- 8 Mart 2019
- 6.896
- 32.520
- 548
- 39
45 yaşındaki birisi ile 30 yaşındaki birisinin evlilik kriterlerini ve çocuk olayını kıyaslamak doğru değil bence. Sizde Çocuklar yetişkinmis, burdaki çocuk 5 yaşında ve kesinlikle bakıma muhtaç. Ayrıca sürekli konu sahibinin hayatında olacak ve belki konu sahibi de anne olmak isteyecek. Yani elma ve elma kıyaslaması değil yaptığınızArkadaşın terbiyesizlik etmiş.Ne hadsiz insanlar var ya.Aksine belli bir yaştan sonra seçici oluyorsun.45 yaşında evlendim iki yıllık evliyim.Daha aklı başında karar vererek evlendim.(Eşimi çok da seviyorum)Konunuza gelince benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği. iki çocuğu var ama çocuklar yetişkin.Çocuklarından dolayı hiçbir problem yaşamadım.Çocuklarına iyi bir baba bana da iyi bir eş.Çocuklu insanlardan uzak dur denmiş yorumlarda.Önyargı diyorum ben sadece.Sen kendine bak onun sana hissettirdikleri önemli.İyice tanımaya çalış önyargısız
Birinin cocugu olup birinin olmadigi durumlarda evlilik cok da iyi yurumuyor hele siz de cocuk isteyince isler hepten sarpa sariyor. Madem bekar da isteyenleriniz oldu o yonde bi secim yapin. Cocuk isi zor arada cikip alisveris yapmak , bisiler yemekle sizi seven cocuk sonra sizin icin yuk olur bu cok net. O arkadasinizla da hic gorusmeyinBen 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Adamin evini yengesi temizliyor ama 3-4 tane daha cocuk istiyor kacarak uzaklasEvet ama yengesı her zaman gelmiyor çok nadir
Güvenemiyorum dediğiniz adamın neyini buraya soruyorsunuz? Sizin çocuğunuz yoksa uzak durun.Onun demesı olmuyor bıtane ben doğursam bırtane de kendı kızı var zaten yeterli .ama sorun şu guvenemıyorum ..
İkinizde başka şansım olmaz diye düşünerek devam ediyorsunuz. Adamın hiçbir şeyini beğenmiyorsunuz aslında. O da hayatım düzene girsin, temizlik yemek bir yapan olsun diye bakıyor. Seviyoruz falan hikaye sizin durumunuzda kusura bakmayın.Inanın bu gel gıtlerım karamsarlığım yüzünden kaç defa ayrıldım çocuktan ve her seferınde gerı döndum çünkü çok üzülüyorum sevdıgım ıcın pusman oluyorum.oda benı sevıyorkı her seferinde benı affedıyor veya alttan alıyor.ama günün bırınde bu sevgı bıtecek veya azalacak o zaman ne yapacagım
45 yaşındaki birisi ile 30 yaşındaki birisinin evlilik kriterlerini ve çocuk olayını kıyaslamak doğru değil bence. Sizde Çocuklar yetişkinmis, burdaki çocuk 5 yaşında ve kesinlikle bakıma muhtaç. Ayrıca sürekli konu sahibinin hayatında olacak ve belki konu sahibi de anne olmak isteyecek. Yani elma ve elma kıyaslaması değil yaptığınız
Evlilik uzun bir yolculuk kendinize güvenmiyorsanız yapmayın. Sevgi zamanla şekil değiştirir, alışkanlıklar oluşur hiç bir çift ilk gün ki gibi kalmıyor, birlikte yaşamak çocuk olmasa bile emek ister, çocuk olunca haliyle bu emek artıyor iyi düşününInanın bu gel gıtlerım karamsarlığım yüzünden kaç defa ayrıldım çocuktan ve her seferınde gerı döndum çünkü çok üzülüyorum sevdıgım ıcın pusman oluyorum.oda benı sevıyorkı her seferinde benı affedıyor veya alttan alıyor.ama günün bırınde bu sevgı bıtecek veya azalacak o zaman ne yapacagım
Evlilik uzun bir yolculuk kendinize güvenmiyorsanız yapmayın. Sevgi zamanla şekil değiştirir, alışkanlıklar oluşur hiç bir çift ilk gün ki gibi kalmıyor, birlikte yaşamak çocuk olmasa bile emek ister, çocuk olunca haliyle bu emek artıyor iyi düşününInanın bu gel gıtlerım karamsarlığım yüzünden kaç defa ayrıldım çocuktan ve her seferınde gerı döndum çünkü çok üzülüyorum sevdıgım ıcın pusman oluyorum.oda benı sevıyorkı her seferinde benı affedıyor veya alttan alıyor.ama günün bırınde bu sevgı bıtecek veya azalacak o zaman ne yapacagım
Yaş ilerleyince kriter değişir yanı seçme şansın olmaz diyorsunBu toplum bu kafa yapısında olduğu sürece bir adım ileriye gidemeyiz.5 yaşındaki öocuğun bir annesi var elbette.Ayrıca o çocuk la birlikte yaşayacak ya da yaşamayacak olan konu sahibi.biz değiliz.Ben sadece önyargılı olmaması gerektiğini belirttim onun adına karar vermek olur önyargılı ifadeler.Aslında şunu demek istedim 30 yaşında da olsaydım yine eşimi tercih ederdim çocuklarına ragmen
İste senle evlendikten sonra birbirine tahammulleri kalmayan cift var ya birbirlerine oldukca cekici gelecek. Cocuk bir anda bir degere binecek aman yarabbi. Oku konulari demek istedigimi anlarsinBen 29 sevgılım 34 yasında .ıkımızde daha önce evlendık ayrıldık ama onda çocuk var 5 yasında kızı var ,tanıştık benı çok sevıyor kızı.eskı esıyle adam çocuk dışında konuşmuyor görüşmüyor mesajlaşmalarına kadar okudum ,çocuk olmasa bırbırlerıne tahammullerı yok.bu adam benı aılesıyle tanıştırdı ve güvenımı kazanmak için Herseyı yapıyor ve benı kaybetmekten korkuyor ..fakat ben tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum ,kaygı bozukluğum var.bızı bırbırımıze bağlayan tek şey sevgımız..ıkımızde tekrar evlenıp huzurlu yuva kurmak istiyoruz tek temennimiz bu .fakat benım güven problemim ve gel gıtlerım adamı ne kadar yorsa da benden vazgeçmiyor.ne yapacağım bılmıyorum..bır arkadaşım dalga gectı benımle “30 yaşına geldin dulsun hala koca mı secıyorsun kız “dedı güldü .inanın boyle şeyleri sallamıyorum tek derdım mutsuz olmaktan korkmak..hayal kırıklığı yaşamak ..ben boşandıktan sonra bekar ısteyen de çok oldu benı bır sürü görücüm oldu ama kımseye kalbîm ısınmadı ınanın..fakat ılk defa bırını sevdım oda çocuklu çıktı .ne yapacağım bılmıyorum
Neden değere bınecekİste senle evlendikten sonra birbirine tahammulleri kalmayan cift var ya birbirlerine oldukca cekici gelecek. Cocuk bir anda bir degere binecek aman yarabbi. Oku konulari demek istedigimi anlarsin
Sizi sevmiyor, kullanıyor. İç sesiniz sizi yönlendiriyor zaten. Neden dinlememekte inat ediyorsunuz. Sonra 2. evlilikte mutsuzum diye konu açacaksınız.Bana da öyle geldı sanki çocuğuna bakacak bırını arıyor ..ama sevıyorum onu ,onunda benı sevdıgıne ınanıyorum bunu nasıl yenerim
İste cocuk olmasa tahamulleri yok diyorsun ya evlnedikten sonra baslayacak. Kizim o kadin nasil davraniyor sana kizim onunla geziyormusunuz kizim yiyip iciyormusunuz kizim baban seviyormu bla bla.....babasi kizin seni ozledii babasiii etkinlik vae babasi gzecegiz aile toplantisi var. Bu arada ikinci evliligini yapan ebevynlerin cocuga karsi son derece sorumlu olmalarini sart buluyorum. Birakin gerekliyi sart diyorum. İstedigi kadar evlensin ama cocuklu adamlarda sorun oluyor bu. Gorusmeleri gerekli bencede yaniNeden değere bınecek
Sadece mutsuzum dese yine iyi, ikinci kez evlendim tekrar boşanırsam arkamdan elalem neler diyecek 3. ye evlenebilir miyim vs diye soracak.Sizi sevmiyor, kullanıyor. İç sesiniz sizi yönlendiriyor zaten. Neden dinlememekte inat ediyorsunuz. Sonra 2. evlilikte mutsuzum diye konu açacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?