- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Aynen nasıl farketmiyor. babayı çok merak ediyorum. mahkemede vs. ne demiş.Nasıl fark etmez babada hiç mi bakmadın çocuğuna yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen nasıl farketmiyor. babayı çok merak ediyorum. mahkemede vs. ne demiş.Nasıl fark etmez babada hiç mi bakmadın çocuğuna yani..
bir haberde çocuğun 3 kere ameliyat olduğunu okudum,ne kadar doğru bilmiyorum ama baba da cok masum olmayabilir.Nasıl fark etmez babada hiç mi bakmadın çocuğuna yani..
Aynen nasıl farketmiyor. babayı çok merak ediyorum. mahkemede vs. ne demiş.
bir haberde çocuğun 3 kere ameliyat olduğunu okudum,ne kadar doğru bilmiyorum ama baba da cok masum olmayabilir.
Kadına ne kadar hapis verilmiş,kadına hapiste neler yapılacakmış umrumda bile değil.Dünden beri o çocuklar aklımda.Şimdi neredeler,ne yapıyorlar?Onların yaralarını kim sarıyor?Bu yaşadıklarını kimseye söyleyemediler mi?Komşuları yokmuydu?Babası bu kadar işkencenin izlerini hiç mi görmedi?
Kafamda bir sürü soru...Asıl konu,bu çocukların acılarını kim dindirecek?
Gercek annesi nerdeymis peki cocuklarin ? O cok takildi kafama
Vali açıklama yapmış,şimdi ananesi teyzesiyle birlikteymiş çocuklar.Sağlık ve ruhsal olarak sorun kalmamış.Zannetmiyorum hemen kapanacağını çocukların sorunlarının.Küçüğe yumruk atmış,cocuk sobaya değimiş sırtı yanmış.Hastaneye gitmişler.Baba o arada ne yapıyordu merak ediyorum.Aynı durumda yanı sorularla bende boğuştum sabah ettim foruma girip sadece bu konuya baktım bişeyler bulunudumu acaba (adres,tel,ad vs diye) gittim sürekli minik yavrumu öptüm uyurken içime akıttım göz yaşımı , bu görüntelerin sadece başına baktım ,oklavayı ağzına soktuğugun da hemen kapadım çünkü orada şakır şakır aktı gözyaşım ama büyük oğlum var üniversite 3 de dedim gel bunu kapat kapıyı izle ''kardeşini kolla koru her durumda ''
aklım o kuzularda nerdelerse ulaşmak yanlarında olmak istiyorum.
Bence izlemediyseniz,hiç bakmayın bile.Ben haberleri görmeden tesadüf dün gördüm.Yorumları okusam asla izlemezdimya çok tepkiler var.görüntüleri izleyemedim ama meraktan ölüyorum
bazılarımız ben dahil, videoyu açmaya korkuyor, o çocuk bunu yaşıyor, iyi olmuş ona 46 yıl, hapiste ölür artık
uvey anne iki kuçuk çocuklara aklina hayalina gelmeycek sekilde iskence ediyorya çok tepkiler var.görüntüleri izleyemedim ama meraktan ölüyorum
izlemedim dayanamam diye bakamıyorumBence izlemediyseniz,hiç bakmayın bile.Ben haberleri görmeden tesadüf dün gördüm.Yorumları okusam asla izlemezdim
Vali açıklama yapmış,şimdi ananesi teyzesiyle birlikteymiş çocuklar.Sağlık ve ruhsal olarak sorun kalmamış.Zannetmiyorum hemen kapanacağını çocukların sorunlarının.Küçüğe yumruk atmış,cocuk sobaya değimiş sırtı yanmış.Hastaneye gitmişler.Baba o arada ne yapıyordu merak ediyorum.
hadi yauvey anne iki kuçuk çocuklara aklina hayalina gelmeycek sekilde iskence ediyor
oklavayi oyle kullaniyorki,kafasina vursa daha iyi olurdu o yaptigindn oyle dusun
izleme bence