- 26 Ağustos 2023
- 1.364
- 2.569
Çocuk yokken kurtul bu ağırlık yapan şahıstan niye mutlu yasamak yerine mutsuz yasayacaksin ki bu adamla ömür geçmezMerhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Sevginin kiloyla da alakasi yok kıvırcık hemşire diye bir fenomen var esi deli gibi aşık kadinin özgüvenine mutluluguna hayranim adam kadini mutlu ediyor ki kadinin gözlerinden belli senin kocan tam bir sığır kusura bakmada sen bana yaklaşmıyor diyorsun ama sana edilen laflardan sonra senin istememen lazim o adamla ayni yataga girmeyi cocuk yapmayı kurtulun gerçekten bu adamdan tekrardan çiçek açın asik olun kilo verecekseniz da sagliginiz icin verin siz aynada ki sizi hep sevin bir söz var ya kendinle arani iyi tut bir tek o kalıyor sana bak güzel kadin sen cirkin değilsin sadece doğru adama denk gelmedin, bende senin gibi hayvanin tekiyle evlendim cok asagilandim neler cektim bosandim çocuğum yoktu iki sene sonra cok sevdim sevildim tekrar evlendim simdi bir aylik bebegim var ve cok mutluyum lütfen aç o kafesin kapisini uç mutluluga inan şuan oldugundan daha mutsuz olmazsınMerhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Benim boşanma konusundaki düşüncelerim ise şu 27 yaşındayım zaten sağlık sorunlarım yüzünden çocuğum olmuyor üstüne eşimin bu tavırları devam edemeyeceğini düşünüyorum o ne zaman istese baba olabilir ama ben istediğim zaman anne olamam yaşım geçiyor çünkü bende herkes gibi mutlu bir ailem olsun istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Bu kadar kötü, ite kaka gitmeye çalıştırdığınız evliliğe, ısrarla çocuk getirmeyi istemek sizce mantıklı mı? Doğru mu? Sağlıklı mı?Merhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Yasınız 27. Eşiniz sizin kadar çabalamıyor yetmediği gibi bir de size hakaret edip yok sayiyor. Bu insan ile evliliği devam ettirip çocuk yapmak sizi de daha da üzer.Benim boşanma konusundaki düşüncelerim ise şu 27 yaşındayım zaten sağlık sorunlarım yüzünden çocuğum olmuyor üstüne eşimin bu tavırları devam edemeyeceğini düşünüyorum o ne zaman istese baba olabilir ama ben istediğim zaman anne olamam yaşım geçiyor çünkü bende herkes gibi mutlu bir ailem olsun istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Koskoca 27 yaşında kadınsın. Neden eşinin ailesine soruyorsun, onları aracı tutuyorsun? Kendine saygın olsun. Sana kilondan dolayı ayı, balina, dana vb şeklinde hakaret eden, ilgilenmeyen, saygısı ve sevgisi olmayan birinden neden hâlâ çocuk düşünüyorsun? Verdiğin emeğe yazık! Boşan, kendi hayatını kur. Sen bir erkeğin elinde heba olmaya gelmedin dünyaya.Merhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Çok haklısınız kayınvalidem konuşsada değişen birşey yok ve dediğiniz gibi yapmacık oluyor ben kendimi kandırıyorum sadeceCok yıpratıcı bir süreç. Görücü usulü evliliklerde boşanma pek olmuyor evet eşinizin ailesi de o kafada muhtemelen . Kayinvalidenizin fikri ve tarafı belli yani onun uyarısı ile eşiniz size istediğiniz gibi davranmaz ki yapmacık olur hem. Bence bu evliliğe çocuk yapıp batan gemiye bir kişi daha almayın kendi ailenize gereken açıklamayı yapın ve ayrılın 27 ne ki çok genç ben 26 da evlendim düşün yani boşandığın yaşta baskalari daha yeni evleniyor
Psikolojiniz iyi değilken kimse ile melek de olsa çıkmayın hanımlar. Şu "senin kararın" yemini de yemeyin. Psikolojisi iyi olmayan birinin kararı nasıl iyi olacak ki zaten. Aşktır, sevgidir vesaire bunlar hepiminiz hoşuna giden şeyler, yalan yok. İşte bu yüzden dikkatli olmalı insan. Asla zehirli bardaktan içecek kadar susamamalı. Kafası bulanıkken randevulaşmamalı. Aşk tatlı, evlilik ise klişe deyimiyle "ciddi bir müessese"... Hanımlar, dünyanın en iyi adamı da olsa kimseye randevu borçlu değilsiniz. Dünyada da milyarlarca erkek var. Kimse o kadar özel değil, eşek de size o randevulaştığınız herifler kadar sahte ilgi verse eşeğe de minnet duyarsınız. Ama kimseye kendinizi borçlu değilsiniz. Önce kendinizi gerçekleştirin. Yoksa ilişkide yok olursunuz.sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler
Evet bunu bende düşünüyorum . Gördüğüm tedavilerden dolayı ve bu süreçte sadece ailemin desteğini gördüğüm için çok yıprandım aslında diretmiyorum sadece olsa belki değişir umuduyla yaklaştım ama buna dair de bir çaba göremedim eşimden kendimi kandırıyorum aslında beni sevmediğini biliyorum ama bunu kendime yediremiyorum çevremdeki herkes güzel olduğumu söyler ama eşim tam tersi hakaretleriyle beni bastırmaya çalışıyor ve artık bende kendimi onun gözünden görmeye başladımSızı sımdı zaten beğenmiyormuş hamılelık ve doğumla beraber daha fazla alacağınız ıcın ıstemıyor olmalı Bısanmayı kafasına taktıysa çocukta ona ayak bağı olacak maddı manevı
Sızı sevmeyen adamdan cocuk dıye dıretmenızı anlayamadım cocuk olunca sızı daha çok beğenmeyecek bılakıs sayılan sebeplerle dahada uzaklaşacak çocuğunuza yazık
Gerçekten en büyük pişmanlığım da bu hayatımın hatasını yaptım ve o dönem çok zor zamanlar geçirdim denize düşen yılana sarılırmış hesabı oldu sağlıklı düşünemedim ve bu konuda beni uyaran kimse de olmadıPsikolojiniz iyi değilken kimse ile melek de olsa çıkmayın hanımlar. Şu "senin kararın" yemini de yemeyin. Psikolojisi iyi olmayan birinin kararı nasıl iyi olacak ki zaten. Aşktır, sevgidir vesaire bunlar hepiminiz hoşuna giden şeyler, yalan yok. İşte bu yüzden dikkatli olmalı insan. Asla zehirli bardaktan içecek kadar susamamalı. Kafası bulanıkken randevulaşmamalı. Aşk tatlı, evlilik ise klişe deyimiyle "ciddi bir müessese"... Hanımlar, dünyanın en iyi adamı da olsa kimseye randevu borçlu değilsiniz. Dünyada da milyarlarca erkek var. Kimse o kadar özel değil, eşek de size o randevulaştığınız herifler kadar sahte ilgi verse eşeğe de minnet duyarsınız. Ama kimseye kendinizi borçlu değilsiniz. Önce kendinizi gerçekleştirin. Yoksa ilişkide yok olursunuz.
Bana balina fok diyen adamla değil ailesi gökten azrail inse barıştıramaz beni, istemiyor sizi, her şey ortada, kv boşanamazsınız deyince boşanılamaması diye bir şey olamaz. Hayatınızın iplerini elinize alın zahmet olmazsaMerhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Neden böyle oldum hiç bilmiyorum mu ? Sevilmiyorsunuz ki, ailesinin kuklası olan bir adam var. Ayrıca boşanmak için ailelerden neden izin alıyorsunuz, şimdi ailenin evine dönsen ailen sana kapıyı mi kapatacak ? İş güç meslek yok mu ?Merhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Bence korunun, çocuk filan düşünmeyin 6 senede olsa sizin evliliğiniz oturmamış mutsuzsunuz mutsuz evliliğe bir de çocuk getirseniz ilerde ayrılmak isteseniz daha mı iyi ? Ki ayrılın bence size hakaret eden biri ile hayatınıza devam etmeyin kilo bu verilir alınırMerhaba arkadaşlar bu konuda sizin düşüncelerinize ihtiyacım var ben bir nişanlılık dönemi geçirdim ve çok seviyordum sevgimden gözüm kör olmuştu ama yaptıklarına daha fazla dayanamadım ve nişanı attım aradan 3 ay geçtikten sonra dedemin komşusu birini önerdi tanışmamız için benim o dönem psikolojim hiç iyi değildi ailemde tanış eğer istemezsen olmaz senin kararın dediler neyse ben eşimle tanıştım 2 ay konuştuk ve nişanlanmaya karar verdik başta kaynanam çok iyiydi nişanı yaptıktan sonra değişmeye başladı eşya bakmaya ben istememe rağmen bizimle birlikte geldi hatta eltimi de getirdi düğümüzde takılar yüzünden sıkıntı çıktı ben 1 haftalık gelinken kaynanam bana ve aileme laf sokmaya başladı tahammül edemedim eşime söyledim ama hiçbirşey yapmadı annesiyle neden böyle yapıyorsun diye konuşmadı ve bu tarz sorunlar laf sokmalar o günden bu güne kadar devam ediyor aradan 1 sene geçti biz çocuk yapmaya karar verdik doktora gittiğimde pcos var dedi tedavi şart dedi ben ne kadar çabalasamda eşimin bir çabası yoktu doktorun verdiği günlere uymuyordu bu süreçte hep yalnız kaldım 3 çatlatma tedavisi ve 1 aşılama oldum doktor tüp bebek önerdi ama benim eşimle ilgili sorunlarım vardı eşim çocuğun olmamasını hep kiloma bağlıyordu 168/90 kiloyum bu arada kilo vermeye çalıştım ama veremedim insülin ilaçları da bu konuda yardımcı olmadı bana eşim hep hakaret ediyor ayı inek dana fok balığı balina gibisin vs ben bu hakaretlerine artık tahammül edemedim eşim boşanmak istediğini söyledi ailelere söyledim oturup konuştuk eşim kilo vermeden tedaviye başlamayacağını söyledi eşimin bana ettiği hakaretleri söyledim annesi boşanma filan yok aklımdan çıkar onu dedi eşime konuştuk bir şekilde bizi ikna ettiler eve geldiğimizde çok soğuk davranıyordu konuşma etkili olmamıştı neden hala böyle yapıyorsun dediğimde ise boşanamıyoruzda napalım bir ömür boyu böyle sürecek dedi. Ben hep ılımlı konuştum bak böyle olmaz kendimizi düzeltelim evliliğimizi düzeltelim dedim aramızda zaten cinsel bir ilişki yok aydan aya bir kere ilgi alaka da yok aramaz merak etmez mesaj atmaz eve gelince telefonu açıp oyun oynar evliliğimizin 3. Yılında başladı bunlar aradan 4 ay geçti bir öyle bir böyle bu şekilde devam ettik ben çocuk istediğimi dile getirdim tedaviye başlayalım dedim onun cevabı ise denedik olmadı ben istemiyorum artık oldu maddi manevi açıdan mı dedim hayır dedi oysaki maddi açıdan olsa ailem destek olacaktı zaten beni sevmediğin için mi dediğimde ise cevabı beni sinirlendirme oldu ne yapacağımı bilmiyorum 27 yaşındayım mutsuzum ailelerle kaç defa konuşsakta sorunlarımızı çözemedik şimdi ise kaynanamla konuşmayı düşünüyorum neden istemediğini öğrenmek için eşimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum onun beni sevip sevmediğini de bilmiyorum çünkü bi iyi bi kötü davranıyor boşanmayı düşünüyorum sürekli ama süreç bana korkutucu geliyor 6 yıllık bi evlilik neden nasıl böyle olduk bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu toksik ilişkiden kurtulursunuz.Gerçekten en büyük pişmanlığım da bu hayatımın hatasını yaptım ve o dönem çok zor zamanlar geçirdim denize düşen yılana sarılırmış hesabı oldu sağlıklı düşünemedim ve bu konuda beni uyaran kimse de olmadı