Böyle bi konum olacağı aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar saygısızca yorum yapmışsınız ben en azından tanıdığım insanlara üsturuplu bi dille yorum yaptım konu kapansın sussunlar diye..
Yorum yapma hakkınız var ama hadsiz demek nedir bu haddi kim verdi size ?

Eşim gereksiz yükseldi yani Sezar’ın hakkı Sezar’a,çocuklarım için uzamasın dedim
Ben o ev için kredi çekildiğini biliyorum ve ödeyen kişi orda olmayan sonradan evlenen kardeş..
O zaman evin hakkı o kardeşte. Baba ölmeden üstüne alsa bari.

Bizim de miras muhabbetimiz var aynı lafı yengem söyledi öyle irite edici bir laf ki hoş değil sessiz olsanız daha iyiymis
Ben konu kapansın diye dedim ya da haksa tabii ki eşimi destekler susardım baktım yükseliyorlar güldüm geçtim ne diyeyim sussam büyüyecekti eşime destek çıksam yine öyle çünkü görümcem de küçük olana destek çıktı eşim iyice yükselecekti tanıyorum adamı
Ondan ya kapatın konuyu bu amaçla buraya gelmedik baban da sizin hakkınızsa diyorsa hayrını görün yok değilse oturur başka gün konuşursunuz dedim

Ben konu kapansın diye dedim ya da haksa tabii ki eşimi destekler susardım baktım yükseliyorlar güldüm geçtim ne diyeyim sussam büyüyecekti elime destek çıksam yine öyle
Sen niye böyle bir seyi yapma geregi duydun ki? Aile icinde tartısılabilir normal senin böyle söylemen işin rengini değiştirir hoş eşininde hoşuna gitmemis

valla kimin saygısız olduğu açıkça belli oluyor konuda. ben kendim veriyorum? herkese açık platformda sizi pohohlamam mı lazım? keşke orada sizin haddinizi bildirselermiş ama herkes susmuş. kayınpederin malı hakkında gelinin ne gibi söz hakkı olabilir?

Ben olsam hiç karışmazdım gerek yok. Eğer illa düşüncemi söylemek istiyorsam orda söylemem evde eşime yalnızken söylerdim. Eşim ailemle aramdaki mevzuya da karışsa sinirlenirdim açıkçası kocanızı haklı buldum bu konuda. Ama kocanız ev mevzusunda haksız görünüyor.

Sen niye böyle bir seyi yapma geregi duydun ki? Aile icinde tartısılabilir normal senin böyle söylemen işin rengini değiştirir hoş eşininde hoşuna gitmemis
Diyorum ki olay büyüyecekti gerginlik olmasın çocuklar var diye dedim ve sonra da zaten sustular eşim de sonra babamla konuşurum dedi bunun için toplanmadık dedi

Beni pohpohlamana ihtiyacım yok ama herkese açık platform diye hakaret de edemezsiniz !
Burda böyleyseniz,Reelde tahminimce ağzınızda sakız etrafa küfür döke saça yürüyorsunuz
Hakaretsiz günleriniz olması temennilerimle

Eşim gereksiz yükseldi yani Sezar’ın hakkı Sezar’a,çocuklarım için uzamasın dedim
Ben o ev için kredi çekildiğini biliyorum ve ödeyen kişi orda olmayan sonradan evlenen kardeş..

Eşiniz kredisini bile odemedigi, sirf babasinin ustune olmuş olan ev için mi ses yukseltcek seviyeye cikiyor.
Siz de hayrini gorun vs diyorsunuz, sizin yorum yapmaya hiç hiç hakkiniz yok ev babanizin degil, paraniz gecmedi kimin evini kime hayrina veriyorsunuz ki ortam sakinleştirmelik bir laf degil ki bu.

Eşimin boyle ev kavgasi yapmaya hazir oldugunu farketsem o ortamda utanirdim. ustelik anne baba hayattayken cok ayip ya.
Sorsan kardeşlik...

yok valla kimseye küfür etmiyorum hakaret etmiyorum çok şükür haddimi sınırımı biliyorum senin aksine. demek ki sen böyle herkesin işine burnunu sokan had bilmeyen her şeyde kendini haklı bulan birisin ama :)))) böyle biri olmak daha uyuz bir durum hahahahah. haksız olduğunu kabul etmek çok zor geliyor neden acaba?

Utandım da üzüldüm de..
Çocuklar için tedirgin oldum konu kapansın sussunlar diye öyle dedim
Tam olarak hayrını görün de demedim aslında hazır babanız sizin eviniz olduğunu düşünüyor bence kiraya değil oraya çıkın dedim
Kötü niyetimden ya da alay eder gibi değil tamamen konu kapansın amaçlı..

Size hiçbir şekilde söz hakkı düşmez. Aile büyükleri hayatta iken bu haldeyseniz, gerisini düşünemiyorum bile.
Eşimin hatası ailen daha yaşıyor illa öğrenmek istiyorsan muhatabın kardeşin değil baban..
Ben miras olaylarından oldum olası nefret ederim ihtiyacı olan alsın kimsenin ihtiyacı yoksa bi yere bağışlansın kafasındayım..
O an yeterki sussunlar diye lafa girdim yoksa bana kalsa o ortamda bile olmazdım o kadar uzağım sevmem bu konuları..

Canım sen o cümleyi ederek zaten mal da ne kadar gözün olduğunu belli etmişsin ki hakkın olmamasina rağmen, kardeşler arasında tartışılması gereken bir konu.
Küçük kaynın evin borcu için destek olduysa ve eşin destek olmadıysa Allah katında da hukuki yondende küçük kayninin hakkı
Hukuki yonden kastım eğer ki kayınbaban resmi olarak küçük oglunun destek olduğunu evli cocuklari için miras paylaşımı yapmak istemediğine dair vasiyetname onaylarsa size zırnık koklatmazlar.
Üstelik anne ve baba hayatta iken zaten konuşulması çok absürt bir konu olmuş.
Hakkı olmamasına rağmen çocuğunun gelirine ortak olmak isteyen bu tarz davranışlar yapan hem anneler babalar var hem de sizin gibi evlatlar salın bı artık şu mal mülkü gelmişsin birde buraya yazmışsın dogrusunu bildigin halde ayıp !

Yahu ben biliyorum eşim bilmiyor doğru okusanız önce keşke
Diyorum ki ben kaynıma hak verdim
Sezar’ın hakkı Sezar’a demişim üstte..
Eşim haksız tabi ki hem konuyu açarak (anne baba yaşıyor) hem hak talep ederek..
Ben konu kapansın diye yorum yaptım sustum sanki bize de verin demişim gibi herkes saldırmış aksine ihtiyacımız yok gibi bişeyler dedim onlar da anladım beni öyle ılımlı görünce konuyu kapattılar eşim de babama sorarım biara dedi..
Ben buraya şunun için sordum eşimin tavrı normal miydi yani o kendince kardeşlerinin o kadar parası olmadığını köydeki arsaların satıldığını falan söylüyor (öyle olsa bile anne baba yaşarken sorulmaz söylenmez bence) ben ihtiyacın yoksa sormasına bile karşıyım..

Hayır tamamen benim lafımdan sonra ılımlı davrandığımı gördükleri için iki taraf da sakinleşti
Tam olarak öyle demedim aslında kısa yazmış olayım diye onu yazdım
Eşime tabii ki döndüm konuyu kapatır mısın bununiçin toplanmadık dedim o ısrarla devam edince ben de eltimw kaynıma “kiranız 10 bin olacakmış eviniz varken baba da öyle diyorken oraya mı geçseniz” dedim yani böyle bir hakkınız varken kullanın demek istedim

Yazdığın metin de maalesef ki eşinin tavrınin doğru ya da yanlışligiyla ilgili soruya rastlayamadım "alın hayrını görün" demek zaten başlı başına konuyu değiştiriyor tartışılacak birşey olduğunu düşünmüyorum şu anda herkesin sana ve eşine yorumlardan da anlaşılacagi üzere verilen cevap belli haddiniz ve hakkınız olmayan konulara girmemelisiniz.

Mune lütfen konumu kapatır mısınız bazı insanlar yorum yapma ile yorum yaparken hakaret etmemesi gerektiğini öğrenememiş henüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…