Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek anneleri normal bakamıyor malesef . yani çoğu ..Evlenmek gibi bosanmaktan nornal birsey. Bu buyuk konusamlari anlamak guc. Ilerde er gec seni bulmayacagi ne malum? Ki bulurda yani
ne güzel Rabbim korusun huzurlarınıÖyle düşünme yan komşum da ilk eşinden ayrılmış, 6 yaşında bir kızı var 2. eşi bekar hiç evlenmemiş. 2. bebekleri oldu, maşallah daha yüksek seslerini duymadım birbirlerine (bizim apartmanda o..san 3.kattan duyulur da) yani kendine haksızlık etme, hayırlısı değilmiş baştan olmamış daha iyi değil mi?
İnsanlar her türlü ilişkiyi yaşayıp (ki yaşayabilir , herkesin kendi hayatı ) sonra mis gibi evleniyor . Olması gereken de bu zaten . Ama bizim toplumda evlenip boşanmak tü kaka oluyor nedensekesinlikle böyle düşünüyorum bende.
çok üzücü . .
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi
valla haklısın ne diyim .Ailene durumumu söyle, bekar çocuklar geliyordu durumumu anlatıp reddettim demeleriniz gösteriyor ki sizin de ne yazıkki o ailelerden farkınız yok. Kime neyi kabul ettiriyorsunuz bekar kadınsınız ne durumu ne reddi allahaşkına kendinize bunu yapmayın. Sizin bi kusurunuz yok sana başkası dokundu karşılıklı ağladık falanlar filanlarYıl 2018 gencecik çalışan kadınsınız böyle taş devri zihniyetlerden uzak durun rica ederim ya
napıyım üzücü değil mi ben üüzüldüm yaşarken :)konu sahibi karşına çıkan adamlar anormal tamam da sen de biraz dramatiksin.
napıyım üzücü değil mi ben üüzüldüm yaşarken :)
ki daha çok yeni bu son olay.
bunu düşünen kadınında kızı var inanın canım yana yana bende bunu diledim .Boşanmış bir kadın olarak;
Dilerim Allah tan böyle düşünen annelerin çocukları ve
böyle düşünen adamlar da evlendiklerinde boşanmayı tatsınlar !
peki çözmeye çalışmayın ozaman :)ben üzücü demiyorum üzücü ama siz olayları dramatikleştirmişsiniz. 1,5 sene uzaktan sevmeler vs. ayrıca bekar çocuklar geldi reddettim diyorsunuz, e diğer sevgililer de bekar. ne alaka çözemedim.
kesinlikle öyle . haklısınızHer zaman derim; kınadıklarını yaşasınlar. Yazık. Sanki kimse evlenmeden birinin elini bile tutmuyor da yok sana dokundu bilmem ne. Hayatta her şey insanlar için. Sizde bir sıkıntı yok. Akışına bırakın lütfen. Olacak kişi direkt oldurur süründürmez. Denemeyin kimseyle, rahatınız da yerindeyken.
bunu düşünen kadınında kızı var inanın canım yana yana bende bunu diledim .
peki çözmeye çalışmayın ozaman :)
kimse kimseyi sevmemiş sanki uzaktan . dramatiklikle ne alakası var sevmenin anlamıyorum .
bekar birini istemediğim halde zorla ikna edildim diye bahsetmişim hala neyi anlamadınız bilmem.
neyse teşekkürler fikirlerinize