Boşanmış çocuklu adama aşık oldum ne yapacağım aşırı kararsızım bana yardımcı olur musunuz?

Sadece mutsuzum dese yine iyi, ikinci kez evlendim tekrar boşanırsam arkamdan elalem neler diyecek 3. ye evlenebilir miyim vs diye soracak.
Inan oda umrumda olmaz sadece anne babam üzülür dıye korkuyorum .onlar üzülmesin ben üzüleyim onların yerine

Inan oda umrumda olmaz sadece anne babam üzülür dıye korkuyorum .onlar üzülmesin ben üzüleyim onların yerine
O zaman artık mantıklı düşün ve bitir bu adamla ilişkini. Sen haklısın demiyorum çoğu açtığın konu bana göre saçmaydı ama sen de öyle bir insansın demek ki adamın o yönleri sana batıyor. Anlaşamayacağını bildiğin halde ne bu ilişkiyi sürdürme, birden çocuk sahibi olma inadı ?? Yüzlerce kez anlatıldı sana bunlar hala anlamak istemiyorsun.

Seven kasada para öde demezdi… evin temizlemekten yada temizletmekten aciz… boşanmış kadınsınız. Yoğurtdu üflemeniz gerek. Boşanmış kadın derken mantıklı karar alın diye… boşanmış çocuklu olabilir ama adamın falsosu çok. Niye boşanmış misal. Çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Ne kadarını? Haftasını çocuğa kim bakıyor. Kendisi mi?

Ya baştan sevgili olmayacaktın ya da böyle dert yanma. Çok basit aslında.

selamlar, biz sizden daha buyuk yastaydık esımın cocugu vardı ben ınanılmaz kotu seyler yasadım, ama etrafımdaki bır cok kısı de cıddı sıkıntılar yasıyor cunku bazı eskı esler cıdden cocuk ıle ıletısımı saglıklı kuramıyorlar. bu bazen kadın, bazen erkek tarafı oluyor ve bu sızın ılıskınıze yansıyor. ama cocuk olmadıgında , gecmısten sıze uzanan bır bag da olmuyor dogal olarak. sevgılılık gıbı , yasandı ve gectı oluyor ama cocuk olunca. cocuk ve annesı hep hayatınızda olmak zorunda. ayrıca dedıgım gıbı kısılerın ıletısımı bozuksa, ya da psıkolojık sorunu ya da kıskanclıgı falan varsa, vay halınıze dıyeyım. ılıskınızı mahvedebılır, karsı taraf.

sız, tabırı caızse copsuz uzumsunuz, nolur basınızı agrıtmayın. sevdıgınız adamın gecmısı, sızın lanetınız olabılır maalesef. bızzat cok ıyı tecrube etmıs bırı olarak ve bır abla olarak sıze tavsıyem

tam tersi sizin daha dikkatli seçmeniz lazım, sırf mutluluk ıcın cıkılan yolda, bugunlerı arayacak bır mutsuzluk yasayabılırsınız o yuzden arkadasınıza kulak vermeyın, ince eleyip sık dokuyun tam tersi.

ha bir de bu durum var tabi. ve asla yapmam diyen yalan söyler. çünkü sahiplendikçe, size ait olsun istiyorsunuz o insanı. ve ister maddi, ister manevi açıdan bir başkası ile paylaşıyor gibi oluyorsunuz.

Hadsiz arkadaşı hayatınızdan çıkarın ,çocuk sizin için belli ki büyük bir mesele kendinizce de haklısınız asamayacaksaniz kendinize yuklenmenin anlamı yok birbirinizin hayatını meşgul etmeyin.

Çocuğa siz bakmayacaksınız problem teşkil etmez ama babanın velayet günlerinde çocuk size gelecekse falan işin zor.Benimde eşim bir evlilik yaptı ve çocuğu var.Ben baştan bunları konuştum hak verdi kabulde etti.Babası gider görüşür ama asla bizim eve gelmez veya ben görüşmem.Şunu iyi düşün o çocuk sizin evinizdeyken başına bir iş gelse sorumluluk sana ait.Böyle bir sorumluluğu kaldırabilecek misin ? Allah korusun kaşla göz arasında camdan düştü veya çamaşır suyu içti savcı bile senden şüphelenip direk seni tutuklar.O yüzden kimsenin evladı için böyle bir sorumluluk alma.

Anne babanızın fikrini alın. Aşık olduysaniz zaten geçmiş olsun. Bu konular daha kapılmadan önce iyice düşünülmeli. Her şey olup bittikten sonra sormanın manası yok. Kalp kapildiysa katlanır.

Hayır, yaş aldıkça onceliklerimiz değişiyor diyorum, kaldı ki 39 yaşındayım bende. 25 yaşındaki tercihim ile 32 yaşındaki tercihim çok farklıydı. Bugün evlenmeye kalksam çok daha farklı olur
Çocuğun annesinin olması birşeyi değiştirmez ki, bugun 'evlendin çocuğun velayetini al' dese kim bakacak çocuğa mesela? Farklı opsiyonları varken, maceraya gerek yok.

Çok aşıkken büyük kararlar almayın, aşkınız bir durulsun sonra bakarsınız duruma. Çünkü sevgi bir tercih meselesidir.

Klasik hatayı yapmak üzeresiniz. Eski eşiyle kötü olmasını kendinize ve ilişkinize avantaj sanıyorsunuz malesef bu çok yanlış çocuğunun annesine her şekilde saygı duyması görüşmesi konuşması kötü bir şey değil hatta sizden önceki evliliği size de ipucu vermeli. Yani çok sınırlı konuşurlar birbirleri ile düşmanlar falan diye hiç sevinmeyin bu durumu hiç olumlamayın. Çocuklu bir adamla birlikte olmak evlenmek oldukça zordur çünkü sizden başka sorumluluğu olacak ve ömür boyu olacak yeri gelecek çocuğunu evinde kalması için getirecek yeri gelecek kendisi kalkıp neredeyse gidecek maddi olarak sorumluluğu olacak genelde birini beğendim çocuğu var ama annesinde kalıyor ya da bana annesi bakıyor diyerek evlenenler o çocuklar günü gelip babalarıyla yaşamaya gelince kaos başliyor. Çok iyi düşünün. Çocuğu başlarda tabiki sizi sevecek önemli olan sonrası

Nasıl asla gelmez diyebiliyorsunuz çoçuğa babası evdeyken gelmeli evde vakit geçirmeli çocuk için üzüldüm.Boşanırken çocuk varsa çok iyi düşünülmeli.

İyi desek okey kötü desek bay bay mi olacak büyük vebal düşündüm.Sizde düşünün seviyor seviliyor mantık alıyor denk buluyorsanız iyice tanıyın vakit geçirin bir iki sene daha bakın ben boşanmış insan eşi naptida boşandı cümlesini artik çok saçma bulur oldum.Cunku evliliği devam eden erkeklerin çoğunda da pek bı halt yok çekilecek yerleri yok.Aldatilio devam eden sevilmeyip devam eden para düzen çalışmamak için kabul eden çok kadin var .Bu nedenle birbirlerini sevmeyen tahammülü bitmiş iki kişi artık olmuyor diye boşandıysa bu ikisininde kötü olduğunu göstermez boşanan erkek kötüyse boşanan kadında kötüdür bakın ne saçma oldu dediğim.Yani bence buna kendiniz karar verin hayat ve seçimler sizin.Ben olur derim başkası olmaz der

Evet aynı kısı
Konu sahibi siz belanızı arıyorsunuz,bu adamın sevilecek yanı yok.Hormonlar halay çekiyor siz aşk sevgi sanıyorsunuz Bu adamla evlenip başınızı yakacaksiniz.Elalem ne der diye bosanmayacak kalan ömrünüzü çöpe atacak, heba edeceksiniz....

Nasıl asla gelmez diyebiliyorsunuz çoçuğa babası evdeyken gelmeli evde vakit geçirmeli çocuk için üzüldüm.Boşanırken çocuk varsa çok iyi düşünülmeli.
Ay ben de şok oldum çocuğunu evine getiremeyen biri gözümde yerin dinindedir yani. Şahsi görüşüm ondan ne baba olur ne koca ne arkadaş ne başka birşey! Allah korusun

Ne kadar acı bi tablo. Yarın siz de bosansaniz Allah korusun da evladını evine almayan bı babanın nesini savunurdunuz,nasıl anlatirdiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…