• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

biraz önce haberlerde aile ve sosyal politikalar bakanı açıklama yaptı bu olay bir yıl önce oldu kadına 46 yıl verildi, çocuklar tedavi ve koruma altında durumları iyi devlet korumasında aile ve çocuklar destek görüyor dedi komşular konuştu hissettik fakat soramadık dışardan kadın çok iyiydi hiç pisikolojisi falan bozuk değildi ,çocuklar eskiden oyun oynardı sonradan sarardılar hiç oyun oynamadan oturuyorlardı hergün biryerleri morarıyordu bir defa kolu kırıldı fakat nasıl söyleyeceğiz diye çekinmişler bilemedik bu kadarını dediler sadece birisi babayı yeni evlenince dikkat et çocukların hali iyi değil demiş oda anneleri gitti ya ona üzüldüler demiş ,yarım yamalak bakabildim tekrar görmeye çalışıyorum içim yanıyor başka bir şey düşünemez oldum

Arkadaslar ben ulasmaya calisiyrm bu ufakliklara kayseride olan tanidiklarada sordm Ulasan olursa elimden geldigi kadar birseyler yollayacagim.Bulurda ulasirsam destek veren cikarsa haber veririm.Gidebilsem elinj ayagini opucem o cocuklarin

Babası olacak adam hiçmi fark etmedi bunları,çocuğun yüzünde gözünde morarma filan olur ..
İçim çok kötü oldu bu kadına verilecek ceza en üst sınırdan olmalı..

Nasıl fark etmez babada hiç mi bakmadın çocuğuna yani..

Aynen nasıl farketmiyor. babayı çok merak ediyorum. mahkemede vs. ne demiş.

Baba mesleği gereği 10-15 gün olmuyormuş, zaten kadın bu sebeple bu kadar rahat olsa gerek. Akşama gelen bir adam olsa morluktan, izlerden anlar; kadın da görmesinden korkar.

Çok fazla bilgi kirliliği var, kiminde kamerayı esas annenin akrabalarının yerleştirdiği söyleniyor (komşular haber vermişler ağlama, dayak seslerini).

Kimin de babanın yerleştirdiği, eve ilk dönüş gününde gördüğü söyleniyor.
Bence bu kadın çocukken tacize uğramış. Yoksa neden sürekli çocukların pipisiyle, poposuyla uğraşsın?
Tacize uğraması mazeret olamaz asla, ama ben bir şeyler yaşadığını düşünüyorum.

Görüntüleri kimin sızdırdığı da belli değil ve baba şu an bunu da dert ediyor. Oğlum askere gidecek ama o zaman bile bu görüntüler internette olacak ve belki de görecek hem o hem onu tanıyanlar diyor.

Baba mesleği gereği 10-15 gün olmuyormuş, zaten kadın bu sebeple bu kadar rahat olsa gerek. Akşama gelen bir adam olsa morluktan, izlerden anlar; kadın da görmesinden korkar.

Çok fazla bilgi kirliliği var, kiminde kamerayı esas annenin akrabalarının yerleştirdiği söyleniyor (komşular haber vermişler ağlama, dayak seslerini).

Kimin de babanın yerleştirdiği, eve ilk dönüş gününde gördüğü söyleniyor.
Bence bu kadın çocukken tacize uğramış. Yoksa neden sürekli çocukların pipisiyle, poposuyla uğraşsın?
Tacize uğraması mazeret olamaz asla, ama ben bir şeyler yaşadığını düşünüyorum.

Görüntüleri kimin sızdırdığı da belli değil ve baba şu an bunu da dert ediyor. Oğlum askere gidecek ama o zaman bile bu görüntüler internette olacak ve belki de görecek hem o hem onu tanıyanlar diyor.
Babanın düşüncesi haklı bir düşünce. Yıllar sonra çocukların da bu videoları görebilecek olması rahatsız edici. Ben mahkeme kararıyla kaldırılması gerektiğini düşünüyorum bunların. Çocukların gelecebini hiç iyi etkilemez bu görüntüler.

Babanın düşüncesi haklı bir düşünce. Yıllar sonra çocukların da bu videoları görebilecek olması rahatsız edici. Ben mahkeme kararıyla kaldırılması gerektiğini düşünüyorum bunların. Çocukların gelecebini hiç iyi etkilemez bu görüntüler.
Doğru, ayrıca gittikçe, nesilden nesile vicdansız, merhametsiz ve düşüncesiz oluyoruz. Başka manyaklar "ne var oğlum, çocukluktan alışkınmışsın sen" diyerek yaşı kaç olursa olsun taciz etmeye kalkabilirler. Görüntülerin kaldırılması gerek. Hatta hali hazırda indirmiş olan varsa, paylaşım anında yaptırımı olmalı.

Nasıl yani sopayi arkadan mi sokmuş bağırsak yirtmis ..Allah belasını versin pislik kadın inşallah hapishanede sana daha beterini yaparlar

Biz sokaktaki kedi köpekler aç kalıyorlar soğukta üşüyorlar diye üzülüyoruz bir insan insana..çocuğa.. savunmasız birine bunları nasıl yapar....... Bu kadını idam etmek kurtarmak olur 46yıl hapiste ne yaşattıysa daha daha daha fazlasını yaşayarak sürünsün ölmesin...... Biz izlemeye dayanamıyoruz o çocuklar yaşadı......... "annecim"diyor o yaratığa demek zorunda kalıyor....... Ve o kadın hakkettiğini bulsada o çocuklar hayatları boyunca normal bi hayat süremeyecekler hep izleri kalacak yaşadıklarının ömür boyu Allahım sen unuttur o yavrulara bundan sonra hep mutlu olsunlar inşallah...

Anneleride yaşıyormuş ben ölmüştür sanmıştım... O annede suçlu babada suçlu !!!!!!!.........

Allahım acı çeken, işkence çeken, çocukları hayvanları savunmasız herkesi sen koru Yarabbim.........

Her insanın sadece bir kez çocuk olma hakkı vardır…
O da anne babasının çocukluğunu yaşamasına izin verdiği kadardır…

Şükür ki bundan sonra inşallah asıl güzel mutlu huzurlu sağlıklı çocukluklarını yaşama şansları var...
Rabbim hep o güzel yüreklerin yanında olsun...

Back