- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
-
- Konu Sahibi karpuzzdilimi
İğrenç bir üslupSiktirip gider misiniz asabimi bozmadan dahada kimse yazmasin beninsiteden atacak varsada atsin ne boş beles insanlarsiniz iki dert sorduk diye beni nerdeyse dilenci falan sandiniz sizden daha iyi seyler yiyor giyiyor en iyi yerlerde okuyorlar emin olun ben sadece daha raht bir yasam sunmak icin fikir istedim. Sikik beyinlerinizi alin ve gidin hadi sie.
Siktirip gider misiniz asabimi bozmadan dahada kimse yazmasin beninsiteden atacak varsada atsin ne boş beles insanlarsiniz iki dert sorduk diye beni nerdeyse dilenci falan sandiniz sizden daha iyi seyler yiyor giyiyor en iyi yerlerde okuyorlar emin olun ben sadece daha raht bir yasam sunmak icin fikir istedim. Sikik beyinlerinizi alin ve gidin hadi sie.
Belki vardir bi bakin saga sola jzbzhzhHanimefendi ne diyosunuz
Beni alintilamissiniz ama benim 3cocugum yok diyorum
Belki vardir bi bakin saga sola jzbzhzh
Geçen biten ne?Kadın üç çocuk yapmış, boşanmış, geçmiş yani bitmiş. "Neden üç çocuk" diye sorulur anlamış değilim. Elbette art niyetle sorulmuyor ama gerekte yok. Öncelikle tebrik ediyorum üç çocukla boşanma cesaretinden dolayı her kadının harcı değil. Çalışıp meslek sahibi olan, kendi ayakları üzerinde duran kadınlar bile böyle radikal kararlar veremiyolar. Neyi nasıl yaparsın bilemem ama sana canı gönülden edebileceğim bir tek duam var. Rabbim evlatlarınla birlikte sana ömür boyu rızık, geçim endişe ve kaygısı yaşatmasın. Evlatlarının hatırına ellerinden tutsun ve hiç bırakmasın. Herşey yoluna girecektir emin ol.
Çocuklar doğmuş, evlilik bitmiş geçip giden bu. Yorumu yaparken küfrü görmedim. Görseydim de üç çocukla binbir türlü kaygı yaşayan kadının psikolojisine verirdim. Haklı, yol gösterici yorumlar olduğu kadar çok fazla üst perdeden yorumlar da var. Bakalım bunları kaldıracak psikolijide mi?Geçen biten ne?
Duanızın muhatabı küfürbaz haydo gibi olan konu sahibi mi
O çocuklar büyüyecek, okuyacak vs yani geçip biten bir durum yok.Çocuklar doğmuş, evlilik bitmiş geçip giden bu. Yorumu yaparken küfrü görmedim. Görseydim de üç çocukla binbir türlü kaygı yaşayan kadının psikolojisine verirdim. Haklı, yol gösterici yorumlar olduğu kadar çok fazla üst perdeden yorumlar da var. Bakalım bunları kaldıracak psikolijide mi?