- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
gebersin o yavrucağa inen o sopalar ölümü olsun onunn. o babanın o cahilde sorguya alınsın .. bu işkence yeni değil çünkü çocuk bağırsak yırtılmasından tedavi görmüş o zaman nasıl anlamamışş..inşallllaahhhhh tek duam bu...
daha beterlerini yaşasın inşallah..
ki kadınlar koğuşları da öyle pir-ü pak yerler değil elbet keserler cezasını diye düşünüyorum...
bilmiyorum canım inan bilmiyorum...gebersin o yavrucağa inen o sopalar ölümü olsun onunn. o babanın o cahilde sorguya alınsın .. bu işkence yeni değil çünkü çocuk bağırsak yırtılmasından tedavi görmüş o zaman nasıl anlamamışş..
cahil anne ,ve babalardan bıktım vallahide billahide bıktım o gerçek anne nerede vefat etmemiş sanırsam ayrılmışlar nasıl bırakmış yavrularını vallahi bıktım cahil analar ve babalardan..bilmiyorum canım inan bilmiyorum...
ayrıntı okuyamıyorum inan içim acıyo bildiğim kadarıyla bile...
benim de küçük bir bebeğim var... elim ayağım titryio düşündükçe...
Rabbim kahhar ismiyle bu dünyada yaşatsın o mahluka cehennemi...
o minik meleğe ettiklerinin bin beterini yaşasın, hayvan demek bile istemiyorum o mahluka...
öbür dünyası da battı zaten eminim ben...
kuzularr inşallah ,,inşallah en güzel günler onların olsunn..
izlemeyin dünden beri kimseyle konuşamıyorum ağlıyorumyorumları okudum izlemek istemedim hic icim kaldırmaz
Şİmdi Kayseri de ilgili bakanlık personeli ile bizzat görüştüm.
Telefonlar bu konu ile ilgili hiç susmuyormuş.Santral kilitlenmiş.
Herkes o çocuklara yardım etmek için arıyormuş.
Dava henüz bitmemiş , adli süreç devam ettiği için çocukların aileden alınıp alınmayacağı belli değilmiş.
Şuan babaannelerinde kalıyorlarmış .
Hafta sonu ziyarete gidecek arkadaşlardan da iyi haberlerini alırız umarım .
Arkadaşlar ben dünden beri Bakanlığa bağlı Kayserideki aile danışma merkezlerini , çocuk hakları bürolarını ne varsa aradım .
Mübarek ya telefonlar cevap vermiyor ya meşgul .
Akşam Kayseride bulunan bir arkadaşımdan rica ettim , olayla ilgili zaten bilgileri varmış . Adres alıp görüştülerde , en geç hafta sonu gidip görecekler çocukları . Yardımcı olacak ne varsa maddi manevi bana haber ver dedim .
Bende haber bekliyorum .
Ailenin tepkisini bilemeden buradan Kayseriye gitmek istemedim . Onlar oradan haber versinler , ona göre hareket edeceğim bende .
O çocuk ne olursa olsun asla aklımdan çıkmayacak benim .
Yüzlerce şiddet videosu izledim . Hepsine üzüldüm .
Buradaki yetiştirme yurduna nice hikayelerle bırakılan çocukları misafir ettim evimde , onlarla ağladım .
Ama bu çocuk benim taaa içime işledi .Açtı ya öyle kollarını annecim dedi ya daha düzgün konuşamazken .
Bundan sonra mutlu olsunlar tek duam .
elbet o bulacak belasini ama o yavrucaklar nolacakİzleyemediğim halde çok fenayım kendime gelemiyorum hayat neşem gitti yemin ediyorum bağırmak ağlamak istiyorum çaresiz olduğum için o yavrucakların yaşadıkları korku acı eziyet gözümde canlandıkça delirecek oluyorum Allah kahretsin anne demeyin şuna o kim ki üvey bile olsa "anne" sıfatını hak edecek... Ahlaksız ............ offfff neler demek istiyorummmmmm nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bak bakalım durmlara olumlu olursa sana seve seve eşlik ederim buluşur gideriz canımm
Tamam jelom senden iyi yol arkadaşımı bulurum .
İnsanların gelmesini istemiyorlarmış diye bir yazı okudum şimdi burada , haklı da sayılırlar sayısız insan onlara ulaşmaya çalışmış. Kaş yapayım derken aileyi ve çocukları da rahatsız etmemek lazım .
Ama bana hafta sonu kesin haber gelecek , arkadaşa talimatları verdim . En kötü babaanneden rica et telefonla arayayım kendisi dedim . Ben sana mutlaka yazacağım .
kızlar allah razı olsun hepinizdenUlaştım Ela hnm çok tşkler arkadaşlık gönderdim özel mesajla kabul etti en kısa zamanda bilgi alıp inşallah ulaşırım kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?