Boşanmaya giden evliliğim

Yorumunuz için teşekkür ederim şuan boşanma aşamasındayız bütün bunları ben görmemezlikten gelmişim görmek istememişim şimdi düşünüyorum da verdiğim emek ve çabalar boşunaymış hiçbir şey tek taraflı yürümüyormuş hayırlısı olsun ..

Haklısınız ben ağır bir depresyon içerisindeyim son 1 yıldır. Dedemi kaybettim onun acısı derken bir darbede eşimden yedim yaptıklarını görmemezlikten geldim yada görmek istemedim bilmiyorum ama benimde sabrım taştı artık boşanma aşamasındayız şuanda

Maalesef çocuk evinize mutluluk getirmeyecek, eşinizi size bağlamayacak. Ayağına bir pranga daha takılmış gibi görecek ve daha da öfkeli daha da sevgisiz olacak. En mutlu uyumlu çiftler bile çocuktan sonra sarsılıyorlar, ilişkileri sınanıyor, sizin ilişkinizin hiç şansı yok. Çocuğu da kendinizi de mutsuz edersiniz. Çocuksuz boşanmak 10 zor ise, çocuklu boşanmak 1000 zor. Aklınızı başınıza alın, kendinize yeni bir hayat kurun. Evde anne babanızla yaşamak bu adamın hakaretlerine maruz kalmaktan iyidir. Siz Kendisini ikna etmeye çalıştıkça, anasıyla konuştukça onun yalvardıkça totosu daha da çok kalkacak, daha da çekilmez olacak. Acı ama ne o sizi seviyor, ne de siz onu. Yol yakınken dönersiniz umarım.

deden için çok üzüldüm başın sağ olsun sabırlar diliyorum
boşanmana çok sevindim çünkü bu adamdan bir cacık olmazmış üstelik daha 28 yaşında genceciksin

Onun ailesi de oğulları başlarına kalacak diye barıştırmaya çalışıyordur, sizi sevdiklerinden değil emin olun. En hayırlısı olmuş bu karar, çok sevindim, sakın barışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…