- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
yorumlarinizi okuyunca izlemesem dahami iyi diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sabahtan beri. Farklı zamanlarda kaydedilmiş görüntüler. Baba uzakta mıydı acaba?allahım o baba şüphelenmiş kamera takmış eve hiç mi izlememiş neden beklemiş görüntüler farklı günlerde çekilmiş off bu nasıl insan
Canım boşver sen hiç izleme.Hamilesin bi de,başka şeyler düşün canını sıkma.İzleyemedim çok mu ağlıyor yavrucak :,(
Canım boşver sen hiç izleme.Hamilesin bi de,başka şeyler düşün canını sıkma.
Aynen izleme canım.Moralini bozacan,Allah hepimizin yavrusunu iyilerle karşılaştırsin.Senin yavrunu da sağ salim sana bagislasin inş.ya yorumları okumak yetti kalbim acıdı
izlemicem tamam
Aminn elbette ne olacağımız belli değil Allah gecinden versin hayat bu belki bizim evladımızın da bi gün üvey annesi olacak bunu Allah bilir ancak dediğin gibi tek duamız yavrularımız kötü ellere düşmesin hep iyilerle karşılaşsın inşallahAynen izleme canım.Moralini bozacan,Allah hepimizin yavrusunu iyilerle karşılaştırsin.Senin yavrunu da sağ salim sana bagislasin inş.
Amin inş canım.Aminn elbette ne olacağımız belli değil Allah gecinden versin hayat bu belki bizim evladımızın da bi gün üvey annesi olacak bunu Allah bilir ancak dediğin gibi tek duamız yavrularımız kötü ellere düşmesin hep iyilerle karşılaşsın inşallah![]()
Ben ileri ala ala baktım, ciddi misiniz? Çocuğun makatına mı sopayı getiriyor?ben salağım 2.kez izledim ama çocuğun bir tepkisini merak ettiğim için.bu pislik ilk defa yapmıyor makat olayını,çocuğu daha eğmesiyle yavrum çığlıklar atıyor biliyor başına geleceği..ben gördüğüm halde kalbim sıkışırken nefes alamazken o yavrucaklar ne yapsınlar?nasıl telafi edilecek küçücük yüreğinde yaşadıkları o acılar?offf imkanım olsa o yavruyu alsam yanıma şefkat göstersem öpüp koklasam yaraları dinse tamamen unutsa yaşadığı acıları...ooofffffff ooooooooooofffffff
evet canım yaaa,biz böyleysek o yavrucak ne yapsın 2 ay tedavi görmüş bu yüzden.diyecek söz bulamıyorum bileBen ileri ala ala baktım, ciddi misiniz? Çocuğun makatına mı sopayı getiriyor?
Elim ayağım buz kesti, keşke soğuk olsaydı sebebi.
Yok yok, artık gittiği yerdeki mahkumlar bu kadını yaşatmaz, aynısını yaparlar bence.evet canım yaaa,biz böyleysek o yavrucak ne yapsın 2 ay tedavi görmüş bu yüzden.diyecek söz bulamıyorum bile