Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

sosyal hizmetler alanında mı çalışıyorsun Ausencia

Çocuklar söz konusu olduğunda tüm insani yanımı kaybedebiliyorum. Yorumları okudukça geriliyorum. Sinirlerim bozuldu. Elimde olsa evire çevire döverdim. Keşke bir şey gelse elimden o çocukların tüm kırılmışlıklarını yok edebilsem.

Aynen benimde çıkmıyor
Keşke ilk ben izlemeseydim yorumları okusaydim o sahneler gözümün önünden gitmiyor
Başka konulara mesaj yazmaya elim varmadı çok etkilendim
Çocuklara hayvanlara ve yaşlılara yapılan zulümleri hiç affedecegim bişey değil asla
Eger ki ulasabilirseniz çocuklara size dua ederim

elim ayağım kesildi keşke izlemeseydim...biz izlemeye bile dayanamıyorken bu yavrucaklar yaşadı bu travmayı..hem de kim bilir kaç kez..o kadar alışmış ki yavrum bağırmıyor bile oklava darbelerinde..umarım bağırsak yaralaanması doğru değildir..nasıl yapabilir bir insan küçücük yavruya bunu..

Izleyemedim... Yapamadım.... Dayanamadım.... Canım sıkıldı..... Insanın çaresizliğine sığınması bu olsa gerek. Bu bakış açısına sahip olan bir mahlukatı esefle kınıyorum. Rabbim o güzelim yavrucağa mutlu bir hayat nasip eder inşallah. Çok üzgünüm çok

sesinide mi açtiniz
ben sesini dinlemeye cesaret edemedim
çocuklarim sorsa anne bu ne diye ne diycemm hem
yavrum yaa oklavayla sonra neler yaptini facede paylasmislar orda gordum
ne desem napsam bilemedim
aklima gelen kufurler birbiriyle yarisyor once beni de diye

Söz bulamiyorum yazacak...... zorlaniyorum yaziyorum yine siliyorum cünkü küfürlü oluyor. Dilerim bu cocuga yasattigjni bin beterini yasar, zaten psikolojik hasta Hayati boyunca yüzü gülmesin, keske ömür boyu hapise atsalar.
Böyle psikolojisi bozuklar toplumda yasamasa keske. Elimine etmeli böyle sapiklari hayattan, yanliz hücrelerde cürütmeli bu psiklikleri.
Ama cocuklarin anne ve babasinada sitemim var, ne diye cocuk yaparsiniz madem ayrilacaktiniz.

Ben de bunu düşündüm. Allah korusun boyle bi sey yasasam polise sikayet edemem heralde. Aynilarini ona yapardim bilmiyorum allak bullak oldum izledigim kucuk bi kismiyla . Bu çocuklar onlari yasadi.

O baba nasıl bu görüntüyü böyle sabırla kaydetmiş hafsalam almıyor

Bu nasıl bir sabırdır ?

Acaba diyorum başka yerde mi çalışıyordu da evine gelemiyordu..

Ya o kadının o oklovayı alır bir tarafından sokar ağzından çıkarırdım ben, katil ederler bu tipler insanı yeminle..

Damat kogusu dedikleri yere atsınlar bunu hergün ama hergün göstersinler ona oklovalı hizmet nedir ne değildir diye..

İçim soğumadı hala daha..

Kıyamam yavrum o nasıl güzel konuşuyorsun öyle , daha fazla vurmasın diye şirinlik ediyorsun

Ah k...... ahhhhhh

Umarim bu hasta ruhlu lanet kadin yarin obur gun aftan filan yararlanip disari salinmaz.

Icim sogmadi sogumuyor yahu.. Yazdikca yazasim geliyor.

o bu değil o çocuk sana korkusundan annecim diyor lan annecim
seni çok seviyorum diyor korkusundan lan o çocuk annecim derken o sesindeki naiflik bile adamı bitirir lan it !
nasıl kıydın onun bunun evladı ha ..
Kontes bitirdin beni. Ben ilk basindan sonra izleyememistim annecim seni cok seviyorum mu diyor ? Ah kuzum ya ölürüm

Off bune yaa,, sen nasil bir mahlukatsin .. anladigim kadariyla cocuk altina cis yapmis onu icin bu kadar dayak yiyor .. icim paramparca oldu yaziklar olsun... eden bulur mus.. çocyklar daha kucuk ins. Piskolojileri duzelir .. baba yada diyekcek laf bulamiyorum .. cok uzgunum .. cok sinirlkyim ..

kontes ya niye okudum bunu.

off olecem simdi.

lanet kadin!gebersin bu pislik.
Ya Kadesa beni bitirdi ya
Yemin ederim bu ka.... bana verseler parçalar atarım
Öyle sinirim bozuldu sigaranın birini yakıyor birini söndürüyorum.
Bu baba yine insaflı davranmış
Benim çocuğumu öyle edecek ben görecek onun varya ağzından çıkarırım bagırsaklarını

kizlar nolur cocugun ne dedigini nasil yalvardigini yazmayin yemin ederim telin ekranini bile goremiyorum su anda.off

Öğlenden beri günüm cehennem oldu. Annem kızıyor niye izledin diye. Gelip gidip oğluma sarılıyorum gözümün önünden gitmiyor eşime sardım resmen hamileliğin de verdiği duyguyla bana birşey olursa çocuklarımın başına üvey anne getirirsen hakkımı helal etmem diyorum. Anne üvey olunca baba da üvey olurmuş. Eve kamera yerleştirene kadar neler yaşadılar bu çocuklar kim bilir resmen oturamıyorum birşeyler batıyor sanki. Ben bu görüntüleri unutamazken o çocuklar nasıl unutacak o baba olacak adamın da elinden alınmalı bu çocuklar 46 yıl ne ki taşlanarak ölmeyi hak ediyor bu kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…