- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
öz anneleri de babayla evliyken başka biirine kaçmış
sabah lerzan mutlunun pogramında izledim 7 yaşındaki çocuk 2 ay tedavi görmüş hastanede
programında ekip olarak o çocukların ömür boyu eğitimlerini karşılayacaklarını kol kanat gereceklerini söylediler inşallah sözlerinde dururlar
öz anneleri de babayla evliyken başka biirine kaçmış
sabah lerzan mutlunun pogramında izledim 7 yaşındaki çocuk 2 ay tedavi görmüş hastanede
programında ekip olarak o çocukların ömür boyu eğitimlerini karşılayacaklarını kol kanat gereceklerini söylediler inşallah sözlerinde dururlar
o öz anne var yaa o da bu işkence yapan gibi gözümde or... adi şerefisz madem kaçacan çocukalrını yakacan ne doğurdun o kuzuları, allah belanı versin öyle annenin!!! başka bir erkek için yavrularnı annsiz bırakmayı tercih etmiş o cocukların suçu neydi offf yine çok gerildim anneleri ölmüştür kesin diyordum
Canım ailenin adresine ulaştık , Kayseride bu konularla ilgilenen arkadaşlar yarın en geç hafta sonu ziyaretlerine gidecekler yavruların .
2 ay hastanede yatmışlar , şuan evdelermiş.
Bana eve gidip onları gördükten sonra haber verecek , durumları ne , ne isterler .
Aklımdan çıkmıyorlar .
Sadece sarılsam öpsem , anne olabilsem o yavrulara .
Haber veririm gelişmeleri .
Nolur bize de haber ver. Elimizden ne gelirse yapalım. Bir eksikleri varsa alalım yeterki yüzleri gülsün kuzularımın. Yaşama sevincim gitti 2 gündür.Canım ailenin adresine ulaştık , Kayseride bu konularla ilgilenen arkadaşlar yarın en geç hafta sonu ziyaretlerine gidecekler yavruların .
Bana eve gidip onları gördükten sonra haber verecek , durumları ne , ne isterler .
Aklımdan çıkmıyorlar .
Canım ailenin adresine ulaştık , Kayseride bu konularla ilgilenen arkadaşlar yarın en geç hafta sonu ziyaretlerine gidecekler yavruların .
Aklımdan çıkmıyorlar .
Nolur bize de haber ver. Elimizden ne gelirse yapalım. Bir eksikleri varsa alalım yeterki yüzleri gülsün kuzularımın. Yaşama sevincim gitti 2 gündür.
Ben de senin gibi sarılıp öpmek istiyorumbiraz merhem olabilsek keşke yaralarına. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın yavruları.
keşke ben de yanlarında olabilsem sarılsam öpsem okşasamCanım ailenin adresine ulaştık , Kayseride bu konularla ilgilenen arkadaşlar yarın en geç hafta sonu ziyaretlerine gidecekler yavruların .
Aklımdan çıkmıyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?