• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum

Çok zor canım çok
Yaşamayan bilmez
Kocana bir saygın olmuyor bir kere
Hiç böyle hayal etmemiştim evliliği
Kızımızında en tatlı zamanları şuan

Yürüyor, gülüyor, alkış yapıyor hiç birşeyden haberi Yok en güzel zamanları :)
Sevilmez mi bu nasıl kıyılır kızlar.. içim acıyor
Bir erkek güçlü olmalı düşünceli olmalı..

Zor degil.evlilik gibi boşanmakta helal.bende kizim 1 yasinda iken bosandim.duygular saygi bitmis bisiyi zorlamam ben ister es olsun ister dost olsun.bana saygi duymayan kimsenin hayatimda yeri olamaz

Canım o olmuyo bu olmuyo dayanılmaz ki böyle.
Annen bakamaz mı kızına ? Evleri küçük olsun salonda yatarsınız zor değil.
Vaktini harca kızınada verimle olamazsın
Annem küçük kardeşime bakıyor canım
Salonda bir yaşında kızımla yatmak mantıklı değil
Bir sene bekleyip rahat etmek varken niye hem kendime eziyet hem kızıma eziyet hemde babama eziyet olsun ki
Baba lafı dinlemek lazım inatlaşmak istemiyorum

Ayy hatta tam ayniymisiz biz.
Benim icinde ailem.buyuk eve tasindi rahat et dediler hatta bana da ev aldılar istersen yalniz yasamayi diye.
Cok şükür bu sekilde ailelere sahibiz.
Ayrica yillardir boşanmış durumdayim evde oturdugumu hic bilmem.sehir disi yurt dışı gezerim. Kim bana diyebilir boşanmışta geziyor yok ole dunya kendilerine baksinlar.
Evliyken gezikir boşanınca gezilmez mi
Ustelik yeniden evlenmeyi düşünüyorum.hayat benim hayatim.

Esini ya kendine getir ya kendine getir.ama bosanma istegi varsa icinde meahur elalemi düşünme.
Evet canım aynıymışız :) ailelerimize çok şükür arkamızdalar
Çocuğun var mı?

Zor degil.evlilik gibi boşanmakta helal.bende kizim 1 yasinda iken bosandim.duygular saygi bitmis bisiyi zorlamam ben ister es olsun ister dost olsun.bana saygi duymayan kimsenin hayatimda yeri olamaz
Aynen öyle
Bütün arkadaşlarım evli çocuklu
Boşanınca beni dışlayacaklar gibi hissediyorum nedense
Hatta biraz paranoyaklaşıp kocalarına yan gözle bakacağımı düşünecekler gibi geliyor
Burda birkaç konu okudum boşanınca arkadaşlarıyla sorun yaşayan
Dul kadın kocamı kapacak benden düşüncesi :işsiz:
Sanki adam kalmadı başka arkadaşımın kocasına kaldım.
Böyle şeyler olacak gibi geliyor.. tabii ki öyle insanların hayatımda yeri olmaz ama yara alırım İlla ki

Evet canım aynıymışız :) ailelerimize çok şükür arkamızdalar
Çocuğun var mı?
Boyle imkanlara sahipken beklemekte hata edersiniz yarinin ne getirecegi belli olmaz belki esinizde kiziniza baglanacak ayriligi kabul etmeyecek

Seni çok iyi anlıyorum...
Bir erkek zengin olmayabilir ama taşı sıkıp suyu çıkardığı ve kazandığı parayı ailesiyle verimli harcadıkça bir şey olmaz. Siz bilerek evlenmişsiniz zaten.
Ama iş farklı. Anladığım kadarıyla daha çok çalışıp çabalamak yerine yapmıyor. En kötüsü, sizi temelden sarsan babanıza sırtını dayamış olması. Ne saygı kalır ne sevgi... surat asıyor vsvs demişsiniz. Hem sevgi ilgi yok hemde evine bakmıyor. Boşanmadıkça afedersiniz ama böyle asalak gibi yaşamaya devam eder bu erkekler....

Annem küçük kardeşime bakıyor canım
Salonda bir yaşında kızımla yatmak mantıklı değil
Bir sene bekleyip rahat etmek varken niye hem kendime eziyet hem kızıma eziyet hemde babama eziyet olsun ki
Baba lafı dinlemek lazım inatlaşmak istemiyorum

İlla bekliycem diyosan şimdi yapılabilir olan şey ne?

Seni çok iyi anlıyorum...
Bir erkek zengin olmayabilir ama taşı sıkıp suyu çıkardığı ve kazandığı parayı ailesiyle verimli harcadıkça bir şey olmaz. Siz bilerek evlenmişsiniz zaten.
Ama iş farklı. Anladığım kadarıyla daha çok çalışıp çabalamak yerine yapmıyor. En kötüsü, sizi temelden sarsan babanıza sırtını dayamış olması. Ne saygı kalır ne sevgi... surat asıyor vsvs demişsiniz. Hem sevgi ilgi yok hemde evine bakmıyor. Boşanmadıkça afedersiniz ama böyle asalak gibi yaşamaya devam eder bu erkekler....
Aynen düşüncelerimi yazmışsınız.
Mesela zenginlik değil, beklentisiz evlendim zengin olmasına gerek Yok dedim
Ama bana ve çocuğuma eve maddi olarak baksın yeter dedim
Bir erkek karısına çocuğuna eve bakamıyorsa evlenmesin bir zahmet
Kayınpederine baktırmaya utanmıyor mu hiç? Hayır utanmıyor aksine hoşuna gidiyor .
Birde üstüne surat asıyor ve ilgisiz.
Nasıl para kazanabilirim diye düşünmüyor
Çalışmak sabahtan akşama kadar dükkan beklemek değildir
Farklı iş araştırırsın ek iş yaparsın Yen'i insanlarla tanışıp iş yaparsın vs..
Hiç öyle gayret çaba Yok.
Benim gözümde bitti.

Çok zor canım çok
Yaşamayan bilmez
Kocana bir saygın olmuyor bir kere
Hiç böyle hayal etmemiştim evliliği
Kızımızında en tatlı zamanları şuan

Yürüyor, gülüyor, alkış yapıyor hiç birşeyden haberi Yok en güzel zamanları :)
Sevilmez mi bu nasıl kıyılır kızlar.. içim acıyor
Bir erkek güçlü olmalı düşünceli olmalı..
Bu mu kızınız çok tatlı yaa maşallah, Allah geleceğinizi güzelleştirsin inşallah..

Aynen öyle
Bütün arkadaşlarım evli çocuklu
Boşanınca beni dışlayacaklar gibi hissediyorum nedense
Hatta biraz paranoyaklaşıp kocalarına yan gözle bakacağımı düşünecekler gibi geliyor
Burda birkaç konu okudum boşanınca arkadaşlarıyla sorun yaşayan
Dul kadın kocamı kapacak benden düşüncesi :işsiz:
Sanki adam kalmadı başka arkadaşımın kocasına kaldım.
Böyle şeyler olacak gibi geliyor.. tabii ki öyle insanların hayatımda yeri olmaz ama yara alırım İlla ki

O zihniyetteki insanlara arkadasim deme zaten.beni bilip tanimayan insan bunu konusabilir. Sen niye cevreden ondan bundan bu derece cekiniyorsun ya.hayat senin ister evli ister bekar ister bosanmis ol birileri ne der diye yasayamazsin.bosa harcanir o hayat.

Merhabalar kızlar
Bilenler vardır yine de yazayım
Bir yaşında kızım var
3 seneye yakındır evliyim
Eşimle 1 sene sevgililik dönemi 4 yıldır birlikteyiz
Eşimin maddi durumu iyi değil.
Fakat boşanma sebebim tamamen bu değil kızlar
Ben evlenirken eşimin berber olduğunu kabullenerek evlendim.
Çok parası olmasın lüks hayat yaşamayayım ama bana kocalık çocuğuma babalık yapabilsin maddi manevi kimseye muhtaç etmesin bizi dedim
Ve şöyle birşey var net ve kısa anlatmaya çalışacağım;
Babam gazete sahibi durumu iyi çok şükür
Annemi beni ve kardeşimi kimseye muhtaç etmedi. Eve hep ellerinde poşetlerle gelirdi kimseden para alarak büyütmedi bizi.
Evlendim ve hala daha kızımın ve benim ihtiyaçlarımızı babam karşılıyor.
Kıyafet makyaj, ayakkabı, ıslak mendil aklınıza ne gelirse işte
Şöyle söyliyeyim kızımın Doğum gününü babam yaptı eşim bir kuruş bile harcamadı hediye bile almadı kızımıza
Ben çalışmıyorum eşim bana asla para vermez
Haftada bir 15-20 lira isterim surat yapar babandan iste der :)
Peki eşin ne yapıyor derseniz
Eve soğan patates falan alır çok şükür :)
Kızımın oda takımını bebek arabasını kıyafetlerini hep babam aldı eşim hiçbirşey yapmadı.
Ayrıca kiramızın yarısını babam ödüyor.
Evet eşim berber dükkanı vardı kapattı eleman olarak çalışıyor
Sabah 8 de uyandırıyorum
Salonda yatıyor 10 da gidiyor işe akşam 10 a kadar çalışıyor
Kızımla ve benimle ilgili değil
Beni cafeye götürse sohbet etmez surat yapar
Ve bunlara rağmen ben sen neden böylesin kendini düzelt fedakarlık yap yuvamız yıkılmasın desem kavga çıkarır bağırır artık demiyorum birşey kavga etmek istemiyorum kendine laf söyletmiyor
Güzel dille konuşsam olmuyor sert dille konuşsam olmuyor

Karışık yazmış olabilirim bu rezil hayatı yaşıyorum hala babam bakıyor kısaca bana ve kızıma
Derseniz ki babana yazık niye yapıyor bunları?
Babam yapmazsa eşimin yapmaya niyeti Yok çünkü kızımla bitik halde oluruz babam olmasa şimdiye boşanırdık zaten
Babamla konuştum annemle falan
Boşan bu böyle gitmez ama zamanı var diyorlar
Kızım 2-3 yaşına geldiğinde babamın yanına işe başlayacağım o zaman boşanacağım anlayacağınız bu hayatı 1-2 sene daha çekmek zorundayım
İkinci çocuğu asla düşünmüyorum zaten böyle bir adamla cinsel ilişkimiz asla Yok.

Kızlar destek bekliyorum sizden mutsuzum.
Kendimi kızıma anneme babama kardeşime adapte ettim onlarlayım hep
Eşim sadece akşamları kahve içip uyuyor evde ev arkadaşı gibiyiz

Boşanmış arkadaşlar zorlukları nedir?
Biliyorum saçma bir soru fakat küçük bir yerde yaşıyoruz cahil insanlar illaki evlenmiş boşanmış kadınlara huzur vermiyor laf yapıyor gezmeye bir cafeye gitsen göze batıyor.

Zor dönemi nasıl atlatırım bilmiyorum alışma evresini
İnsanlar laf yapacak diye bu hayatı çekemem
Şimdi kızım küçük anlamıyor

İleri de okula başlayacak okul masrafları çanta kitap parası harçlık parası ne olacak ?
Babası bunları karşılayamaz.
Ömür boyu dedesi bakacak zoruna gidecek.
En azından boşandı bu yüzden dedemle annnem bakıyor desin.
Uzun olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum sevgiler
canım benim baban belli iyilik yapıyor sana ve çoçuğuna kıyamıyor ama durum eşinin rahat davranması na sebebiyet vermiş alışmış yani bi yerde... kusura bakma biraz baban kendi haline bıraksın sende söyle artık babamdan birşey istemiyorum sen yap bizim için de

İlla bekliycem diyosan şimdi yapılabilir olan şey ne?
Beklemek.
Bilgisayar sertifikası almam gerekiyor sonra taşınma işleri kızımı kreşe verme babamın yanına işe girme vs.. böyle canım
Elimde olsa şuan çeker giderim anında boşanırım
Dediğim gibi son söz babamda bitiyor
Adam kötü birşey demiyor
Kızın iki yaşına gelsin kreşe gitsin büyük bir eve taşınalım benim yanımda işe başla boşanacaksın bende böyle istemiyorum diyor
Bir sene bekleyeceğim yani
Zaten hep ailemle gezip vakit geçirdiğim için koymaz bana diye düşünüyorum
Eşimle sadece akşamları bir saat görüyoruz birbirimizi. Katlanırım artık
O uyuyor zaten ben tv izliyorum

Eşin ezik bir adam gurursuzun teki
bu zamandada berber kazandırmıyor kuaförlükte öyle esnafların çoğu para kazanamıyor ama asıl sorun ilgisiz olması , boşanmakta haklısın .çocuk küçükkene boşanmak mantıklı

Sende böyle arslan gibi baba varken kimse bişey diyemez sana..
Sen de çalışırsın bir yandan, çıkar kızının masrafları..
Her kadının arkasında böyle kapı gibi bi babası olsaydı bu kadar ezilmezdik bu dünyada...

Eşiniz berber dükkanını neden kapattı? Sonra neden eleman oldu? Sevgililikle birlikte 2 sene güzel bir ilişki yaşadığınızı düşündüm. Bu 2 sene sonrasında ne oldu da adam işlerini küçültme , hayattan bezme kararı aldı, onu merak ettim. Güzel konuşsam olmuyor derken yeterince çok sayıda güzel konuşma yaptınız mı? Ona belki babanızdan para almadan hayatınızı geçirmek istediğinizi, belki kendinizin çalışarak eve katkı sağlayabileceğinizi , aranızda o 2 senenin hatrına güzel anılar kaldıysa ,kızınızı beraber sevmek ve geliştirmek istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Aklınızdaki tüm herşeyi onu yermeden , gururuna herhangi bir müdahalede bulunmadan ilk sevdiğiniz adamı düşünerek söyleseniz belki de gayrete gelecek. Tamamen bitmiş bu demek için erken olabilir diye düşündüm. Sonuçta belki de adam mutlu olsa belki kızıyla da daha çok ilgilenecek, beni seven düşünen birileri var diyecek. Etki tepki bunlar. Çok fazla durumu anlayamasam da yapılabilecek herşeyin sonuna kadar yapılması taraftarıyım. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Sende böyle arslan gibi baba varken kimse bişey diyemez sana..
Sen de çalışırsın bir yandan, çıkar kızının masrafları..
Her kadının arkasında böyle kapı gibi bi babası olsaydı bu kadar ezilmezdik bu dünyada...
Aynen öyle katılıyorum size..
Babam gibi bir adam şu dünyada Yok.. iyi ki ona sahibim

Eşiniz berber dükkanını neden kapattı? Sonra neden eleman oldu? Sevgililikle birlikte 2 sene güzel bir ilişki yaşadığınızı düşündüm. Bu 2 sene sonrasında ne oldu da adam işlerini küçültme , hayattan bezme kararı aldı, onu merak ettim. Güzel konuşsam olmuyor derken yeterince çok sayıda güzel konuşma yaptınız mı? Ona belki babanızdan para almadan hayatınızı geçirmek istediğinizi, belki kendinizin çalışarak eve katkı sağlayabileceğinizi , aranızda o 2 senenin hatrına güzel anılar kaldıysa ,kızınızı beraber sevmek ve geliştirmek istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Aklınızdaki tüm herşeyi onu yermeden , gururuna herhangi bir müdahalede bulunmadan ilk sevdiğiniz adamı düşünerek söyleseniz belki de gayrete gelecek. Tamamen bitmiş bu demek için erken olabilir diye düşündüm. Sonuçta belki de adam mutlu olsa belki kızıyla da daha çok ilgilenecek, beni seven düşünen birileri var diyecek. Etki tepki bunlar. Çok fazla durumu anlayamasam da yapılabilecek herşeyin sonuna kadar yapılması taraftarıyım. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Canım çok konuştum zamanında. Bu konuşmaları hep yaptım bir faydası Yok.
Adam bana ve kızıma bakmıyor kısa ve net.para vermiyor. Kıyafet almıyor. Kuaföre kaş bıyık Ağdaya gidecek oluyorum para Yok babandan al diyor.
Kızımıza mont alalım diyorum tamam diyor sonra para Yok babam alıyor vs..
Daha bir sürü örnek var bıktım artık bu adamdan
1 sene çıktık sevgiliyken güzeldi evet.
Dükkan sahibiydi işe geç gidiyordu müşterisi azdı dükkanı kapattı
Sorumsuz yani
Zaten dükkanı cadde üzerinde değildi pasajın içindeydi insanlar gitmiyordu
Bekarken aldığı para yetiyormuş ama evlenip çocuğu olunca yetmedi tabii. Uğraşmadıda
Çok soğudum zaten benden uzak olsun istiyorum kızımla ailemle mutlu bir hayat istiyorum

Evine, ailesine bakmayan adamdan boşanılır, yüzde yüz haklı olarak. En önemli sorumluluğu yerine getirmiyor bir kere.

Babanız konusunda çok şanslısınız.

Back
X