- Konu Sahibi Neriman_15
-
Pardon yanlışlık oldu konu acmamış yorum yapmış konuya
Ağlama duvarına çevireceğim belki; ama gerçekten çok acı değil mi?
Siz maddi-manevi fedakârlık yapıyorsunuz, uçan dişi sineğe bile bakmıyorsunuz, tek bir kötü kelime etmiyorsunuz - ama o kızdığında size birkaç kere küfredebiliyor bile, sonra bazen senin yüzünden oldu üzgünüm ama özür dilemeyeceğim bile diyebiliyor-, her şeyi yapıyorsunuz; ama sadece onla aynı yerde diye bir başkası gelip alıyor elinizden.
O kadar çok seviyordum ki ve az görüştüğümüzden dolayı her şeyi yapmak istiyorum, kendisinin arabamın kapısının kolunu ancak birkaç kere tutmuştur. Onların da çoğu yanlışlıkla kendi elini atmasındandır.
Siz maddi-manevi fedakârlık yapıyorsunuz, uçan dişi sineğe bile bakmıyorsunuz, tek bir kötü kelime etmiyorsunuz - ama o kızdığında size birkaç kere küfredebiliyor bile, sonra bazen senin yüzünden oldu üzgünüm ama özür dilemeyeceğim bile diyebiliyor-, her şeyi yapıyorsunuz; ama sadece onla aynı yerde diye bir başkası gelip alıyor elinizden.
O kadar çok seviyordum ki ve az görüştüğümüzden dolayı her şeyi yapmak istiyorum, kendisinin arabamın kapısının kolunu ancak birkaç kere tutmuştur. Onların da çoğu yanlışlıkla kendi elini atmasındandır.
Siz değil de biz ağlayacağız şimdi :) gözlerimiz yaşarıyor
Forumda bulunmanızın yasak olduğu söylendiği halde siz ısrarla yazıyorsunuz.Arkadaşlar size yorum yaptılar.Birçok görüş aldınız.Ortada sorduğunuz bir soru yok üstelik.İlişki bitmiş,"başkasıyla yanak yanağa" diyorsunuz.Beklentiniz ne o zaman?Bizi psikolog yerine mi koyuyorsunuz?Konuşacak arkadaşınız çok ama siz hala buradasınız.Amacınızın birisiyle tanışmak olduğuna inanmaya başladım.Şuana kadar siz tel.numarası yazmamış olsanız bile beklentiniz size mesaj yazılması bence.Yazdıklarınıza kanıp biri size özel mesaj atacak diye bekliyor olabilir misiniz?
Aynen, tezgahı kurduk. Oltayı attık, haydi rastgele.
Anlattım ama bir daha anlatayım. Dedim başka bir bakış açısı olabilir.
arkadaşlar pardon ama sitenin ismi kadınlar kulübü diye erkekler giremez tabelası görmedim ben bugüne kadar,haa bayan gibi davranan sahte üyeliklere tabii müdahale olmuştur sanıyorum ama burda ben bir art niyet görmüyorum,arkadaşın bir saygısızlığı terbiyesizliği olmamış sonuçta sanal bir ortam kadınlar hamamı değilki yasak olsun konu kapanacaksada kapanır.
gelelim arkadaşım sana evet sadece ilk sayfa ve son sayfayı okudum konuda,yorumum şu sevgiliniz sizi cepte görüyor soğuk bir cümle ama evet doğrusu bu,kendinizi biraz geri çekin çok değil dayanamaz ilgisizliğe,sizin tarafınızdan şımartılmak onun için bir yaşam şekli olmuş bence,buna güveniyor yani sizin kayıtsız şartsız onun peşinde olacağınıza gönlünü almak için kendinizi harap edeceğinize,eğer sizi gerçekten kaybedeceğine inansa geri vites yapar emin olun.
Ara sayfada kaldığından göremediniz tabi, o arkadaş geri değil ileri vites yaparak 2'den 3'e -yani sonraki sevgiliye- atlamış.
Bazı hanımlar git git diyor, eh uyku bastırsa tabi ki gideceğim. Sonra da gelmeyeceğim, merak etmeyin. Ne yani, şurada ilk mesajda düzgünce dedim ben erkeğim diye.
ya nerımanın abısı senın yazdıkların bana çok tuhaf gelıyor ne bıleyım böyle düşünen erkek var mı dıye şaşırdım şuan
Ara sayfada kaldığından göremediniz tabi, o arkadaş geri değil ileri vites yaparak 2'den 3'e -yani sonraki sevgiliye- atlamış.
Bazı hanımlar git git diyor, eh uyku bastırsa tabi ki gideceğim. Sonra da gelmeyeceğim, merak etmeyin. Ne yani, şurada ilk mesajda düzgünce dedim ben erkeğim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?