- 20 Mart 2010
- 1.157
- 467
- 323
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
o çocuğun uyuduğunu hiç sanmıyorum korkudan uyumuş numarası yapıyordur o kadar çığlığa nasıl uyusun.o kalt.. komşular duyupta gelmesinler diye ağzını kapamıştır.sen koru Allahım bütün yavruları böyle zalimlerden!!!Yok yok, artık gittiği yerdeki mahkumlar bu kadını yaşatmaz, aynısını yaparlar bence.
Ben ilk başta yatakta uyuyanı kendi çocuğu sandım, çocuk ağlarken ya da bağırırken ağzını falan kapatıyordu ya, her halde dedim kendi çocuğu uyanmasın diye yapıyor. O da sadistliğindenmiş.
Ben de aynı durumdayımyemin ederim akşamdan beri şu konunun baş ağrısını çekiyorum. videonun çok az bi kısmını izledim ve hüngür hüngür ağladımgerisini getiremedim. başağrım hala geçmedi
bütün moralim altüst oldu
yavrum neler yaşamış daha bu sadece görünen
ahh ne diyebilirim bilmiyorumBen de aynı durumdayım
Akşam yorum dahi yazamadım. Doğru düzgün uyuyamadım hep görüntüler aklımda.. Başım deli gibi ağrıyor..
İnşaAalah o mahluk hakettiğini bulur ve dünyanın her neresinde çocuklar şiddete, işkenceye ve tecavüze uğruyorsa Rabbim tez vakitte kurtarır..
Bir de bu minicik bedenlerin tecavüze uğrayıp öldürülenleri hatta uğrarken ölenleri var..Allah'ım sen görüyorsun...
Gece aglamaktan uyuyamadim ya uykularim kacti cok fenayim hazmedemedim.Ahhh Ahhhh icim aciyor yemin edermevla sus nolur ya anlatma.ben izlemedim videoyu ve haberi okumadim.yorumlar yetti zaten.
aynilarinin bin beterini yasasin.
en büyük şuç babada ,, babada keleşimm..dünden beri unutamadım olayı..Babası olacak adam hiçmi fark etmedi bunları,çocuğun yüzünde gözünde morarma filan olur ..
İçim çok kötü oldu bu kadına verilecek ceza en üst sınırdan olmalı..
en büyük şuç babada ,, babada keleşimm..dünden beri unutamadım olayı..
Aynen bi yandan diyorum nasıl bu görüntüleri izliyor da karıya bir şey yapmıyor nasıl tepkisiz kalıyor vs.en büyük şuç babada ,, babada keleşimm..dünden beri unutamadım olayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?