Bunca yıl neden doktora götürmediklerini bilmiyorum ama bu yaştan sonra yetişkin iki insansınız. Sosyal devlet sayılabilecek bir devlet de var. Siz bir doktora gittiniz mi? Siz evlenmeden önce bir doktora gidelim dediniz mi? Bakın eşinizde bilinen hiç bir şey de olmayabilirdi. Sonradan çıkabilirdi o zaman ne olacaktı? Kimi suçlayacaktınız? Benim erken menepoz sıkıntısı olan arkadaşım var. Eşinden saklamadı. Şimdi bu adam sonradan sonraya bu kıza hayatı zehir etse doğru bir şey mi bu?
nişan olmadan bir iki gün önce söyledi nişandan sonrada hemen nikah yptık. o sırada doktora gitmek aklmız gelmedi ki, sonuçta dedimya tek testisle çocuk olduğunu bildiğim birileri vardı bizimde olurdu, neden ayrılayım bu yüzden dedim. ben 3 yıldır eşimi 3 ayrı hastaneye taşıdım, internette testlerini doktorlara gönderdim. bir sürü hastane embriyoloğuyla konuştum, test günlerini bile ben ayarladım, bu meselede para mevzu değil ama herşeyi kendim karşıladım, onun bir günlük 1 saatlik ayıracağı zamanı ben aylarca randevuydu iş stresiydi gitmesiydi gelmesiydi hepsini ayrı ayrı yaşadım, ailesininde desteğini isterdim ya diyorsunuz ya mecbur değiller, mecbur değillerse neden yanımızda olmuyorlar.