• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

Ben de yardımcı olmak isterim.

Ausencia Ausencia aileye mi ulaştın tam anlamadım? yardım mı yapılıyor?

Nolur bize de haber ver. Elimizden ne gelirse yapalım. Bir eksikleri varsa alalım yeterki yüzleri gülsün kuzularımın. Yaşama sevincim gitti 2 gündür.

Ben de senin gibi sarılıp öpmek istiyorum :KK43: biraz merhem olabilsek keşke yaralarına. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın yavruları.

Arkadaşlar ben dünden beri Bakanlığa bağlı Kayserideki aile danışma merkezlerini , çocuk hakları bürolarını ne varsa aradım .
Mübarek ya telefonlar cevap vermiyor ya meşgul .

Akşam Kayseride bulunan bir arkadaşımdan rica ettim , olayla ilgili zaten bilgileri varmış . Adres alıp görüştülerde , en geç hafta sonu gidip görecekler çocukları . Yardımcı olacak ne varsa maddi manevi bana haber ver dedim .

Bende haber bekliyorum .

Ailenin tepkisini bilemeden buradan Kayseriye gitmek istemedim . Onlar oradan haber versinler , ona göre hareket edeceğim bende .

O çocuk ne olursa olsun asla aklımdan çıkmayacak benim .

Yüzlerce şiddet videosu izledim . Hepsine üzüldüm .

Buradaki yetiştirme yurduna nice hikayelerle bırakılan çocukları misafir ettim evimde , onlarla ağladım .

Ama bu çocuk benim taaa içime işledi .Açtı ya öyle kollarını annecim dedi ya daha düzgün konuşamazken .

Bundan sonra mutlu olsunlar tek duam .

Arkadaşlar ben dünden beri Bakanlığa bağlı Kayserideki aile danışma merkezlerini , çocuk hakları bürolarını ne varsa aradım .

Akşam Kayseride bulunan bir arkadaşımdan rica ettim , olayla ilgili zaten bilgileri varmış . Adres alıp görüştülerde , en geç hafta sonu gidip görecekler çocukları . Yardımcı olacak ne varsa maddi manevi bana haber ver dedim .

Bende haber bekliyorum .

Ailenin tepkisini bilemeden buradan Kayseriye gitmek istemedim . Onlar oradan haber versinler , ona göre hareket edeceğim bende .

Buradaki yetiştirme yurduna nice hikayelerle bırakılan çocukları misafir ettim evimde , onlarla ağladım .

Ama bu çocuk benim taaa içime işledi .Açtı ya öyle kollarını annecim dedi ya daha düzgün konuşamazken .

Allah razı olsun arkadaşım

Canım bana adresi özelden atabilrimiisn lütfen ya ben ay ne olur gitsinler ne olur hatta ben sana kargo yapsam oyuncak onları falan da alsa götürseler nasıl mutlu olurum haberdar ettiğin için col sağol canım arkadaşım gönlü güzelim:KK19: bide gidecek olan arkadaşların havayı bir solusunlar çocukları o öz anneyi kaçtığı adamı nasıllar? Çocuklara bide orada farklı şeylere maruz kalmasın!!! Aile ziyarete nasıl bakıyor cıktım gittim buradan diyelim sen kimsin der kapıyı açmayabilriler !!! arkadaşların gidince nasıl davranacak aile bana da bildir lütfen

Canım bende haber bekliyorum . Dediğin gibi belki bizler gibi düşünen onlarca insan kapılarına dayandı , bunun medyası var zartı var zurtu var . Sonuçta bir anda gündem olup 3 sonra unutulur bu yavrular .
Bana gözlemlerini aktarsınlar , umarım aile kabul eder de giderler .

Bende yazacağım .

Adresi de sana onlar ulaşıp , neler olduğunu yazınca atarım dm den .

ya kızlar bence devlet koruması altına alınmaları daha doğru değil mi
olaylar bu evreye gelinceye kadar baba anane teyze nerdelermiş
sanmıyorum bu saatten sonra onların iyi bakacaklarını

Bende haber bekliyorum .

O çocukların iyi olduğunu duyayım başka hiç bir şey istemiyorum rabbimden. Haber alınca yaz nolur. Allah razı olsun senden de.

Şİmdi Kayseri de ilgili bakanlık personeli ile bizzat görüştüm.

Telefonlar bu konu ile ilgili hiç susmuyormuş.Santral kilitlenmiş.

Herkes o çocuklara yardım etmek için arıyormuş.

Dava henüz bitmemiş , adli süreç devam ettiği için çocukların aileden alınıp alınmayacağı belli değilmiş.

Şuan babaannelerinde kalıyorlarmış .

Hafta sonu ziyarete gidecek arkadaşlardan da iyi haberlerini alırız umarım .

Dava henüz bitmemiş , adli süreç devam ettiği için çocukların aileden alınıp alınmayacağı belli değilmiş.

Artık her cümle ne okusam bu yavrucaklarla ilgili gözümden yaş süzülüyor...
Allah sizin gibilerden de hep razı olsun...
Ben de dört gözle haber bekliyorum iyi bir haber bu yavrulardan..
Rabbim bundan sonra yüzlerine baksın inşallah çok güzel bir gelecekleri olsun..

yazılarınız bu konudaki içimi rahatlatan tek şey.

neler yapılabilir.
buradaki bir çok arkadaş gibi anneden de babadan da hayır gelmeyecek diye düşünüyorum bu çocuklara. umarım babanne vicdanlıdır.

o yüreklerine işleyen acıyı nasıl kim unutturablir fiziksel acı bi şekilde geçecek ne düşünüyor küçücük beyinlrinde neler var allahııııım dayanamıyorum bunun gibi kaç çocuk var allah belanızı versin adiler içimizde yaşıyor hatta bu yazılanları okuyorla kim bilir üvey anne üvey baba dehşetlerini azmı duyduk bu kadedildiği için anlayabildik ,lütfen çevrenizde herkese dikkat edin en ufak şüphelerin üstüne düşün, boşanırken herşeyi gözönünde bulundurun of allahımm

Allahimm.
Elim ayagim titriyor su an.
Sesini kisip bakabildim ancak.
Allahim:KK61::KK61:.
Alllah bin bin bin belani versin, kufur etmek istiyorum. Kufur bulamiyorum yaa.
Serefsiz desem az kalir, gaddar, hayvan, yureksiz.. off hepsi az kaliyor.
Allahim yuce Rabbim o kadini surum surum surundur. Canini alma, aci cektir, öldurup tekrar tekrar tekrar geri dirilt, aci ceksin. Kimsenin gormedigi bilmedigi aciyi ceksin.:KK61:

Bende haber bekliyorum .

Rabbim razı olsun sendenn Allahım şunu yazarken bile ağlıyorum yaaa.. o baba için bişe denilmiyormuu...

ben izledim izlediğime pişman oldum.
çocugun çıglıkları haykırışları gitmiyo kulagımdan.
içim paramparça oldu.
ulan melek daha o bebek... senin olmasa bile nasıl sahip çıkmayıp öyle işkence edersin pis ruh hastası.
allah bildiği gibi yapsın seni kahrolası.

ben video izlemedim. sadece haber sitelerinden ve burdan okudum.
ah o kadını 46 yıl hapse değil benim elime verseler...
bi insana nasıl işkence edilir göstersem ona...
Rabbim o girdiği delikte en ağır cezaları en ağır bedelleri ödetsin ona inşallah...
belasını kendi bağırsaklarından bulsun o.pu!!!!!

o küçük yavrucaklara da içim öyle ezildi öyle ezildi ki...
ağlamaktan hal oldum...
inşallah bundan sonra çok mutlu huzurlu olurlar...
Rabbim korusun onları :(
son olarak "ZALİMLER İÇİN, YAŞASIN CEHENNEM!!!"

Allah razı olsun senden...
inşallah yardım çalışmaların başarılı olur...

ben video izlemedim. sadece haber sitelerinden ve burdan okudum.
ah o kadını 46 yıl hapse değil benim elime verseler...
bi insana nasıl işkence edilir göstersem ona...
Rabbim o girdiği delikte en ağır cezaları en ağır bedelleri ödetsin ona inşallah...
belasını kendi bağırsaklarından bulsun o.pu!!!!!

o küçük yavrucaklara da içim öyle ezildi öyle ezildi ki...
ağlamaktan hal oldum...
inşallah bundan sonra çok mutlu huzurlu olurlar...
Rabbim korusun onları :KK43:
son olarak "ZALİMLER İÇİN, YAŞASIN CEHENNEM!!!"
aynısını ,aynısını hapiste yapsınlar ona ..

aynısını ,aynısını hapiste yapsınlar ona ..
inşallllaahhhhh tek duam bu...
daha beterlerini yaşasın inşallah..
ki kadınlar koğuşları da öyle pir-ü pak yerler değil elbet keserler cezasını diye düşünüyorum...

Back