İyi geceler herkese
Bu akşam kayınvalidemlere gittik eşim evli görümcem en küçük evli kardeşi oradaydı
Babalarının evi var bulunduğumuz şehirde en kötü semtlerden birinde (zamanında iyiydi Şuan kötüleşti) değeri pek yok yani maksimum 500 e gider diye düşünüyorum
Neyse şimdi bu evi en küçük olan kaynım ben bekarken alındı benim diyor,açıklaması şöyle borcunu biz verdik siz evliler yardım etmediniz diyor benim eşim de babamın birikmişi de vardı diyor,bizim de hakkımız var deyip gerildiler, ortam buz gibi oldu sonra toplanma amacı o olmadığı için konu kapandı..
Bana kalsa bir daha konusu açılmayacak kadar değersiz bi ev ve ihtiyacımız yok şükür (arabamız da evimiz de var) hatta o anda gerginlik iyice tırmanmasın diye
ee eviniz varmış o zaman kiradan çıkın oraya geçin dedim tamamen iyi niyetimden yani öyle alay etmek ya da laf sokma amaçlı değil Allah biliyor tamamen konu kapansın çocuklar etkilenmesin diye
Eşimin hoşuna gitmedi..Amacım konu kapansındı illa açılacaksa babasına sorsun muhatabı en küçük kardeş değil babadır..
Siz olsanız ne der nasıl davranırdınız ?
Hak mı yoksa hak olsa bile öyle bi evden söz etmem mi diyorsunuz ?