- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Zaten bir evlilik bitirip baskasıyla yeniden evlenen kişide akıl olmaz. O kuyuya akıllı insan bir kere düşer. Evlilik akıllı insan işi hiç değilAcil bosanin bu seviyede muhabbet bu derin ve icinden cikilamaz konular baska duzelmez...ama ikinizde tekrar evlenip kimsenin hayatini karartmayin
Hemen iş kurun bence de ...eşinizden boşanıp sahip olunan herşeyi sattirip payınıza düşeni alın ve bununla da bir iş kurun .Lütfen bizi de surec ve sonrası hakkında bilgilendirinBelkide bir iş kurmuş cocuklarım yanımda onlara mutlu anne oluyorumdur. Konularımda hep bireyler talep eden kişiyim ama dibe cekildiğim bir evliliğim var. En azından kendi yagımda kavrulurum parfümüm olmaz ama mutlu olurum belkide
Siz yaşıyorsunuz evliliği.hisler çoğu zaman da doğrudur. Ama nacizane size tavsiyem karşı taraf ne kadar düşürürse düşürsün siz seviyenizi düşürmeyin. Burda ettiğiniz o laf hiç bir kadına yakışmaz. Karşınızdakinden çok sert bir tepki de alabilirdiniz.babanızı aramanız da hoş değil. Ne olursa olsun kendi aranızda halledin. Bu adama kendinizi düzgün anlatın, gerekirse danışmanlık alın. Düzeltilmeywcek birşey göremedim ben.Daha önce cok defa dile getirdim kaş tasarıma ihtiyacım olduğunu. Uzun süredir uygun ve işini düzgün yapan yer arıyordum ama o istemiyordu erkekler genel olarak bu konuları anlamaz diye ikna ederim diye ciddiye almadım. Bugün yine denk gelmişken sansımı deneyim dedim. Ama izin vermemesi değil söylediği cümle beni kırdı. Cümlesinde eş olmadığımızı beni kabullenmediğini sevmediğini belki beleşçi olduğumu gurursuz olduğumu onun parasını yediğimi hersryi hissettim o saniye nasıl anlatabilirim. O zaman evden cıkarken söylediği sözle zihnimde birleşince gerisi geldi işte. Bana güzelce suan olmaz bir düşünelim tasınalım netleşelim VS bireyler dese yinee tamam. Ben onun söyleme tarzına konusmalarına söylediği seyler yoruldum
Evet seviyor galiba. Bende hiç o taraklarda bezi olmayan düz bir insanım. İşveli nazlı istediğini yatakta alan kadınlardan hiç olmadım. Olamamda. Ben direk düz söylerim taktik filanda bilmemHANIMLAR dirt talk seven adamlardan korkmayin. Dirt talk seven adamlar ucunda şehvet varsa servet harcarlar başka konularda cimri olsalar bile. O bonkörluk oluğunu kendinize dogru cevirmenin yolunu bulun. Baskasinin surtugu olurum onlar verir diyerek degil tabi bunu kavgada bile söylemeyinonun yerine anasına sövün daha az acıtır heralde.
Adam basitce senin verdigin kararlara guvenmiyor. Biraz bu konuda sayginlik kazanmaya bak.
Ben ne hale gelmişim en cokta kendime acıyorum o kadar haklısınızkiKuzum sen iyimisin! Sana Sürtük dediği için boşammıyorsun da kaş tasarımı parası vermediğini için boşanmayı istiyorsun ayrıca hayat memat meselesi gibi babamdan para isteyorsun!!! Yetmiyor adama bana sürtük dedin ben parayı başka birimlerinden bulayıp diyorsun adam sonra senden özür diliyor genişlik ful time. Evlilikler çocuk oyuncağına dönmüş
İkiniz de tedavi görünBen ne hale gelmişim en cokta kendime acıyorum o kadar haklısınızki
Görüyorduk bu süreç ara verdirdiİkiniz de tedavi görün
Kendi iyiliğin için aksatma bacım tedavini...Görüyorduk bu süreç ara verdirdi
Daha önce cok defa dile getirdim kaş tasarıma ihtiyacım olduğunu. Uzun süredir uygun ve işini düzgün yapan yer arıyordum ama o istemiyordu erkekler genel olarak bu konuları anlamaz diye ikna ederim diye ciddiye almadım. Bugün yine denk gelmişken sansımı deneyim dedim. Ama izin vermemesi değil söylediği cümle beni kırdı. Cümlesinde eş olmadığımızı beni kabullenmediğini sevmediğini belki beleşçi olduğumu gurursuz olduğumu onun parasını yediğimi hersryi hissettim o saniye nasıl anlatabilirim. O zaman evden cıkarken söylediği sözle zihnimde birleşince gerisi geldi işte. Bana güzelce suan olmaz bir düşünelim tasınalım netleşelim VS bireyler dese yinee tamam. Ben onun söyleme tarzına konusmalarına söylediği seyler yoruldum
Aslında bu konularda hep güçlü kadın rolünde eyim ben. Erkeğin yapacağı her işi yapar koşarım sonra bi baktım erkekten daha cok adam olmusum. Hersryi tek basıma yapıyor altından kalkıyorum. Sonra biraz biraz daha cok üzgün olduğumu göstermeye başladım ama istemsiz. Sürekli ağlamalar takip etti bunu. Onun içinde gözYaslarımın bir anlamı kalmadı yine mi ağlıyorsun ya oldu. Bagırığ cagırdım olmadı. Ben artık nasıl davranacağımı bilemiyorum. Yıllardır onun kumar borclarını ödedik yeri geldi calıstıgımda ona verdim paramı. Ona tüm bu olumsuz ortamda cocuklar verdim yuva verdim. Daha söyleyemediğim bircok fedakarlık yaptım. Asla burdaki kadınların dediği gibi sımarık poncik bir kadın olmadım. Bir baktım ben ben olmaktan cıkıp Baska bir kadına dönüşmüşüm.Böyle laflara bu denli içerledigini simdiye kadar nasıl bilmiyor peki bu adam. Hic gercekten kırılmış halini görmemiştir belki. Güçlü kadini oynuosun istesem baskasindan bulurum parayi istesem calisir kazanırım diyerek. Birak sadece kirildigini görsün. Daha naif ol. Alma biseyini onun. Ya da daha pişkin ol sormadan git yaptir kartiyla gec. Boyle kendini daha cok hirpaliosun. Calissan da gene diyebilir ne gerek var diye. Ben de esime diyorum salakca bana göre bisey aliosa bi dur napiosun diye. Butce ortak sonucta. Yani calisman case inde de diyebilir senin kaşına mi verelim parayi bi dur cocugun okul taksidi var bu ay fln atıyorum. Bu senin asalakligini falan gostermez normalde.
Uygun da olsa benim için her şeyin bir pahası var,vermem ya zaten vücudumun orasiyla burasiyla oynamaktan hoşlanmıyorum.Kazaga veririm amaPiyasadaki fiyatlar Hakkında bilginiz yok sanırım. 400 cok cok uygun.Kocasının durumu oldugu için böyle bir istekte bulunabilir kocası çünkü dimi. Seven adam dünyaları seriyor karısının önüne bazısıda sürtük diyor iste.
Evet cok uyuyor dedim Baska sorunum yok demedim. Dememişimdir muhtemelen yada sadece o konuya odaklanılsın istemişimdir. Yani bugünki patlama noktası ilgisiz eşin devamları işteBu konu gerçek mi ya ? Siz geçen kocam çok uyuyor diye konu açan kişi değilmiydiniz ? Başka bir sorunum yok sadece uyuyor falan demiyormuydunuz ? Yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?