Böyle eşi olan bir tek ben miyim??

Karsılıklı sacmalamıssınız oyle ayda uc dort ılıskıyle olmuyor bu ısler oncelıkle ıstıyorsa ustune dusenı yapacak sende yapacaksın yumurtlama gunu dıye bısey var hadı onu umursamadın o halde bır ay byunca gun asırı ılıskı yapmanız lazımdı sen uygun sartları saglamazsan kendılıgınden olmazkı cocuk burada sen dedım ama szum sıze esınle ıkınıze ... hayatta hersey planladıgımız gıbı olmyor bıraz kabullenmek lazım

Kısmen benzer şeyler yaşadım .
Eğlendiğimiz ilk zamanlar eşim çok çocuk istiyordu ben okadar istekli değildim ama korunmiyirduk olursa olur diyorduk .
Sonra baktık olmuyor eşim hiç çocuk konusu acmamaya başladi. olmazsa olmaz takdiri ilahi dedi hep . bu sefer bene çok istemeye başlamıştım hergün ağlıyordum .
Sonra nasip oldu şükür .
Smdi sana tavsiyem çocuk konusunu tamanen kapat ve eşine bahsetme . onunla onu sevdiğin için birlikte olmak istediğini söyle . özgürce seviş yani . Rabbim yardım etsin inşallah

evet teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum ki zaten gerçekten eşim çok daha önemli.Rabbim verir inşallah..

Karsılıklı sacmalamıssınız oyle ayda uc dort ılıskıyle olmuyor bu ısler oncelıkle ıstıyorsa ustune dusenı yapacak sende yapacaksın yumurtlama gunu dıye bısey var hadı onu umursamadın o halde bır ay byunca gun asırı ılıskı yapmanız lazımdı sen uygun sartları saglamazsan kendılıgınden olmazkı cocuk burada sen dedım ama szum sıze esınle ıkınıze ... hayatta hersey planladıgımız gıbı olmyor bıraz kabullenmek lazım

yumurtlama günleri bilrikte oluorduk zaten doktor kontrolünde bir tek onu yaptık takip ettik o kadarını yaptık yani..Ama Rabbim zamanı değilmiş vermedi..

Bızımde cocugumuz olmadı
ben 3 kere hamıle kaldım ancak nıhayete ermedı ya 4 aylık sonlandırıldı ya bos gebelık oldu. Benım ılk evlılıgımden cocugum var.
4.5 seneyı gecıyor evlılıgımız hıc bu konuyu konusmuyoruz

Görev mi?
Eşiniz sizinle sadece çocuk olsun diye mi sevişiyordu yani?
Diyelim ki çocuk oldu, artık birlikte olmanıza gerek yok ozaman eşinize göre..

Bir erkek eşinden 5 ay ağır bir sebep olmadan cinsel anlamda uzakndurabilirmi çok sasirdim
ayda 3 4 defa gercekten banada biraz az geldi, insanın üretken dönemleri oluyor bazen yakalayamayabiliyor birinde erken birinde gec. belki gururna yediremiyor belki biri bi densizlik yapip canini sıktı bu ilk aklima gelen

Evet çok gururludur aklı uçkurunda olan bir adam değildir.O yüzden ikna etmesi zor bir adam.Sevdi mi tams ildi mi tam.Adamın ortası yok.

5 ay birlikte olmadığım, ayda 3-4 sefer birliktelik yaşadığım biriyle çocuk düşünmezdim. Bence önceliğiniz farklı olmalı,bu soğukluğun sebebini bulmalısınız

Şöyle bir durum oldu eşimin iş stresi hayat stresi falan yoruldu ikimizde yorucu işlerde çalışıyoruz.Ve psikolojisi kötü.Evet yumurtlama gününü takip etmekten bi hal olmuıştuk fakat hiç de zevk almıo gibi değildi.Çocuk olmamasını büyüttü.Artık nası çare arayacağımı şaşırdım.Çocuk hasretimi bi yanda bastırıyorum bi yandan eşim iyi olsun diye çabalıyorum.....
iyi de 3 yıllık evlilikte sağlıklı çiftlerde bildiğim haftada en az 2 3
sizin ayda 3 4 çok az.. birde çocuk düşünürken haftada en az 3 kez birlikte olun sperm kalitesinden dolayı deniliyor
bu arada 2 çocuğumda da hiç yumurtlama günü falan takip etmedim.. akışına bıraktım
bence sizde öyle yapın

bu erkeklerin gereksiz kaprisleride bıktırdı beni ya...

eskiden bayanlar naz yapardı.

bırakın ne hali varsa görün.

Görev mi?
Eşiniz sizinle sadece çocuk olsun diye mi sevişiyordu yani?
Diyelim ki çocuk oldu, artık birlikte olmanıza gerek yok ozaman eşinize göre..

Hayır tabiki biz korunarak bir buçuk yıl beraber olduk ilişkimiz aşk evliliği ten uyumu cinsellik gayet iyiydi.Takntı yapmaya başladm ben çocuk olmamasını ve o da bunaldı.Ayrıca işyerindeki sıkıntılar üst üste geldi.

Hayır tabiki biz korunarak bir buçuk yıl beraber olduk ilişkimiz aşk evliliği ten uyumu cinsellik gayet iyiydi.Takntı yapmaya başladm ben çocuk olmamasını ve o da bunaldı.Ayrıca işyerindeki sıkıntılar üst üste geldi.
Ah biz kadınlar, şu takıntılarımızdan ne zaman vazgeçeceğiz :olamaz:
Eşinizi bunaltmışsınız demek ki ...
Biraz zaman verin ozaman 5 ay kadar açmayın konuyu dicem size ama siz birde 5 aydır birlikte olmuyormuşsunuz zaten...
Eşinize bunun normal bir durum olup olmadığını sordunuz mu?

yumurtlama günleri bilrikte oluorduk zaten doktor kontrolünde bir tek onu yaptık takip ettik o kadarını yaptık yani..Ama Rabbim zamanı değilmiş vermedi..
sizn testlerinizde bir sorun da yokmuş ki.
niye böyle abarttınız bu durumu?
tek yapmanız gereken düzenli ilişkilerdi.normalde de 1 yıl denir hep.
yaşlarınız da küçük değil hani çocukluk ediyorsunuz diyecem olmayacak.
bir de birinizden birinde büyük bir sağlık sorunu çıksaydı ne yapacaktınız?
tüp bebek vs yaptırmak zorundasınız denseydi veya?
bilmiyorum bu kadar kolay pes etmek filan garip geldi bana.
üstelik 5 aydır uzakmışssınız da birbirinizden.
önce bunuı bir çözün derim.
eşinin başka sorunları da var heralde.

5 ay birlikte olmadığım, ayda 3-4 sefer birliktelik yaşadığım biriyle çocuk düşünmezdim. Bence önceliğiniz farklı olmalı,bu soğukluğun sebebini bulmalısınız

Soğukluk sebebi de çocuk maalesef :) borç iş sıkıntısı.

Valla her hafta 3 4 yapanlara helal olsun ben bunalırım biraz özlemeliym eşimi ,o da beni .yumurtlama günleri çok sık olurduk sonra gün aşırı azaltırdık yumurtlama günü tekrar tutkulu olurduk.

Durumun tam tersi bizde olmuştu.
Dış gebelik olup tüpüm alınınca doktor ilişki sıklığına dikkat edin iki günde bir deneyin demişti.
Eşim bunu duyunca ,canım istemediğinde yorgun oldugumda trip atıyordu kızıyordu.bende artık görev gibi bu işi yapmaktan sıkılmıştım , ha deyince istek gelmiyo ki bişeye mecbur bırakılmak ,o işi itici yapıyordu iyice.hatta bigün okadar isteksiz yapıodumki o işi ,ilişki ortasında ağlamaya başladım.
Eşim ondan sonra kendine geldi.
Biraz birbirimizi özleyelim nezaman olursa ozaman olsun çocuk dedi.
Ve biz akışına bıraktık.
Kafamızdan çocuk fikrini çıkardık.
Hiç konuşmadık bile
Sonuç : hemen hamile kaldım.Rabbime sonsuz şükür!
Kısaca,eşiniz haklı.evet yaşınız gereği acele etmeniz normal.ama siz ne yaparsanız yapın , o bebiş nezaman gelmek isterse ozaman gelecek.
Lütfen bi süre lafını etmeyin ve akışına bırakın.
Rabbim inşAllah tez zamanda nasip etsin

Ah biz kadınlar, şu takıntılarımızdan ne zaman vazgeçeceğiz :olamaz:
Eşinizi bunaltmışsınız demek ki ...
Biraz zaman verin ozaman 5 ay kadar açmayın konuyu dicem size ama siz birde 5 aydır birlikte olmuyormuşsunuz zaten...
Eşinize bunun normal bir durum olup olmadığını sordunuz mu?

Eşim normal olmadığını biliyor ve o bana soruoyor neden böyleyz nolacak diye kafaya takıyor ben iyiysem iyi..Kötüysem hemen o da demorilize.Ben daha güçlüyüm o ne kadar baskın ata erkil olsa da içine atıyor. Cinsellik olmaması onu çok etkiliyr ama yanaşmıyor da gururundan ve çocuk iiçin ilişkye girdiğimi düşünüyor.Ben artık bunun böyle olmadığını anlatıyorum daha iyiyiz o yüzden.

Durumun tam tersi bizde olmuştu.
Dış gebelik olup tüpüm alınınca doktor ilişki sıklığına dikkat edin iki günde bir deneyin demişti.
Eşim bunu duyunca ,canım istemediğinde yorgun oldugumda trip atıyordu kızıyordu.bende artık görev gibi bu işi yapmaktan sıkılmıştım , ha deyince istek gelmiyo ki bişeye mecbur bırakılmak ,o işi itici yapıyordu iyice.hatta bigün okadar isteksiz yapıodumki o işi ,ilişki ortasında ağlamaya başladım.
Eşim ondan sonra kendine geldi.
Biraz birbirimizi özleyelim nezaman olursa ozaman olsun çocuk dedi.
Ve biz akışına bıraktık.
Kafamızdan çocuk fikrini çıkardık.
Hiç konuşmadık bile
Sonuç : hemen hamile kaldım.Rabbime sonsuz şükür!
Kısaca,eşiniz haklı.evet yaşınız gereği acele etmeniz normal.ama siz ne yaparsanız yapın , o bebiş nezaman gelmek isterse ozaman gelecek.
Lütfen bi süre lafını etmeyin ve akışına bırakın.
Rabbim inşAllah tez zamanda nasip etsin

Evet bir çok kişi yaşıyor çevremde de...İnşallah aramız düzelir ve bi aile oluruz arkadaşım sağol

bu erkeklerin gereksiz kaprisleride bıktırdı beni ya...

eskiden bayanlar naz yapardı.

bırakın ne hali varsa görün.

İşte böyle diye diye 5 ay inat yaptık birbirimize.Ne hali varsa görsün dedm hep.Ama artık silkelendim böyle gitmez.Yuvamı ben toparlamalym diye.Yoksa senin gibi iç sesimi çok dinledm insan böyle söylüyor bazen :)

İşte böyle diye diye 5 ay inat yaptık birbirimize.Ne hali varsa görsün dedm hep.Ama artık silkelendim böyle gitmez.Yuvamı ben toparlamalym diye.Yoksa senin gibi iç sesimi çok dinledm insan böyle söylüyor bazen :)

yuva tek kişinin isteğiyle toparlanmıyor ki. insan bi yerden sonra yoruluyor bırakıyor. akışına bırakıyor.umarım sizin için herşey daha iyi olur

X