- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Zoruna falan gittiğini sanmıyorum..Kendinize yakıştıramıyorsunuz ama o kelimenin üzerine gezmeye gidip o arada bir de kaşımı yaptıracağım diye para istemeyi yakıştırıyorsunuz öyle mi? Gerçekten zorunuza gitti de o evden o adamla nasıl kol kola çıktınız?
Zoruna falan gittiğini sanmıyorum..
Eş kas tasarımina tamam deseydi sürtük şehvetle söylenmiş söz olarak kalacaktı.
İstediği olmayınca koz olarak kullanmış gibi duruyor konuyu okuyunca.
Dısarıya cıkma için hazırlanıyorum o ara geldi bana biraz sırnaştı ve giderken sürtük dedi. Benden tek kelime cıkmadı. Hangi durumda söylerse söylesin ben bunu kendime yakıştıramıyorum böyle bir kelimeyi bence hiçbir erkek karısına diyemez dememeli. Birde onu kötülemek in değil cok kere konularımda herkese haklısınız demişliğim daha cok. Ama artık dayanamıyorum bu baskıya
Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim.
Sizin seviyeye sahip bir kocayla evli olmadığım için evet tencere kapak olduk napalm. Ne demiş düşünür : birlikte vakit gecirdiğiniz 5 insanın ortalamasısınoz demiş. Napalım bizde seviye böyle işte. Benim yasadığım yaptıklarım söylediklerim duyduklarım ne kadar absürdse sende o kadar seviyeni belirtmene ragmen absürdsünYhaaaa ne kadar ponçiksiniz. Hele o sürtük muhabbeti ancak sizin seviyenize sahip olan çiftlerde yaşanır. Tencere kapak diyoruz biz buna. Siz ne diyorsunuz?
Siz kendinizden pay çıkartınız sanırım. Nasıl bir hayatınız var bilemiyorum ama söz konusu isteğim ya da para olunca ayaklarımın altına serer dünyayı eşim . Eğer maddi durumu iyi ise eşinin çok normal bir istek ,maddi durumu kötü ise hanımefendinin şımarıklığı babasını araması da çabası.her neyse sorun sizin olaya kadına maddiyat a bakış açınız. Bence yazdıklarınızı gözden geçirin .Ya adamlari o kadar çileden cikariosunuz ki sonra vay efendim kasimla gözümün agzimla burnumun yeri neden degisti. Hicbi halta benzemio emin ol onu yaptirsan baska bi tarafini mahvetmeyi koycan aklina. Paran da yok adamin parasiyla is yapmaya kalkiosun. Sürtuk lafini da fingirdesirken söylemiş sacma sapan yerlere cekip sabir testi yapiosunuz ya. Ben olsam iki tokat patlatirim adam bi de gül almis. Öp başına koy.
Oo limoncu seni görmek ne güzelooo senin evlilikte benim evliik gibi cöp tenekesi olmuss kardes allah kurtarsın bakalım ne zaman bosanıcazzz :)))
Sizin seviyeye sahip bir kocayla evli olmadığım için evet tencere kapak olduk napalm. Ne demiş düşünür : birlikte vakit gecirdiğiniz 5 insanın ortalamasısınoz demiş. Napalım bizde seviye böyle işte. Benim yasadığım yaptıklarım söylediklerim duyduklarım ne kadar absürdse sende o kadar seviyeni belirtmene ragmen absürdsün
ben hep burdayım da sürekli dış minnaklar beni engelliyoo ceza alıyorum :))))))))))))Oo limoncu seni görmek ne güzelkaybolma lütfen buralardan sen benim akıl hocam olacaksın, bir gün evlenirsem senden mentorluk isteyeceğim
Belkide bir iş kurmuş cocuklarım yanımda onlara mutlu anne oluyorumdur. Konularımda hep bireyler talep eden kişiyim ama dibe cekildiğim bir evliliğim var. En azından kendi yagımda kavrulurum parfümüm olmaz ama mutlu olurum belkideAferin bu kafayla devam et sen! İki sene sonra (eski )esin yeni eşine sarılır uyurken sen her ay en fazla alacağın iki bin TL nafakayla babanın evinde bir odaya cocuklarinla beraber yerleşir ..kasini da yaptırırsın /parfümünü de alırsın /çocuklarının ihtiyaçlarını da karsilarsin ..bence şahane hayatın olur
İhtiyaçtır ya da değildir demedim. Parayı kazanan insan harcarken daha dikkatli olur bence. Yolda giderken girdiği yerde şak diye karar vermez durumuna bakar bir düşünür ya da ne bileyim. Ben olsam direkt yaptıracağım da demezdim önceden bir iki konusunu açardım. Ayrıca sahte parfüme 150 TL de vermez herhalde diye düşünüyorum. Yani bence parayı kendi kazanmadiginiz belli ben öyle düşündüm direkt okurken konuyu. Zaten sonra da söylemişsiniz şu an çalışmıyorum diye.Nasıl belli. Kaş tasarım da bir ihtiyacı bence. Kel olan erkekler nasıl sac ektiriyorsa ki bunda elzem kabul etmeyen cok kişi var ama bana göre kaş tasarım bana sart. Cünkü kaşlarım kendim ala ala sekilsiz biçimsiz ikisi birbirinden o kadar farklı ve cirkinki. Onlara simetri verilmesi lazım. Kaştır bir yüzü gösteren bence. Ortalama kaşlar sahip kişiler beni anlayamaz
Sevgili konu sahibi yaşadığınız sorun büyük geliyor size ama cidden değil. Eşiniz bence para harcama konusunda biraz titiz ama onu alıştırmak sizin elinizde ve yolu bu değil. Böyle sebepten boşanılmaz. Burada herkes de hemen boşan diyor. Etmeyin eylemeyinBelkide bir iş kurmuş cocuklarım yanımda onlara mutlu anne oluyorumdur. Konularımda hep bireyler talep eden kişiyim ama dibe cekildiğim bir evliliğim var. En azından kendi yagımda kavrulurum parfümüm olmaz ama mutlu olurum belkide
Ben zaten sadece bu cümlede netleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?