• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya ikna edin beni

Herkes kaşlarını atsın derim ben bu konu ancak böyle çözülür
Ya kaş tasarımının aciliyeti ne cidden merak ediyorum
Ayrıca sürtük kelimesine sonradan cevap vermek falan işinize gelmeyince cevao vermişsiniz

Kendinizi de ne duruma sokmussunuz
Para toplayalım adam kurtulsun bence

Kendinize yakıştıramıyorsunuz ama o kelimenin üzerine gezmeye gidip o arada bir de kaşımı yaptıracağım diye para istemeyi yakıştırıyorsunuz öyle mi? Gerçekten zorunuza gitti de o evden o adamla nasıl kol kola çıktınız?
Zoruna falan gittiğini sanmıyorum..
Eş, kaş tasarımina tamam deseydi sürtük şehvetle söylenmiş söz olarak kalacaktı.
İstediği olmayınca koz olarak kullanmış gibi duruyor konuyu okuyunca.

Aferin bu kafayla devam et sen! İki sene sonra (eski )esin yeni eşine sarılır uyurken sen her ay en fazla alacağın iki bin TL nafakayla babanın evinde bir odaya cocuklarinla beraber yerleşir ..kasini da yaptırırsın /parfümünü de alırsın /çocuklarının ihtiyaçlarını da karsilarsin ..bence şahane hayatın olur 👍

Zoruna falan gittiğini sanmıyorum..
Eş kas tasarımina tamam deseydi sürtük şehvetle söylenmiş söz olarak kalacaktı.
İstediği olmayınca koz olarak kullanmış gibi duruyor konuyu okuyunca.

Zoruna gidecek insan sen para vermiyorsan ben başkalarından isterim, sürtük dedin ya bana demez zaten. İkisi de birbirinden beter bence layığını bulmuş arkadaş.

Dısarıya cıkma için hazırlanıyorum o ara geldi bana biraz sırnaştı ve giderken sürtük dedi. Benden tek kelime cıkmadı. Hangi durumda söylerse söylesin ben bunu kendime yakıştıramıyorum böyle bir kelimeyi bence hiçbir erkek karısına diyemez dememeli. Birde onu kötülemek in değil cok kere konularımda herkese haklısınız demişliğim daha cok. Ama artık dayanamıyorum bu baskıya

Anladim adam dirty talk yapiyor sen bundan hoslanmiosun ama gayet de iyi biliosun hakaret olarak demedigini. Sadece bu tarz konusmalar sana tahrik edici gelmiyir alcaltici geliyor. Ne dicem bilio musun :) gel bu gece o adama yatakta ben senin o...num falan de bak yemin ediorum adam sana kaş randevusu alır kendi arayip da orayi.

Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim.
:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Bu nasıl laf ya?
Adamın zihniyeti çok kötü , eşine para harcamamak istemesi boşanma sebebi olabilir ama bu söz de çok iğrenç bir söz
Ayrıca adam iki saniyede ikna olup 'ay sekiz yüzden mi düştü, hemen hemen geliyorum' diye gaza gelip masraf kapısı cikartmaniza sinir olmuştur belki. Ben de uyuz olurum reklamını izlediği her şeye ihtiyacı olduğunu sanan insanlara... Eşiniz sizi kuaföre görüyormuş,demek ki bakıminiza çok da karışmayan bir insan. Belki zamanında az az 'yapmak istiyorum,yapmayı düşünüyorum,indirim bulursam yaptıracağım' tarzı konussaydiniz o da böyle tepki vermezdi...
Ben iki tarafı da suçlu buldum. Ayrıca tabii ki çalışın. Komple çalışmak zor gelse bile hiç yoktan dönemsel işlere girip kazandığınız parayı kenara ayırın ki yarın bir gün ekstra bir ihtiyacıniz olduğunda kimseye ağız eğmeyin

Yhaaaa ne kadar ponçiksiniz. Hele o sürtük muhabbeti ancak sizin seviyenize sahip olan çiftlerde yaşanır. Tencere kapak diyoruz biz buna. Siz ne diyorsunuz?
Sizin seviyeye sahip bir kocayla evli olmadığım için evet tencere kapak olduk napalm. Ne demiş düşünür : birlikte vakit gecirdiğiniz 5 insanın ortalamasısınoz demiş. Napalım bizde seviye böyle işte. Benim yasadığım yaptıklarım söylediklerim duyduklarım ne kadar absürdse sende o kadar seviyeni belirtmene ragmen absürdsün

Ya adamlari o kadar çileden cikariosunuz ki sonra vay efendim kasimla gözümün agzimla burnumun yeri neden degisti. Hicbi halta benzemio emin ol onu yaptirsan baska bi tarafini mahvetmeyi koycan aklina. Paran da yok adamin parasiyla is yapmaya kalkiosun. Sürtuk lafini da fingirdesirken söylemiş sacma sapan yerlere cekip sabir testi yapiosunuz ya. Ben olsam iki tokat patlatirim adam bi de gül almis. Öp başına koy.
Siz kendinizden pay çıkartınız sanırım. Nasıl bir hayatınız var bilemiyorum ama söz konusu isteğim ya da para olunca ayaklarımın altına serer dünyayı eşim . Eğer maddi durumu iyi ise eşinin çok normal bir istek ,maddi durumu kötü ise hanımefendinin şımarıklığı babasını araması da çabası.her neyse sorun sizin olaya kadına maddiyat a bakış açınız. Bence yazdıklarınızı gözden geçirin .

Sizin seviyeye sahip bir kocayla evli olmadığım için evet tencere kapak olduk napalm. Ne demiş düşünür : birlikte vakit gecirdiğiniz 5 insanın ortalamasısınoz demiş. Napalım bizde seviye böyle işte. Benim yasadığım yaptıklarım söylediklerim duyduklarım ne kadar absürdse sende o kadar seviyeni belirtmene ragmen absürdsün

Sen daha dur 8 saate kalmaz konu kapanmazsa burdaki eksik akillara kocani savunmaya geçeceksin, onlara bakip da lan benim elimdeki iyiymis diyeceksin. Aptallık etme :) aklini basina devşir. Adamin kariyeri var işi var ortalamanin ustunde maasi var. Alttan alma ozelligi var. Surtukluk ederim demesime ragmen kadina herhangi bi siddet uygulamio sözlü veya fiziksel. Bosansan nolacak. Öyle adami kaparlar.

Acil bosanin bu seviyede muhabbet bu derin ve icinden cikilamaz konular baska duzelmez...ama ikinizde tekrar evlenip kimsenin hayatini karartmayin

Aferin bu kafayla devam et sen! İki sene sonra (eski )esin yeni eşine sarılır uyurken sen her ay en fazla alacağın iki bin TL nafakayla babanın evinde bir odaya cocuklarinla beraber yerleşir ..kasini da yaptırırsın /parfümünü de alırsın /çocuklarının ihtiyaçlarını da karsilarsin ..bence şahane hayatın olur 👍
Belkide bir iş kurmuş cocuklarım yanımda onlara mutlu anne oluyorumdur. Konularımda hep bireyler talep eden kişiyim ama dibe cekildiğim bir evliliğim var. En azından kendi yagımda kavrulurum parfümüm olmaz ama mutlu olurum belkide

Nasıl belli. Kaş tasarım da bir ihtiyacı bence. Kel olan erkekler nasıl sac ektiriyorsa ki bunda elzem kabul etmeyen cok kişi var ama bana göre kaş tasarım bana sart. Cünkü kaşlarım kendim ala ala sekilsiz biçimsiz ikisi birbirinden o kadar farklı ve cirkinki. Onlara simetri verilmesi lazım. Kaştır bir yüzü gösteren bence. Ortalama kaşlar sahip kişiler beni anlayamaz
İhtiyaçtır ya da değildir demedim. Parayı kazanan insan harcarken daha dikkatli olur bence. Yolda giderken girdiği yerde şak diye karar vermez durumuna bakar bir düşünür ya da ne bileyim. Ben olsam direkt yaptıracağım da demezdim önceden bir iki konusunu açardım. Ayrıca sahte parfüme 150 TL de vermez herhalde diye düşünüyorum. Yani bence parayı kendi kazanmadiginiz belli ben öyle düşündüm direkt okurken konuyu. Zaten sonra da söylemişsiniz şu an çalışmıyorum diye.

Belkide bir iş kurmuş cocuklarım yanımda onlara mutlu anne oluyorumdur. Konularımda hep bireyler talep eden kişiyim ama dibe cekildiğim bir evliliğim var. En azından kendi yagımda kavrulurum parfümüm olmaz ama mutlu olurum belkide
Sevgili konu sahibi yaşadığınız sorun büyük geliyor size ama cidden değil. Eşiniz bence para harcama konusunda biraz titiz ama onu alıştırmak sizin elinizde ve yolu bu değil. Böyle sebepten boşanılmaz. Burada herkes de hemen boşan diyor. Etmeyin eylemeyin :KK45: Kendinizi gaza getirmeyin

Back