• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

Evlenmek gibi bosanmaktan nornal birsey. Bu buyuk konusamlari anlamak guc. Ilerde er gec seni bulmayacagi ne malum? Ki bulurda yani

Evlenmek gibi bosanmaktan nornal birsey. Bu buyuk konusamlari anlamak guc. Ilerde er gec seni bulmayacagi ne malum? Ki bulurda yani
erkek anneleri normal bakamıyor malesef . yani çoğu ..
birde bana bunu yapan kadının istemem diyen kadının kendi kız kardeşi boşanmış , yiğeni boşanmış , görümcesi boşanmış...
yani sülalerinde ütopik karşılanmam :) ama işte.
ayrıca kocaman kızı var evlilik çağında.
ben ona da dedim inşallah benim annemi anlamak zorunda kalmazsın diye ...

Maalesef bizim Trabzon insanında var. Hepsi değil belki ama çoğunluğunda boşanmış kadına hoş gözle bakmıyorlar. Gerçi boşanmış erkeğe de hoş baktıkları söylenemez ya neyse.

Öyle düşünme yan komşum da ilk eşinden ayrılmış, 6 yaşında bir kızı var 2. eşi bekar hiç evlenmemiş. 2. bebekleri oldu, maşallah daha yüksek seslerini duymadım birbirlerine (bizim apartmanda o..san 3.kattan duyulur da) yani kendine haksızlık etme, hayırlısı değilmiş baştan olmamış daha iyi değil mi?

Öyle düşünme yan komşum da ilk eşinden ayrılmış, 6 yaşında bir kızı var 2. eşi bekar hiç evlenmemiş. 2. bebekleri oldu, maşallah daha yüksek seslerini duymadım birbirlerine (bizim apartmanda o..san 3.kattan duyulur da) yani kendine haksızlık etme, hayırlısı değilmiş baştan olmamış daha iyi değil mi?
ne güzel Rabbim korusun huzurlarını
elbette öyle hep hayırlısı dedim böyle oldu. demek bu hayırlı olan .
yaşamak istemiyorum tabi bu durumu ama Rabbim bilir ne diyim

Ailene durumumu söyle, bekar çocuklar geliyordu durumumu anlatıp reddettim demeleriniz gösteriyor ki sizin de ne yazıkki o ailelerden farkınız yok. Kime neyi kabul ettiriyorsunuz bekar kadınsınız ne durumu ne reddi allahaşkına kendinize bunu yapmayın. Sizin bi kusurunuz yok sana başkası dokundu karşılıklı ağladık falanlar filanlar :kusmuk:Yıl 2018 gencecik çalışan kadınsınız böyle taş devri zihniyetlerden uzak durun rica ederim ya

erkekler boşanıp tazecık su gıbı kızlarla evlenınce gurur oluyor oğlumda oğlum. aksi olunca namusa dönuyor olay.dinimizde boşanmak helal kılınmış halbuki.neyse soylenecek çok şey var aslındada neyse..herkesin başına gelebılecek bır olayken kınamak ayıplamak ne kadar cahilce.. ergen gibi,bebek gibi ağlayacağına nıkahı bassın ölüyorsa.yada ölsün seni her gün ödürüyor zaten.para tatlı gelıyor belliki.annesi emzık nıyetıne şanlarına yakışacak bır gelın bulunca senıde unutur .sen ağladığına yanarsın.

kesinlikle böyle düşünüyorum bende.
çok üzücü . .
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi
İnsanlar her türlü ilişkiyi yaşayıp (ki yaşayabilir , herkesin kendi hayatı ) sonra mis gibi evleniyor . Olması gereken de bu zaten . Ama bizim toplumda evlenip boşanmak tü kaka oluyor nedense
Evlenirken karşımda ki insana ,evlenip boşanma kısmında tek şeye bakarım .
Çocuk var mı yok mu ?
yoksa bekarsın bu kadar net ...

Hiç mi "Sen anlat Karadeniz" izlemiyor bu erkekler?
Biraz örnek alsınlar Tahir'i...

Ailene durumumu söyle, bekar çocuklar geliyordu durumumu anlatıp reddettim demeleriniz gösteriyor ki sizin de ne yazıkki o ailelerden farkınız yok. Kime neyi kabul ettiriyorsunuz bekar kadınsınız ne durumu ne reddi allahaşkına kendinize bunu yapmayın. Sizin bi kusurunuz yok sana başkası dokundu karşılıklı ağladık falanlar filanlar :kusmuk:Yıl 2018 gencecik çalışan kadınsınız böyle taş devri zihniyetlerden uzak durun rica ederim ya
valla haklısın ne diyim .
ben sürekli bunu mu yaşıycam artık asla bekar biriyle konuşmam diyip duruyorum :kızgın:

napıyım üzücü değil mi ben üüzüldüm yaşarken :)
ki daha çok yeni bu son olay.

ben üzücü demiyorum üzücü ama siz olayları dramatikleştirmişsiniz. 1,5 sene uzaktan sevmeler vs. ayrıca bekar çocuklar geldi reddettim diyorsunuz, e diğer sevgililer de bekar. ne alaka çözemedim.

Boşanmış bir kadın olarak;
Dilerim Allah tan böyle düşünen annelerin çocukları ve
böyle düşünen adamlar da evlendiklerinde boşanmayı tatsınlar !

Her zaman derim; kınadıklarını yaşasınlar. Yazık. Sanki kimse evlenmeden birinin elini bile tutmuyor da yok sana dokundu bilmem ne. Hayatta her şey insanlar için. Sizde bir sıkıntı yok. Akışına bırakın lütfen. Olacak kişi direkt oldurur süründürmez. Denemeyin kimseyle, rahatınız da yerindeyken.

ben üzücü demiyorum üzücü ama siz olayları dramatikleştirmişsiniz. 1,5 sene uzaktan sevmeler vs. ayrıca bekar çocuklar geldi reddettim diyorsunuz, e diğer sevgililer de bekar. ne alaka çözemedim.
peki çözmeye çalışmayın ozaman :)
kimse kimseyi sevmemiş sanki uzaktan . dramatiklikle ne alakası var sevmenin anlamıyorum .
bekar birini istemediğim halde zorla ikna edildim diye bahsetmişim hala neyi anlamadınız bilmem.
neyse teşekkürler fikirlerinize

Her zaman derim; kınadıklarını yaşasınlar. Yazık. Sanki kimse evlenmeden birinin elini bile tutmuyor da yok sana dokundu bilmem ne. Hayatta her şey insanlar için. Sizde bir sıkıntı yok. Akışına bırakın lütfen. Olacak kişi direkt oldurur süründürmez. Denemeyin kimseyle, rahatınız da yerindeyken.
kesinlikle öyle . haklısınız :KK60:

peki çözmeye çalışmayın ozaman :)
kimse kimseyi sevmemiş sanki uzaktan . dramatiklikle ne alakası var sevmenin anlamıyorum .
bekar birini istemediğim halde zorla ikna edildim diye bahsetmişim hala neyi anlamadınız bilmem.
neyse teşekkürler fikirlerinize

zorla ikna edilmek nasıl oluyor anlamıyorum. yaş 16 olsa neyse. hani bi de bekar istemeyip 3 kere bekar birini sevmek... kendinizle çelişiyorsunuz.

Back