Böyle eşi olan bir tek ben miyim??

Dedim ya yoğun iş tempomuz var saat 11 de uykumuz geliyor. Yani ev hanımı olsam altından girer üstünden çıkarım fakat yorgun olabliyoruz sizin maşallahınız varmış valla
sırf aramız düzelsin kendimizi iyi hissedelim diye haftaya izin aldım cinsel silahlarımı vallahi kullanacağım :)
Ben ev hanımı degilim 11 de bizimde normal insanlar gbi uykumuz geliyo ama 11 e kadar oluyodu bişekilde:KK48: hadi bakalım sanada kolay gelsin :KK54:

başıma geldiği için biliyorum. birkaç denemeden sonra olmayınca erkek bunu fazlasıyla dert ediniyor. eksik görüyor kendini. olmadıkça üstüne gidersin konunun araştırdıkça bir de onda sıkıntı çıkarsa bununla baş edemez diye üstünü kapatmaya çalışıyor. malesef erkekler daha hassas bu konuda. aynılarını yaşadım. biz de hiç ilişkiye girmiyor hale gelmiştik son zamanlarda ve tüp bebeğe başvurduk ilk denemem negatif oldu ikinciyi deneyeceğim inşallah.

Yani aynısını yaşadıysanız blirsiniz içine atıyor ben üzüldükçe gideyim burdan fln diyor.Ayrılma noktasına hiç yere geldik nası geldiğimiz anlamadık.Ben çocuk önemli değil çocuk dedim ama aslında önemli olduğunun o çok çok farkında. süreç çok yıpratıcı değil mi? Adam herşeyi kafaya takar oldu alıngan oldu.

Normal değil eşinizin böyle davranması ilişki olmaması..Bizimde3 yıldır olmuyor ama hiç usanmadık usanmayız da Allahtan gelen birşey bu.Çünkü çocuğu güzel giden evliliğe renk katsın diye isteriz.Olmazsa da hayatımız yine aynı şekilde devam etmeli bana göre.Eşinizin davranışları tuhaf geldi açıkcası kendinizi hiç üzmeyin olur hayırlı bir Zaman'da.

İnşallah....

Her seyden onemlisi esiniz ile iliskini. Herhangi bir saglik probleminiz olmamasina ragmen yillarca cocugunuz olmayabilir, kadin uzulur, erkek ise gurur yapar ama bu gururu/ kendini 'asagi gorme' durumunu da dillendiremedigi icin her seyden uzaklasabilir. Sizin oncelikle yapmani gereken cocuk fikrini hem kendi hem esinizin zihninden uzaklastirmaniz. Gerekiyorsa ben zaten kendimi hazir hissetmiyordum, cocuk demek istemiyorum, olursa olur yoksa da onemli degil tarzinda cumleler kurarak esinizin uzerindeki stresi azaltmaniz olmali oncelikli hedefiniz. Ayrica (sahsi dusunceme gore) ayda 3-4 kez birlikte olmak (cocuk istemeyi goz ardi ederek soyluyorum) az degil mi? Henuz gencsiniz ve cok olmamis da evleneli. Sahsen ben sirf zevk icin daha cok sevismek isterim ya... :)

O şekilde tamam önemli değil dedim.1 hafta sonra neden diye bağırdıım da oldu ve o da inadıma istemiyorum bu kadar var mı ötesi diye beni tahrik etti.Ve işte yıprandık.Kırdık.Ama seviyor muyum çoook..O da sevmese bitirirdi..Artık dinginleştim ama yapmıyorum öyle hatalar..

En hayati ihtiyaç yemek yemek bile görev haline gelirse ben de istemem
Sevişmenin tadını çıkartacağınıza çocuk da çocuk diye bozmuşsunuz evliliğinizi.
Çocuk vs lafını bile etmem ben eşimi kaybetmemek için.
Zira çocuk için öncelikle eş lazım.

Arkadaşlar Merhaba,

Belki konuyla alakasız gelebilir fakat benim gibi yaşayanlar olduğunu düşünüyorum. Eşim benden daha istekli çocuk istiyordu hatta önce ben istemiyordum o istediği için denemeye başladık önce korunuyorduk sonra geçen sene hiç bir tedaviyi denemeden sadece ayda 3-4 sefer ilişkiye girerek 9 ay denedik fakat olmadı çocuğumuz ve ben buna üzüldükçe eşim daha çok üzüldü ve uzaklaştı benden. Bir kaç test yaptırdık ve bunu gururuna yediremedi. Ve artık yorulduğunu çocuk yapmayı görev haline getirmekte hoşlanmadığını belirtti. Ben daha çok üzüldüm ve kızdım çocuk istememesine. Ve gittikçe uzaklaştı. Hayattan soğudu 5 aydır ilişkide bulunamadık. Çok severek evlendiğimiz halde. Buna kendisi de çok üzüldü ama tekrar görev gibi yapmak istemediğini ve artık olmuyorsa umursamadığını belirtti.(ki eşim çok çok çocukları seven biridir.)Kalbi istiyor fakat dili başka söylüyor. Testlerimizde hiç bir şey çıkmamıştı. Ben artık bir gün çocuk isterse direk tüp bebek yada aşılama yapmak istiyorum çünkü 31 yaşındayız ,3 yılık evliyiz ve yeterince zaman kaybettik gibi geliyor. Herşey bi yana eşimi geri kazanmaya o çocuğa hevesli günlere döndürmeye çalışıyorum. Çocuk meselesi açılınca duymak istemiyor artık. Benim gibi yaşayanlar var mı siz ne düşünüyorsunuz? Neler yapmalıyım?
Eşinin davranışları çok normal. Eşler arasındaki cinsellik görev amaçlı olunca özellikle erkekler bir süre sonra soğuyor hele de bir süre geçtikten sonra. Çocuk meselesini hiç açmayın ve oluruna bırakın. Unutmuş gibi davranın.Eşinizle normal cinsel yaşantınıza dönersiniz bir süre sonra. Zaten korunmazsanız ve kafaya da takmazsanız emin olun hiç ummadığınız bir anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz. Psikoloji çok önemli. Bilimsel bir veri var mıdır bilmiyorum ama çocuk için uğraşan çiftler bir süre sonra bunu bıraktıklarında hamile kalıyorlar genellikle. Ki sizin testlerinizde bir sorun çıkmamış. Ben 36 yaşındayım eşim 43 yaşında ve biz de aynı sulardan geçtik. Ama testlerde bir sorun çıkmayınca oluruna bıraktık. Uğraşmaktan vazgeçtik. Üç ay sonra da hamile olduğumu öğrendim.

Yani aynısını yaşadıysanız blirsiniz içine atıyor ben üzüldükçe gideyim burdan fln diyor.Ayrılma noktasına hiç yere geldik nası geldiğimiz anlamadık.Ben çocuk önemli değil çocuk dedim ama aslında önemli olduğunun o çok çok farkında. süreç çok yıpratıcı değil mi? Adam herşeyi kafaya takar oldu alıngan oldu.

Benimki daha sıkıntılı bir süreçti çünkü eşim de sıkıntı çıktı ameliyat olmak zorunda kaldı sonra düzeldi durumu çok şükür sonra yine olmadı bebeğimiz ondan sonra koyverdi diyorum ya hiç birlikte olmuyorduk biz de ayrılacağımızı anladığımız için tüp bebeğe başvurduk.

Yani ben anlamadım kocana göre sadece çocuk için mi birlikte olunmalı?Eğer çocuk olursa hiç mi ilişkiye girmiceksiniz ayrıca ayda 3-4 zaten biz de çocuk düşünmüyoruz ama hafta da 2 3 sefer birlikte oluyoruz.

Sadece cocuk icin mi seks yapiyodunuz yani? Birbirinizi sevdiginizden ve iliski istediginizden degil yani? Yada hamile kalsan yine mi iliski bitecekti? Sacma olmus.

Neyse sekse devam etmek zorundasin. Kimisinin 2 yil 5 yil sonra oluyo. Allahu alem..

Keşke sadece çocuk yapmak için değil , daha çok birbirinizi tatmin etmek için yapsaydınız. Adam pek zevk almıyormuş demek ki ve çocuk da olmayınca böyle olmuş. Çocuk yapmak için mi evlenmiştiniz?

Kocanızla çocuk için değil zevk için seks yapmanız lazım. Seks hayatınızı renklendirmeyi ve hareketlendirmeyi deneyin bence. Bu hep sorun olacak. Çocuk olsa da.

Çocuk çocuk diye diye adamları da bıktırıyor kendinizi ve evliliğinizi de yıpratıyorsunuz.

Kaç evlilik gözümün önünde yıkıldı bu sebepten.

Anne baba olmadan önce çift olmayı becerebilmeli insan. İki insan tek başına mutlu olmayı becerebiliyorsa çocuk sahibi olmayı düşünmeli. Çift olarak mutlu olabilen insanları çocuk sahibi olamamak bu kadar yıpratmaz.

Arkadaşlar Merhaba,

Belki konuyla alakasız gelebilir fakat benim gibi yaşayanlar olduğunu düşünüyorum. Eşim benden daha istekli çocuk istiyordu hatta önce ben istemiyordum o istediği için denemeye başladık önce korunuyorduk sonra geçen sene hiç bir tedaviyi denemeden sadece ayda 3-4 sefer ilişkiye girerek 9 ay denedik fakat olmadı çocuğumuz ve ben buna üzüldükçe eşim daha çok üzüldü ve uzaklaştı benden. Bir kaç test yaptırdık ve bunu gururuna yediremedi. Ve artık yorulduğunu çocuk yapmayı görev haline getirmekte hoşlanmadığını belirtti. Ben daha çok üzüldüm ve kızdım çocuk istememesine. Ve gittikçe uzaklaştı. Hayattan soğudu 5 aydır ilişkide bulunamadık. Çok severek evlendiğimiz halde. Buna kendisi de çok üzüldü ama tekrar görev gibi yapmak istemediğini ve artık olmuyorsa umursamadığını belirtti.(ki eşim çok çok çocukları seven biridir.)Kalbi istiyor fakat dili başka söylüyor. Testlerimizde hiç bir şey çıkmamıştı. Ben artık bir gün çocuk isterse direk tüp bebek yada aşılama yapmak istiyorum çünkü 31 yaşındayız ,3 yılık evliyiz ve yeterince zaman kaybettik gibi geliyor. Herşey bi yana eşimi geri kazanmaya o çocuğa hevesli günlere döndürmeye çalışıyorum. Çocuk meselesi açılınca duymak istemiyor artık. Benim gibi yaşayanlar var mı siz ne düşünüyorsunuz? Neler yapmalıyım?
Çoçuğunuz olmuyor diye denemekten vazgeçmeyin ama kocanıza zaten korunmadıgımız halde çocuğumuz olmuyor korunmadan ilişkiye girelim diye söyledin ve çocuk için değil gerçekten zevk için birlikte olun belki de şansa kader yavrunuz olur :)

Ayda 4 kez beraber olmak yerine günde 4 kez beraber olun...
Bir değil 4 çocuğun olur. :)

Arkadaşlar Merhaba,

O çok zor çatlama iğnesi falan yapınca eşler stres yapıyor
İyi bir dr a git sizi motive etsin

Sanirim yanlis anlasilmisim esimle ben cocuk icin birlkte olmayi son aylarda yapar olduk ki onda da ruhsuz sevismelermz asla olmadi biz askla evlendik tutku hep vardi 5 senelk birlktelk sonucu evlendk.Esim asla biriyle olmak icin sevisecek bir adam degil ruhsuz degil keza bende oyle.Zaten akli orda olan bir adam olsa umursamaz sevisr dururdu ama bisilerin ters gittigini heyecanin azalmasina engel olmak icin soylemsti fakat ben kendimi kaybettm simdi de iyice sogudu.Toparlanior gibiyz.Ama su bi gercek ben bunu icime atacam soylemicem ona fakat cocuksuz bir aile hep bi yani eksik tam aile olmuo.

selam zeplin.bak arkadaşım ben 5 yıllık evlıyım ve 3 sene boyunca bebiş bekledık dr.kapılarında gunler saydık.olmadı.odev verır gıbı gun verdı dr.ilişki gunleri.olmadı işte.artık bıraktık hiç dusunmemeye başladık bebek meselesını.nasıl olsa olmuyor dıye.çünkü bu 3yıl içinde aramızda da sorunlar olmaya başladı.eşimin psıkolojisi bozulmaya başlamısştı.ama bak ne oldu ne gun hesapladık ne bi tarıh hesapladık rabbım müjdesini gonderıverdı en ummadık ve hatta en zor zamanımızda geldi müjde.onun için dıyorum ki unut herseyı gunu tarıhı adet tarıhıymıs yumurtlama tarıhıymıs unut hesaplama.hersey kafada bitiyor oyle ısmarlama ilişkilerle olmuyor bi şey.Rabbim sen hazır oldugunda verecek zaten rahat olun ilişkınızı yıpratmayın :)

selam zeplin.bak arkadaşım ben 5 yıllık evlıyım ve 3 sene boyunca bebiş bekledık dr.kapılarında gunler saydık.olmadı.odev verır gıbı gun verdı dr.ilişki gunleri.olmadı işte.artık bıraktık hiç dusunmemeye başladık bebek meselesını.nasıl olsa olmuyor dıye.çünkü bu 3yıl içinde aramızda da sorunlar olmaya başladı.eşimin psıkolojisi bozulmaya başlamısştı.ama bak ne oldu ne gun hesapladık ne bi tarıh hesapladık rabbım müjdesini gonderıverdı en ummadık ve hatta en zor zamanımızda geldi müjde.onun için dıyorum ki unut herseyı gunu tarıhı adet tarıhıymıs yumurtlama tarıhıymıs unut hesaplama.hersey kafada bitiyor oyle ısmarlama ilişkilerle olmuyor bi şey.Rabbim sen hazır oldugunda verecek zaten rahat olun ilişkınızı yıpratmayın :)

Arkadaşlar Merhaba,

bence ilişkiyi görev olmaktan çıkarıp eğlence haline getir bi 9 ay daha dene, tabii bu esnada bunları eşine belli etme, yani yumurtlama zamanını hesaplama eşinin yanında mesela, çaktırmadan... yine de olmazsa artık tatlı dille konuşup tedavi yolları denemekten başka çare yok

Arkadaşlar Merhaba,

Çocuk yapmak için yatağa girmeyin ayda 3-4 le zor zaten hafta da 3 deneyin bir de. Birbirinizi isteyin bebeği değil o zaman olur işte. Allah gönlünüze göre versin. Çocuk olmuyo diye yatağa küsülür mü.. olacak iş değil.

esinizin davranislarini hic anlam veremedim
olacagi varsada olmaz ki ayda 3-4 zaten olasiliklari azaltirken birde 5 aygibi bir zaman uzak kalmak

ben olsam diye dusunuyorum
hislerimi duygularimi cocuk istedigimi gizleyerek bir gun ona cok ozledim diyerek yakinlasir kari-koca iliskimizi duzeltirdim, yani onu cocuk icin olmadigina inandirmalisin, ondan sonrasi gelir bence

X