Evet canım aynen öyleIlgisizlikten cok babanin parasiyla gecinmen zoruna gidiyor heralde esinin mAasi ne oluyor peki bu durumda
Allah'ıma şükür böyle bir babam varHerşeyden önce baban arkanda olduğu için hiç bu endişelere girme derim baban herkesin azınin payını verir bence de sana kızına bakamiyoesa boşver boşa gitsin derim canım maşallah böyle bir babaya sahip olduğun için üzülme inan geçer zor olur ama geçer
İş o yüzden hazırla yavaş yavaş kendini üzülme neden üzüleceksin ki o kocalık yapamamış sana boşver o üzülsün burdan e insanlar var şiddet görüyore ailesi gene sahip çıkmıyor salla gitsin ne kadar erken o kadar iyi senin için boşanmak , kimsenin lafına aldırış da etme ne gerek var ya sanki Türkiye'de boşanan tek kişi sen olmayacaksın konuşur konusur miller bı gün susarAllah'ıma şükür böyle bir babam var
Yoksa kızımla benim durumumuz kötüydü canım
Teşekkür ederim canım inşallahÇevrendeki insanlar istediklerini söylesin. Sen sadece kendini bil yeter. Bazen insanlar maddi durumları çok iyi olsa da eşlerinin ilgisizliklerinden dolayı boşanmak isteyebilir. Çünkü evlilik sadece maddi doyum asla değildir. Manevi olarak da sizi tatmin edemiyorsa Allah yardımcınız olsun 1-2 seneniz çabuk geçer umarım..
3 sene beklemem zaten mecbur 2 yaşına gelene kadar 1 sene beklemeliyim canım işe başlayacağım kreşe vereceğim kızıCanım bebeğin küçük bile olsa boşan bence 2 3 yıl daha ne çekeceksin bu hayatı.. Kaza falan sonucta aynı evdesınız ya baska bır cocuk daha olursa.. zaten ne cınsellık var ne paylastıgınız bırsey.. aılende arkanda bosan gitsin bekleme bence .. Hem kızın babasını sınırlı gorerek buyur. Buyuyunce anlar sureklı babasını ıster daha cok sıkıntı yasayabılırsın.
Aynen canım üzülen taraf o olmalı ama üzülecek bir insan değilİş o yüzden hazırla yavaş yavaş kendini üzülme neden üzüleceksin ki o kocalık yapamamış sana boşver o üzülsün burdan e insanlar var şiddet görüyore ailesi gene sahip çıkmıyor salla gitsin ne kadar erken o kadar iyi senin için boşanmak , kimsenin lafına aldırış da etme ne gerek var ya sanki Türkiye'de boşanan tek kişi sen olmayacaksın konuşur konusur miller bı gün susar
Keşke canımBasindan beri boyle miydi peki keske cocuk icin biraz daha bekleseymissin
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinÖncelikle rabbim yardımcınız olsun istemeye istemeye yürütmek gerçekten çok zordur böyle bir evliliği.
Babanız 'a sırtını dayamış nasıl olsa gelir arkası demiş sırtını dayamış .
Merak etmeyin arkadan konuşanlar hep olacakdır şüphesiz ama bu böyle diye de elaleme göre de yaşamak bize canımızı ,huzurumuzu geri mi verecek boşver zamanla kesilir sesler yeter ki kulak asmayıp keyfinizi bozmayın .
Bunları yaşamış biri olarak ciddi söylüyorum zamanla alışıyorsun ve elaleme daha önce niye takılı kalmışım diye kendini yiyorsun tabiri caizse sonuçta bu hayat'a bir defa geldik bir defa öleceğiz elaleme ne benim hayatımdan da demeliyiz benim yaptıklarım beni ilgilendirir demeliyiz ...
İnşallah canım kaçacağımBen okurken sistim siz nasıl dayanıyorsnuz hayret ettim ! Bir dakika bile böyle bir insanın yanında kalınmaz ! Babanızn maddi destek vermiş olması onun sırtından evlilik sorumluluğunu almış durumda malesef. Adam yatağa yatınca yarın çocuğum ve karım için neler yapabilirim diye hiç düşünmemiş belli ki .. kaçın kurtulun Allah aşkına
Babam bir sene beklememi söylüyorneden beklemeniz gerektiğini anlamadım ben, zaten babanız bakıyormuş gidip onlarla yaşayın neden eşinize bakıyorsunuz ki bi de? zamanı gelince de işe başlarsınız.
İnşallah tez zamanda son bulur.. gerçekten ! Boyle erkekler olmaz olsun hiç mı evladını düşünmez pes ! Boşayın gitsin kocalık namına bişey kalmamış babalık yapabildiği de meçhulİnşallah canım kaçacağım
Bitecek bu işkence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?