Boşanmayı düşünüyorum

İnşallah tez zamanda son bulur.. gerçekten ! Boyle erkekler olmaz olsun hiç mı evladını düşünmez pes ! Boşayın gitsin kocalık namına bişey kalmamış babalık yapabildiği de meçhul
En nefret ettiğim erkek tipi ile evlenmişim
İnsan utanır biraz..
Kızıyla zaten ilgisi Yok
Boşanınca görmek isteyeceğinide sanmam

Zaten herşeyi planlamışsınız sık dişini madem.hatta okadar kararlıysan bir yıl daha beklemen bile saçmada neyse.milletide hiç tınlama.insan ailesine karşı ezilince kocasına saygısı kalmıyor tabi haklısın

En nefret ettiğim erkek tipi ile evlenmişim
İnsan utanır biraz..
Kızıyla zaten ilgisi Yok
Boşanınca görmek isteyeceğinide sanmam
Görmesin zaten ilgilenmiyorsa eksikliğini çok hissedeceğini zannetmiyorum dede zaten baba gibi ne güzel arkanızda duran dağ gibi bir babanız var

Bütün suçu eşine yuklemissinde birincisi arkanda baban olduğu için evlendiginden beri babandan para aldığın için esin sırtını senin babana dayamış , sorumluluğunu öğrenememiş bunun tek suçlusu esin değil sensin aynı zamanda , evli bir kadın niye sürekli babasından para alır almamali , eşiyle oturup konuşmalı ondan istemeli her ihtiyacını vermiyorsa bu baştan sen babana alistirdigin için , baban varken cebindeki parayı çıkarıp sana vermek zor geliyor . Hadi bunu geçtim hicbisekilde cinsel ilişki yok demişsin ee bu evlilik zaten bitmiş ...

Aileniz arkanızda olduğu sürece hiç korkmayın bu arada babanızı çok taktir ettim maşAllah Allah başınızdan eksik etmesin maddi olmasa bile manevi destek olması bile yeter size

eşinizin size, evliliğinize, evinize maddi manevi hiç bir katkısı yok. evladının ihtiyaçlarını bile babanıza karşılatıyor eşiniz. insan biraz gururlu olur, utanır, kızarır, mahcup olur. çok gurursuzmuş eşiniz. ne kadar ağır bir durum bu. bir an önce ayrılmanızda fayda var gibi görünüyor.

Aynen öyle canım
1 sene beklemeye hiç meraklı değilim emin ol ama babamı zor duruma sokmak istemiyorum
Ailem o kadar bakıyor herşeyimizi yapıyor
Ailemde saygısı Yok. Saygısızlığı da Yok
Gayet mesafeli kendine laf söyletmez
Annem herşeyi yapıyor uyarmak hakkı uyarmaya kalksa anneme susmaz cevap verir hemen
Birileri akıl veriyor herhalde
Uysun onlara yuvası yıkıldı haberi Yok
Kendime üzülmüyorum kızıma üzülüyorum sadece
Annesi babası boşanmış bilecek hep üzülüyorum
Ama böyle babayla yaşaması onun için daha kötü

Bir adam karısına para vermeli.
Kadın sokağa çıkar çocuğunun eksiğini alır yemek yer bunu düşünmeli harçlık bırakmalı.
Ben zaten oturup koca parası yemeye meraklı değilim ihtiyaçlarımızı karşılasın yeter
Onu da yapmayınca kızımla ben kıyafetsiz eşyasız mı kalacağız
Babam mecbur veriyor bakacak kimse olmadığı için

Ben suçu sizde buldum eşinizin evlenirken durumunu bildiğiniz halde sırtınızı babanıza dayamışsınız. O adam kendini evin reisi gibi hissedemiyorki ne bekliyorsunuz?
Adam bence ezilmiş ve muhtemelen kayınpeder parası yediği de başına kakılmış. Adam adamlığını yapmaya fırsat bulamamışki.

Bence hic beklemeyin cocugunuz 2-3 yasina gelince babadina daha baglanacak ve siz evladiniza kiyamayacaksiniz ayrilik sizin ixibde kiziniz icinde cok zorlasacak

Bi arkadadim vardi cok sorunlu giden bi evliligi vardi bence bosanmalusin derdim kizim babasina cok duskun kiyamiyorum derdi anlamazdim

Birgun annesine tatile gelmisti
Kizini gunesin dibinde bahce kapisin onunde yolubgozlerken gordum canim ne yapiyorsun guneste cok sıcak dedim babam gelecek evimize gidicez demisyi o gunku bekleyisi icime nasil oturdu anlatamam birseylerin idrakinde oldugunda hersey cok zorlasacak

Su zaman zarfi sizin icin iyi bir firsat hem ne sanslisiniz gibi arkanizi dayayacak ailenoz var herkes o kadar sansli olmuyor ne yazik ki

Madem boşanacağın belli kesin kararlısın ama bununiçin beklemem gerek diyosun neden eşini eve alıyosun?

Gönder evden ailende nezaman başka eve geçerse sende ozaman geçersin yanlarına

Keske benimde boyle bir babam olsaydi..
Dunyada baska birsey istemzdim..
Simdi itin kopegin agzinda sakiz olmazdim ..
Boyle bir babam olsaydi..
Boyle bes parasiz bir baltaya sap olamayan adamlr nr diye ortaya adamim fiye cikar anlamiyorum ki..
Ne diye bizlerin hayatini mahveder..
Rabbim boyle insanlari bildigi gibi yapsinnn...

Ozaman tavrinizi baştan koyacaktiniz , çözüm sürekli babadan para almak değildi , bu çözüm yerine durumu daha beter hale getirmiş , nasılsa babası var hesabında esin , herneyse hakkında hayırlısı olsun..

Aynen öyle canım eşimde ne bir gurur ne bir utanma var
Kızımın Doğum gününe misafir gibi geldi resmen ben olsam utanırdım
Kurtulacağım inşallah

Madem bu adamin berber oldugunu bildiginiz halde niye evlendin yani basta hata yapmissiniz para olmadan aşk olmaz

Evliliğimizin ilk bir senesinde babam hiçbirşeye karışmadı.
Adamlığını yapmaya bir sene fırsatı vardı ve yapmadı.
Babamda halime acıyıp sağolsun arkamda durdu.
Sırtımı dayadım diye birşey düşünmeyin
Benim bir talebim olmadı hiçbir zaman babama
Babam bana ve torununa acıdı.
Babam olmasa eşim bize zaten bakamazdı
Ben eşimin zengin olmadığını biliyordum evlenirken ama bunkadarını beklemiyordum

Madem boşanacağın belli kesin kararlısın ama bununiçin beklemem gerek diyosun neden eşini eve alıyosun?

Gönder evden ailende nezaman başka eve geçerse sende ozaman geçersin yanlarına
Dediğim gibi şuan babamı zor durumda bırakamam
1 sene sonra kızım iki yaşına girince kreşe verip boşanacağım o zaman kadar işim de evimizde hazır olacak
Şuan tek şey beklemek ve kendimi hazırlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…