- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
sosyal hizmetler alanında mı çalışıyorsun AusenciaNurten izlediğimden beri aklımdan çıkmıyor , etkilenecek olan sakın ola İZLEMESİN .
Ve o dediğin yer zaten beni kahreden.
Her küfrü , belayı saydım içim soğumadı.
Kayseriye telefon açtım , o çocukları bulmak istiyorum ben . Bu kadar etkileneceğimi tahmin bile edemezdim . O yaşta bir oğlum var benim de , o çocuğa sarılmak istiyorum tek aklımdaki bu .
Aynen benimde çıkmıyorNurten izlediğimden beri aklımdan çıkmıyor , etkilenecek olan sakın ola İZLEMESİN .
Ve o dediğin yer zaten beni kahreden.
Her küfrü , belayı saydım içim soğumadı.
Kayseriye telefon açtım , o çocukları bulmak istiyorum ben . Bu kadar etkileneceğimi tahmin bile edemezdim . O yaşta bir oğlum var benim de , o çocuğa sarılmak istiyorum tek aklımdaki bu .
Ben de bunu düşündüm. Allah korusun boyle bi sey yasasam polise sikayet edemem heralde. Aynilarini ona yapardim bilmiyorum allak bullak oldum izledigim kucuk bi kismiyla . Bu çocuklar onlari yasadi.Bi tane bakıcı vardı küçücük çocuğu dövüyor, babası görüntüleri izleyince bunu bağlamış bi güzel dövdü Ulan neyini şikayet edersin alıcan eline şu şerefsizi yemin ediyorum evire çevire sopalıycan Azcık baktımda kalbime bıçak saplandı sanki adi yaratık En kötü hakaret bile şu yaratığa iltifat gibi kalır allah senin bin belanı versin inşallah köpek
kontes ya niye okudum bunu.o bu değil o çocuk sana korkusundan annecim diyor lan annecim
seni çok seviyorum diyor korkusundan lan o çocuk annecim derken o sesindeki naiflik bile adamı bitirir lan it !
nasıl kıydın onun bunun evladı ha ..
Kontes bitirdin beni. Ben ilk basindan sonra izleyememistim annecim seni cok seviyorum mu diyor ? Ah kuzum ya ölürümo bu değil o çocuk sana korkusundan annecim diyor lan annecim
seni çok seviyorum diyor korkusundan lan o çocuk annecim derken o sesindeki naiflik bile adamı bitirir lan it !
nasıl kıydın onun bunun evladı ha ..
Ya Kadesa beni bitirdi yakontes ya niye okudum bunu.
off olecem simdi.
lanet kadin!gebersin bu pislik.
Daha neler neler diyor da insanın içi el vermiyorKontes bitirdin beni. Ben ilk basindan sonra izleyememistim annecim seni cok seviyorum mu diyor ? Ah kuzum ya ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?