Böyle Duygusuzluk Görmedim

Kırmızı ile yazan kısıma katılıyorum canım kesinlikle çok doğru yazmışsın..ancak şu da bir gerçek ki,gözü dışarıda olan kız o insanlara kendini mağdur gibi gösterir,bitti bitecek bir ilişki gibi,kurtarıcı bekliyor gibi..ya da hiç anlatmaz onlara,beklediği kişi ona açıldığında askıda olan ilşkisini bitirir.

Son düzenleme:
Cidden ya fesat birisi olsam derdim ki bekar bayanların ilgisini çekmek için açılmış bir konu ideal erkek profili:)

Keşke öyle olsa.. Bu başka bir durum, sanki bir ankete yahut tez hazırlayan birine daha kurban gittik. :)

Ben de ilk defa konu sahibinin erkek olmasını istiyorum

'' Sen kesin erkeksin'' diye çok kişinin üzerine gidildi bu forumda, tam tersini düşünemedim birden.

Telefondan yazıyordum bilgisayarı actırdınız bana :)

Ne gibi bir amacla yazmıs olabilir ki?

Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.

Ben hala erkek olduğuna inanmıyorum.
Böyle bir erkek olsun,hala aklı eski sevgilisinde kalsın.
"Saçmalama" desin sonra kendinden utansın falan
Olsun Elmayra konu sahibi kadın olmasın erkek olsun

Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.

valla bugece cok garip şeyler oluyor kk'da herseyden şüphelenebilirim, yazılıs amacını kestiremesem de ben bu yazının bi kadının agzından yazıldıgını düşünüyorummm

Ah merak neler yaptırıyor .. Çok güldürdün beni..

İşte onu tam kestiremedik..

Şimdi başlayalım senaryo üretmeye. :))

Son düzenleme:
Keşke öyle olsa.. Bu başka bir durum, sanki bir ankete yahut tez hazırlayan birine daha kurban gittik. :)

'' Sen kesin erkeksin'' diye çok kişinin üzerine gidildi bu forumda, tam tersini düşünemedim birden.

Bende şimdi onu diyecektim. Şimdi tam tersi bir durum, acaba yazan kadın mı diye düşünüyoruz... pehh...
Bugünler de açılan konulara bakılırsa pek tekinsiz oldu buralar

19 Mayıs 2012 KK nın tarihine altın harflerle yazılmalı bence :) Cok enteresan bir gündü. Kırk yıl düşünsem konuyu acan erkek olduğunu acık acık söylemesine ragmen kadın olacağı aklıma gelmezdi, bunu da düşündürdüler bize :)

İlişkimizin ilk altı ayında eşimde böyleydi :) O yüzden yazdıkları bana yabancı gelmedi Gerçi sonra klasik türk erkeği hallerine büründü ama olsun

neriman da benim memleketten sanırım. eğer öyleyse yazan kesinlikle kadın Burdur'da böyle erkek yok

Ah merak neler yaptırıyor .. Çok güldürdün beni..

İşte onu tam kestiremedik..

Şimdi başlayalım senaryo üretmeye. :))

Chelsea nin aldığı kpadan daha heyecan verici burası Telefondan yazdığımda yetişemiyorum kilitleniyorum

Ama niyeyse okurken bana cok erkek diliymiş gibi geldi. "yemişim" gibi bir kelime vardı

Bende şimdi onu diyecektim. Şimdi tam tersi bir durum, acaba yazan kadın mı diye düşünüyoruz... pehh...

valla bugece cok garip şeyler oluyor kk'da herseyden şüphelenebilirim, yazılıs amacını kestiremesem de ben bu yazının bi kadının agzından yazıldıgını düşünüyorummm

Ben oyumu nerimandan yana kullanıyorum :) bence erkekti, bir ara süphelendim ama erkek gerci önceleri neler yazdı ona da bakmak lazım.

Hanımlar şaka maka ama benim de eski erkek arkadaşım böyleydi çok kibardı, naifti, saçmalama gibi bir kelime kullansam veya kullansa küserdik birbirmize, o derece düzeyli bir ilişkiydi. Yani ben bunu gördüğüm için çok ta garip gelmedi. Belki başkaları da vardır böyle diye düşündüm..

amanede üzerimizde tez uygulamış. bizi zavallı!! olarak gördüğünü falan yazdı. sedeften bahsetmedi bu sefer

Ama amanede oldugunu sanmıyorum yaa, insan bu kadar tutamaz kendini, o çok bencilce yazıyordu yazılarını..

Kadın olduğunu düşündüm, tekrar okudumkonuyu, ele veren bir cümlesi olmadı ama bu kadar masum duygular içeren, anlatırken neredeyse uçaçak bir erkek görmedim.

Filmlerde çok aklanmış bastonlu osmanlı beyzadeleri haricinde.

Aldatıldığını öğreniyor, bunu yeni öğreniyor ''hemde yanak yanağa'' fotoğrafla, bize yazmayı ihmal etmeyip çıkıyor. Tuhaf.

Kadın olduğundan çok başka bir amaçla açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum, açan kişi çok takılmadı aklıma.

O değil de biz kadınlardan korkulur hakikaten ne akıllı kadınlarımız var bizim hepimiz bir araya gelsek kimse bir kötülük yapamaz

Son düzenleme:

Ama neden kadın olsun ki?
Yani kendisi mi erkek arkadaşını bırakan kız?
Ego tatmini için falan açsa daha aktif olurdu bu tarafını yüceltirdi.
Bence kesinlikle erkek ama daha gözü açılmamış seneye bu zamanlardan bu arkadaştan darbe yemiş bir kız gelip konu açar buraya

Sen yine şanslıymışsın bizde o ilk altı ayda olmadı

"bende kayış koptu artık, ilk kez saçma sapan konuşma dedim. Kötü söz nedir bilmezdim ben, yani bilirdim sağolsun o arada saydırırdı. Benim söylemişliğim yoktur." yazmıiş arkadaş, allah askına var mı böyle bir erkek yaaa

Yalnız konudaki bütün mesajlarmı okudum baya baya karşmışım, önce septik yaklaşmışım, sonra türünün son örneğini koruma ve kollama derneği gibi sarmalamışım :)

Bence de neriman erkek

Hepsi bi şekilde özüne dönüyor be derinsim hic yaşamamk daha iyiydi bence Hiç deilse sonra çemkirmezdim

Chelsea nin aldığı kpadan daha heyecan verici burası T
.

Maç çok sıkıcıydı penaltılar dışında yakışıklı futbolcu da yoktu ,hem kupa ruslara gitti üzgünüm.

Niye kaçırdın adamı o zaman femalengineer
Hemen dön geri

Bu arada iki yıllık üyeliği olan yaşı küçük kardeşinin yazmış olduğu iki msjçdan başka msj. yokken birden üyelik aktifleşiyor hemde erkek kardeşi tarafından.

Nasıl hatırlandı kk forumu anlayamadım..

Başka üyelik mi açmak aklına gelmedi, yoksa hep bu üyelik üzerinden kendi deyimiyle biz aklı başında kadınların takibini mi yaptı ?

Aman herneyse bana göre değilmiş dedektiflik. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…