Boşanmayı düşünüyorum

Alevbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
1.400
1.257
63
29
Merhabalar kızlar
Bilenler vardır yine de yazayım
Bir yaşında kızım var
3 seneye yakındır evliyim
Eşimle 1 sene sevgililik dönemi 4 yıldır birlikteyiz
Eşimin maddi durumu iyi değil.
Fakat boşanma sebebim tamamen bu değil kızlar
Ben evlenirken eşimin berber olduğunu kabullenerek evlendim.
Çok parası olmasın lüks hayat yaşamayayım ama bana kocalık çocuğuma babalık yapabilsin maddi manevi kimseye muhtaç etmesin bizi dedim
Ve şöyle birşey var net ve kısa anlatmaya çalışacağım;
Babam gazete sahibi durumu iyi çok şükür
Annemi beni ve kardeşimi kimseye muhtaç etmedi. Eve hep ellerinde poşetlerle gelirdi kimseden para alarak büyütmedi bizi.
Evlendim ve hala daha kızımın ve benim ihtiyaçlarımızı babam karşılıyor.
Kıyafet makyaj, ayakkabı, ıslak mendil aklınıza ne gelirse işte
Şöyle söyliyeyim kızımın Doğum gününü babam yaptı eşim bir kuruş bile harcamadı hediye bile almadı kızımıza
Ben çalışmıyorum eşim bana asla para vermez
Haftada bir 15-20 lira isterim surat yapar babandan iste der :)
Peki eşin ne yapıyor derseniz
Eve soğan patates falan alır çok şükür :)
Kızımın oda takımını bebek arabasını kıyafetlerini hep babam aldı eşim hiçbirşey yapmadı.
Ayrıca kiramızın yarısını babam ödüyor.
Evet eşim berber dükkanı vardı kapattı eleman olarak çalışıyor
Sabah 8 de uyandırıyorum
Salonda yatıyor 10 da gidiyor işe akşam 10 a kadar çalışıyor
Kızımla ve benimle ilgili değil
Beni cafeye götürse sohbet etmez surat yapar
Ve bunlara rağmen ben sen neden böylesin kendini düzelt fedakarlık yap yuvamız yıkılmasın desem kavga çıkarır bağırır artık demiyorum birşey kavga etmek istemiyorum kendine laf söyletmiyor
Güzel dille konuşsam olmuyor sert dille konuşsam olmuyor

Karışık yazmış olabilirim bu rezil hayatı yaşıyorum hala babam bakıyor kısaca bana ve kızıma
Derseniz ki babana yazık niye yapıyor bunları?
Babam yapmazsa eşimin yapmaya niyeti Yok çünkü kızımla bitik halde oluruz babam olmasa şimdiye boşanırdık zaten
Babamla konuştum annemle falan
Boşan bu böyle gitmez ama zamanı var diyorlar
Kızım 2-3 yaşına geldiğinde babamın yanına işe başlayacağım o zaman boşanacağım anlayacağınız bu hayatı 1-2 sene daha çekmek zorundayım
İkinci çocuğu asla düşünmüyorum zaten böyle bir adamla cinsel ilişkimiz asla Yok.

Kızlar destek bekliyorum sizden mutsuzum.
Kendimi kızıma anneme babama kardeşime adapte ettim onlarlayım hep
Eşim sadece akşamları kahve içip uyuyor evde ev arkadaşı gibiyiz

Boşanmış arkadaşlar zorlukları nedir?
Biliyorum saçma bir soru fakat küçük bir yerde yaşıyoruz cahil insanlar illaki evlenmiş boşanmış kadınlara huzur vermiyor laf yapıyor gezmeye bir cafeye gitsen göze batıyor.

Zor dönemi nasıl atlatırım bilmiyorum alışma evresini
İnsanlar laf yapacak diye bu hayatı çekemem
Şimdi kızım küçük anlamıyor

İleri de okula başlayacak okul masrafları çanta kitap parası harçlık parası ne olacak ?
Babası bunları karşılayamaz.
Ömür boyu dedesi bakacak zoruna gidecek.
En azından boşandı bu yüzden dedemle annnem bakıyor desin.
Uzun olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum sevgiler

Herşeyden önce baban arkanda olduğu için hiç bu endişelere girme derim baban herkesin azınin payını verir bence de sana kızına bakamiyoesa boşver boşa gitsin derim canım maşallah böyle bir babaya sahip olduğun için üzülme inan geçer zor olur ama geçer

Ilgisizlikten cok babanin parasiyla gecinmen zoruna gidiyor heralde esinin mAasi ne oluyor peki bu durumda
Evet canım aynen öyle
Eşim günlük 100 lira kazanırsa yarı yarıya 50 lirası cebinde kalıyor
Bilmiyorum hiç kira faturalar bir tane borcumuz var bitiyormuş parası Yokmuş öyle diyor
Ne hali varsa görsün

Allah'ıma şükür böyle bir babam var
Yoksa kızımla benim durumumuz kötüydü canım

Çevrendeki insanlar istediklerini söylesin. Sen sadece kendini bil yeter. Bazen insanlar maddi durumları çok iyi olsa da eşlerinin ilgisizliklerinden dolayı boşanmak isteyebilir. Çünkü evlilik sadece maddi doyum asla değildir. Manevi olarak da sizi tatmin edemiyorsa Allah yardımcınız olsun 1-2 seneniz çabuk geçer umarım..

Canım bebeğin küçük bile olsa boşan bence 2 3 yıl daha ne çekeceksin bu hayatı.. Kaza falan sonucta aynı evdesınız ya baska bır cocuk daha olursa.. zaten ne cınsellık var ne paylastıgınız bırsey.. aılende arkanda bosan gitsin bekleme bence .. Hem kızın babasını sınırlı gorerek buyur. Buyuyunce anlar sureklı babasını ıster daha cok sıkıntı yasayabılırsın.

Allah'ıma şükür böyle bir babam var
Yoksa kızımla benim durumumuz kötüydü canım
İş o yüzden hazırla yavaş yavaş kendini üzülme neden üzüleceksin ki o kocalık yapamamış sana boşver o üzülsün burdan e insanlar var şiddet görüyore ailesi gene sahip çıkmıyor salla gitsin ne kadar erken o kadar iyi senin için boşanmak , kimsenin lafına aldırış da etme ne gerek var ya sanki Türkiye'de boşanan tek kişi sen olmayacaksın konuşur konusur miller bı gün susar

Basindan beri boyle miydi peki keske cocuk icin biraz daha bekleseymissin

Teşekkür ederim canım inşallah

Öncelikle rabbim yardımcınız olsun istemeye istemeye yürütmek gerçekten çok zordur böyle bir evliliği.

Babanız 'a sırtını dayamış nasıl olsa gelir arkası demiş sırtını dayamış .

Merak etmeyin arkadan konuşanlar hep olacakdır şüphesiz ama bu böyle diye de elaleme göre de yaşamak bize canımızı ,huzurumuzu geri mi verecek boşver zamanla kesilir sesler yeter ki kulak asmayıp keyfinizi bozmayın .

Bunları yaşamış biri olarak ciddi söylüyorum zamanla alışıyorsun ve elaleme daha önce niye takılı kalmışım diye kendini yiyorsun tabiri caizse sonuçta bu hayat'a bir defa geldik bir defa öleceğiz elaleme ne benim hayatımdan da demeliyiz benim yaptıklarım beni ilgilendirir demeliyiz ...

3 sene beklemem zaten mecbur 2 yaşına gelene kadar 1 sene beklemeliyim canım işe başlayacağım kreşe vereceğim kızı
Zaten hamile kalamam spiral var cinsel ilişkimizde Yok dedim ya ev arkadaşı gibiyiz
Boşanmayı düşündüğüm biri ile cinsel ilişki yaşayamam
İnşallah çabuk geçer

Aynen canım üzülen taraf o olmalı ama üzülecek bir insan değil
Üzülecek olsa yapmazdı bunları

Basindan beri boyle miydi peki keske cocuk icin biraz daha bekleseymissin
Keşke canım
Hep böyle değildi ben hamile kaldıktan sonra böyle oldu
Çocuğu 1 senelik evliyken hamile kaldım
Cahillik işte olsun iyi ki de olmuş kızım o konuda pişman değilim
Sadece vicdan azabı çekiyorum babasını doğru seçemedim diye

Ben okurken sistim siz nasıl dayanıyorsnuz hayret ettim ! Bir dakika bile böyle bir insanın yanında kalınmaz ! Babanızn maddi destek vermiş olması onun sırtından evlilik sorumluluğunu almış durumda malesef. Adam yatağa yatınca yarın çocuğum ve karım için neler yapabilirim diye hiç düşünmemiş belli ki .. kaçın kurtulun Allah aşkına

Çok teşekkür ederim yorumunuz için
İnşallah artık mutlu oluruz kızımla güzel günler yaşarız
Planımız şu babamlar büyük bir eve taşınacak kızımla bana bir oda yapacaklar
Bende çalışacağım kızımın masraflarını babamla karşılayacağız
Hayali bile hoşuma gidiyor :)

neden beklemeniz gerektiğini anlamadım ben, zaten babanız bakıyormuş gidip onlarla yaşayın neden eşinize bakıyorsunuz ki bi de? zamanı gelince de işe başlarsınız.

İnşallah canım kaçacağım
Bitecek bu işkence..

neden beklemeniz gerektiğini anlamadım ben, zaten babanız bakıyormuş gidip onlarla yaşayın neden eşinize bakıyorsunuz ki bi de? zamanı gelince de işe başlarsınız.
Babam bir sene beklememi söylüyor
Büyük bir eve geçeceğiz
Taşınma işleri, babamın yanına işe başlamam,kızımın ikinyaşına gelip kreşe başlaması
Bunu bekliyoruz canım
Bende bir dakika durmak istemem ama babam bir sene diyorsa vardır bir bildiği
Babam zaten ömür boyu bakmaz bu evliliğe izin vermez
Babamda bıktı bir sene sık dişini diyor

İnşallah canım kaçacağım
Bitecek bu işkence..
İnşallah tez zamanda son bulur.. gerçekten ! Boyle erkekler olmaz olsun hiç mı evladını düşünmez pes ! Boşayın gitsin kocalık namına bişey kalmamış babalık yapabildiği de meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…