- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Yani durumu olmasa zaten böyle bir talebin olmazdı.Tesekkürler durumu da var
Ay nolur bi kap su ver, adamın sürtük demesini normalleştiren bi varoşta ne bileyim su vermesede olur.Adamin sana bisey yaptigi yok. Calismiosan kaş tasarimi istemeye yüzün olmamali kiyafet gibi bi ihtitac degil bu sacma sapan bi sey akli kıt kadinlar dolu yemin ediorum bi kap su vermem su kas tasarimina 400 tl cok uygun diyen kiz cocuklarina. Millete uyma burda herkes kocana laf edecek gaza geleceksin. Adam bence iyi bi insan. Sürtuk lafini da oynasirken söylüyor onu ima etmiyor bunu sen cok iyi biliosun adami haksiz cikarmak icin carpitiosun. Adam sana sürtuk derken gayet hosuna gidiodu. Bu nedenle tipine harcama yaptırmaya bisey demez diye düşündün ama umdugun gibi cikmayinca adami milletle bir olup yerin dibine sokuosun. İçiniz kurum baglamis gibi davraniosunuz. Orda talebi olan sensin tatli dille yola getirirdin ama ugrasmamak icin babadan para isteyen bi ergene dönüşmekte behis gormuosun. Ben seni kendine getirmek icin yaziorum. Burdaki cogu ergen gibi sapitip durmak gene senin elinde. Bosaninca yeni gelen bu tavirlara katlanir saniosan da cok yaniliosun. Elindekini azicik yontsan kafi halbuki. ma umdugun gibi cikmayinca adami milletle bir olup yerin dibine sokuosun. İçiniz kurum baglamis gibi davraniosunuz. Orda talebi olan sensin tatli dille yola getirirdin ama ugrasmamak icin babadan para isteyen bi ergene dönüşmekte behis gormuosun. Ben seni kendine getirmek icin yaziorum. Burdaki cogu ergen gibi sapitip durmak gene senin elinde. Bosaninca yeni gelen bu tavirlara katlanir saniosan da cok yaniliosun. Elindekini azicik yontsan kafi halbuki. Adamin hicbi sucu olmadigi halde özür dileyecek erdeme sahip.