Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

inşallllaahhhhh tek duam bu...
daha beterlerini yaşasın inşallah..
ki kadınlar koğuşları da öyle pir-ü pak yerler değil elbet keserler cezasını diye düşünüyorum...
gebersin o yavrucağa inen o sopalar ölümü olsun onunn. o babanın o cahilde sorguya alınsın .. bu işkence yeni değil çünkü çocuk bağırsak yırtılmasından tedavi görmüş o zaman nasıl anlamamışş..

bilmiyorum canım inan bilmiyorum...
ayrıntı okuyamıyorum inan içim acıyo bildiğim kadarıyla bile...
benim de küçük bir bebeğim var... elim ayağım titryio düşündükçe...
Rabbim kahhar ismiyle bu dünyada yaşatsın o mahluka cehennemi...
o minik meleğe ettiklerinin bin beterini yaşasın, hayvan demek bile istemiyorum o mahluka...
öbür dünyası da battı zaten eminim ben...

cahil anne ,ve babalardan bıktım vallahide billahide bıktım o gerçek anne nerede vefat etmemiş sanırsam ayrılmışlar nasıl bırakmış yavrularını vallahi bıktım cahil analar ve babalardan..

bu cocuklar unuttum zamana götürdüü kardesim ve ben ve üveyanne ben 8 kardesim 6 ....

burda hep yaziyorum hemen evlenip cocuk yapmayin , anlasamadigin insanla sacma bir beraberlikten cocuk olursa düzelir diye düsünmeyin, cok sey var cahilliklede alaksi yok .... allah hickimseyi annesiz birakmasin olanlarida iyi insanlarla karsilastirsin ama olmuyor nedense... cok kötü oldum ne yazdigimida bilmiyorum o cocuklar asla unutmaz en kötüsede kardesinin dayak yedigini görmek, allah o cocuklarin öz annesininde belasini versin birakip kocaya kacmis .....
minik yüreklerde büyük acilar devami sallantili bir hayat ....

Adresi atarsan bende kargo yapabiliirim ya az gülümseseler yeter bana offff yaa valla kötüyüm bu olaylar benim kafayı

Cansın Allah razı olsun sağol canım haberdar et gözünü sevim tüm gelişmelerden gitmeyi belki istemezler ama en azından kargo yaparıım

Bak bakalım durmlara olumlu olursa sana seve seve eşlik ederim buluşur gideriz canımm

elbet o bulacak belasini ama o yavrucaklar nolacak

Bak bakalım durmlara olumlu olursa sana seve seve eşlik ederim buluşur gideriz canımm

Tamam jelom senden iyi yol arkadaşımı bulurum .

İnsanların gelmesini istemiyorlarmış diye bir yazı okudum şimdi burada , haklı da sayılırlar sayısız insan onlara ulaşmaya çalışmış. Kaş yapayım derken aileyi ve çocukları da rahatsız etmemek lazım .

Ama bana hafta sonu kesin haber gelecek , arkadaşa talimatları verdim . En kötü babaanneden rica et telefonla arayayım kendisi dedim . Ben sana mutlaka yazacağım .

He ben iyiiymdir bak yol arkadalığım tatil arkadaşlığım iyidir ya istemeseler bile gitmemizi ki ben o yavrulara dokunmak,sarılmak gözlerinde iyi olduklarını canlı görmeyi çok isterim! En azından sevinecekleri bişyeler göndermemize izin versinler onunlada yetinirim elden bişey gelmez zorla evlerine giremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…