• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

Ulan şerefsiz kadın. İnşallah hapishanede seninde bir tarafını yırtarlar. Ah keşke yakınlarda olsaydım. Milimetresine kadar.... Yok tutamıyorum kendimi. Dağıldım resmen. Bu ne nedir bu canilik bile iltifat kalır yanında.

allahım o baba şüphelenmiş kamera takmış eve hiç mi izlememiş neden beklemiş görüntüler farklı günlerde çekilmiş off bu nasıl insan
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sabahtan beri. Farklı zamanlarda kaydedilmiş görüntüler. Baba uzakta mıydı acaba?

Keşke izlemeseydim,görmeseydim. Çocuklarıma bakıp bakıp ağlıyorum.

Ellerim titreyerek yaziyorum , kurban olurdum o kuzunun o urkek konusmalarina , oy yavrum sana neler yaptilar kuzum. Nasil da sessizsiz oyle ,nasil da her soyleleni yapiyorsun , korkudan citin cikmiyor kurban olurum o minik eline ayagina :(

Su an psikolojim alt ust ,o oklava alip o kadinin ve 7 sulalesinin bagirsaklarini ,ic organlarini *****me hakkina sahipsem degerlendirmek istiyorum ! Bu kadinin hakki iskence ile olmektir.Olum bile mukafat ne.yapilsa az ....

Ay cok kotu oldum Ağlıyorum:KK14:
Sinirden

Cocugu nasil bezdirmis Allah im..böyle insanların bin belasini versin...tek sevindigim nokta 5 yasindayken bu lanetden Kurtulmuş olmalari..daha uzun yillar bu şiddete maruz kalabilirdiler..

Aynen izleme canım.Moralini bozacan,Allah hepimizin yavrusunu iyilerle karşılaştırsin.Senin yavrunu da sağ salim sana bagislasin inş.
Aminn elbette ne olacağımız belli değil Allah gecinden versin hayat bu belki bizim evladımızın da bi gün üvey annesi olacak bunu Allah bilir ancak dediğin gibi tek duamız yavrularımız kötü ellere düşmesin hep iyilerle karşılaşsın inşallah :(

Anneler yaşasın yaşasın ki yavrusunu koruyup kollasin yaşasın ki canilerin ellerine bırakmasın:KK42:

Böyle şerefsiz adi babalar ölsün gebersin kendi rahatı için böyle cani yaratıkları yavruların başına bela musallat etmesinler!!!:KK62:

Kaç saat oldu halen etkisinden çıkamadım hiç aklımdan çıkmıyor :KK43:

Bi an kendi yavrumu düşündüm ben olmazsam ne olur diye düşüncesi bile korkunç!!!

Sevgili anneler nolur ayrılırken çocuklarınızı yanınızda götürün bırakmayın babalara!!!

Ana gibi yar baba gibi hıyar olmazmış

Bakamam istemiyo ailem demeyin gerekirse aç kalın sokakta kalın ama yavrunuzdan ayrılmayın mutlaka bi çaresi bulunur !!!

İnsallah bu görüntüleri eşler seyrederde yavrularina inanırlar bundan sonra :KK43::KK42:

Şimdi ben, çocuk seven, sesine, gürültüsüne, ağlamasına hatta gülmesine tahammül edebilen bir insan değilim. Düştüğünü görsem, yardım eder kaldırırım ama içim acımaz, ah yavrum kuzum demem.

Bu hislerde ya da hissizlikte olan ben ağladım. Sebebi dayak yemesi değil. O can acısı zamanla geçer.
Asıl sebep daha yerleşmemiş sesiyle anneciğim anneciğim diyerek sevgi umması, belki vurmaz diye minnet beklemesi, insan görünümlü bir zattan merhamet medet umması.

Nasıl bir psikopatlıktır bu? Bir de çocuğun pipisini çekiyor, sonra da her nedense bakıyor; ne oldu kopmadığına mı üzüldün?
Bu çocuk büyüdüğünde sen yaşlanmış olacaksın. Diyelim ki af oldu bilmem ne oldu erken çıktın; gelip seni bulsa? O zaman onun sana gücü yetecek.

Ha şu da var, nasıl ki çocuklara tecavüz edenlere içeride mahkumlar cezasını çekiyor, bence bu kadına da aynı şeyler olacak.

Allah belasını versin ah elime geçsede o sopayı ağzından sokup başka bi tarafından çıkarsam yavrum yaa kuzu kuzu nasıl duruyo sinirlerim bozuldu elim ayağım titriyo

Aman Allahim bu insanmi bu nasil bir insan resmen kalbim duracakti hizli hizli gectim videoyu nolur rabbim sen herseyin en iyisini bilir bu kadinida bildigin gibi yap tum kalbimle istiyorum senden Allahim suanda o kadinin elimde olmasini ne cok isterdim anlatamam

ben salağım 2.kez izledim ama çocuğun bir tepkisini merak ettiğim için.bu pislik ilk defa yapmıyor makat olayını,çocuğu daha eğmesiyle yavrum çığlıklar atıyor biliyor başına geleceği..ben gördüğüm halde kalbim sıkışırken nefes alamazken o yavrucaklar ne yapsınlar?nasıl telafi edilecek küçücük yüreğinde yaşadıkları o acılar?offf imkanım olsa o yavruyu alsam yanıma şefkat göstersem öpüp koklasam yaraları dinse tamamen unutsa yaşadığı acıları...ooofffffff ooooooooooofffffff

ben salağım 2.kez izledim ama çocuğun bir tepkisini merak ettiğim için.bu pislik ilk defa yapmıyor makat olayını,çocuğu daha eğmesiyle yavrum çığlıklar atıyor biliyor başına geleceği..ben gördüğüm halde kalbim sıkışırken nefes alamazken o yavrucaklar ne yapsınlar?nasıl telafi edilecek küçücük yüreğinde yaşadıkları o acılar?offf imkanım olsa o yavruyu alsam yanıma şefkat göstersem öpüp koklasam yaraları dinse tamamen unutsa yaşadığı acıları...ooofffffff ooooooooooofffffff
Ben ileri ala ala baktım, ciddi misiniz? Çocuğun makatına mı sopayı getiriyor?
Elim ayağım buz kesti, keşke soğuk olsaydı sebebi.

evet canım yaaa,biz böyleysek o yavrucak ne yapsın 2 ay tedavi görmüş bu yüzden.diyecek söz bulamıyorum bile
Yok yok, artık gittiği yerdeki mahkumlar bu kadını yaşatmaz, aynısını yaparlar bence.
Ben ilk başta yatakta uyuyanı kendi çocuğu sandım, çocuk ağlarken ya da bağırırken ağzını falan kapatıyordu ya, her halde dedim kendi çocuğu uyanmasın diye yapıyor. O da sadistliğindenmiş.

Back