Cocuk istemeniz normal ama yorumlarda bile devamli cocuk cocuk diyorsunuz. Empati kuruyorum ben de bunalirdim hatta devam ederse kacardim muhtemelen. Tamamen rafa kaldirin cocuk meselesini. Yasiniz cok gec degil. 3 yil denemeyle cocuk olmayabilir. Bir denemeyle de olabilir. Biraz sansa, biraz da uygun kosullarin olusmasina bagli ama cok ciddiyim birkac ay hic cocuk demeyin.
Ona suphem yok. Kocanizi seviyorsunuz belli. Cozum uretici taraf olarak da yaklasmayin bence. Sadece cool gunu yasayan kaygisiz bir partner gibi yaklasin.Ben kocamı istiyorum gerçekten çocuk ikinci plan.Gideblrsn çok bunaldıysan sen yeterki gül iyi ol dedm kafasını toparlasın diye kaç kere..o da bırakmak istemiyor beni.Tabiki kadınım çocuk özlemim var ama kocama özlemm daha fazla..
Eşin çok nazlı yaa zor falan değil nazlı tripli! okuduklarımdan bunu anladım
yani zayıf karakterli bir erkek, ataerkilliği de tamamen yetiştirmeyle alakalı yoksa fazla sıkıcı
Tamam her anı uçkurunda olan tiplerden olmayabilir ama bu kadar uzak olması da sağlıksız geldi bana
(ki evli değilim ama gözlemlerime göre böyle)
konuştun mu peki? yani bu kadar çekingen olması da doğru değil siz evlisiniz, çocuk olmasa da birliktelik olmalı yakınlaşmalısınız yanlış mı düşünüyorum?Katılıyorum...
konuştun mu peki? yani bu kadar çekingen olması da doğru değil siz evlisiniz, çocuk olmasa da birliktelik olmalı yakınlaşmalısınız yanlış mı düşünüyorum?
Evet bende şaştım kaldım maşallahınız var yüksek libido hattı yemin ederim burası :)
Konuştum konuşmalarımızın bir kısmı tartışma ile bitti bi kısmı geçiştirerek..Ben alttan aldığımda o uzattı ben uzattığımda o alttan aldı. Çıkmaza girdik yok yere. Hayata karşı gülen yaşama sevinci olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Bir kere daha yaşamıştık 1 hafta ayrı kaldık tekrar resmen aşık olarak dönmüştü. Şimdi bir daha onu tekrar yapalım dedik tamam dedik yapamadık kopmak ta istemiyoruz.Çok nazlı tripli.Kadın olsaymış var ya nazı cazı bitmezmiş demek ki..Ben neden direniyorum derseniz?Hayatımın en güzel yılları onla geçti çok mutlu etti beni ..Çok iyi anlaşırız çevremizde örnek gösteriliriz hala inanamazlar böyle bişi olduğunu duysalar..Beni herkesten herşeyden önce tutardı ki hala öyledir ama çok daha eksik bazı şeyler..Nası buralara geldik anlamıyorum..Bazen uyanıyorum kabus gibi onunla birlikte olamamak gerçek mi diyorum..
valla ne diyeceğimi bilemedim ben nazlı tripli biriyle uzun süre anlaşamıyorumKonuştum konuşmalarımızın bir kısmı tartışma ile bitti bi kısmı geçiştirerek..Ben alttan aldığımda o uzattı ben uzattığımda o alttan aldı. Çıkmaza girdik yok yere. Hayata karşı gülen yaşama sevinci olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Bir kere daha yaşamıştık 1 hafta ayrı kaldık tekrar resmen aşık olarak dönmüştü. Şimdi bir daha onu tekrar yapalım dedik tamam dedik yapamadık kopmak ta istemiyoruz.Çok nazlı tripli.Kadın olsaymış var ya nazı cazı bitmezmiş demek ki..Ben neden direniyorum derseniz?Hayatımın en güzel yılları onla geçti çok mutlu etti beni ..Çok iyi anlaşırız çevremizde örnek gösteriliriz hala inanamazlar böyle bişi olduğunu duysalar..Beni herkesten herşeyden önce tutardı ki hala öyledir ama çok daha eksik bazı şeyler..Nası buralara geldik anlamıyorum..Bazen uyanıyorum kabus gibi onunla birlikte olamamak gerçek mi diyorum..
terapiye gidin bence eşinizle birlikte[/QUOTE
maalesef kendi annesi de onu iyi görmüyor kayınvalidem söyledi bende söyledim ama ters tepiyor ve gitmiyor.Ona olan sevgimin azaldığını düşünüyor kendi sevgisininde aynı şekilde...Ama evlilik bu...iniş çıkış olabilio..Ve şunu anladım çok sevmek zarar vereblio karşıdakine bilmeden...
valla ne diyeceğimi bilemedim ben nazlı tripli biriyle uzun süre anlaşamıyorum
bir kez alttan alırdım ikincide uyarırdım üçüncüde aman be senin tribinle mi uğraşacağım büyü de gel der terk ederdim
sıkılırım ben naz niyazlardan, en yakın arkadaşım yapsa bile soğuyorum o derece çekemiyorum çünkü ben kimseye trip atmadığım halde kimse çekmez ben neden çekeyim yani?!
çok mu aşıklar ki eşlerine acaba. şimdi millet böyle yazınca kendimi sorgulamaya başladım:)
yok yok bitirme evliliğini:) haklısın bende trip atan arkadaşım olsa uğraşamıodum ama bu adam hiç böyle değildi bi de eşim sevdiğim adam olunca arkamı dönüp gidemiorum ve umarım o noktaya gelmem..Çünkü giden ben olursam asla dönmem sevgimden ölsem..O noktaya getrdiyse giden ben isem,çok doluyumdur bitmiştir..