Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

iyi haberler alırızda bi nebze rahatlarız inşallah pisikiatr lar bu durumlarda hipnoz yapıp herşeyi unuttursalar ne güzel olur ,onun gibi canileri hep duyardık bu defa görüntü olunca çok daha iyi anladık etkilendik biz görmeyle bu hale geldik , onlar yaşadı yaşayanlar hala vardır

Acaba anneleri öldümü, neden cocuklarini yanina almamis kesin ölmüski babadabir daha evlenmis ..... üzüntüden kafam alak bullak.

Elim ayagim bosaldiiii.Allah binbir kere belani versin dislerimi sikmaktan cenem agridi .Allahimmm bu nasil.bir vicdan nasil bir kalp bu insanlarda.Yarabbimmm ben o babanin yerinde olsaydimm ...
O kadina onlarin hepsini yapar oyle polise verirdim.Klavyeye yazamiyrm sinirden yarabbim bu nasil bir pislikkk

Onu bende cok merak ettim.
Oklavayi cocugun makatina sokuyor cocugun isyani icimi parcaladi bogazina sokuyor yarabbim atamadim sinirimi hala bu nedir.
evla sus nolur ya anlatma.ben izlemedim videoyu ve haberi okumadim.yorumlar yetti zaten.

aynilarinin bin beterini yasasin.

Kadın pismansa olay bitmist
Kadın pismansa olay bitmiştir yanı.O kadını mahvetsinler,bu canileri halkın ortasına biraksalar keşke.O işkenceleri bırak küçük bir çocuk ben gorsem afedersiniz ben altıma kaciririm.Off kahrolsun inşallah.

Maalesef saatler önce izledim ve bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra kadına lanet okuya okuya ağladım. Allah'ım dedim neden böyle
Yanlış duymuyorsam eğer, zavallı çocuk "Allah" diye bağırıyor. Allah'ım neden yardım etmedin o masum savunmasız yavrucağa

Offff video yu actigima pisman oldum yuregim kaldirmiyor ...dusmanina boyle davranmazsin ..rabbim sen buyuksun ,islah eyle bu kadini ,yavrucugum ,melegim benim ,nasilda agliyor

Izlemedim izleyemem. Esim de izleyecekken kulaklik taktirdim.
Insallah cocuklar mutlu bir hayat yasar bundan sonra.
O vicdan yoksunu yaratik da 1 tek mutlu gun yuzu bile gormesin.

Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Mahvoldum,öldüm bittim. Keşke görsem onları bassam bağrıma,sarsam yaralarını.

Hafızamı kaybedip unutmak istiyorum. Gözümün önünden gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…