- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Ben de yardımcı olmak isterim.
Ausencia aileye mi ulaştın tam anlamadım? yardım mı yapılıyor?
Nolur bize de haber ver. Elimizden ne gelirse yapalım. Bir eksikleri varsa alalım yeterki yüzleri gülsün kuzularımın. Yaşama sevincim gitti 2 gündür.
Ben de senin gibi sarılıp öpmek istiyorumbiraz merhem olabilsek keşke yaralarına. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın yavruları.
Allah razı olsun arkadaşımArkadaşlar ben dünden beri Bakanlığa bağlı Kayserideki aile danışma merkezlerini , çocuk hakları bürolarını ne varsa aradım .
Mübarek ya telefonlar cevap vermiyor ya meşgul .
Akşam Kayseride bulunan bir arkadaşımdan rica ettim , olayla ilgili zaten bilgileri varmış . Adres alıp görüştülerde , en geç hafta sonu gidip görecekler çocukları . Yardımcı olacak ne varsa maddi manevi bana haber ver dedim .
Bende haber bekliyorum .
Ailenin tepkisini bilemeden buradan Kayseriye gitmek istemedim . Onlar oradan haber versinler , ona göre hareket edeceğim bende .
O çocuk ne olursa olsun asla aklımdan çıkmayacak benim .
Yüzlerce şiddet videosu izledim . Hepsine üzüldüm .
Buradaki yetiştirme yurduna nice hikayelerle bırakılan çocukları misafir ettim evimde , onlarla ağladım .
Ama bu çocuk benim taaa içime işledi .Açtı ya öyle kollarını annecim dedi ya daha düzgün konuşamazken .
Bundan sonra mutlu olsunlar tek duam .
Canım bana adresi özelden atabilrimiisn lütfen ya ben ay ne olur gitsinler ne olur hatta ben sana kargo yapsam oyuncak onları falan da alsa götürseler nasıl mutlu olurum haberdar ettiğin için col sağol canım arkadaşım gönlü güzelimbide gidecek olan arkadaşların havayı bir solusunlar çocukları o öz anneyi kaçtığı adamı nasıllar? Çocuklara bide orada farklı şeylere maruz kalmasın!!! Aile ziyarete nasıl bakıyor cıktım gittim buradan diyelim sen kimsin der kapıyı açmayabilriler !!! arkadaşların gidince nasıl davranacak aile bana da bildir lütfen
O çocukların iyi olduğunu duyayım başka hiç bir şey istemiyorum rabbimden. Haber alınca yaz nolur. Allah razı olsun senden de.Arkadaşlar ben dünden beri Bakanlığa bağlı Kayserideki aile danışma merkezlerini , çocuk hakları bürolarını ne varsa aradım .
Akşam Kayseride bulunan bir arkadaşımdan rica ettim , olayla ilgili zaten bilgileri varmış . Adres alıp görüştülerde , en geç hafta sonu gidip görecekler çocukları . Yardımcı olacak ne varsa maddi manevi bana haber ver dedim .
Bende haber bekliyorum .
Ailenin tepkisini bilemeden buradan Kayseriye gitmek istemedim . Onlar oradan haber versinler , ona göre hareket edeceğim bende .
Buradaki yetiştirme yurduna nice hikayelerle bırakılan çocukları misafir ettim evimde , onlarla ağladım .
Ama bu çocuk benim taaa içime işledi .Açtı ya öyle kollarını annecim dedi ya daha düzgün konuşamazken .
Şİmdi Kayseri de ilgili bakanlık personeli ile bizzat görüştüm.
Telefonlar bu konu ile ilgili hiç susmuyormuş.Santral kilitlenmiş.
Herkes o çocuklara yardım etmek için arıyormuş.
Dava henüz bitmemiş , adli süreç devam ettiği için çocukların aileden alınıp alınmayacağı belli değilmiş.
Şuan babaannelerinde kalıyorlarmış .
Hafta sonu ziyarete gidecek arkadaşlardan da iyi haberlerini alırız umarım .
Şİmdi Kayseri de ilgili bakanlık personeli ile bizzat görüştüm.
Dava henüz bitmemiş , adli süreç devam ettiği için çocukların aileden alınıp alınmayacağı belli değilmiş.
Rabbim razı olsun sendenn Allahım şunu yazarken bile ağlıyorum yaaa.. o baba için bişe denilmiyormuu...Arkadaşlar ben dünden beri Bakanlığa bağlı Kayserideki aile danışma merkezlerini , çocuk hakları bürolarını ne varsa aradım .
Bende haber bekliyorum .
Allah razı olsun senden...Şİmdi Kayseri de ilgili bakanlık personeli ile bizzat görüştüm.
aynısını ,aynısını hapiste yapsınlar ona ..ben video izlemedim. sadece haber sitelerinden ve burdan okudum.
ah o kadını 46 yıl hapse değil benim elime verseler...
bi insana nasıl işkence edilir göstersem ona...
Rabbim o girdiği delikte en ağır cezaları en ağır bedelleri ödetsin ona inşallah...
belasını kendi bağırsaklarından bulsun o.pu!!!!!
o küçük yavrucaklara da içim öyle ezildi öyle ezildi ki...
ağlamaktan hal oldum...
inşallah bundan sonra çok mutlu huzurlu olurlar...
Rabbim korusun onları
son olarak "ZALİMLER İÇİN, YAŞASIN CEHENNEM!!!"
inşallllaahhhhh tek duam bu...aynısını ,aynısını hapiste yapsınlar ona ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?