• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

bende böyle olabilceğini görüyorum ilerde.
çünkü duruyor duruyor ayda bir bu konuyu açıyor .
yok yediremiyorum . yok deliriyorum düşündükçe .
inan katlanılcak gibi değildi .
aslında bu kadar böyle düşünmüyordum ama yaşadıklarımdan sonra bende de takıntı oldu bu durum.
yinede herşey için bin şükür . ne diyim
sorun bakalım bu "kendine yediremeyen" beyefendiye, ona kaç kadın dokunmuş? (neyi kendine yediremiyorsa, sanki namussuzluk yapıldı, pavyondan çekip aldı tövbe yarabbim sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam)

sorun bakalım bu "kendine yediremeyen" beyefendiye, ona kaç kadın dokunmuş? (neyi kendine yediremiyorsa, sanki namussuzluk yapıldı, pavyondan çekip aldı tövbe yarabbim sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam)

kendisi inkar etmiyor çok fazla kadınla beraber olduğunu .
ama ataerkil toplumdaymışız bilmem neymiş.
erkek zamanında yapınca ' ozamanlar hızlıydık ya' der geçerler
senin hayatına aman aman 2 kişi girse senden kötüsü olmaz .
sanıyorlar ki Rabbim de 'sen erkeksin zina yaparsın bişey olmaz' geç diycek :)

gerçekten çıldırılcak bi durumdu . daha ne cümleler duydum bundan bi bilseniz.
bende bu cümlelerini yediremiyorum dedim ayrıldım .
hala arıyor yalvarıyor.

sana başkası dokunduymuş muş muş bilmem ne. ya allah aşkına insanlar evlenmeden sadece son aşama hariç her şeyi yaşıyorlar ayrılıyorlar ama evlenmemiş sırf o son aşama olmamış diye normal kabul ediliyor.
senin verilmiş sadakan varmış canım. bu şekilde düşünen birileriyle sen zaten olamazsın karakterlerde uyuşmaz. yaşın 28 daha gençsin. işine odaklan evliliği bir müddet kafandan çıkar. inan hiç ummadığın anda geliyor bazı şeyler

hala arıyor yalvarıyor.
siz de "sana çok fazla kadın dokunmuş, yediremiyorum kendime, düşününce çıldırıyorum" deyip açmayın telefonlarını. eski evliliğinizi kendine yediremiyorsa da peşinizi bırakacak, kendine evlenmemiş, "el değmemiş" "başkası dokunmamış" "kendine yedirebileceği" bir kadın bulacak. bu zihniyetten bir yol olmaz maalesef

sana başkası dokunduymuş muş muş bilmem ne. ya allah aşkına insanlar evlenmeden sadece son aşama hariç her şeyi yaşıyorlar ayrılıyorlar ama evlenmemiş sırf o son aşama olmamış diye normal kabul ediliyor.
senin verilmiş sadakan varmış canım. bu şekilde düşünen birileriyle sen zaten olamazsın karakterlerde uyuşmaz. yaşın 28 daha gençsin. işine odaklan evliliği bir müddet kafandan çıkar. inan hiç ummadığın anda geliyor bazı şeyler

gerçekten öyle haklısınız .
çok teşekkür ederim :KK54:

hala arıyor yalvarıyor.
Eminim genelevde milli olmuştur. Pis zihniyetli.

uzun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okuyup bana bişeyler söyleyinn

1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşk :KK51: çiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
derkeeeeennnn en önemli mesele ...
kahramanımız çıkıp geliyorrrr.
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .

bir tek kendi içindeki savaşta yeniliyor.
sana başkası dokundu.. SANA BAŞKASI DOKUNDU.
daha ileriye gidiyor ... ağır konuşuyor. ağlıyor .. ağlıyoruz birlikte.
ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
şuan ayrıyız .. arada arayıp seni çok seviyorumlar ağlayıp yalvarmalar.
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.
ben napıyım nlur söyleyin ..

boşanan herkes bunları yaşamaya mahkum mu ?
yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin
3,5 yıl icinde ne kadar cok sevmiş, ne kadar cok acı cekmişsiniz.
Niye kendinize bunu yasatıyorsunuz?

3,5 yıl icinde ne kadar cok sevmiş, ne kadar cok acı cekmişsiniz.
Niye kendinize bunu yasatıyorsunuz?

2 kere sevdim
ne kadar çok sevmişim .

çok sevdim aşkından ölüyorum faalan yazmadım hiç dikkatinizi çekerim.
ilk konuştuğum çocuk beni sevdi bende olayın içinde bulundum sadece.

Sana başkası dokundu zihniyetindeki adam, bakire kız isteyen adamla aynı zihniyette. Böyle biriyle olmak ister miyim, hayır; siz ister misiniz bence hayır. Gerisi teferruat bence.

Sana başkası dokundu zihniyetindeki adam, bakire kız isteyen adamla aynı zihniyette. Böyle biriyle olmak ister miyim, hayır; siz ister misiniz bence hayır. Gerisi teferruat bence.

bende öyle söyledim bu zihniyetle ben yapamam dedim .
Allah gönlüne göre el değmemiş birini versin tabi hakediyorsan dedim kapattım .
hala arayıp yalvarıyor .
sanırım ömrü billah bunu yüzüme vurmak için deli mi ne ya .

Boşanmanın ertesinde kadınlarda, boşandığı eşine "sorun bende değil sendeydi" yi hissettirebilmek için galiba bi panik geliyor, hemen bi ilişkim olsun, çok iyi biri olsun hemen evlilik düşüneyim ve mutlu olayım.. gibi.

Ben de boşandım, 2 çocuğumla.
Bi ev tuttum, bi hayat kurdum, çalıştım çocuklarımı okula gönderdim..
Bu süre içerisinde parmağımda hep tektaş yüzüğüm vardı, korunma amaçlı.(şimdi gerçeğini taktık artık :))
Arkadaşlarım söyleniyordu hep çıkar şunu nasibini kaçırıyorsun diye, çıkarmadım.
Sonra bi gün çok alakasız bi anda çok alakasız bi yerde bi adam çıktı karşıma.
2 yıl oldu birlikteyiz, hatta bi kaç gün sonra nişanım var :) Hayatımda kendi annemden bile belki bu kadar kıymet gördüğümü hatırlamıyorum.

Diyeceğim şu;
Kısmetinde varsa seni mutlaka bulur, lütfen
arama.
Yada karşına çıkan her erkekle umutlanıp kendini evliliğe hazırlama.
Yıkılan sen olursun.

Konu sahibinden özür dileyerek, adınıza çok sevindim, konunuzu hatırlıyorum.

Sizin gibi güçlü ve özgüvenli hemcinslerimin çoğalmasını dilerim.

bende öyle söyledim bu zihniyetle ben yapamam dedim .
Allah gönlüne göre el değmemiş birini versin tabi hakediyorsan dedim kapattım .
hala arayıp yalvarıyor .
sanırım ömrü billah bunu yüzüme vurmak için deli mi ne ya .
Engelle.

Ergen midir nedir.

Engelle.

Ergen midir nedir.

üniversite mezunu güzel bi mesleği olan aslında zeki bi adam .
geçmişide baya kabarık .
yani rahat yaşamış afedersiniz onla bunla yatıp kalkmış
ama bana gelince böyle bi düşünceye giriyor .
ben seni kendimin bile ulaşamıycağı biyere koydum sana nasıl başkası dokunurlar falan
salakça bişey işte .
Allah hayırlısını versin ya

bende sizi normal bulmadım . ben 3.5-4 yılda yaşadıklarımı tek çırpıda yazdım belki üzgün bi halde yazdım .
yoksa ben dulummmm ben dulum diye bağırarak gezen birisi değilim.
hayatıma giren bi insana ilk başta bunu söylemem anormalikse anormalim evet.
ben söylemem gerektiğini düşünerek söylüyorum birdaha asla bunun konusunu açmıyorum .hayır niye kendim açıyım zaten konuyu ya :) şaka mı yapıyosunuz .

ayrıca çok şükür aileden de kendi işimdende durumum gayet iyi zaten.
ben TEK bir yerde zenginliğini söylemişim onu da söyleme sebebim çocuğun ailesine maddi yönde mecbur olduğunu belirtmek içindi .
herşeyden bişey çıkartmaya çalışmak falan bende sizi normal bulmadım
Tamam , siz haklısınız.

üniversite mezunu güzel bi mesleği olan aslında zeki bi adam .
geçmişide baya kabarık .
yani rahat yaşamış afedersiniz onla bunla yatıp kalkmış
ama bana gelince böyle bi düşünceye giriyor .
ben seni kendimin bile ulaşamıycağı biyere koydum sana nasıl başkası dokunurlar falan
salakça bişey işte .
Allah hayırlısını versin ya
İğrenç bi zihniyet.
Ikiyüzlü Ahlaksız

Sende ona son söz olarak bende seni ulaşılmaz bi noktaya koymuştum ama erkek k . OLdupunu bilmiyorum de ve engelle

Yanlış kişilerle karşılarmışsınız anlaşılan o tiplerle ömür geçmez zaten öncesinde kendilerini belli etmeleri isabet olmuş. Fazla panik görünüyorsunuz bence biraz ağırdan almalısınız, eminim bir gün dogru insan çıkar karşınıza bu arada bekar kuzenim 3 hafta sonra evleniyor eşi de 2 cocuklu bir bayan bayağı düğün yapacağız kimse de pek tepki yok o cocuklara babalık yapacağım ben diyor. Kendi sözünde durabilirse sorun yok.

Yanlış kişilerle karşılarmışsınız anlaşılan o tiplerle ömür geçmez zaten öncesinde kendilerini belli etmeleri isabet olmuş. Fazla panik görünüyorsunuz bence biraz ağırdan almalısınız, eminim bir gün dogru insan çıkar karşınıza bu arada bekar kuzenim 3 hafta sonra evleniyor eşi de 2 cocuklu bir bayan bayağı düğün yapacağız kimse de pek tepki yok o cocuklara babalık yapacağım ben diyor. Kendi sözünde durabilirse sorun yok.
yüreğine sağlık kuzeninizin
panik değilimde yaşananlar ürküttü .

Türk insanı çok iki yüzlü. Sorsan hepsi müslümandır ama peygamberlerinin ilk eşinin de 2. Evliliği olduğunu bilmeden veya bilerek, evlenip boşanmış kişilere hakaret ederler, kendi çapsızlıklarıyla namuslarını sorgularlar.

Konu sahibi; ne istediğini bilmeyen, karakteri oluşmamış, hala anasının danasının lafıyla yaşayan, ağzı süt kokan, aşırı namus timsali ortadoğululardan uzak durun.

Böyleleriyle hiçbir kadın mutlu olamaz zaten.

Back