Boşanmış çocuklu adama aşık oldum ne yapacağım aşırı kararsızım bana yardımcı olur musunuz?

Ay ben de şok oldum çocuğunu evine getiremeyen biri gözümde yerin dinindedir yani. Şahsi görüşüm ondan ne baba olur ne koca ne arkadaş ne başka birşey! Allah korusun
Adam benim gözümde biter eve getirmemesini ben istemesem bile saygım azalır,çocuğuna babalık yapmayan biri bana nasıl eşlik yapacak

Ay ben de şok oldum çocuğunu evine getiremeyen biri gözümde yerin dinindedir yani. Şahsi görüşüm ondan ne baba olur ne koca ne arkadaş ne başka birşey! Allah korusun
İyi biseymiş gibi anlatıyorlar ya, çok sinir oluyorum. Şahsen böyle adamı degil koca yapmak, selam vermeye bile tenezzül etmem. Tencere kapak diyebiliyorum sadece.
Oh ne ala memleket, çocuklu adami al ama çocuk eve gelemesin, adam da insanım, babayim diye ortalarda gezsin. Çok acı gerçekten.

Ne kadar acı bi tablo. Yarın siz de bosansaniz Allah korusun da evladını evine almayan bı babanın nesini savunurdunuz,nasıl anlatirdiniz?
Bu üç kişi tarafından alınan bir karar ve zaten benim kararıma saygı duyulmasaydı asla evlenmezdim.İnanılmaz hipraraktif bir çocuk 7/24 başında beklemeniz gerek.Babannesi 2dakika lavaboya gittiğine kapının kilidini açıp dışarı çıkan bir çocuktan bahsediyorum.Ben böyle bir yükümlülüğün altına asla girmem lavaboya girdiğimde çocuk yine çıksa araba çarpsa,kaçırsalar sorumlusu benim.Ayrıca çocuğun kendi anneside çocuğuyla aile arasında denk geldiğimde muhattap olmamı istemiyor kıskanıyor sanırım.Kimse bir çocuğa annesinden iyi bakamaz.Eşimle bir çocuğumuz olsa ben de eşimin eski eşinin kafasında olurdum,yeni eşine güvenip çocuğumu kimseye asla teslim etmem.

Konuyu çarpıtıyorsunuz. Benim evime gelemez dediniz. Yani babasının da evi. Babası getirip 2 yaşındaki çocuğuna bakamayıp ilgilenemeyecekse öyle babalığın lüzumu yok. Bir de zaten kadıncağız bebekken boşandıysa daha neler neler vardır. Haklı güvenmemekte

Aslında yeni eşe çoğu kimse güvenmez ama babası evdeyken çocuk gelebilir birlikte oyun, yemek vs zaman geçirilebilir,sonuçta babası evde sorumluluk da ondadır.Siz dahil olursunuz sadece.

Cocuga sadece sizin bakmaniz ayri cocugun babasinin evine gelmesi ayri siz “asla benim evime gelemez” yazmissiniz , cocuk gayette babasi evdeyken sizin yani babasinin evine gelebilir.
Napiyor cocuk kendi resmi babasiyla gorusmek icin surekli disari mi cikiyor ? Sacmalik . Benim de cocugum var bosansak ve allah korusun babasi boyle bi tutum sergilese o babasinin yuzune tukururum ben . Siz de bunu ovunulecek bisey gibi anlatiyorsunuz.

Nasıl asla gelmez diyebiliyorsunuz çoçuğa babası evdeyken gelmeli evde vakit geçirmeli çocuk için üzüldüm.Boşanırken çocuk varsa çok iyi düşünülmeli.
Ben böyle bir sorumluluk almayacağımı söyledim,eşimde zaten çocuğuma bakman için beraber değiliz haklısın dedi.Ben çocuğu 2-3 kere anca görmüşümdür onda da annesinin izni dahilinde parka hayvanat bahçesine falan gittik.Bazende aile arasında denk geldim.Çocuğun anneside zaten çocukla görüşmemi asla istemiyor buda benim işime geliyor açıkçası.
Evet hanfendi gelemez gelmesinide istemiyorum,bir durum oldu ve çocuk eve gelecekti ama ben kabul etmedim.Böyle bir sorumluluğu neden alayım ? Babası evde tv izlerken kaş göz arasında çocuğun başına bir iş gelmeyeceğinin garantisi var mı ? Sigara molası yaptığında evden dışarı çıktı diyelim.Eeee ? Herkes kimden bilecek ? Tabi ki benden bilecek.Hadi anne olsam bir çocuğum olsa tecrübeli şekilde üstesinden gelirim ama hiç çocuğum olmadı.Sakin bir çocuk olsa üstesinden gelirim ama bu kadar hiperaktif bir çocukla asla baş edemem ve başımıda yakamam açıkçası.İki dakika içinde dışarı çıkan çocuğu ben nasıl zaptedeyim.Avmde bile kaybolmuş bir çocuktan bahsediyorum ben bunları duyduktan sonra o çocuğun sorumluluğunu alır mıyım sizce ?

Ne kadar acı bi tablo. Yarın siz de bosansaniz Allah korusun da evladını evine almayan bı babanın nesini savunurdunuz,nasıl anlatirdiniz?
Zaten çocuk asla bu ikisinin evine gitmesin
Karı koca sürekli birbirlerini girtlaktayip karakolluk oluyorlar.
Habire birbirlerini dövüyorlar :)
Yaşadıkları apartmanda bile mimliler.
Boşandığı karısının zerre aklı varsa göndermez zaten.

Siz değil sözde baba olan eşiniz alacaktı. Zaten o baba olabilseydi siz böyle atıp tutamazdınız. Neyse Allah o çıcupun annesine güzel sağlıklı ömür versinde böyle söz de babanın eline kalmasın inş. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Demek ki sizin çocuğunuz olsa size birşey olsa eşiniz yetimhaneye bırakır. İlginç

Çocuğuyla zaten görüşüyor,ama bu görüşmeye ben dahil olmuyorum.Ne yapsın? Eski eşi istemediği halde ve ben istemediğim halde çocuğu zorla eve mi getirsin

Kadın güvenmiyormuş zaten akıllı kadınmış. Bunlarda tencere kapak olmuşlar o zaman. Şimdi anladım

Benim söylemediklerimi anlamıyorsunuz heralde.Çocuğun kendi öz anneside zaten çocuğunun bizim eve gelmesini veya benle görüşmesini istemiyor.E ben de o düşüncedeyim.İki kadında aynı şeyi düşünürken adam ne yapacak bu durumda ?

Kadın güvenmiyormuş zaten akıllı kadınmış. Bunlarda tencere kapak olmuşlar o zaman. Şimdi anladım
Tabiki öyle.
Kadının zerre aklı varsa kesinlikle bu ikisine çocuk emanet etmez.
Birisi baba olmuş ama aslında anlamını kavrayamamis bir erkek.
Diğeri de zaten değişik bir kadın.
Dediğim gibi habire birbirlerini dövüp sövüp karakolluk oluyorlar.
Böyle bir eve çocuk getirilir mi?
HafizanAllah.

Babanın yapması gereken neyse onu yapacak. Benim evladımla arama ne yeni ne eski eş girebilir bitti gitti. Ben zaten burda onun baba olamayışını sizin de buna hayran olmanızı garipsiyorum hepsi bu. Size annelik yapın demiyorum. Ya da neden çocuğa bakmıyorsun ilgilenmiyorsun demiyorum. Neyse ilginç saçma hayatlar. Birbirinizi bulmanız iyi olmuş

Çocuklu adamla zor olur cnm ne yapsan yaranamazsın mesela bunu bil. İnsan kendi çocuğundan bile yoruluyor yeri gelince. Ha şuda var , ilerde seninde çocuğun olunca bu çocuklar ne kadar iyi anlaşırlar anlassinlar ilerde miras kavgasına tutusacaklar. Siz ger konuda ilk eşten çocuğa şunu yaptı benimkine bunu yaptı diye içten içe eşinizi kiyaslayacaksiniz çocuklar açısından. Bekar bir kızdan farkınız yok .çocuksuz biri ile evlenin

Ben hayran değilim bir şeye ve çocuğuyla olan ilişkisine asla karışmadım karışmam da,beni ilgilendiren bir konu değil.Sadece ben dahil olmak istemiyorum hiç bir şekilde.Ama iki kadında aynı düşüncede olduğu için yapması gerekeni yaptı başka bir yolu yoktu onunda.Ben kabul etsem,çocuğun annesi kabul etmez zaten buna adım gibi eminim.Allah var yiğidi öldür hakkını yeme çocuğuna inanılmaz ilgili bir kadın dünya yansa bırakmaz çocuğunu.Ben anne olsam ben de güvenemem tanımadığım bir kadına kolay kolay emanet edemem çocuğu.Dolayısıyla bu karar hepimizin işine geldi.Annesinin de işine geldi benimde işime geldi.Babasının da bu konuda düşüncelerini bilmiyorum pek konuşmuyoruz bu konu hakkında.Annesi de çocuğun çok hiperaktif olduğunu bildiği için kimseye emanet edemiyor zaten.Ne babanneye ne anneanneye bakması için bile veremiyor çünkü gerçekten ben hayatımda böyle hiparaktiflik görmedim

Bi on yıl cık bakalım Sımdı ki gibi kırmaktan kaybetmekten halen korkuyorsa evlenirsin.

Noluyo evlilikten evlılıge kosuyorsunyz anlamıyorum ki
Cocugunuz yoksa bekarlıgın tadını cıkarın

Hanfendi benim çocukla bir düşmanlığım yok öncelikle bunu belirteyim.Her çocuk masum benim gözümde.Ben kendi iyiliğim içinde çocuğun iyiliği içinde bunu uygun gördüm.Kendimi tanıyorum,çocuğuda biliyorum anlatılanlarıda duydum.Ben o duyduklarımdan sonra deli olmam lazım ki böyle bir sorumluluğu alayım.Benim geçmiş ilişkimde de çocuğu olan vardı çocuğuyla oyunlar da oynardım okuldan bile alırdım.Çünkü uslu bir çocuktu ama eşimin çocuğu öyle değil işte.Ve bin kere söyledim yine söyleyeyim çocuğun anneside zaten bunu istiyor evimize çocuğunun gelmesini asla istemiyor benim görüşmemide istemiyor haklı olarak.
Çocuk babasıyla sürekli dışarda görüşmüyor,eski eşi şehirdışındaydı uzun bir süre sonra oradaki sevgilisiyle ayrılmış başına bişeyler gelmiş bla bla.Sonra bu durumları bana söyledi ben de eşime bir ev tahsis et orada yaşasınlar en azından için rahat olur dedim şuanda eşimin tahsis ettiği evdeler.Buda benim ortayı bulmamla oldu,sandığınız kadar vicdansız değilim yani.

Çocuk babasının evine niye gelmesin empati yapmak lazım o çocuğun yerine kendini koymak çok küçükse sorumlulukları babasına ait ikinci eş ben bakamam başına birşey gelir korkarım diyerek baştan konusmali bu konuyu yani çok küçük bir cocukda cici anneye hak veririm bebektir koşma keşfetme çapındadır o zaman sorumluluk babada o ayrı bir konu fakat eve gelemez doğru gelmiyor bana günah herşeyden önce

Siz daha once esinizin cocuguna alinan kiyafetlere kendiniz karar verdiginiI soyleyip cocuga kiyafetleri bi kac beden buyuk alan ve durmadan kiyafet alacak halimiz yok ya diyerek cocuga yapilan harcamalara karisan uyesiniz sanirim. Gercekten cocuk sevgisi denince siz bi baska boyutsunuz haklisiniz. Vicdan konusuma hic deginmiyorum bile . Demek adamin cocuguna yasamasi icin ev tahsis ettirdiniz kiyafetten sonra buyuk gelisme ve buyuk lutuf o annenin yerinde bende olsam sizin gbi bi vicdan abidesinin yanina cocugum gelsin istemem. Olay burda babanin lafta kalan babaligi yoksa sizin gibi kadin cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…