Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçta ailelerin kafa yapıları belli. ve bende bunu yaşadığım için karşımdakine evlenip boşandığımı direk söylüyorum. çünkü dünyanın en önemli olayıymış gibi oluyor. sanki kimse buna bakmıyorda ben abartıyorum . öyle bişey yok hanfendi bu yüzden yaşadıklarım ortada. bunu yok sayamıyorum çnkü öyle bi toplumda değiliz.Siz niye ikide bir “benim durumum” diye karşınızdakinin gözüne sokuyorsunuz onu anlamadım. Durum nedir yahu? Boşanmanın aşağılayıcı birşey gibi olduğunu hissettiren bence sizsiniz. Konumunuzun kalitesi sanıyorum aşk yaşadığınız erkekler için geçerli değil.
karşıma evlenip boşanmış biri çıkmadığı için üzgünüm ya :)zorla ikna edilmek nasıl oluyor anlamıyorum. yaş 16 olsa neyse. hani bi de bekar istemeyip 3 kere bekar birini sevmek... kendinizle çelişiyorsunuz.
amin :)Alt tarafı boşandık, sanki vebalıyız.
böyle pis zihniyetli insanlar için de asla üzülmeyin.
dilerim Allah tan hepsi kendilerinde bulsun.
karşıma evlenip boşanmış biri çıkmadığı için üzgünüm ya :)
yaşımıda göstermiyorum daha genç gözüküyorum o yüzden sürekli bekar çıkıyor.
ben napıyım
keşke sadece ben olsam sorun eden .e bunda bi sorun yok ki, sorun eden sizsiniz.
haklısınız . insanın başına gelince umutsuzluğa ister istemez düşüyor.Evlenmis boşanmış 3 cocukli degil de sen.gibi bosanmis cocuksuz biri vardir illa... Bizim bi arkadas hic evlenmedi nisnalisi koz evlenip bosanmis cok da mutlular. Evlenecekler. Yani bunu.dert etmeyecek birisi de cikacaktir karsina. Umutsuz olmak icin cok.gencsin
Bence siz kendinizi böyle gördüğünüz için bu tip insanlara çekiliyorsunuz. Bir defa şu düşünceyi kafanızdan atın, "ben evlenip boşandım ,bekar biriyle olamam" Böyle birşey yok ! insanlar kaç çocukla, bekar adamla evleniyorlar siz mi evlenemeyeceksinz. Bence yaşadıklarınız sizin bu inancınızı kırmanızı ister gibi sürekli tekrarlanıyor. Gerçekten evren öyle bir sistem ki, inandığınızı çekiyorsunuz ve eminim ki size aşık olan kişilerle ilişkiniz ne kadar iyi olursa olsun içinizde biryerlerde sonu olmayacağını düşünmüştünüz . Ama şu da bir gerçek ki bence verilmiş sadakanız varmış, özellikle de "sana başkası dokundu bunu kaldıramam" diyen kişiden iyi ki kurtulmuşsunuz, onunla evlenseniz de mutlu olamazdınız zihniyet bu olduktan sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun daha genceciksiniz, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınuzun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okuyup bana bişeyler söyleyinn
1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşkçiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
derkeeeeennnn en önemli mesele ...
kahramanımız çıkıp geliyorrrr.
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .
bir tek kendi içindeki savaşta yeniliyor.
sana başkası dokundu.. SANA BAŞKASI DOKUNDU.
daha ileriye gidiyor ... ağır konuşuyor. ağlıyor .. ağlıyoruz birlikte.
ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
şuan ayrıyız .. arada arayıp seni çok seviyorumlar ağlayıp yalvarmalar.
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.
ben napıyım nlur söyleyin ..
boşanan herkes bunları yaşamaya mahkum mu ?
yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin
bakın ordan bakınca evlilik için cabalıyorum gibi mi gözükmüş bilmiyorum ama
ben hayatımda biri olsun bile istemiyorum .
ailem fazlasıyla yetiyor . zaten yoğun çalışan biriyim derken bunun boşluğuna düşmüyorum
ama biri olcaksada eğer ben birileriyle çıkıyım ayrılıyım görüşeyim gezeyim istemiyorum . niyetim belli . olucaksa ciddi biri olur olmıycaksa hiç olmasın modunda yaşadım .
2 kişiyle konuştum hemen hemen aynı şeylerle karşılaştım ama bu son biten ilişkim yaraladı ..
Allahtan öyle bişey olmadı tabiSiz yine şanslı sayılırsınız iki yıl evli kalıp boşanmış arkadaşım sizin yaşlarınızda çok genç oda ikinci buluşmada tanıştığı erkekler ya borç para istiyorlar ya pahalı hediye istiyorlar malasef boşanan kadına bakış açısı çok acımasız boşanmış erkekler hiç bişi kaybetmezken kadının böyle aşağılanması toplumun iki yüzlülüğü başka bişi değil
Bu söylediğinizden anladığım kadarıyla sevgililik dönemini ve evlenmeden önce birlikte uzun süre vakit geçirmeyi yadırgıyor ve kendiniz için istemiyorsunuz. Sizin kişisel tercihiniz, diyecek bir şey yok. Zaten “el ele bile tutuşmadık” vurgunuz da sanırım, çok kişiyle görüşmüş olmayı kendinize uygun bulmamanızdan.
Buradaki hanımlar, doğru şeyler söylüyor boşanmış olmakla ilgili ancak sizin beklentinize uyan insanlar, böyle düşünmez.
Yani görüştüğü insanla hemen evlenme niyetinde başlayacak, sevgililik dönemini kısa tutup hemen evlenmek isteyecek insanlar, aynı zamanda evlenmemiş kişilerle evlenmek isteyen insanlar olur.
Yerinizde olsam, bu kafada, daha önce evlenmemiş bir insanla görüşmem. Kimse de sizi zorlayamaz açıkçası, o işin bahanesi. 3 yılda böyle dillere destan aşklar da yalandır zaten. Siz öyle bir beklenti yaratıyorsanız, yalan söylüyorlardır belki.
En kötüsü de bu tip adamlar, sizinle en başta boşanmış olduğunuz için görüşüyor olabilir. Yani niyetleri başkadır.
Boşanmış olmayı önemsemeyen insanlar, sevgililik dönemini önemseyen ve evliliği bir amaç olarak görmeyen insanlar genelde.
onlar için mi yıkım oluyorPek anlamadim.
Tekrar karsina cikan ayni kisi mi?
Neyse
Ailesi bastan kabul etmeyen kisilerin ailesiyle tanisma
Yani ilk basta tanisip sonra bosanmis oldugunu soylemek onlar icin yıkım oluyor.
Yanlis anlama
Bosanmis olman bence hic sorun olmamali ama malesef toplum boyle
Bastan ailesine soylesin damat adaylari ailesi ok derse ciddi yola gir.
Hayirlisi olsun
Evt onlar icin yıkım oluyoronlar için mi yıkım oluyor
özür dilerim ya onlardan
ben hiç yıkılmıyorum çünkü .
teşekkür ederim