gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…