Boşanmış çocuklu adama aşık oldum ne yapacağım aşırı kararsızım bana yardımcı olur musunuz?

45 yaşındaki birisi ile 30 yaşındaki birisinin evlilik kriterlerini ve çocuk olayını kıyaslamak doğru değil bence. Sizde Çocuklar yetişkinmis, burdaki çocuk 5 yaşında ve kesinlikle bakıma muhtaç. Ayrıca sürekli konu sahibinin hayatında olacak ve belki konu sahibi de anne olmak isteyecek. Yani elma ve elma kıyaslaması değil yaptığınız

Birinin cocugu olup birinin olmadigi durumlarda evlilik cok da iyi yurumuyor hele siz de cocuk isteyince isler hepten sarpa sariyor. Madem bekar da isteyenleriniz oldu o yonde bi secim yapin. Cocuk isi zor arada cikip alisveris yapmak , bisiler yemekle sizi seven cocuk sonra sizin icin yuk olur bu cok net. O arkadasinizla da hic gorusmeyin

Siz bu kişiyle ilgili çok konu açtınız inatla da evleneceksiniz öyle görünüyor. Yengesi geliyor diye fesatlığa vuruyorsunuz yeri geliyor cimri bu kahvaltı da kendi yediğimi ödememi istedi, her buluşmaya aynı kıyafetle geliyor vs diyerek konu açtınız artık salsanız mı acaba şu adamı da sizden kurtulsa ?

Adamla ilgili her konuyu sıkıntı ederken bir de çocuğuna zulüm çektirirsiniz gibi geliyor bana. Adam da çok mükemmel değil zaten giyinmeyi bilmiyor, yemek temizlik yapamıyor kaç yaşında adam eve yengesi yardıma geliyor falan derken karşılıklı vazgeçseniz daha hoş olacak küçük çocuğun hakkına girmeyin bari. Hiç mi başka birini bulamadınız hala şu sorun bu sorun deyip bir adam için 6 konu açıp hala onunla görüşüyorsunuz. Bu kadar dert ediyorsanız bitirin artık.

Son düzenleme:
İkinizde başka şansım olmaz diye düşünerek devam ediyorsunuz. Adamın hiçbir şeyini beğenmiyorsunuz aslında. O da hayatım düzene girsin, temizlik yemek bir yapan olsun diye bakıyor. Seviyoruz falan hikaye sizin durumunuzda kusura bakmayın.

Ben olsam yerinizde çocuk kaç yaşındayken boşanılmış ona bakarım. Bence çok küçüktür ve bşr daha arkama bile bakmam kaçarım.
Hadi kaçmadım. Hemen boşanma kararına bakarım. Neden boşanılmış?
Sonra birikimine falan bakarım. Eğer çulsuz birşeyler yine kaçarım.
Ayrıca ben çocuklu boşanmış biri olarak asla küçük çocuklu biriyle evlenmem. Başka bir çocuğun sorumluluğu hiç kolay değil yani.

Evlilik uzun bir yolculuk kendinize güvenmiyorsanız yapmayın. Sevgi zamanla şekil değiştirir, alışkanlıklar oluşur hiç bir çift ilk gün ki gibi kalmıyor, birlikte yaşamak çocuk olmasa bile emek ister, çocuk olunca haliyle bu emek artıyor iyi düşünün

Evlilik uzun bir yolculuk kendinize güvenmiyorsanız yapmayın. Sevgi zamanla şekil değiştirir, alışkanlıklar oluşur hiç bir çift ilk gün ki gibi kalmıyor, birlikte yaşamak çocuk olmasa bile emek ister, çocuk olunca haliyle bu emek artıyor iyi düşünün

Yaş ilerleyince kriter değişir yanı seçme şansın olmaz diyorsun Bu toplum bu kafa yapısında olduğu sürece bir adım ileriye gidemeyiz.5 yaşındaki öocuğun bir annesi var elbette.Ayrıca o çocuk la birlikte yaşayacak ya da yaşamayacak olan konu sahibi.biz değiliz.Ben sadece önyargılı olmaması gerektiğini belirttim onun adına karar vermek olur önyargılı ifadeler.Aslında şunu demek istedim 30 yaşında da olsaydım yine eşimi tercih ederdim çocuklarına ragmen

İste senle evlendikten sonra birbirine tahammulleri kalmayan cift var ya birbirlerine oldukca cekici gelecek. Cocuk bir anda bir degere binecek aman yarabbi. Oku konulari demek istedigimi anlarsin

şöyle düşünün bu evliliği siz çöpsüz üzüm, eş adayınız 3 salkım üzüm.
tek kişiyle evlenmiyorsunuz böyle evliliklerde, çocuğuyla eski eşiyle hepsiyle.
çocuk için görüşecekler, kadın büyük ihtimal o çocuğu size karşı şişirecek, şişirmese bile çocuk babasinin yaninda annesinden başka kadin gördüğü için bazı sorunlar yasayabilir vs.
Eş adayiniz benin zaten çocuğum var diyip tekrar çocuk sahibi olmak istemeyebilir maddi manevi üçe bölünmüş bir adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Bana da öyle geldı sanki çocuğuna bakacak bırını arıyor ..ama sevıyorum onu ,onunda benı sevdıgıne ınanıyorum bunu nasıl yenerim
Sizi sevmiyor, kullanıyor. İç sesiniz sizi yönlendiriyor zaten. Neden dinlememekte inat ediyorsunuz. Sonra 2. evlilikte mutsuzum diye konu açacaksınız.

Neden değere bınecek
İste cocuk olmasa tahamulleri yok diyorsun ya evlnedikten sonra baslayacak. Kizim o kadin nasil davraniyor sana kizim onunla geziyormusunuz kizim yiyip iciyormusunuz kizim baban seviyormu bla bla.....babasi kizin seni ozledii babasiii etkinlik vae babasi gzecegiz aile toplantisi var. Bu arada ikinci evliligini yapan ebevynlerin cocuga karsi son derece sorumlu olmalarini sart buluyorum. Birakin gerekliyi sart diyorum. İstedigi kadar evlensin ama cocuklu adamlarda sorun oluyor bu. Gorusmeleri gerekli bencede yani

Sizi sevmiyor, kullanıyor. İç sesiniz sizi yönlendiriyor zaten. Neden dinlememekte inat ediyorsunuz. Sonra 2. evlilikte mutsuzum diye konu açacaksınız.
Sadece mutsuzum dese yine iyi, ikinci kez evlendim tekrar boşanırsam arkamdan elalem neler diyecek 3. ye evlenebilir miyim vs diye soracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…