- 30 Temmuz 2023
- 30
- -21
- 26
-
- Konu Sahibi karpuzzdilimi
Hersey vardi evliligin devam etmemesi icin.Neden ayrıldınız eşinizle?
4 yaştan itibaren var burda 3 yaş alanı gormedimBelediyenin kreşleri var çalışan anneler için. Fiyatları makul. Tuvalet eğitimi almış, bezden kurtulmuş çocukları alıyorlar. 08-17 çalışma saatleri. En küçüğü oraya gönderebilirsiniz.
Onlardan yardım eden olmaz. Baba hic birsey vermez. Benim kendim yapabilmem lazim herseyi. En azindan 1 2 sene sonra ciksam yeter ayri eve. Kucucuk evde yasli ebeveynlerle 3 cocuk bakmak zor oluyor. Cocuklar buyudukce daha cok sorun olucak. 2 cekyatta cocuklarla 4 kisi yatiyorum ayaklarimi bile uzatamadan yarim yamalak.. yani ufak detay bunlar sorun degilde oyle bir ornek sadece.
3,5,7 yaşlar. Babaları kendine zor bakıyor
Kendine hayrı yok daha once nafaka baglandi 400 tl gibi dusuk bir parayi bile gondermedi. Anlasmali bosandik. Herseyi icrada zaten kacak gocek yasiyor verecek birseyi yok olsada vermezNafakaya hukmedilmedi cocuklar icin? Bu ne sacma is. Tamam anne meslek sahibi olsun, calissin, cocuklarina baksinlar da bu erkek milletide 3 kurus yollasin bi zahmet cocuklarina
işte yarım gün bakacak 7 ve 5 birlikte oynarlar bikaç saat küçük de kreşte olacak niye aileniz bu kadarını yapmıyor zor durumdasınız şu an 3 çocuğa bakmak zor olurdu evet ama bikaç saat bakılabilinirNafakam yok vermezde zaten. En mantıklısı sizin dediğiniz gibi ama annem ve babamı ikna etmem lazım bakmak zor geliyor anneme.
Bakabilcegini bilsem en azindan kendi duzenimi kurana kadar veririm ama bakmaz bakamaz arabada yatip kalkiyormus. Cocuklarin rezilligini dusunsene nasil bakabilir. Ailesi desen uzak sehir disinda ve cok yaslilar heryeri ameliyatli bakamazlar. Cocuklar perisan olsun istemiyorum....Yani böyle erkeklere yapılması gereken al 3 çocuğu da kendin bak besle yedir yıka ilgilen senin de çocukların demek lazım ama işte anne yüreğimiz el vermiyor. Ama bu erkekler bunu hak ediyorlar
Evet haklısınSizinle birlikte olmayı biliyor beyfendi ama çocuklara bakamıyor pislik
Madem eşiniz çocuklara bakabilecek sorumlulukta değil ne diye 3 tane çocuk yapıyorsunuz diye sormadan edemiyor insan.
Özellikle hayatınızı mahfetmek için uğraşmışsınız. Aynı zamanda çocukların kini de berbat etmişsiniz. Üstelik 25 yaşındaymışsınız.
iş arıcam uygun bir iş olunca tekrae ikna etmeye calisicamişte yarım gün bakacak 7 ve 5 birlikte oynarlar bikaç saat küçük de kreşte olacak niye aileniz bu kadarını yapmıyor zor durumdasınız şu an 3 çocuğa bakmak zor olurdu evet ama bikaç saat bakılabilinir
Kendine hayrı yok daha once nafaka baglandi 400 tl gibi dusuk bir parayi bile gondermedi. Anlasmali bosandik. Herseyi icrada zaten kacak gocek yasiyor verecek birseyi yok olsada vermez
Bosanmayi kabul etmez boyle seyler yapicagimizi dusundugu icin diye anlasmali bi sekilde nafakasiz bosandim. Ama eger istersem cocuklae adina talep etme hakkim var. Fakat kendisi sorunlu bir insan bana takabilir benim yuzumden cezaevine girerse bana bulasicak bunu istemiyoruz.Sizde hapisle tazyik talep edin odemedigi nafakalar için. Cezaevinde daha rahat yatar
Evet haklısın
Bosanmayi kabul etmez boyle seyler yapicagimizi dusundugu icin diye anlasmali bi sekilde nafakasiz bosandim. Ama eger istersem cocuklae adina talep etme hakkim var. Fakat kendisi sorunlu bir insan bana takabilir benim yuzumden cezaevine girerse bana bulasicak bunu istemiyoruz.
Merhaba kızlar. Ben yeni boşandım. 3 çocukla baba evinde yaşıyorum. Bir mesleğim yok. Çocuklarım ufak ve annem bakmak istemiyor o yüzden çalışamıyorum. Evden biraz iş yapıyorum harçlık olarak idare ediyor. Benim merak ettigim çocukları ufak olup boşanmış kadınlar hem çalışıp hem çocuklara bakabiliyor musunuz? Ev kirasi faturası çocuk masrafı nasıl geçiniyorsunuz? Çocuklara kim bakıyor? Benim bu durumumda ben ne yapabilirim? Ayrı eve çıkmak istiyorum ama maddi gücüm yok ve çocuklar ufak işte. Tavsiyeniz ne olur bana? Teşekkürler.