• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

Evt onlar icin yıkım oluyor:KK70:
Mirasla tehdit etmis ya.

Onlar gibi dusunen yani bosanmis kadini kabul etmeyn milyonlarca insam var turkiyede.

Size ve bana gore sacma olsa da bu dusunce ,bazi tabular var malesef.

Bastan..ailene bosanmis oldumu soyle..derseniz sonrasinds siz de yıkım yasamazsiniz.. demek istedim
bi kere oldu bu zaten ve ben çok direttim söyle diye ama o bana bırak dedi :D
bırakım sonuç bu .
hayırlısı olsun yaa ne diyim

Kadının türkiyedeki toplumdaki hali iste erkek bosansa ertesi gun kız bulur sevgili anneleri kadın bosanınca baskası dokundu ya igrenc zihniyetleri var bi erkek adam olamadıysa onu kmse adam edemez ne olursa olsun lütfen kendinize deger verin en cok kendinizi sevin ozmn sizin kıymetinizi blicek biri mtlaka cıkıcakdır
inanın bakımlı ve imrenilen bi bayanım
ailem işim herşey dört dörtlük .
tek şansızlığım bu konu .
kendimi çok severim .
ama çekiyorum olayları üstüme sanırım .
:KK6:

Çok sünepe ve aşağlık biriymiş, sağlam kişilikte değil, o babasının parasıyla nikahlanmış, seni ne yapsın aşk meşk yalan, kızım

"Sana başkası dokundu." nedir ya? Yeşilçam filmlerinin aranılan kötü ama mağrur karaktersizi.
Gıcık oldum kendisine. Evlenip boşanmış olduğunuzu bilip bunun için savaş vermiş gibi davranan (ki bununla ilgili savaşa bile gerek yok) bu cümleyi kurabilen adamı uzaya şutlayın.

Sorun boşanmış olmanız değil , hep aynı tip adamları çekiyorsunuz kendinize düşüncelerinizle belki de hareketlerinizle.3 kişinin 3ünün de böyle olması , bilemedim.

Sen en başta kendin kendini yaftalıyorsun boşandım diye.Bunu söyleyip durursan insanlar da bu konuyu açma haddini kendilerinde görür.Sen önce kendi zihniyetini değiştir , farkında bile değilsin düşüncelerinin.Bir de zengin falan yazmışsın birkaç yerde.Yani bunu neden belirtme gereği duydun ki?

Bilmiyorum , ben seni de pek normal bulmadım.Boşanmış olmak seni çok fazla etkilemiş , dışarıya da aşırı yansıtıyorsun bunu.

Simdiden bosandigini yüzüne vuruyor ailesi seni istemiyor evlensen ne olacak ancak Allah bilir sen evlensende seni anlamayacak bence sende evlenip boşanmış biriyle evlen seni daha iyi anlar bütün bosananlar 60li yaslardami zaten 60li yastakilerin boşanma oranı çok az bence sen bırak bu adam zenginlige rahatlığı alışmış her zora girdiğinde seni suclayacak

valla haklısın ne diyim .
ben sürekli bunu mu yaşıycam artık asla bekar biriyle konuşmam diyip duruyorum :kızgın:
Valla kendin atıcaksın bu fikri kafandan. Senin bi eksiğin kusurun yok kendine sen bunu yaparsan elalem niye yapmasın . Sana başkası dokundu diyen adamla ne ağlaşıyosun sal ipini gitsin ağlanacak bi şey yok bunda. İmkanın varsa bi yurtdışına falan çık başka arkadaşlar edin vizyonun değişsin yazık günah

Boşanmış bir kadın olarak;
Dilerim Allah tan böyle düşünen annelerin çocukları ve
böyle düşünen adamlar da evlendiklerinde boşanmayı tatsınlar !
Haklısınız kendinizce ama bu söyleminiz bile boşanmayı bi ceza gibi gördüğünüzü gösteriyor. Umarım siz de o insanlarda boşanmanın evlenmek kadar normal olduğunu anlarlar bir gün. Boşanma beddualık bi durum değil yani ‍♂️

Son düzenleme:
Bir kere bile sana başkası dokundu zırvasını duymadım. Yıllar oldu...

Bide ailelere kabul ettirmek için bukadar uğraşmayın. Bilmeseler ne olcak ki hemen tanışır tanışmaz kabul ettirme çabaları falan.. karşınızdaki adama benim eksik yanlarım var, kabul ederler mi acaba derseniz adam zamanla ’bi dakka ya bu kadın eksik!’der...

uzun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okuyup bana bişeyler söyleyinn

1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşk :KK51: çiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
derkeeeeennnn en önemli mesele ...
kahramanımız çıkıp geliyorrrr.
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .

bir tek kendi içindeki savaşta yeniliyor.
sana başkası dokundu.. SANA BAŞKASI DOKUNDU.
daha ileriye gidiyor ... ağır konuşuyor. ağlıyor .. ağlıyoruz birlikte.
ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
şuan ayrıyız .. arada arayıp seni çok seviyorumlar ağlayıp yalvarmalar.
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.
ben napıyım nlur söyleyin ..

boşanan herkes bunları yaşamaya mahkum mu ?
yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin
Cok talihsiz seyler yasamissin. Bence daha iyisini hak ediyorsun. Gecmisi sil devam et hayata.

1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşk :KK51: çiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .

ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.

yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin[ Kesinlikle birlikte olmanız imkânsız bunlar iyi günlerin emin ol .Her en ufak bir kavgada başına kakıcak sana hayatı zehir edecek o etmese bile ailesi seni içlerine hiç bir zaman sindiremeyecekleri için onlar zindan ederler iyi düşün aynı durumda olan arkadaşım var ondan biliyorum maalesef durum bu

Gerçekten zor bir durum.su an sevdiğiniz için ayrilmak istemiyorsunuz ama ömür boyu aglayacaginiza 3 gün aglayin

Sana vuran şey seni şaşacak değildi seni şaşan şey zaten sana hiç yazılmamıstı demiş peygamber efendimiz sav ya bi kere ben sizi çok umutsuz gördüm benim çevremde de var boşammış cocuklu kadın bekar patronuyla evlendi Allah yazarsa olur yazmazsa zaten olmaz ne yaparsan yap Allahtan her zaman hayırlsını istemek lazım tavsiyem haramdan uzak durun Allah istediğinz gibi birini zamanı gelince gönderir

barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.

yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin
Deli mi ne yaa hiç normal degil tepkisi. Kesilikle annesinden etkileniyo ne kadar hayir desede

Ana oğul iğrençler. Hayır, herkes böyle değil. İnsan gibi evlenmişsiniz, olmamış boşanmışsınız. Anası açıkça söylemese de bakire kız alma derdinde, sanki kendisine ne, oğlunun şeyinin derdine düşmüş.
Oğulu aşkından geberir ama düşündüğü sapıklıklara bakın.
Yine 1 sene içerisinde boşanmak istemiyorsanız, evlenmeyin. Bu adamı hayatınızdan çıkarın. Size böyle ağır konuşan birinin elinden kolay kolay kurtulamaya da bilirsiniz bu sefer.

Şimdiden sizi üzen bu son kişiyle kesinlikle barışmayın bir ömür onun lafını çekmeyin derim. İnanmayın da. Bu toplumun düşüncesi. Ne dersek diyelim boşanmış olduğumuz için genel düşünce aynı. Biraz da ilk kriteriniz boşanmış bir erkek olsun. Bekar erkeklerle hiç olmamış hep aynı sorunları yaşamışsınız çünkü. Ben de boşanmış bir kadınım. Sizi çok iyi anlayarak böyle bir tavsiyede bulunuyorum.

Demek ki nasip değil suan Allah istemiyor istedigi zaman ve kisi zaten olacaktir sabret ve hayatin tadini cikar bekarliginda guzel yanlari var ne diye surekli evlilik düşüncesine kapiliyonki tanidin olmadi bitti gozuyla bak duygusalliga dusme bu kadar tanıdığın kişilerin 3 ude birbirinden karaktersiz cikmis asama asama git gide daha kötüsü cikmis karşına sende cnm bi silkelen kendine gel ya hayirli degilki boyle oluyor de

Daha çok gençsin bir kez boşanmışsın zaten. Senin yaşında ilk evliliğini bile yapmayan yığınla kız var. Yani demem o ki acele etme evlenmek için sakın. Ailenle de ne kadar mutluymuşsun bak ne kadar güzel. Bu tarz insanları hayatına sokup da bir kez daha üzme aileni de kendini de. Bu hep böyle mi olacak demişsin ya olmayacak mutlaka bir gün bi yerde hakkettiğin çıkacak karşına. Zamanını bekle. Benim kuzenim de boşandı sonra bekar biriyle evlendi. Onun da kayınvalidesi istemedi önce ama eşi hep yanında oldu annesini konuşturmadı. Aileler aşılıyor ama siz evleneceğiniz kişiden emin olun önce. Boşanmak bir kusurmuş gibi davranmasınlar müsaade etmeyin

Yani acicam simdi agzimi..
28 yasina gelmis evlenmemis bekarlarin cogu rahibe zaten, ellerine erkek sinek dahi degmemis:işsiz:
Adamdaki mantik bu devirde cok sacma cok arabesk.
Evlenmemis birini bulsun, o kisinin gecmisinde ne yasadigini nerden bilecek sanki.
Ayrica esinden ayrilmis kadinla evlenmek ayip gunah olsaydi, peygamberimiz esini bu sekilde secmezdi dimi..

Yalniz bi konuda hataniz var.
3 seneye 3 kisi sigdirmak cok yanlis.
Herkesi hayatiniza almayin.

Back