Inan oda umrumda olmaz sadece anne babam üzülür dıye korkuyorum .onlar üzülmesin ben üzüleyim onların yerineSadece mutsuzum dese yine iyi, ikinci kez evlendim tekrar boşanırsam arkamdan elalem neler diyecek 3. ye evlenebilir miyim vs diye soracak.
O zaman artık mantıklı düşün ve bitir bu adamla ilişkini. Sen haklısın demiyorum çoğu açtığın konu bana göre saçmaydı ama sen de öyle bir insansın demek ki adamın o yönleri sana batıyor. Anlaşamayacağını bildiğin halde ne bu ilişkiyi sürdürme, birden çocuk sahibi olma inadı ?? Yüzlerce kez anlatıldı sana bunlar hala anlamak istemiyorsun.Inan oda umrumda olmaz sadece anne babam üzülür dıye korkuyorum .onlar üzülmesin ben üzüleyim onların yerine
Seven kasada para öde demezdi… evin temizlemekten yada temizletmekten aciz… boşanmış kadınsınız. Yoğurtdu üflemeniz gerek. Boşanmış kadın derken mantıklı karar alın diye… boşanmış çocuklu olabilir ama adamın falsosu çok. Niye boşanmış misal. Çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Ne kadarını? Haftasını çocuğa kim bakıyor. Kendisi mi?Inanın bu gel gıtlerım karamsarlığım yüzünden kaç defa ayrıldım çocuktan ve her seferınde gerı döndum çünkü çok üzülüyorum sevdıgım ıcın pusman oluyorum.oda benı sevıyorkı her seferinde benı affedıyor veya alttan alıyor.ama günün bırınde bu sevgı bıtecek veya azalacak o zaman ne yapacagım
Ya baştan sevgili olmayacaktın ya da böyle dert yanma. Çok basit aslında.Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
selamlar, biz sizden daha buyuk yastaydık esımın cocugu vardı ben ınanılmaz kotu seyler yasadım, ama etrafımdaki bır cok kısı de cıddı sıkıntılar yasıyor cunku bazı eskı esler cıdden cocuk ıle ıletısımı saglıklı kuramıyorlar. bu bazen kadın, bazen erkek tarafı oluyor ve bu sızın ılıskınıze yansıyor. ama cocuk olmadıgında , gecmısten sıze uzanan bır bag da olmuyor dogal olarak. sevgılılık gıbı , yasandı ve gectı oluyor ama cocuk olunca. cocuk ve annesı hep hayatınızda olmak zorunda. ayrıca dedıgım gıbı kısılerın ıletısımı bozuksa, ya da psıkolojık sorunu ya da kıskanclıgı falan varsa, vay halınıze dıyeyım. ılıskınızı mahvedebılır, karsı taraf.Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
tam tersi sizin daha dikkatli seçmeniz lazım, sırf mutluluk ıcın cıkılan yolda, bugunlerı arayacak bır mutsuzluk yasayabılırsınız o yuzden arkadasınıza kulak vermeyın, ince eleyip sık dokuyun tam tersi.Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
ha bir de bu durum var tabi. ve asla yapmam diyen yalan söyler. çünkü sahiplendikçe, size ait olsun istiyorsunuz o insanı. ve ister maddi, ister manevi açıdan bir başkası ile paylaşıyor gibi oluyorsunuz.Gidin çocuksuz adamla evlenin. Yarın bir gün adamın yaptığı her harcamama gözünüze batacak. Hele kendi çocuğunuz olursa seyredin cümbüşü. Hep bir karşılaştırma yapacaksınız. Uzak durun çocuklu adamlardan. Daha çok gençsiniz
Hadsiz arkadaşı hayatınızdan çıkarın ,çocuk sizin için belli ki büyük bir mesele kendinizce de haklısınız asamayacaksaniz kendinize yuklenmenin anlamı yok birbirinizin hayatını meşgul etmeyin.Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Biz görüyoruz olacakları, kendisi de görüyor ama o yöne bakmak istemiyor.Sadece mutsuzum dese yine iyi, ikinci kez evlendim tekrar boşanırsam arkamdan elalem neler diyecek 3. ye evlenebilir miyim vs diye soracak.
Hayır, yaş aldıkça onceliklerimiz değişiyor diyorum, kaldı ki 39 yaşındayım bende. 25 yaşındaki tercihim ile 32 yaşındaki tercihim çok farklıydı. Bugün evlenmeye kalksam çok daha farklı olurYaş ilerleyince kriter değişir yanı seçme şansın olmaz diyorsunBu toplum bu kafa yapısında olduğu sürece bir adım ileriye gidemeyiz.5 yaşındaki öocuğun bir annesi var elbette.Ayrıca o çocuk la birlikte yaşayacak ya da yaşamayacak olan konu sahibi.biz değiliz.Ben sadece önyargılı olmaması gerektiğini belirttim onun adına karar vermek olur önyargılı ifadeler.Aslında şunu demek istedim 30 yaşında da olsaydım yine eşimi tercih ederdim çocuklarına ragmen
Klasik hatayı yapmak üzeresiniz. Eski eşiyle kötü olmasını kendinize ve ilişkinize avantaj sanıyorsunuz malesef bu çok yanlış çocuğunun annesine her şekilde saygı duyması görüşmesi konuşması kötü bir şey değil hatta sizden önceki evliliği size de ipucu vermeli. Yani çok sınırlı konuşurlar birbirleri ile düşmanlar falan diye hiç sevinmeyin bu durumu hiç olumlamayın. Çocuklu bir adamla birlikte olmak evlenmek oldukça zordur çünkü sizden başka sorumluluğu olacak ve ömür boyu olacak yeri gelecek çocuğunu evinde kalması için getirecek yeri gelecek kendisi kalkıp neredeyse gidecek maddi olarak sorumluluğu olacak genelde birini beğendim çocuğu var ama annesinde kalıyor ya da bana annesi bakıyor diyerek evlenenler o çocuklar günü gelip babalarıyla yaşamaya gelince kaos başliyor. Çok iyi düşünün. Çocuğu başlarda tabiki sizi sevecek önemli olan sonrasıBen 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Nasıl asla gelmez diyebiliyorsunuz çoçuğa babası evdeyken gelmeli evde vakit geçirmeli çocuk için üzüldüm.Boşanırken çocuk varsa çok iyi düşünülmeli.Çocuğa siz bakmayacaksınız problem teşkil etmez ama babanın velayet günlerinde çocuk size gelecekse falan işin zor.Benimde eşim bir evlilik yaptı ve çocuğu var.Ben baştan bunları konuştum hak verdi kabulde etti.Babası gider görüşür ama asla bizim eve gelmez veya ben görüşmem.Şunu iyi düşün o çocuk sizin evinizdeyken başına bir iş gelse sorumluluk sana ait.Böyle bir sorumluluğu kaldırabilecek misin ? Allah korusun kaşla göz arasında camdan düştü veya çamaşır suyu içti savcı bile senden şüphelenip direk seni tutuklar.O yüzden kimsenin evladı için böyle bir sorumluluk alma.
Konu sahibi siz belanızı arıyorsunuz,bu adamın sevilecek yanı yok.Hormonlar halay çekiyor siz aşk sevgi sanıyorsunuz Bu adamla evlenip başınızı yakacaksiniz.Elalem ne der diye bosanmayacak kalan ömrünüzü çöpe atacak, heba edeceksiniz....Evet aynı kısı
Ay ben de şok oldumNasıl asla gelmez diyebiliyorsunuz çoçuğa babası evdeyken gelmeli evde vakit geçirmeli çocuk için üzüldüm.Boşanırken çocuk varsa çok iyi düşünülmeli.
Çocuğa siz bakmayacaksınız problem teşkil etmez ama babanın velayet günlerinde çocuk size gelecekse falan işin zor.Benimde eşim bir evlilik yaptı ve çocuğu var.Ben baştan bunları konuştum hak verdi kabulde etti.Babası gider görüşür ama asla bizim eve gelmez veya ben görüşmem.Şunu iyi düşün o çocuk sizin evinizdeyken başına bir iş gelse sorumluluk sana ait.Böyle bir sorumluluğu kaldırabilecek misin ? Allah korusun kaşla göz arasında camdan düştü veya çamaşır suyu içti savcı bile senden şüphelenip direk seni tutuklar.O yüzden kimsenin evladı için böyle bir sorumluluk alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?