- 30 Aralık 2009
- 23.174
- 91.126
- 1.123
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Yazıyorum habire iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum cinnete bağladım yemin ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haberleri izlerken denk geldik eşim hemen kapattı çocuklar hastanede diyordu o yüzden merak ettimnasıl olabilir ki ehli keyf ?
Suan farkında değil ama ya ileride ?
Bu çocuk nasıl normal insan haline gelecek
İki çikolata verir kandırırsın bu sabiyi ama ya ileride ?
Yoo taşlanarak öldürülmesin hergün ama hergün o bağırsaklarına o oklova dibine kadar sokulsun..
El kadar sabi lan bu, nasıl nevrim döndü
aynen canım bende öyle kalbim çok acıyor diğer çocuk uyuyo numarası yapıyor galiba çok küçük yavrularım alahııııım allahııııım gördüklerimi unuttur ya rabbii çocuklarımız unutsun iyilerle karşılaştır hiç yaşamamış gibi olsunlar bu yaşımda bu kadar vahşi bir şey görmedim neden izledim titriyor her tarafım sesim kısıldı çıkmıyor elimden bir şey gelmiyor allahım sen büyüksün şefkatin erhametin çokYazıyorum habire iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum cinnete bağladım yemin ederim
ALLAH'ım yahaberleri izlerken denk geldik eşim hemen kapattı çocuklar hastanede diyordu o yüzden merak ettim
Bu tür pisliklerin hepsi psikolojik sorunum vara sığınıyor.Psikolojik sorunlari varmis, pismanmis..
Ulan Allah senin belani versin. Cehennemin en kizgin diplerinde cayir cayir yanasin sonsuza kadar.. Yorumlari okurken bike elim ayagim titredi. Videoyu izlesem Allah bilir ne hale gelirdim. Sen nasil bir babasin ya.. Daha once aklin nerdeydi. Cocuklar en ufak bir siddette bile psikolojileri bozulur disa vururlar abe dingil hic mi farketmedin.
Akşam haberinde kanal d haber verdi Ben izledimyenimi olmuş haberde görmedim ben bu nasıl bir travma bu yaşlarında yazmadan duramıyorum