Boşanmaya giden evliliğim

Gerçekten çok doğru söylemişsiniz bu konuda beni cesaretlendirdiniz çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bu konuda gerçekten en son takacaginiz şey kilo olmalı. Kiloyu sağlıklı beslenmeyle, sporla, sağlıklı bir ruh haliyle isterseniz verirsiniz yine. Cevrenizdekiler sağlıklı dusunemiyor belli ki. Umarım kendiniz için doğru adımı atıp bu adamı hayatınızdan geç olmadan cikarirsiniz. Şöyle bir bdv de boşanmak isteyen hanımların hem yeni konularini hem de eski konularını okuyun. Çocuk olmadan önce her şey apaçık ortadayken onlar da aileniz gibi düşünüp çocuk dünyaya getirmişler ve sonrasında da mutsuzluk X2 olmuş. Çocuktan önce kötü bir evliliği olup da çocuk düzeltti diyen bir kişiye daha rastlamadım ben. Ayrıca kocanizin psikolojisi bozuktan ziyade bildiğiniz kötü biri. İnsan olan hiç tanımadığı birine dahi hakaret etmezken bu adam aynı yastığa baş koyduğu karısına ağza alınmayacak şeyleri söylüyor. Şimdi bosanmazsaniz çocuk olduktan sonra her şey daha zor olacak. Umarım kendiniz için doğru olan kararı verir ve mutlu olursunuz

Farkındayım tabiki de ama yorumunuz biraz ağır olmadı mı ? Benim çevremde de var kilolu bir şekilde hamile kalıp çocuk sahibi olanlar Allah’ın nasip etmemesinin sebebini bende bu konuya bağlıyorum belki de bu yüzden ama inanınki çok değişik bir aileye gelin düştüm eşim bir gün iyiyse bir gün kötü ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını inanın kestiremiyorum emin olamıyorum

Haklısınız benim de düzeltmeye artık gücüm kalmadı teşekkür ederim yorumunuz için

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Umarım teşekkür ederim

Eşiniz için değil kendiniz için sağlıklı olmak için motivasyon toplayın, milletin sizi düşürmesine izin vermeyin lütfen..

Çünkü ailelerin de bi baskısı var 6 yıl geçti artık bişeylere başlayın diyorlar belki çocuk olduktan sonra düzelir onunda bu konuda psikolojisi iyi olmayabilir diyorlar
Kötü giden bir evliliği çocuk asla kurtarmaz aksine dahada beter yapar ve çocuk mutsuz bir evlilikte büyür sonrada sizden de hesap sorar madem mutsuzdunuz neden beni bu evliliğe alet ettiniz diye.

Ben evlendiğimde 48 kiloydum. Şu an değil 148 kilo 248 kilo da olsam eşim beni sever. Tabii mübalağa ediyorum ancak herşeyden önce sağlığım için, bana zayiflamam için destek verir. Ama aşağılamaz. Demek istediğim; kilonuz yüzünden suçlu hissediyor, alttan alta eşinize hak veriyorsunuz, sanki kilonuz olmasa herşey harika olacak sanıyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz, kazın ayağı öyle değil maalesef

Bu aileye cocuk vermek istemek o aileye düşmenizden daha kötü inanın.

Eşin seni sevıyor mu sence?

Beyninizi kiraya mı verdiniz? Neden böyle olduk mu? Yazdığınızı bir daha okuyun. Anlamazsanız tekrar tekrar okuyun.

İlk defa bu kadar açık yazacagım. Bu işin kilo ile alakası yok. Ben hamile kaldıgımda 113 kiloydum boyum 166. Tek seferde hamile kaldım hem de ne oldugunu bile anlayamadım. Onun öncesi etraftan böyle evlenme hamile kalamazsın su olur bu olur bir sürü sey duydum artık o kadar inandım ki buna, ilk beraberliğim de nasılsa olmaz diye korunmadımmm ve bingo hamileyim.
Kadın doğuma gidince troidlerin çalışmıyor ondan kilolusun dedi ve hamile iken troid ilacı kullandım nitekim doğum sonrası 96, daha sonrası ise 70 lere düştüm. Yanii nice kilolular şak diye hamile kalabiliyor

Evet benim çevremde de var kilolu şekilde hamile kalanlar demekki rabbimin bir bildiği var ve nasip etmiyor

Herkes herkesi unutuyor benim gördüğüm yaşam mi hizlandi hayatmi şekil degistirdi nedir
.Herşey değişti ne ilişkiler ne evlilikler ne yuva ne düzen nenem dönemi gibi değil artık İnsanlar ekonomik durum ve keyif anlaşılmak yani artık çocuk olsun yemek düzenim olsun devri bitti Benim birçok insanda en kültürlüsündede heryerde gördüğüm bu.Zaten günümüz erkekleri çok değişti hemen unutmak hemen yeni hayat kurma üstüne 7 den yetmişî ben mutsuz kavgalı gürültülü beraberlikler sürse nolur sürmese nolur kafasindayim .İyi düzgün beraberlikler sayılı artık İnsanlar eskisi gibi evlenme yanlısı değil bunu güzelce az sorunla yürüten de azaldı Teknoloji ve çağın insanı getirdiği yer burası birçok insan böyle artık.Ben daha ileriki yüzyıllarda evlilik diye bir kurum olmayacak diye düşünüyorum biz göremeyiz büyük ihtimal fakat gidişat bu yönde.Bilemiyorum zaten ilişkiler mutlu etmiyorsa kimse uzun süre ilgisiz sevgisiz birşeyi yürütemez bence.Keske böyle olmasa artık böyle

Adam sizi sevmiyor, istemiyor ve bunları açık açık söylüyor siz hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz inanılır gibi değil gerçekten. O çocuğu bu mutsuz, hakaret dolu evlilikte büyüsün istiyorsunuz? bile bile yapacaksınız yani bunu çocuğunuza? Pes mi etseniz artık? Eşim beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum diyorsunuz gerçekten görmezlikten gelmek sorunlarınızı çözüyor mu? Gördüğünüz gibi çözmüyor aksine daha büyük sorun yaratıyor.

Cok yıpratıcı bir süreç. Görücü usulü evliliklerde boşanma pek olmuyor evet eşinizin ailesi de o kafada muhtemelen . Kayinvalidenizin fikri ve tarafı belli yani onun uyarısı ile eşiniz size istediğiniz gibi davranmaz ki yapmacık olur hem. Bence bu evliliğe çocuk yapıp batan gemiye bir kişi daha almayın kendi ailenize gereken açıklamayı yapın ve ayrılın 27 ne ki çok genç ben 26 da evlendim düşün yani boşandığın yaşta baskalari daha yeni evleniyor

Eşiniz sizi sevmiyor ve beğenmiyor biraz gururlu olun ayrılın. Mesele bu kilo ile hamile kalmak mı Allah aşkına kalsanız üstüne en az 10kg daha eklenecek adam hepten buz gibi soğuyacak zaten kilo takıntısı varmış. Bi kadın kendine bunu neden yapar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…