• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

Bana cok bos muhabbet geliyo bunlar. Bekar kadin alip aileninde adaminda cok mutlu olacagi ne malum? Olayi bakirelige bagliyor ailesi bence bu onlarin ayibi. Sana baskasi dokunmus o zaman helalindi yasandi bitti. Erkek arkadasin hic kimsey mi dokunmamis hic mi yatip kalkmamis ben bu kadin erkek ayrimciligina olayi namus meselesi haline getirmelere gicigim. Her bekar kiz kendini sakliyor saniyorlar oyle sanmaya devam etsinler ne diyelim

3 kisiyi 3 seneye az bile sigdirmişsiniz bence ortalikta adam gibi adam mi var? Bu gun tanisip hah duzgun deyip sevgili olayim diyosun bi bakiyosun adam abuk subuk cikiyor ne istedigi belli degil. E oyle oluncada uzaklasiyosun. Bence 3 sene de 3 kisi gayet normal

uzun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okuyup bana bişeyler söyleyinn

1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşk :KK51: çiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
derkeeeeennnn en önemli mesele ...
kahramanımız çıkıp geliyorrrr.
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .

bir tek kendi içindeki savaşta yeniliyor.
sana başkası dokundu.. SANA BAŞKASI DOKUNDU.
daha ileriye gidiyor ... ağır konuşuyor. ağlıyor .. ağlıyoruz birlikte.
ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
şuan ayrıyız .. arada arayıp seni çok seviyorumlar ağlayıp yalvarmalar.
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.
ben napıyım nlur söyleyin ..

boşanan herkes bunları yaşamaya mahkum mu ?
yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin
Bende suan boşanma asamasndaym 1 yıl bile evli kalamadım.26 yasndaym yaşmdan küçük duruyorum.bosanmadgm halde soranlar oluyo yani bide kaderde ne varsa onu yasiyoruz .Şuan hiç bu tarz yaklasmlarda bulunanlar olmadı ben solemiyorum evliligide düşünmüyorum zatenn boşanmş bayanlara farkli gözle bakanlar cokk o yüzden kimseyede açıklama yapmıyorum.bosver evlenp ne yapcan. Suanki ruh halim bunu sölüyo :) allah bu saatten sonra hayirlisini nasip etsin çok zor şeyler yasiyoruz biz bayanlar

Bu tarz insanları başta böyle renklerini belli etmesi faydanıza olmuş.
Kim nasıl görüyorsa görsün boşverin.
Kendinize şart koşmayın aman bekar biriyle görüşmem felan.
Akışına bırakın herşeyi.
Tabiki sevgiliniz olsun.
Ama benden de bir tavsiye illa ciddi bakmayın derim ben.
Önce konuşun gezin tanıyın durumlar neyi gösteriyorsa aklınıza yatıyorsa ciddiyete öyle ilerleyin. İlk görüşmeler de ben ciddi konuşurum konuşacaksam derseniz tabi üzüleceğiniz durumlar olacak.
Boşverin ne güzel de aileniz ve işiniz var oh mis.

Başını ağrıtmaya ne gerek var, akışına bırak doğru olan doğru zamanda gelicektir.
Bizim toplumumuzda malesef evlenip boşanmasın yani millet bilmesin ama diğer türlü olsa kimse bilmicek nasılsa diyip kabul görüyor.
( yanlış anlaşılmasın gayet normal karşılıyorum herkes istediği şekilde yaşar burda toplumdaki ikiyüzlülükten bahsediyorum.)
Bu nedenle sizi ailesine karşı dimdik korucak, bu tür olayların doğallığının bilincinde olucak biri çıkıcaktır mutlaka. Tanışıp görüşün hayatınızı yaşamaktan çekinmeyin :)

bu adam psikopat..yarin evlenseniz seni oldurur yani Allahkorusun..aman aman kac uzak dur..ucuncu sayfa haberleri hep bunlardan cikiyor..ve sukadarini soyliyim cevremde bosanip evlenen cok baysn var ve cok da mutlularr..tercihiniz bekar deyilde evlenip bosanmis olsun...evlenmek ne kadar dogal sa bosanmak da o kadar dogsl.

uzun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okuyup bana bişeyler söyleyinn

1 yıl bile sürmedi.. dava dahil 1 yıl içinde boşandık . çok şükür ailem hep yanımdaydı . hala öyle. ailemle yaşıyorum.. huzurlu bi hayatımız var . boşanalı 3.5 yıl oldu. bu süre zarfıdır yaşadığım şehirde isim yapmış kaliteli biyerde yönetici olarak çalışmaktayım. bunları anlatma sebebim var
boşandıktan sonra birini sevdim. sözde oda beni sevdi . sevgili olmadık , bir kez olsun buluşmadık . eli elime değmeden 1.5 yıl öyle uzaktan sevdik . trabzonluydular . annem asla kabul etmez dedi . 3-4 ayda bir mesaj attı. babamla konuşcam , seninle evlenmek istiyorum , annem asla kabul etmiyor , senle evlensem annem ölür, bla bla bla. annesi beni görmedi bile . ama BOŞANMIŞ olmanın ön yargısı . derken 1.5 yıl gibi bi sürem böyle saçma sapan geçti gittiii. ben daha çok gencim. bekar çocuklar tanışmak istedi hep . bende en baştan durumu söyleyip görüşmek istemediğimi belirttim
uzun aradan sonra boşanmış olduğumu bile bile arkadaşımın kuzeni zorla ikna etti beni . ve sevgili olduk . ama ne aşk :KK51: çiçekler , böcekler .. evimizin hayalleriiiii. inanın salondaki mindere kadar hayal kurdu ! evet o kurdu . ailesinin haberi bile yoktu . kendisi bekar . zengin bi aile . ailesine iş bakımından da mecbur biri . ailene söyle durumumu dedim . söylemedi . önce seni görsünler kesin çok beğencekler çok sevcekler. gerisini bi şekilde halletcem dedi . sensiz asla olmaz.. kabul edecekler görceksin derkeeeeen. beni ailesiyle tanıştırdı . evet çok beğendiler. inanın boşanmamış olsam yarın istemeye gelirler o haldeydiler. babası namazında niyazında bi adam . benimle tanışma faslı bittikten sonra durumu ailesine söylemiş. Namazından kalkıp böyle bi günaha nasıl girerler bilmem amaaa adam kıyametleri kopartmış. direk mirasla tehdit etmiş . ve sabahına ' seni asla bırakamam sensiz yapamam gerekirse kaçarız ( ki asla kaçmam) ' diyen adam beni terk etti . sonra ağlama fasılları falan ...
bu sırada kuzenimin eltisi boşanıyor 2 çocukla , gidiyor bekar biriyle evleniyor falan. bu tarz örnekler havada uçuşurken ben krizlerdeym tabi . neden benim başıma bu geliyor diye. Rabbim günah yazmasın isyana giriyor ama ....
derkeeeeennnn en önemli mesele ...
kahramanımız çıkıp geliyorrrr.
ölüyor aşkımdan .. ama cidden yani . bekar yine . kardeşleri ' abi sen mutluysan biz yanındayız' diyor. amcasıyla tanışıyorum . olumlu . halaları beni biliyor . sorun yok . babası ' sen kimi istersen gider isteriz ' diyor. geliyoruz yine annelere :) .... istemem allah istemem . fotğraflarımdan ' bu kız çok dik çok asi gözüküyor ' diyo . sanırım dişli buldu baya ... bizimki rest çekiyor. ben seviyorum ve sende annelik görevini yapıp gelip istersin sonrasına karışmam . beni görmek istemiyosan birdaha eyvallah falanlar ... evi terk ediyor. 2 gün çalıştığı yerde kalıyor. buz gibi havada.. yalvar yakar eve dönmesini sağlıyorum . yok diyo alemi cihan gelse karşıma savaşırım herkesle . ben seni seviyorum diyo. ki öylede tüm hareketleri .

bir tek kendi içindeki savaşta yeniliyor.
sana başkası dokundu.. SANA BAŞKASI DOKUNDU.
daha ileriye gidiyor ... ağır konuşuyor. ağlıyor .. ağlıyoruz birlikte.
ben bunu aşamıyorum diyor. tamam ozaman bana bunu yaşatmaya hakkın yok , git ozaman diyorum. sensiz olmaz diyor. en son yine çok ağır konuştu . daha evlenmeden ' evlenip boşanmış ' olduğumu yüzüme vurdu.
en başta anlattığım durumları bu yüzden anlattım . benim ailem belli çalıştığım ortam belli . karakterim belli . bana bunu niye yaşatıyorsun ya.
ya da bunları niye yaşıyorum. öyle kötüyüm ki. kadeerim mi bu böyle mi gidicek hep.
ben 28 e gircem. daha gencim . napıyım neye layığım ? 60 yaşında 3 çocuklu adamla mı evleneyim . öyle mi dengelencek . .
şuan ayrıyız .. arada arayıp seni çok seviyorumlar ağlayıp yalvarmalar.
barışmayı düşünmüyorum.
ama içim gidiyor.
ben napıyım nlur söyleyin ..

boşanan herkes bunları yaşamaya mahkum mu ?
yada ben miyim talihsiz olan . nlur bişeyler söyleyin
Tatlım aynı şeyleri yaşamış bir kadın olarak asla üzülme ve bu adamdan uzak dur derim.
Ne demek sana başkası dokundu? Mal mısın sen, bir avuç kan mı bir şeyleri değiştirecek? Bu adam koca ömürde bir kez bile söylese evlendiğinde için kan ağlayacak, o zaman daha zoruna gidecek. Kv laf çarpıtacak, daha zoruna gidecek. Arkanda durmayacak ve susmayacak bir adamla yola devam etme...

Ben şimdiki eşime ilk buluşmada söyledim, bana tek sorduğu canın çok acıdı mı boşanırken ve tamamen bitti değil mi? 2 senelik evliyiz, 1 kez olsun ne eşim ne ailesi bırak açık açık bir şey söylemeyi kalbimi kıracak, ima dahi etmedi...
Arada ben söylenirim eski eşim çok üzdü diye de eşim teselli eder düşünme bunları geçmişte kaldı diye...
Evlilik, aşk böyle olmalı...
Kıymetini bileni bul lütfen ve üzme tatlı canını

Seni istemedigini soyleyen bir aile ve onlari ikna edemeyen bir adamla sevgili olmasaydin.
O an biraksaydin

Sana baskasi dokundu diyen adamida o an silip atman lazimdi

Tabiki böyle seylerde gelecek basina herkes istedigimiz gibi olmayabilir.

onu hissettigin an direnmen gidip israrla aileyle tanismam falan ofsayt.
Bana dicek ki ailem seni istemiyor bende amcasina kadar tanisicam.
Daha neler.

Bir kere bile sana başkası dokundu zırvasını duymadım. Yıllar oldu...

Bide ailelere kabul ettirmek için bukadar uğraşmayın. Bilmeseler ne olcak ki hemen tanışır tanışmaz kabul ettirme çabaları falan.. karşınızdaki adama benim eksik yanlarım var, kabul ederler mi acaba derseniz adam zamanla ’bi dakka ya bu kadın eksik!’der...
beni görüp tanımadığınız ve üzgün bi halde bişey anlattığım için size öyle geliyor sanırım şuan.
ben gayet dik bir duruşa sahip kendinin baya farkında olan bi kadınım .
ben sadece 'evlendim boşandım ' diyorum okadar ' ve bunu sürekli gündeme getiren ben olmuyorum.

Tatlım aynı şeyleri yaşamış bir kadın olarak asla üzülme ve bu adamdan uzak dur derim.
Ne demek sana başkası dokundu? Mal mısın sen, bir avuç kan mı bir şeyleri değiştirecek? Bu adam koca ömürde bir kez bile söylese evlendiğinde için kan ağlayacak, o zaman daha zoruna gidecek. Kv laf çarpıtacak, daha zoruna gidecek. Arkanda durmayacak ve susmayacak bir adamla yola devam etme...

Ben şimdiki eşime ilk buluşmada söyledim, bana tek sorduğu canın çok acıdı mı boşanırken ve tamamen bitti değil mi? 2 senelik evliyiz, 1 kez olsun ne eşim ne ailesi bırak açık açık bir şey söylemeyi kalbimi kıracak, ima dahi etmedi...
Arada ben söylenirim eski eşim çok üzdü diye de eşim teselli eder düşünme bunları geçmişte kaldı diye...
Evlilik, aşk böyle olmalı...
Kıymetini bileni bul lütfen ve üzme tatlı canını
çok sevindim ne güzel :)
teşekkür ederim .

Seni istemedigini soyleyen bir aile ve onlari ikna edemeyen bir adamla sevgili olmasaydin.
O an biraksaydin

Sana baskasi dokundu diyen adamida o an silip atman lazimdi

Tabiki böyle seylerde gelecek basina herkes istedigimiz gibi olmayabilir.

onu hissettigin an direnmen gidip israrla aileyle tanismam falan ofsayt.
Bana dicek ki ailem seni istemiyor bende amcasina kadar tanisicam.
Daha neler.
ısrarla derken ?
amcası bayramda beni illa yemeğe çağırdı .
istemeyen tek bir kişi annesiydi .
babası ve kardeşleri gayet seviyordu beni .
annesinede rest çekti zaten .
tek sorun onun içindeki yaşadığı durumdu okadar.
bende bunu kabul edemedim

Sen en başta kendin kendini yaftalıyorsun boşandım diye.Bunu söyleyip durursan insanlar da bu konuyu açma haddini kendilerinde görür.Sen önce kendi zihniyetini değiştir , farkında bile değilsin düşüncelerinin.Bir de zengin falan yazmışsın birkaç yerde.Yani bunu neden belirtme gereği duydun ki?

Bilmiyorum , ben seni de pek normal bulmadım.Boşanmış olmak seni çok fazla etkilemiş , dışarıya da aşırı yansıtıyorsun bunu.

bende sizi normal bulmadım . ben 3.5-4 yılda yaşadıklarımı tek çırpıda yazdım belki üzgün bi halde yazdım .
yoksa ben dulummmm ben dulum diye bağırarak gezen birisi değilim.
hayatıma giren bi insana ilk başta bunu söylemem anormalikse anormalim evet.
ben söylemem gerektiğini düşünerek söylüyorum birdaha asla bunun konusunu açmıyorum .hayır niye kendim açıyım zaten konuyu ya :) şaka mı yapıyosunuz .

ayrıca çok şükür aileden de kendi işimdende durumum gayet iyi zaten.
ben TEK bir yerde zenginliğini söylemişim onu da söyleme sebebim çocuğun ailesine maddi yönde mecbur olduğunu belirtmek içindi .
herşeyden bişey çıkartmaya çalışmak falan bende sizi normal bulmadım

Bilemiyorum ya,kariyerli çalışan bir kadının böyle basit insanlarla ne işi olur,ne diye başka saçma şeyleri kafasına takar anlamıyorum.çok mu önemli evlenmek senin için...sanki evde kalmışlık psikolojisi içindesiniz

Bilemiyorum ya,kariyerli çalışan bir kadının böyle basit insanlarla ne işi olur,ne diye başka saçma şeyleri kafasına takar anlamıyorum.çok mu önemli evlenmek senin için...sanki evde kalmışlık psikolojisi içindesiniz

ben kendimi baya yanlış ifade etmişim sanırım :)
beni görüp tanımadığınız içindir bu düşünce.
neyse saygılar

29 Yaşında evlendim - Evlilikte çok mutluyum ama 10 yıl daha bekleyebilirmişim .
Bekarlık gerçekten güzel bir şey.
Neden evlilikte ısrar ediyorsun ki?
Sevdiğin insanla sınırların doğrultusunda birlikte yaşa,baktın işine gelmiyor vur tekmeyi gitsin..
Ama evlilik öyle değil,öyle canım sıkıldı çık hayatımdan olmuyor.
Daha çok gençsin,kaderindeki düzgün adam karşına çıkacak.
Kimse için üzülme,kendini değersiz görme! Onlar üzülsün seni kaybettiğine.
Ben hala bu evlenip ayrılmış dul muhabbetlerinin devam ettiğine inanamıyorum.
Bakıyorsun gayet modern her türlü cinsel özgürlüğü olan,erkek içinden varoş hıyarı çıkıyor.
Kendilerine hiç bir kadın dokunmamış mı ? :işsiz:
Hayat sadece belkide bir gün ,hayatının keyfini çıkar boşver seni mutsuz edenleri.:lülülü:

Yani acicam simdi agzimi..
28 yasina gelmis evlenmemis bekarlarin cogu rahibe zaten, ellerine erkek sinek dahi degmemis:işsiz:
Adamdaki mantik bu devirde cok sacma cok arabesk.
Evlenmemis birini bulsun, o kisinin gecmisinde ne yasadigini nerden bilecek sanki.
Ayrica esinden ayrilmis kadinla evlenmek ayip gunah olsaydi, peygamberimiz esini bu sekilde secmezdi dimi..

Yalniz bi konuda hataniz var.
3 seneye 3 kisi sigdirmak cok yanlis.
Herkesi hayatiniza almayin.

3.5-4 yıl oldu nerdeyse ve ben sadece 2 (iki) iki kişiyle konuştum :)
2 yani ..
teşekkür ederim tamam herkesi almam hayatıma yani bide bana demeniz bunu çok ilginç . zaten almamak için direnen birine

nereden buluyorlar bu cüreti, sana başkası dokundu da ne demek? nasıl zihniyetler bunlar. sonra ne için oturup ağlıyorsunuz, size "başkasının dokunmasına" mı ağlıyorsunuz birlikte? kafamda deli sorular.böyle aşk sevgi olmaz. değil ilişki normal hayatta selam alınıp verilmez bu tiplere. modern, çalışan aklı başında bir kadınsınız. hayat oturup da adamın tekinin sizi ailesine kabul ettirmesini beklemeyecek kadar kısa. unutmayın. mutluluklar

nereden buluyorlar bu cüreti, sana başkası dokundu da ne demek? nasıl zihniyetler bunlar. sonra ne için oturup ağlıyorsunuz, size "başkasının dokunmasına" mı ağlıyorsunuz birlikte? kafamda deli sorular.böyle aşk sevgi olmaz. değil ilişki normal hayatta selam alınıp verilmez bu tiplere. modern, çalışan aklı başında bir kadınsınız. hayat oturup da adamın tekinin sizi ailesine kabul ettirmesini beklemeyecek kadar kısa. unutmayın. mutluluklar

ah o_O
çok teşekkür ederim.
haklısınız

ah o_O
çok teşekkür ederim.
haklısınız
bakın bir zamanlar bizim eve gelen yardımcı bir abla vardı. ablanın ikinci evliliğiydi. eşi durup dururken birden "sen benden önce evlenip ayrıldın" diye kadıncağızı dövmeye başlıyordu. sizinkinin zihniyeti biraz bu adama benziyor. evlenip ayrılmak kusur değildir, hata değildir, herkesin başına gelebilir. önce siz bunu "kendinize" kabul ettirirseniz duruşunuzu görenler ağızlarını açma cüretinde bile bulunamayacaklar.

bakın bir zamanlar bizim eve gelen yardımcı bir abla vardı. ablanın ikinci evliliğiydi. eşi durup dururken birden "sen benden önce evlenip ayrıldın" diye kadıncağızı dövmeye başlıyordu. sizinkinin zihniyeti biraz bu adama benziyor. evlenip ayrılmak kusur değildir, hata değildir, herkesin başına gelebilir. önce siz bunu "kendinize" kabul ettirirseniz duruşunuzu görenler ağızlarını açma cüretinde bile bulunamayacaklar.

bende böyle olabilceğini görüyorum ilerde.
çünkü duruyor duruyor ayda bir bu konuyu açıyor .
yok yediremiyorum . yok deliriyorum düşündükçe .
inan katlanılcak gibi değildi .
aslında bu kadar böyle düşünmüyordum ama yaşadıklarımdan sonra bende de takıntı oldu bu durum.
yinede herşey için bin şükür . ne diyim

Back