Boşanmış olarak, çocukla geçim.

Evde paketleme işleri sorun çevrenize evden yapılacak işler uygun olur size
Yemek yapıpta satabilirsiniz
Bulunduğunuz ilçeyi yazıp örnek veriyorum bakırköyevyemekleri (sizin şehir ya da ilçeyi yazıp) böyle bir sayfa açabilirsiniz instagramda ben çok gördüm yemek yapıyorlar sarma börek mantı içli köfte pasta şeklinde iyi de kazandırıyor en olmadı geçimini sağlarsın
Evden iş yapıyorum

Konu sahibi, sen en iyisi annenin kanına gir, maaş alırsam sana veririm direkt para babamın eline geçmez gibi şeyler söyle. Bir yok der iki yok der, ev eşyalarını yenileriz vs dersin, en sonunda ikna olır. Sen işe girersin o da çocuklara bakar.

Özellikle git, kreşlere anaokullarına bak, orda temizlik işi, telefonlara bakma işi, aşçılık gibi işlere bak, çocuklarda gözünün önünde olur.
Böyle birşey denicem insallah hersey yoluna girer sagol

Evden calisma olarak yapacaginiz telefon ile gorusmeler oluyor belli basli firmaların neydi adi ya aklima gelmedi .birde cocuklari okula verdiginiz zaman en küçükle berabae yarim gun temizlige gidebilirsiniz bi tadigimizim tek cocgu var 4 yasinda kadin temizlige gidiyor cocuguda aliyor yanına ama onun cocugu kenarda oyun oynayan sessizbi cocuk anne ev isi yaparken duruyordu oyuncaklarla
aslinda oyle bir is buldum kabul ettiler beni ama babam izin vermedi bende israr etmedim oldukca iyi bir isti :KK43: evden pc basinda

Nafakam yok vermezde zaten. En mantıklısı sizin dediğiniz gibi ama annem ve babamı ikna etmem lazım bakmak zor geliyor anneme.
Eve maddi destek olman işlerine gelmez mi? Sana bir 5 yıl destek olmaları lazım. Sen de o sürede kendi düzenini kurarsın. Yoksa ömür boyu üzerinizde kalırım çocuklarla de.

Eve maddi destek olman işlerine gelmez mi? Sana bir 5 yıl destek olmaları lazım. Sen de o sürede kendi düzenini kurarsın. Yoksa ömür boyu üzerinizde kalırım çocuklarla de.
Babam cok garip biri omur boyu kalsam ben bakarim sen calisma diyebilicek kadar. Ama yavas yavas ikna olucak calismama.

Ama kolay iş buluyorsun hem de evden babam izin vermiyor diyorsun anaokulu kreş kurumlarında iş mi bulsan diyorlar oradaki işler çok ağır diyorsun. Mesleğin de yok. Kişisel özel bir becerin var mi bilmiyorum ama her şeyden önce üç çocuk annesi olarak senin babam izin vermiyor gibi sebeplere sığınmaman gerekir o üç çocuğun geleceği var okul okuyacaklar ders almak isteyecekler hobi edinmek isteyecekler gezmek isteyecekler. Hayat bugünden ibaret değil.

Artık çoğu okulda anasınıfı kısmı var ( ortaokul ve liselerde bile ) , hazır okul kayıtları başlamışken bölgenizdeki bütün okullara gidip görüşün, anasınıflarında görevli olarak, çocukların giyinmesine yardım eden, ortalığı toparlayıp temizleyen bayanlar oluyor, genelde de ufak çocuk annesinin yanında okulda oluyor, bir sınıfa veriliyor. Böylece hem çalışıp hem küçüklere bakıcı sorununuz olmaz. Bilmiyorum belki karışık anlattım

yani artık olan olmuş da sormak istiyorum. Bu devirde 25 yaşındasınız neden 3 çocuk? Hadi 1 çocuk istediniz ama durum ortadayken neden korunmadınız 2 yılda bir çocuk doğurmuşsunuz. Size yazık değil mi, o çocuklara yazık değil mi? Anladığım kadarıyla 18'de evlenmişsiniz. Yaşıtlarınız için 25 evlilikte erken sayılırken siz 3 çocukla geçim düşünüyoruz. Üzülüyorum böyle şeyleri okudukça

aslinda oyle bir is buldum kabul ettiler beni ama babam izin vermedi bende israr etmedim oldukca iyi bir isti :KK43: evden pc basinda
ayrıca biraz olgunlaşmalısınız. 3 cocuk annesisiniz, çalışıp çalışmadığınız konusunda 15 yaş part time iş gibi babanızdan izin almak neden? Biraz aklınızı başınıza toplayıp çocuklarınız için yetişkin gibi davranın. Bu kadar pasifliğe inanamıyorum.

Sadece meslek yetmiyor ki. Cocuklara bakacak birisi yoksa yine ortada kaliyosun işte. Bitane olsa neyse ama 3 tane olunca zor :KK43:
Mesleğiniz olsaydı 3 ve 5 yaşı kolayca kreşe başlatıp işe başlayabilirdiniz işte, "meslek yetmiyor" diye bir şey yok yani..
Keşke bu kadar çok çocuk yapmasaydınız..

Evden pc başında yapılabilecek işe kabul edildiniz, ve babanız izin vermediği için başlamadınız mı????
Kızıcam kızamıyorum, yahu babadan izin alacak yaşta mısınız?
"Çocuklarıma bakmak için başlayacağım baba" demek bu kadar zor muydu?

X