- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.809
Rica ederim. Bu konuda gerçekten en son takacaginiz şey kilo olmalı. Kiloyu sağlıklı beslenmeyle, sporla, sağlıklı bir ruh haliyle isterseniz verirsiniz yine. Cevrenizdekiler sağlıklı dusunemiyor belli ki. Umarım kendiniz için doğru adımı atıp bu adamı hayatınızdan geç olmadan cikarirsiniz. Şöyle bir bdv de boşanmak isteyen hanımların hem yeni konularini hem de eski konularını okuyun. Çocuk olmadan önce her şey apaçık ortadayken onlar da aileniz gibi düşünüp çocuk dünyaya getirmişler ve sonrasında da mutsuzluk X2 olmuş. Çocuktan önce kötü bir evliliği olup da çocuk düzeltti diyen bir kişiye daha rastlamadım ben. Ayrıca kocanizin psikolojisi bozuktan ziyade bildiğiniz kötü biri. İnsan olan hiç tanımadığı birine dahi hakaret etmezken bu adam aynı yastığa baş koyduğu karısına ağza alınmayacak şeyleri söylüyor. Şimdi bosanmazsaniz çocuk olduktan sonra her şey daha zor olacak. Umarım kendiniz için doğru olan kararı verir ve mutlu olursunuzGerçekten çok doğru söylemişsiniz bu konuda beni cesaretlendirdiniz çok teşekkür ederim
Farkındayım tabiki de ama yorumunuz biraz ağır olmadı mı ? Benim çevremde de var kilolu bir şekilde hamile kalıp çocuk sahibi olanlar Allah’ın nasip etmemesinin sebebini bende bu konuya bağlıyorum belki de bu yüzden ama inanınki çok değişik bir aileye gelin düştüm eşim bir gün iyiyse bir gün kötü ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını inanın kestiremiyorum emin olamıyorumBende de pcos var 55 kiloyum. 5 yillik evliyim. 2 yıldır çocugum olmuyor pcostan dolayı. Kiloyla alakası yok bunun. 100 kilo olan pcoslu biri bile cocuk sahibi oluyor. Bakın size birşey söyleyim mi? Bir şey oluyorsa 1 hayır, olmuyorsa 1000 hayır arayın diye bir laf varya. Siz o 1000 hayır arayın kısmındasınız. Umarım farkına varırsınız dicem de hiç sanmıyorum.
Haklısınız benim de düzeltmeye artık gücüm kalmadı teşekkür ederim yorumunuz için27 yaşında ayrılsan hayatın bitmez yahu ben 30 yaşında evlendim 32 de doğurdum. Çevrem de hep böyle anlamıyorum bu evde kalmış dul kadın damgalarını böyle sindirmeyi artık yıl kaç olmuş.
Seninle dalga geçip seni zerre sevmeyen bir adama çocuk vermeye çalışma hayatın daha kötü olur. Sevgi yok sevgi. Çocuk büyüse babası annesine hakaret ediyor mutsuz ediyor demeyecek mi anne niye çocuk yaptın neden ayrılmadın diye valla yeni nesil çatır çatır da hesap soruyor. İşe gir birikim yap bu adamdan ayrıl bir şekilde bu çekilmez bacım düzeltemezsin seni sevmeyen adamı
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinCanım bende ayrıldım ki çocuk isterken ihanet sonucu ayrılık oldu bizde iyikide boşanmışım 24 yaşında ayrıldım şuan evliyim ve çok mutluyum sevdiğimi sevildiğimi hissediyorum o zamanlar bir düşüğüm oldu çok üzüldüm çok ağladım neden diye şimdi anlıyorum Allah bana daha güzel bir eş daha güzel bir yuva nasip etti bir şeyler olmuyorsa inanki daha iyisi olucak
Umarım teşekkür ederimRica ederim. Bu konuda gerçekten en son takacaginiz şey kilo olmalı. Kiloyu sağlıklı beslenmeyle, sporla, sağlıklı bir ruh haliyle isterseniz verirsiniz yine. Cevrenizdekiler sağlıklı dusunemiyor belli ki. Umarım kendiniz için doğru adımı atıp bu adamı hayatınızdan geç olmadan cikarirsiniz. Şöyle bir bdv de boşanmak isteyen hanımların hem yeni konularini hem de eski konularını okuyun. Çocuk olmadan önce her şey apaçık ortadayken onlar da aileniz gibi düşünüp çocuk dünyaya getirmişler ve sonrasında da mutsuzluk X2 olmuş. Çocuktan önce kötü bir evliliği olup da çocuk düzeltti diyen bir kişiye daha rastlamadım ben. Ayrıca kocanizin psikolojisi bozuktan ziyade bildiğiniz kötü biri. İnsan olan hiç tanımadığı birine dahi hakaret etmezken bu adam aynı yastığa baş koyduğu karısına ağza alınmayacak şeyleri söylüyor. Şimdi bosanmazsaniz çocuk olduktan sonra her şey daha zor olacak. Umarım kendiniz için doğru olan kararı verir ve mutlu olursunuz
Eşiniz için değil kendiniz için sağlıklı olmak için motivasyon toplayın, milletin sizi düşürmesine izin vermeyin lütfen..Evlendiğimde 74 kiloydum oldum olası hep kilolu bi çocuktum kaynanam hep eşimden için zayıf kız aradı bulamadı diyor yani bu bi takıntılık tabi üstüne ilaçlar tedavilerden dolayı da kilo aldım oysaki yediklerime dikkat ediyorum
Kötü giden bir evliliği çocuk asla kurtarmaz aksine dahada beter yapar ve çocuk mutsuz bir evlilikte büyür sonrada sizden de hesap sorar madem mutsuzdunuz neden beni bu evliliğe alet ettiniz diye.Çünkü ailelerin de bi baskısı var 6 yıl geçti artık bişeylere başlayın diyorlar belki çocuk olduktan sonra düzelir onunda bu konuda psikolojisi iyi olmayabilir diyorlar
Teşekkür ederimEşiniz için değil kendiniz için sağlıklı olmak için motivasyon toplayın, milletin sizi düşürmesine izin vermeyin lütfen..
Haklısınız teşekkür ederimKötü giden bir evliliği çocuk asla kurtarmaz aksine dahada beter yapar ve çocuk mutsuz bir evlilikte büyür sonrada sizden de hesap sorar madem mutsuzdunuz neden beni bu evliliğe alet ettiniz diye.
Ben evlendiğimde 48 kiloydum. Şu an değil 148 kilo 248 kilo da olsam eşim beni sever. Tabii mübalağa ediyorum ancak herşeyden önce sağlığım için, bana zayiflamam için destek verir. Ama aşağılamaz. Demek istediğim; kilonuz yüzünden suçlu hissediyor, alttan alta eşinize hak veriyorsunuz, sanki kilonuz olmasa herşey harika olacak sanıyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz, kazın ayağı öyle değil maalesefEvet haklısınız ama bu eşimin takıntılığı kayınvalidem hep kız aramış ama eşim kilolu oldukları için kabul etmemiş ben evlendiğimde 74 kiloydum ilaçlar tedaviler yüzünden kilo aldım ve veremiyorum çok az yememe rağmen kilo verememe sebebim pcos yüzünden olması troidlerim ile ilgili bir sıkıntım yok çok şükür ama eşim takıntılı özellikle kilo konusunda ki benim de onda sevmediğim şeyler olmasına rağmen ben ona hakaret etmiyorum yüzüne vurmuyorum kusurlarını yorumunuz için de teşekkür ediyorum
Bu aileye cocuk vermek istemek o aileye düşmenizden daha kötü inanın.Farkındayım tabiki de ama yorumunuz biraz ağır olmadı mı ? Benim çevremde de var kilolu bir şekilde hamile kalıp çocuk sahibi olanlar Allah’ın nasip etmemesinin sebebini bende bu konuya bağlıyorum belki de bu yüzden ama inanınki çok değişik bir aileye gelin düştüm eşim bir gün iyiyse bir gün kötü ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını inanın kestiremiyorum emin olamıyorum
Eşin seni sevıyor mu sence?Merhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Beyninizi kiraya mı verdiniz? Neden böyle olduk mu? Yazdığınızı bir daha okuyun. Anlamazsanız tekrar tekrar okuyun.Merhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Evet benim çevremde de var kilolu şekilde hamile kalanlar demekki rabbimin bir bildiği var ve nasip etmiyorİlk defa bu kadar açık yazacagım. Bu işin kilo ile alakası yok. Ben hamile kaldıgımda 113 kiloydum boyum 166. Tek seferde hamile kaldım hem de ne oldugunu bile anlayamadım. Onun öncesi etraftan böyle evlenme hamile kalamazsın su olur bu olur bir sürü sey duydum artık o kadar inandım ki buna, ilk beraberliğim de nasılsa olmaz diye korunmadımmm ve bingo hamileyim.
Kadın doğuma gidince troidlerin çalışmıyor ondan kilolusun dedi ve hamile iken troid ilacı kullandım nitekim doğum sonrası 96, daha sonrası ise 70 lere düştüm. Yanii nice kilolular şak diye hamile kalabiliyor
Cok yıpratıcı bir süreç. Görücü usulü evliliklerde boşanma pek olmuyor evet eşinizin ailesi de o kafada muhtemelen . Kayinvalidenizin fikri ve tarafı belli yani onun uyarısı ile eşiniz size istediğiniz gibi davranmaz ki yapmacık olur hem. Bence bu evliliğe çocuk yapıp batan gemiye bir kişi daha almayın kendi ailenize gereken açıklamayı yapın ve ayrılın 27 ne ki çok genç ben 26 da evlendim düşün yani boşandığın yaşta baskalari daha yeni evleniyorMerhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var