Ben gezmeyi çok seven biriyimBoşanmak ve gezmek arasındaki alakayı anlayamadım? Boşanalı 3 yıl oldu 3 yıldır evde kaldığım gün sayısı iki elin parmağını geçmez. Millet huzur vermez, sen söke söke alacaksın... evliliğinde olmayan huzuru millet vermeyecek, boşanırsan da .. sadece kendiniz olun ve kendinizi düşünün millet size göre şekil alır...
Canım babamın içi rahat etmez öyleDediğimi yapınca baban zorda kalmıyo zaten kiranın yarısını ve diğer masrafları karşılıyomuş eşin gidince mutfağında faturalarında düşücek eee neyi zora sokuyosun?
Sigortalı çalışıyosa nafakada alırsın kalan kirada tamamlanır oldu bitti işte
Elinden geliyosa evde de işler yapabilirsin nikah şekeri iğne oyası hatta evden çalışan call center elemanları oluyo onuda yapabilirsin .
Canım babamın içi rahat etmez öyle
O istiyor ki büyük bir eve geçelim hep beraber yaşayalım babamla birlikte çalışalım kızımda iki yaşında kreşe gitsin
Bunu bekliyoruz hemen şimdi olmaz maalesef yazı atlatınca ev bulacak bakalım
Tabi gorusunuz farkli olabilir saygi duyarim fakat ben ornegin cok uygun oldugunu dusunuyorumSonuç olarak berber olarak kalmamış.
Tabiki berber olup ev geçindiren tanıdığım var, ama sizin verdğnz örnek pek olmamış sanki.
Ben gommedim :)Alintilamadim ama berberleri gomen arkadaslar olmus, benim komsum da berber adamin evi, yazligi bi de volvo s60 i var :)
Babam beni pek arayip sormazdi ben cocukken o yuzden simdi cok mesafeli bir iliskimiz var.Annemle oldugum kadar yakin degilim.Ama eminim ki eger babamin tutumu farkli olsaydi simdi onunla da ayni annem gibi iyi olurdum.Daha kucukken dusunuyordum acaba birlikte olsalar nasil olurdu her sey diye.Ama acikcasi simdi hayirlisi en iyisi buymus diyorum.Birbiriyle artik gecinemeyen iki insanla ayni evde olmak daha zor bir sey olurdu.Surekli kavga asagilama gibi olaylardansa ayri olmalari benim icin daha iyi.Sonucta istedigimde babami gorebiliyorum.Annem bu konuda bir engelleme vs. yapmiyor.O yuzden icim rahat.Siz ve sizin aileniz baba tarafini kotulemedikce hic bir sorun olmaz.Tabiki ayni sekilde karsi tarfinda kotulememesi lazim.Babamin bana maddi katkisi olmadi ve bu durumda anneme daha cok saygi duyuyorum.Tek basina ayakta durmus beni bu yasa kadar getirmis diye.Babamla maddi olaylar uzerinden tartistigim ya da ona soylendigim hic olmadi.Ama aklima hep annem beni buyutmus babam yardim etmemis diye geliyor dogruyu soylemek gerekirse.Bunu babamin yuzune vurmam ama gercek bu.Ki bence biraz da karsi taraf dusunmeli cocuguma dedesi annesi bakiyor benim faydam yok diye.Siz ne kadar masraflari karsiliyorsaniz o da karsilamali.Zaten nafaka alirsiniz.Ben hicbir zaman annemi ya da babami suclamadim.Ama suclayanlar da vardir elbet.Sizin yapmaniz gereken tek sey kiziniza onu ne kadar sevdiginizi hissettirmeniz.Gerisi inanin hic sorun degil.Sizden nefret etmez.Anaokul ya da ilkokul 1. 2. sinif zamanlarinda arkadaslariyla sorun yasayabilir.Ailesi birlikte olan cocuk bosanmis aileyi anlamiyor.Oyle bir durumda ogretmeniyle konusursunuz.Zaten o yaslari gelsin hayirlisiyla.Inanin her sey cok guzel olacak.Canım yorum yaptığın için teşekkür ederim içimi rahatlattın
Böyle bir yoruma ihtiyacım vardı sanırım çünkü kızımda senin yaşadıklarını yaşıyor ve yaşayacak.
Peki babana karşı düşüncelerin nasıl?
Keşke boşanmasalardı dedin mi?
Anneni yada babanı suçladın mı?
Kızım beni yada babasını suçlar mı
Bana hep dedemle annem baktı babamın beş kuruş faydası olmadı diyecek
Nasıl bir durum?
Illa evlenip ayrilmaniz gerekmiyor bekarlar icinde araniyor diye dusunen zihniyette var ne yazik kiBen gezmeyi çok seven biriyim
Giyinip süslenip gezmeyi
Bu özgürlüğümü kimse alamaz zaten
Büyük şehirde yaşasak dert etmem zaten
Yaşadığımız yer küçük herkes herkesi tanıyor
Boşanmış giyinip süslenip geziyor o halde aranıyor dul kadın vs. Gibi kötü kötü konuşurlar biliyorum zihniyet bu ve sinir oluyorum
Gezersen aranıyor oluyorsun hele boşanmışsan
Öylelerini uzak tutacaksınız ozaman çevrenizden. Kendi çaplarında ne dedikleri de umrunuzda olmasın.Ben gezmeyi çok seven biriyim
Giyinip süslenip gezmeyi
Bu özgürlüğümü kimse alamaz zaten
Büyük şehirde yaşasak dert etmem zaten
Yaşadığımız yer küçük herkes herkesi tanıyor
Boşanmış giyinip süslenip geziyor o halde aranıyor dul kadın vs. Gibi kötü kötü konuşurlar biliyorum zihniyet bu ve sinir oluyorum
Gezersen aranıyor oluyorsun hele boşanmışsan
Babam beni pek arayip sormazdi ben cocukken o yuzden simdi cok mesafeli bir iliskimiz var.Annemle oldugum kadar yakin degilim.Ama eminim ki eger babamin tutumu farkli olsaydi simdi onunla da ayni annem gibi iyi olurdum.Daha kucukken dusunuyordum acaba birlikte olsalar nasil olurdu her sey diye.Ama acikcasi simdi hayirlisi en iyisi buymus diyorum.Birbiriyle artik gecinemeyen iki insanla ayni evde olmak daha zor bir sey olurdu.Surekli kavga asagilama gibi olaylardansa ayri olmalari benim icin daha iyi.Sonucta istedigimde babami gorebiliyorum.Annem bu konuda bir engelleme vs. yapmiyor.O yuzden icim rahat.Siz ve sizin aileniz baba tarafini kotulemedikce hic bir sorun olmaz.Tabiki ayni sekilde karsi tarfinda kotulememesi lazim.Babamin bana maddi katkisi olmadi ve bu durumda anneme daha cok saygi duyuyorum.Tek basina ayakta durmus beni bu yasa kadar getirmis diye.Babamla maddi olaylar uzerinden tartistigim ya da ona soylendigim hic olmadi.Ama aklima hep annem beni buyutmus babam yardim etmemis diye geliyor dogruyu soylemek gerekirse.Bunu babamin yuzune vurmam ama gercek bu.Ki bence biraz da karsi taraf dusunmeli cocuguma dedesi annesi bakiyor benim faydam yok diye.Siz ne kadar masraflari karsiliyorsaniz o da karsilamali.Zaten nafaka alirsiniz.Ben hicbir zaman annemi ya da babami suclamadim.Ama suclayanlar da vardir elbet.Sizin yapmaniz gereken tek sey kiziniza onu ne kadar sevdiginizi hissettirmeniz.Gerisi inanin hic sorun degil.Sizden nefret etmez.Anaokul ya da ilkokul 1. 2. sinif zamanlarinda arkadaslariyla sorun yasayabilir.Ailesi birlikte olan cocuk bosanmis aileyi anlamiyor.Oyle bir durumda ogretmeniyle konusursunuz.Zaten o yaslari gelsin hayirlisiyla.Inanin her sey cok guzel olacak.Canım yorum yaptığın için teşekkür ederim içimi rahatlattın
Böyle bir yoruma ihtiyacım vardı sanırım çünkü kızımda senin yaşadıklarını yaşıyor ve yaşayacak.
Peki babana karşı düşüncelerin nasıl?
Keşke boşanmasalardı dedin mi?
Anneni yada babanı suçladın mı?
Kızım beni yada babasını suçlar mı
Bana hep dedemle annem baktı babamın beş kuruş faydası olmadı diyecek
Nasıl bir durum?
Eşin evde bostan korkuluğu başka ne görevi var?
Eve ekmek alır soğan patates falan öyle şeyler başka da bir görevi Yok
Kızımızla doğru düzgün ilgilenmiyor görmüyor zaten 10-15 dakika sever sonra kız uyur zaten
Kızım düşkün değil babasına günde 10-15 dakika gördüğü için
Çokta ters bir adamdır asla laf söylettirmez kendine
Korkuyorum artık
Bir laf etmeye kalksam hemen kavga çıkarır
Kendisi mükemmel ben kötüyüm
Üşenmeyip yazdığın için teşekkürler canım 18 yaşında olduğuna inanamadım çok olgunsunBabam beni pek arayip sormazdi ben cocukken o yuzden simdi cok mesafeli bir iliskimiz var.Annemle oldugum kadar yakin degilim.Ama eminim ki eger babamin tutumu farkli olsaydi simdi onunla da ayni annem gibi iyi olurdum.Daha kucukken dusunuyordum acaba birlikte olsalar nasil olurdu her sey diye.Ama acikcasi simdi hayirlisi en iyisi buymus diyorum.Birbiriyle artik gecinemeyen iki insanla ayni evde olmak daha zor bir sey olurdu.Surekli kavga asagilama gibi olaylardansa ayri olmalari benim icin daha iyi.Sonucta istedigimde babami gorebiliyorum.Annem bu konuda bir engelleme vs. yapmiyor.O yuzden icim rahat.Siz ve sizin aileniz baba tarafini kotulemedikce hic bir sorun olmaz.Tabiki ayni sekilde karsi tarfinda kotulememesi lazim.Babamin bana maddi katkisi olmadi ve bu durumda anneme daha cok saygi duyuyorum.Tek basina ayakta durmus beni bu yasa kadar getirmis diye.Babamla maddi olaylar uzerinden tartistigim ya da ona soylendigim hic olmadi.Ama aklima hep annem beni buyutmus babam yardim etmemis diye geliyor dogruyu soylemek gerekirse.Bunu babamin yuzune vurmam ama gercek bu.Ki bence biraz da karsi taraf dusunmeli cocuguma dedesi annesi bakiyor benim faydam yok diye.Siz ne kadar masraflari karsiliyorsaniz o da karsilamali.Zaten nafaka alirsiniz.Ben hicbir zaman annemi ya da babami suclamadim.Ama suclayanlar da vardir elbet.Sizin yapmaniz gereken tek sey kiziniza onu ne kadar sevdiginizi hissettirmeniz.Gerisi inanin hic sorun degil.Sizden nefret etmez.Anaokul ya da ilkokul 1. 2. sinif zamanlarinda arkadaslariyla sorun yasayabilir.Ailesi birlikte olan cocuk bosanmis aileyi anlamiyor.Oyle bir durumda ogretmeniyle konusursunuz.Zaten o yaslari gelsin hayirlisiyla.Inanin her sey cok guzel olacak.
Tabi gorusunuz farkli olabilir saygi duyarim fakat ben ornegin cok uygun oldugunu dusunuyorum
Cunku berber ciragi olan biri kisilik sahibiymis ve elinden gekeni yapmis hem egitim olarak hem is olarak cabakamis suan hem kendi hem yuvasina hemde ailesine maddi manevi destek
Dusunuyorum onun eside bu insan berber maddi sıkıntı cekerim diye onun yuzune bakmasa belki mutlu bir yuva sansini kaybedecekti
Ben toplum.olarak basmakalip dusuncelerle kariyeri meslegi cok fazla onemsiyoruz
Evet meslek onemli ama karakter ondan daha onemli fakat gunumuz sartlarindan dolayi ne yazik ki ilk etapta meslegine ve kariyerine aldaniyoruz
Bir ornek daha vereyim babam neredeyse doktorlara esdeger maas almaktaydi ama gelin sorun ki ne kadari size yarafi diye
Inanin maasin yarisinin yarisini dahi gormuyorduk fakirlik seviyesinin bir tık ustunde yasiyirduk
Yalnızlık..İyi ya işte bende buyüzden diyorum patates soğanda almasın .
Baban alıyomuş herşeyi daha az alsın yanınada patates soğan alsın
Sen yalnız kalmaktan mı korkuyosun anlamadım ki
Yalnızlık..
Çok alışkınım korkmam
Ama babamın içi rahat etmez kızımla yalnız kalmama canım
Çok düşünüyor bizi
Çok zor canım çokBi an ben kendi yasadigim evliligi okudum.bire.bir.
Git babanlara bugun onlar verir onlar alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?