- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
bunlar böyle model diyen ve bu tarzda konuşan arkadaşlarım sizlerde kendinize göre haklısınızdır eltinizden vaya diğerlerindenbelki ama, arkadaş demişya yaşamayan bu duruma düşmeyen bunu bilemez. karşınızda üzüntüsünü hissedemediğiniz biri var ve yazdıklarınızla bir ayrı modelde siz oluyorsunuz.
mesele kıskanmak değil. bana göre anlayışsızlık . diyorum ya belkide ben öfkelenmeyecektim, ama ben sadece destek bekledim, ben sadece yanımda olmalarını istedim. yanlış anlaşılıyorum onu farkettim. ben 20 yıllık 10 yıllık arkadaşlıkları dostlukları olan biriyim , böyle kıskanmakmış bencillikmiş gibi anlaşılmak istemem. ben neden çıldırdım. eşim gerekenleri yapmadığı için. bile bile sigaraya devam ederken, doktorun tavsiyelerine ilaçlarına itimat etmezken bunca emeği boşa çıkarmasına kızıyorum. onun üzüntüsünü de anlıyorum. ama bilerek kendine de bana da zarar veriyor. ben boşanmak istemiyorum neden verdiğim bir emek var mutsuzda olsam ortada bir sevgi vardı. mutlu değilim belki yaşadıklarımdan ama içindende çıkamıyorum.
ne yapacağıma yardımcı olun, benzetmelerle model düzenekleriyle çıkmayın karşıma
Emriniz olur. Ne yazacagimizi özel mesaj atin da öyle yorum atalim madem