- Konu Sahibi Neriman_15
-
%100 başka bir erkekten hoşlanmaya başlamıştır.(belki çoktan sevgili bile olmuşlardır.)
farklı şehirlerde ilişki yürütmek çok zordur,özveri ister,anlayış ister,sağlam durmayı gerektirir.
sevgilisi uzakta olan ve sorunlarını dışarıya yansıtan kızların etrafında sürekli başka erkekler dolanır,yani sizin hemcinsleriniz!!!
onlardan birisi sevgilinizin aklını çelip gönlüne girmeyi başarmış anlaşılan,lütfen kızmayın bana ama durum bundan ibaret.yol verin gitsin
artık onun hayallerinde siz yoksunuz.
Cidden ya fesat birisi olsam derdim ki bekar bayanların ilgisini çekmek için açılmış bir konu ideal erkek profili:)
Ben de ilk defa konu sahibinin erkek olmasını istiyorum
Bugün ben yoktum bugün pek ne konular kaçırmışım beeeeen :))Birisi amadenin silinene gonusunu bi özet geçsin bakim
Telefondan yazıyordum bilgisayarı actırdınız bana :)
Ne gibi bir amacla yazmıs olabilir ki?
Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.
Bugün ben yoktum bugün pek ne konular kaçırmışım beeeeen :))Birisi amadenin silinene gonusunu bi özet geçsin bakim
Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.
Keşke öyle olsa.. Bu başka bir durum, sanki bir ankete yahut tez hazırlayan birine daha kurban gittik. :)
'' Sen kesin erkeksin'' diye çok kişinin üzerine gidildi bu forumda, tam tersini düşünemedim birden.
Ben hala erkek olduğuna inanmıyorum.
Böyle bir erkek olsun,hala aklı eski sevgilisinde kalsın.
"Saçmalama" desin sonra kendinden utansın falan
Olsun Elmayra konu sahibi kadın olmasın erkek olsun
Ah merak neler yaptırıyor .. Çok güldürdün beni..
İşte onu tam kestiremedik..
Şimdi başlayalım senaryo üretmeye. :))
Bende şimdi onu diyecektim. Şimdi tam tersi bir durum, acaba yazan kadın mı diye düşünüyoruz... pehh...
Bugünler de açılan konulara bakılırsa pek tekinsiz oldu buralar
valla bugece cok garip şeyler oluyor kk'da herseyden şüphelenebilirim, yazılıs amacını kestiremesem de ben bu yazının bi kadının agzından yazıldıgını düşünüyorummm
Ben hala erkek olduğuna inanmıyorum.
Böyle bir erkek olsun,hala aklı eski sevgilisinde kalsın.
"Saçmalama" desin sonra kendinden utansın falan
Olsun Elmayra konu sahibi kadın olmasın erkek olsun
amanede üzerimizde tez uygulamış. bizi zavallı!! olarak gördüğünü falan yazdı. sedeften bahsetmedi bu sefer
valla bugece cok garip şeyler oluyor kk'da herseyden şüphelenebilirim, yazılıs amacını kestiremesem de ben bu yazının bi kadının agzından yazıldıgını düşünüyorummm
Bende şimdi onu diyecektim. Şimdi tam tersi bir durum, acaba yazan kadın mı diye düşünüyoruz... pehh...
Bugünler de açılan konulara bakılırsa pek tekinsiz oldu buralar
O değil de biz kadınlardan korkulur hakikaten ne akıllı kadınlarımız var bizim hepimiz bir araya gelsek kimse bir kötülük yapamazKeşke öyle olsa.. Bu başka bir durum, sanki bir ankete yahut tez hazırlayan birine daha kurban gittik. :)
19 Mayıs 2012 KK nın tarihine altın harflerle yazılmalı bence :) Cok enteresan bir gündü. Kırk yıl düşünsem konuyu acan erkek olduğunu acık acık söylemesine ragmen kadın olacağı aklıma gelmezdi, bunu da düşündürdüler bize :)
İlişkimizin ilk altı ayında eşimde böyleydi :) O yüzden yazdıkları bana yabancı gelmediGerçi sonra klasik türk erkeği hallerine büründü ama olsun
Ama neden kadın olsun ki?
Yani kendisi mi erkek arkadaşını bırakan kız?
Ego tatmini için falan açsa daha aktif olurdu bu tarafını yüceltirdi.
Bence kesinlikle erkek ama daha gözü açılmamış seneye bu zamanlardan bu arkadaştan darbe yemiş bir kız gelip konu açar buraya
Sen yine şanslıymışsın bizde o ilk altı ayda olmadı
Chelsea nin aldığı kpadan daha heyecan verici burasıT
.
Hanımlar şaka maka ama benim de eski erkek arkadaşım böyleydi çok kibardı, naifti, saçmalama gibi bir kelime kullansam veya kullansa küserdik birbirmize, o derece düzeyli bir ilişkiydi. Yani ben bunu gördüğüm için çok ta garip gelmedi. Belki başkaları da vardır böyle diye düşündüm...
Sürekli eltisi sedeften bahseden o kız tez mi uygulamış üzerimizde bak sen şuna:))amanede üzerimizde tez uygulamış. bizi zavallı!! olarak gördüğünü falan yazdı. sedeften bahsetmedi bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?