Boşanmış olarak, çocukla geçim.

Belediyenin kreşleri var çalışan anneler için. Fiyatları makul. Tuvalet eğitimi almış, bezden kurtulmuş çocukları alıyorlar. 08-17 çalışma saatleri. En küçüğü oraya gönderebilirsiniz.
4 yaştan itibaren var burda 3 yaş alanı gormedim

Nafakaya hukmedilmedi cocuklar icin? Bu ne sacma is. Tamam anne meslek sahibi olsun, calissin, cocuklarina baksinlar da bu erkek milletide 3 kurus yollasin bi zahmet cocuklarina

3,5,7 yaşlar. Babaları kendine zor bakıyor

Sizinle birlikte olmayı biliyor beyfendi ama çocuklara bakamıyor pislik

Madem eşiniz çocuklara bakabilecek sorumlulukta değil ne diye 3 tane çocuk yapıyorsunuz diye sormadan edemiyor insan.
Özellikle hayatınızı mahfetmek için uğraşmışsınız. Aynı zamanda çocukların kini de berbat etmişsiniz. Üstelik 25 yaşındaymışsınız.

Nafakaya hukmedilmedi cocuklar icin? Bu ne sacma is. Tamam anne meslek sahibi olsun, calissin, cocuklarina baksinlar da bu erkek milletide 3 kurus yollasin bi zahmet cocuklarina
Kendine hayrı yok daha once nafaka baglandi 400 tl gibi dusuk bir parayi bile gondermedi. Anlasmali bosandik. Herseyi icrada zaten kacak gocek yasiyor verecek birseyi yok olsada vermez

Nafakam yok vermezde zaten. En mantıklısı sizin dediğiniz gibi ama annem ve babamı ikna etmem lazım bakmak zor geliyor anneme.
işte yarım gün bakacak 7 ve 5 birlikte oynarlar bikaç saat küçük de kreşte olacak niye aileniz bu kadarını yapmıyor zor durumdasınız şu an 3 çocuğa bakmak zor olurdu evet ama bikaç saat bakılabilinir

Yani böyle erkeklere yapılması gereken al 3 çocuğu da kendin bak besle yedir yıka ilgilen senin de çocukların demek lazım ama işte anne yüreğimiz el vermiyor. Ama bu erkekler bunu hak ediyorlar
Bakabilcegini bilsem en azindan kendi duzenimi kurana kadar veririm ama bakmaz bakamaz arabada yatip kalkiyormus. Cocuklarin rezilligini dusunsene nasil bakabilir. Ailesi desen uzak sehir disinda ve cok yaslilar heryeri ameliyatli bakamazlar. Cocuklar perisan olsun istemiyorum....

Evet haklısın

iş arıcam uygun bir iş olunca tekrae ikna etmeye calisicam

Kendine hayrı yok daha once nafaka baglandi 400 tl gibi dusuk bir parayi bile gondermedi. Anlasmali bosandik. Herseyi icrada zaten kacak gocek yasiyor verecek birseyi yok olsada vermez

Sizde hapisle tazyik talep edin odemedigi nafakalar için. Cezaevinde daha rahat yatar

Sizde hapisle tazyik talep edin odemedigi nafakalar için. Cezaevinde daha rahat yatar
Bosanmayi kabul etmez boyle seyler yapicagimizi dusundugu icin diye anlasmali bi sekilde nafakasiz bosandim. Ama eger istersem cocuklae adina talep etme hakkim var. Fakat kendisi sorunlu bir insan bana takabilir benim yuzumden cezaevine girerse bana bulasicak bunu istemiyoruz.

Odemedigi ve baglanan 400tl icin hapisle tazyik talep edebilirsiniz

Evde paketleme işleri sorun çevrenize evden yapılacak işler uygun olur size
Yemek yapıpta satabilirsiniz
Bulunduğunuz ilçeyi yazıp örnek veriyorum bakırköyevyemekleri (sizin şehir ya da ilçeyi yazıp) böyle bir sayfa açabilirsiniz instagramda ben çok gördüm yemek yapıyorlar sarma börek mantı içli köfte pasta şeklinde iyi de kazandırıyor en olmadı geçimini sağlarsın

Konu sahibi, sen en iyisi annenin kanına gir, maaş alırsam sana veririm direkt para babamın eline geçmez gibi şeyler söyle. Bir yok der iki yok der, ev eşyalarını yenileriz vs dersin, en sonunda ikna olır. Sen işe girersin o da çocuklara bakar.

Özellikle git, kreşlere anaokullarına bak, orda temizlik işi, telefonlara bakma işi, aşçılık gibi işlere bak, çocuklarda gözünün önünde olur.

Evden calisma olarak yapacaginiz telefon ile gorusmeler oluyor belli basli firmaların neydi adi ya aklima gelmedi .birde cocuklari okula verdiginiz zaman en küçükle berabae yarim gun temizlige gidebilirsiniz bi tadigimizim tek cocgu var 4 yasinda kadin temizlige gidiyor cocuguda aliyor yanına ama onun cocugu kenarda oyun oynayan sessizbi cocuk anne ev isi yaparken duruyordu oyuncaklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…