• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

Aynen nasıl farketmiyor. babayı çok merak ediyorum. mahkemede vs. ne demiş.

En azından morluk filan olur mera eder sorar yani,gerçi kadın herşeyi kılıfına göre hazırlamıştır..

bir haberde çocuğun 3 kere ameliyat olduğunu okudum,ne kadar doğru bilmiyorum ama baba da cok masum olmayabilir.

Bencede bişiler dönmüş o evde,ameliyat durumunu bilmiyorum ama olduysa neden oldu acaba..

okumam yetti izlemiş kadar oldum okurken bile gözyaşımı tutamadım izlesem günlerce kendime gelemem minnacık çocuklardan ne istedin kadın ne istedin!!!

Ya zor tutuyorum kendimi aglamamak için işyerindeyim
Ya kıyamam cocuk artik aglarsan vururum tekrar demiski kadin ayaklarina vurdgnda aglayamyor ensonunda dayanamiyor
Bir de demek baba cocuklarina inanmamis ki kamera koymuss
Ya bu kadini benim elime versinler ya sinirden kuduryrum resmen
Allahbinbelani versin pis o..u
Hasta ruhlu nasil kıydın ins ceza evindekiler seni yaşatmaz

Neden muebbet verilmedi ??? Muebbet yemek icin daha ne yapmasi gerekiyordu ?????? !!!!
Gecedendir zihnim allak bullak. Cocuklarim rahat yataklarinda uyurken baska cocuklarin boyle iskencelere maruz kalmasi vicdan azabi icinde birakiyor beni. Kahretsin yerimde cildirmaktan baska bisey gelmiyor elimden, kahretsin karari verecek olan hakim 40 kusur yil ile odullendirdi bu canavari. O hapisane ona mezar olsun , yaptiklarini yasamadan olmesin , o cocuklarin ahi en kisa zamanda ciksin insh...
Peki o cocuklar nasil buyuyecek ? nasil unutacak ? nasil anne-baba olacak ? nasil nasil nasil ...
Sucun buyugu babada. O da cezasiz kalmamali.

Kadına ne kadar hapis verilmiş,kadına hapiste neler yapılacakmış umrumda bile değil.Dünden beri o çocuklar aklımda.Şimdi neredeler,ne yapıyorlar?Onların yaralarını kim sarıyor?Bu yaşadıklarını kimseye söyleyemediler mi?Komşuları yokmuydu?Babası bu kadar işkencenin izlerini hiç mi görmedi?
Kafamda bir sürü soru...Asıl konu,bu çocukların acılarını kim dindirecek?

Babadaki sogukkanliliga bakin !!!!
Videonun devamini getirmis ,farkli gunlere ayit farkli iskencelere maruz kalmis sabiler :(

Videoyu izledikten sonra polise gitmis ve sikayetci olmus !!!!! Yahu sen nasil babasin ! Hic bi babalik ic gudusu yok sende ? O kadini nasil parcalamadin nasil saclarini kokten koparmadin nasil o oklavayi ona ..... tobe Yarabbim :(

Diger bi konu bu yavrucagin o kadar dayaktan sonra biyerleinde sis morluk olur da insan gormez mi ? :( Her ne olursa olsun bu kadar eziyet goren bi yavru (babasina guveniyorsa) baba eve gelince ona anlatmaz mi siginmaz mi aglamaz mi !!! :(
O yirtilan bagirsak ile nasil gik i cikmadan oturabildi ,yuruyebildi ha kuzum :( Bi de masum masum uzat ayagini deyince uzatiyor aglamiyor ya ölüm gibi geldi bana :(

Kadına ne kadar hapis verilmiş,kadına hapiste neler yapılacakmış umrumda bile değil.Dünden beri o çocuklar aklımda.Şimdi neredeler,ne yapıyorlar?Onların yaralarını kim sarıyor?Bu yaşadıklarını kimseye söyleyemediler mi?Komşuları yokmuydu?Babası bu kadar işkencenin izlerini hiç mi görmedi?
Kafamda bir sürü soru...Asıl konu,bu çocukların acılarını kim dindirecek?

Aynı durumda yanı sorularla bende boğuştum sabah ettim foruma girip sadece bu konuya baktım bişeyler bulunudumu acaba (adres,tel,ad vs diye) gittim sürekli minik yavrumu öptüm uyurken içime akıttım göz yaşımı , bu görüntelerin sadece başına baktım ,oklavayı ağzına soktuğugun da hemen kapadım çünkü orada şakır şakır aktı gözyaşım ama büyük oğlum var üniversite 3 de dedim gel bunu kapat kapıyı izle ''kardeşini kolla koru her durumda ''
aklım o kuzularda nerdelerse ulaşmak yanlarında olmak istiyorum.

Aynı durumda yanı sorularla bende boğuştum sabah ettim foruma girip sadece bu konuya baktım bişeyler bulunudumu acaba (adres,tel,ad vs diye) gittim sürekli minik yavrumu öptüm uyurken içime akıttım göz yaşımı , bu görüntelerin sadece başına baktım ,oklavayı ağzına soktuğugun da hemen kapadım çünkü orada şakır şakır aktı gözyaşım ama büyük oğlum var üniversite 3 de dedim gel bunu kapat kapıyı izle ''kardeşini kolla koru her durumda ''
aklım o kuzularda nerdelerse ulaşmak yanlarında olmak istiyorum.
Vali açıklama yapmış,şimdi ananesi teyzesiyle birlikteymiş çocuklar.Sağlık ve ruhsal olarak sorun kalmamış.Zannetmiyorum hemen kapanacağını çocukların sorunlarının.Küçüğe yumruk atmış,cocuk sobaya değimiş sırtı yanmış.Hastaneye gitmişler.Baba o arada ne yapıyordu merak ediyorum.

bazılarımız ben dahil, videoyu açmaya korkuyor, o çocuk bunu yaşıyor, iyi olmuş ona 46 yıl, hapiste ölür artık

verseler şöyle bizlere o or... var yaaa tüm psikolojim bitirdi bu olay kendimi sorgularken buldum gece duam da kıyamet kopsun!!! Allahım neden çocuklara yapılanlara izin veriyorsun!!! baktım kafam bi dünya kimiz neyiz neler oluyor biz sadece ah vah diyoruz ama elden bişey gelmiyor diye sabah ettim

Allah ım yavrucagi düşünmekten kendime gelemedim halen:KK42: ben böyleyken o yavrucak nasıldı yavrum nasılda korkudan serefsizin dediğini yaptın :KK43:

Nasılda sessiz beni kurtaran yokmu bu zalimin elinden diye çığlıkların vardı. Yavrucum senin bu hale gelmene baban denen şerefsiz hic mi görmedi nasıl müsade etti nasıl dayandin bunca acılara :'( Hic mi farkedemedi kamera yerlestirince mi inandı size yapılanlara :KK42:

Bu sana ve kardeşine yapılan acıları nasıl unutursun bilmem ama inanki ben kaç saattir seni ve kardeşini düşünmekten çok kötü oldum :KK42:

Keşke seni alıp bagrima bassam unuttursam cektigin acılarını :KK42:

Adi baban nasıl izledi de o cani yaratığı gebertmedi canlı bıraktı
Versinler elimize biz gerekeni yaparız

Rabbim gördü sana yapılanlar inanıyorum ki o cani yaratığın yanına kar kalmayacak o şerefsiz yaratık yaşadığına pişman olacak

İçimden acayip kufredesim geliyo kendimi zor tutuyorum Adi şerefsiz mahlukatlar yanınıza kar kalmayacak böyle zalimlik yapan yaratıklara hapis cezası neki canlı canlı linç edeceksin yavaş yavaş geberteceksin ki anlasın yaptıklarını :KK42:

Hesap günü geldiğinde insallah davaciyim bu mahlukattan cehennemden hic çıkmasın inşallah :'( Aminn ☝

Vali açıklama yapmış,şimdi ananesi teyzesiyle birlikteymiş çocuklar.Sağlık ve ruhsal olarak sorun kalmamış.Zannetmiyorum hemen kapanacağını çocukların sorunlarının.Küçüğe yumruk atmış,cocuk sobaya değimiş sırtı yanmış.Hastaneye gitmişler.Baba o arada ne yapıyordu merak ediyorum.

annasi mi??? anneler var ya yani öz anne anesine de babasınada içimden geceni kafamdan saydıklarımı yazmayacağım,geçmez hemen o çocukların yaşadıkları ağır tranva ,o baba yeni kadın bulmuş onun gönlünü eğliyordur allahım verme anne olamayacak baba olamayacaklara evlat

Back