Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmış çocuklu adama aşık oldum ne yapacağım aşırı kararsızım bana yardımcı olur musunuz?
- Konu Sahibi banudogan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Zaten haftasonu babasında kalıyor çocuk .haftaıcı annesınde .bıde sevgılım ılerde çocuk ıstıyor bendende hatta ona kalsa 3 4 tane ıstıyor neyıne guvenıyorsa.Öncelikle dulsun hâlâ koca mi seçiyorsun diyen ifriti hayatınızdan derhal çıkarın. Böyle arkadaş olmaz olsun. Düşman bile böyle şeyler söylemez. Sevgilinizi tanımaya devam edin, kızıyla iletişimine dikkat edin. Ama hayatınız boyunca kızı yanınıza gelecek ona bakım konusunda yardım etmeniz gereken zamanlar olabilir, belki de babası haftasonlari kızını yanında isteyecek. İlerde ne olur belli olmaz. Burda birkaç konu okumuştum mesela bir kadın biz evlendik eski eşi çocuğu bize daha fazla göndermeye başladı yazmıştı. Sizi korkutmak gibi olmasın ama 1 çocuğunuz varmış gibi düşünün eğer evlenirseniz. Sevgiliniz yeniden çocuk istiyor mu siz istiyor musunuz? Mutlaka evlilikten beklentinizi net olarak paylaşın. Dengeyi kurmak sevgilinize bağlı
- 11 Kasım 2024
- 102
- 142
- 18
- 34
- 16 Temmuz 2023
- 1.810
- 4.628
- 53
3-4 mü çocukları çok seviyor sanırım. Ama sorumluluğu da çok fazla gerektiriyorZaten haftasonu babasında kalıyor çocuk .haftaıcı annesınde .bıde sevgılım ılerde çocuk ıstıyor bendende hatta ona kalsa 3 4 tane ıstıyor neyıne guvenıyorsa.
- 12 Mart 2021
- 2.145
- 4.024
- 83
- 2 Temmuz 2023
- 9.265
- 26.106
- 468
- 18 Ekim 2017
- 6.153
- 38.605
- 548
- 33
Bu kişi ustu basi daginik, pinti, evini yengesi temizliyor dedigin kisi mi?Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Hayır tabıkı degıl ama 4 sene oldu ben boşanalı ve yalnızım ..benımde mutlu olmaya hakkım yok mu senceBütün konularınıza göz attım hepsi görücü, evlilik, para vs. vs. Niye bu kadar kafaya taktınız evlenmeyi? Evlilik bir beceri ya da var olma göstergesi mi sizin için?
Evet ama yengesı her zaman gelmiyor çok nadirBu kişi ustu basi daginik, pinti, evini yengesi temizliyor dedigin kisi mi?
Bana da öyle geldı sanki çocuğuna bakacak bırını arıyor ..ama sevıyorum onu ,onunda benı sevdıgıne ınanıyorum bunu nasıl yenerimİki kişiden uzak dur. Birincisi lüzumsuz konuşan arkadaşın. İkincisi çocuklu sevgilin.
Çocuğuna bakıcı arıyor. Lütfen buradaki konuları okuyun. Kendi denginizi bulacaksınız. Evlenip boşanmış olmak bir kusur değildir. Lakin çocuk sorumluluğu almak başka bir şey.
- 18 Ekim 2017
- 6.153
- 38.605
- 548
- 33
Yengesi yokken de annesi temizliyor. Bu adam seni temizlikci / bakici/ damizlik olarak kullanmaya istiyor gibi. Calisiyorsan parani da ezer. Bence duygusal degil mantiksal dusun.Evet ama yengesı her zaman gelmiyor çok nadir
Onun demesı olmuyor bıtane ben doğursam bırtane de kendı kızı var zaten yeterli .ama sorun şu guvenemıyorum ..3-4 mü çocukları çok seviyor sanırım. Ama sorumluluğu da çok fazla gerektiriyor
- 16 Haziran 2011
- 14.963
- 63.184
- 798
Siz bu adamla olan ilişkinizle ilgili 15 Aralık 2024'te de konu açmıştınız. Kahvaltıya gittiğinizde kasada kendi hesabınızı ödemenizi isteyen adam da aynı kişi mi ?Ben 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
- 16 Temmuz 2023
- 1.810
- 4.628
- 53
Eger bu kişi cimri dediğin ve yengesine kendi evini temizleten bebe ise kaç direkt uzaklaş. Güvenmemekte haklısınOnun demesı olmuyor bıtane ben doğursam bırtane de kendı kızı var zaten yeterli .ama sorun şu guvenemıyorum ..
- 16 Temmuz 2023
- 1.810
- 4.628
- 53
Bu ilişkide mutlu olamazsın, kadınlar hisseder bunu geneldeOnun demesı olmuyor bıtane ben doğursam bırtane de kendı kızı var zaten yeterli .ama sorun şu guvenemıyorum ..
- 11 Kasım 2024
- 102
- 142
- 18
- 34
Konu hakkınız olup olmaması değil, elbette var. Konu her hafta evlilikle ilgili başka başka sorular soracak kadar kafaya takmanız bunu. Siz farkında değilsiniz galiba ama dışardan bakıldığında evlilikle kafayı bozmuş gibi duruyorsunuz. Üstelik daha önceki konularda her gün aynı şeyi giyiyor, bakımsız, cimri diye bahsetmişsiniz. Yani daha şimdiden batmış size bir çok şeyi. Üstelik çocuğu var, istediğiniz kadar çocuk sizi siz çocuğu sevin, o sizin çocuğunuz değil. İnsanlar yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyor elin çocuğuna mı edeceksiniz? Bir de tecrübelisiniz yani göremiyor musunuz olmayacağını?
Evet aynı kısıSiz bu adamla olan ilişkinizle ilgili 15 Aralık 2024'te de konu açmıştınız. Kahvaltıya gittiğinizde kasada kendi hesabınızı ödemenizi isteyen adam da aynı kişi mi ?
- 16 Haziran 2011
- 14.963
- 63.184
- 798
Olmayacak bir ilişki.Evet aynı kısı
Inanın bu gel gıtlerım karamsarlığım yüzünden kaç defa ayrıldım çocuktan ve her seferınde gerı döndum çünkü çok üzülüyorum sevdıgım ıcın pusman oluyorum.oda benı sevıyorkı her seferinde benı affedıyor veya alttan alıyor.ama günün bırınde bu sevgı bıtecek veya azalacak o zaman ne yapacagımKıymet bilen adam candır, çocuklu diye öcü değil düşünmeniz gereken çocuklu bir hayata hazır mısınız ? Çocuk şimdi annesinde ama eşinizin ona zaman ve maddi olanak ayırması gerek, sorumlulukları var, günün birinde sizinle yaşamakta isteyebilir. Tatillerde ya da hafta sonu çocuk yanınızda olacak bunları düşünün. Ben bir değil iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerim evlenmek için , kendinizi doğru tartmanız lazım hepsi bu