-
- Konu Sahibi karpuzzdilimi
Bu yaşta 3 çocuk ? Adamın ne olduğunu anlamanıza rağmen. 2 kanepede 4 kişi yatılıyor. Ayrı eve çıkılamaz, kreşe gönderilemiyor. Ağır işte çalışılmıyor. Rahat işi baba istemiyor. Kusura bakmayın da siz karın doyurma ile idare edebilirsiniz başınızda bir çatı ile. Ama o çocuklar çok daha fazlasını görecek isteyecek. Kendini kıyaslayacak, üzülecekler. Keşke sadece bakabildiğiniz kadar yapsanız da onlara güzel imkanlar sunsanız. Çok şükür bu günümüze diyebilirsiniz haklısınız da. Ama artık eski zamanlardaki köydeki gibi herkesin imkanları kötü değil. En iyi okullar kreşler kıyafetler oyuncaklar var. Yazık değil mi onlaraHanim efendi cok kibar diliniz icin tesekkurler. Cocuklarim istediginden fazla yiyecege icecege ve istedikleri seylere ulasabiliyorlar. Ananesi dedesi benden fazla ilgileniyor ustlerine dusuyorlar. Sevgi evinden cok daha fazla sevgi verebilecek ailesi var evde cocuklarin. Hic bir sekilde yiyecek vs bulamayan ac kalan cocuk olsa bir nebze dediginiz ama. Diger turlu bu cocuklari cok daha fazla yiprtacak sevgisiz ve terk edilmis hissetirecek bir secenek. Boyle birsey dusunmem sevgiler.
Annem bakmak istemiyor dediğiniz için tabloyu çok karanlık düşündüm. Şükür öyle değilmiş. Yazdıklarınıza çok sevindim.Hanim efendi cok kibar diliniz icin tesekkurler. Cocuklarim istediginden fazla yiyecege icecege ve istedikleri seylere ulasabiliyorlar. Ananesi dedesi benden fazla ilgileniyor ustlerine dusuyorlar. Sevgi evinden cok daha fazla sevgi verebilecek ailesi var evde cocuklarin. Hic bir sekilde yiyecek vs bulamayan ac kalan cocuk olsa bir nebze dediginiz ama. Diger turlu bu cocuklari cok daha fazla yiprtacak sevgisiz ve terk edilmis hissetirecek bir secenek. Boyle birsey dusunmem sevgiler.
Doğruyu söyle 3 çocuğun niye yokBenim o kadar cok cocugum yok ki?
Yine zor ben memurum 2Mesleğiniz olsaydı 3 ve 5 yaşı kolayca kreşe başlatıp işe başlayabilirdiniz işte, "meslek yetmiyor" diye bir şey yok yani..
Keşke bu kadar çok çocuk yapmasaydınız..
Siktirip gider misiniz asabimi bozmadan dahada kimse yazmasin beninsiteden atacak varsada atsin ne boş beles insanlarsiniz iki dert sorduk diye beni nerdeyse dilenci falan sandiniz sizden daha iyi seyler yiyor giyiyor en iyi yerlerde okuyorlar emin olun ben sadece daha raht bir yasam sunmak icin fikir istedim. Sikik beyinlerinizi alin ve gidin hadi sie.Bu yaşta 3 çocuk ? Adamın ne olduğunu anlamanıza rağmen. 2 kanepede 4 kişi yatılıyor. Ayrı eve çıkılamaz, kreşe gönderilemiyor. Ağır işte çalışılmıyor. Rahat işi baba istemiyor. Kusura bakmayın da siz karın doyurma ile idare edebilirsiniz başınızda bir çatı ile. Ama o çocuklar çok daha fazlasını görecek isteyecek. Kendini kıyaslayacak, üzülecekler. Keşke sadece bakabildiğiniz kadar yapsanız da onlara güzel imkanlar sunsanız. Çok şükür bu günümüze diyebilirsiniz haklısınız da. Ama artık eski zamanlardaki köydeki gibi herkesin imkanları kötü değil. En iyi okullar kreşler kıyafetler oyuncaklar var. Yazık değil mi onlara
Herkes tek cocuk.sahibi herkes luks mukemmel yasiyor sanki bir dahada bu siteye adim.atmam kendini padisah koltugunda sanan ego dolu burasi sizden daha kalliteli yasiyor cocuklarim merak etmeyin size sorduguma bin pisman ettiniz beni yazik ayip.
Siktirip gider misiniz asabimi bozmadan dahada kimse yazmasin
Bence sizin yazık ayıp deme hakkınız yok . Üslubunuz belli . Sadece çocuklarınızın sağlığı için umarım onların yanında da böyle değilsinizdir demek geldi içimdenSikik beyinlerinizi alin ve gidin hadi sie.
S***** G** (Defol)Bence sizin yazık ayıp deme hakkınız yok . Üslubunuz belli . Sadece çocuklarınızın sağlığı için umarım onların yanında da böyle değilsinizdir demek geldi içimden
Sorum ve hesabimida silsinler lutfen siz toz pembe dunyanizda yasamaya devam edin
Toz pembe dünyamda değilim ama siz ağzı bozuk birisiniz net. Siz kimsiniz de insanlara küfür edebiliyorsunuz ? Bu hakkı size kim verdi ? Yasal olarak bir şikayete bakar . Vicdanen de rahat olabilecek bir davranış değilSorum ve hesabimida silsinler lutfen siz toz pembe dunyanizda yasamaya devam edin
Bir kufurden daha agir cumleler yazanlara bu kufurlerim. Hafif bile kaldi.Toz pembe dünyamda değilim ama siz ağzı bozuk birisiniz net. Siz kimsiniz de insanlara küfür edebiliyorsunuz ? Bu hakkı size kim verdi ? Yasal olarak bir şikayete bakar . Vicdanen de rahat olabilecek bir davranış değil
Hanımefendi siz bana fa biraz önce küfür ettiniz . İnanın normal de bunu şikayet ederdim ama rahatsızım . Ne sanıyorsunuz gelişigüzel küfür ederim hesabımda silinirse silinsin yeni hesap açarım filan mı?Bir kufurden daha agir cumleler yazanlara bu kufurlerim. Hafif bile kaldi.
kavga istiyorsaniz baska yere gidiniz lutfenHanımefendi siz bana fa biraz önce küfür ettiniz . İnanın normal de bunu şikayet ederdim ama rahatsızım . Ne sanıyorsunuz gelişigüzel küfür ederim hesabımda silinirse silinsin yeni hesap açarım filan mı?
Kavga değil ama hakaret edip sonra da suçu başkasına atamazsınız. Peki o zaman rahatsız olsam da önemsemeyeceğimkavga istiyorsaniz baska yere gidiniz lutfen
Iyi gecelerKavga değil ama hakaret edip sonra da suçu başkasına atamazsınız. Peki o zaman rahatsız olsam da önemsemeyeceğim
hepsi okula baslayana kadar idare etmeniz gerekiyor malesefMerhaba kızlar. Ben yeni boşandım. 3 çocukla baba evinde yaşıyorum. Bir mesleğim yok. Çocuklarım ufak ve annem bakmak istemiyor o yüzden çalışamıyorum. Evden biraz iş yapıyorum harçlık olarak idare ediyor. Benim merak ettigim çocukları ufak olup boşanmış kadınlar hem çalışıp hem çocuklara bakabiliyor musunuz? Ev kirasi faturası çocuk masrafı nasıl geçiniyorsunuz? Çocuklara kim bakıyor? Benim bu durumumda ben ne yapabilirim? Ayrı eve çıkmak istiyorum ama maddi gücüm yok ve çocuklar ufak işte. Tavsiyeniz ne olur bana? Teşekkürler.