Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

nasıl olabilir ki ehli keyf ?

Suan farkında değil ama ya ileride ?

Bu çocuk nasıl normal insan haline gelecek

İki çikolata verir kandırırsın bu sabiyi ama ya ileride ?

Yoo taşlanarak öldürülmesin hergün ama hergün o bağırsaklarına o oklova dibine kadar sokulsun..

El kadar sabi lan bu, nasıl nevrim döndü

haberleri izlerken denk geldik eşim hemen kapattı çocuklar hastanede diyordu o yüzden merak ettim

Nasıl ya haberin görüntüsünde makata oklava sokmak falan mı var, bu görüntüyü nasıl yayınlıyorlar ya?

Yazıyorum habire iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum cinnete bağladım yemin ederim
aynen canım bende öyle kalbim çok acıyor diğer çocuk uyuyo numarası yapıyor galiba çok küçük yavrularım alahııııım allahııııım gördüklerimi unuttur ya rabbii çocuklarımız unutsun iyilerle karşılaştır hiç yaşamamış gibi olsunlar bu yaşımda bu kadar vahşi bir şey görmedim neden izledim titriyor her tarafım sesim kısıldı çıkmıyor elimden bir şey gelmiyor allahım sen büyüksün şefkatin erhametin çok

Bırakın videoyu izlemeyi haberin bile yarısını okuyabildim.
Rabbim bu pislikleri uzak tutsun tüm yavrucaklardan.
Bu tipleri , tecavüzcüleri toplayıp bir koğuşa kapatacaksın, birbirlerini parçalasın hayvanlar.

Allahım yarısına kadar izleyebildim sesi kıstım

bu nasıl insanlık bu nasıl bi şey yarabbim hiç bi insan da vicdan olmaz mı ya

buna insan dememek lazım

Tamamını izleyemedim kanım dondu..Bu nasıl bir insan,nasıl bir kadın..
Hapisten çıkmaz inşaallah...
Hayatta en korktuğum şey
Rabbim hiçbir çocuğu annesiz bırakmasın,hiç bir çocuğa bunları yaşatmasın..
O çocuklar bu psikolojiden nasıl kurtulacaklar.Hayatları mahvoldu..Çok şükür farkedilmiş ya farketmeselerdi...

Bu olay 6 ay once olmus bir olay. O zaman bu lanet kadini akil hastanesine yollamislardi guzelce yasasin diye herhalde.. Simdi dava kesinlesmis demekki. Ama neye yarar ki af gelir ve 2 yilda birakirlar. Serpil ogretmenin katilleri Rahsan afiyla disari salinmislardi ve onlar hala icimizde, dusunun ki gogus uclarini kesmekten zevk alan caniler aramizda. .

Sadece bagirsagi yirtilsa ama Apandisi de patlamisti yavrucagin kurban olurum ben ona.
Allah senin belani versin kadin.
Umarim Allahtan, iceride ölüme muhtac olursun, umarim..

Allahım bu canı sen verdin sen alırsın ama nolur ölsün bu insan kılığındaki şeytan
En ağır işkencelere maruz kalarak ölsünnn

Peki yavrucaklarin gerçek annesi ile ilgili bi bilgi varmı
Ölmüş mü ki çocuklarının başında değil?
Ağlamaktan içim çıktı lanet olası o...pu kal..k şişelere ot.rtsunlar seni hergün inşallah
Küfürler içimi soğutmuyor benim de evladım var ona bakıp ağlıyorum allahım korusun minicik bedenleri kötülerden kötülüklerden

Geliyorum gidiyorum bu konuya bakıyorum sadece .

Led_BiR_Vele_DisTiri ne saydığımın ne sövdüğümün haddi hesabı yok bugün . İçim soğumuyor bir türlü . O ses , o kollarını açıp ne kadar sevdiğini göstermesi gitmiyor aklımdan .
Öyle bir koğuşa düşsün ki , inim inim inlesin .
O çocuklara ulaşmak için dört bir kola haber saldım .Kayseriden bu konularda çalışan arkadaştan haber bekliyorum şuan .

A atlantistengelenkadin gönüllü olarak yetiştirme yurdu ile iç içeyim bulunduğum ilçede.

Çocuklar çok değerli , bir gülümsemeleri ömre bedel .

Bu çocuklarda bundan sonra gülsün hep ,öyle güzel günler yaşasınlar ki her şeyi unutsunlar dilerim .

Bilgi aldığım anda yazacağım .

Bu tür pisliklerin hepsi psikolojik sorunum vara sığınıyor.
Bence gayet de normaller.
Sadece kötü ve vicdansızlar.
Cazalarını hafifletmek için öyle gözükmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…